Announcement
Collapse
No announcement yet.
Τα αγαπημένα σας arcades
Collapse
X
-
Το έχω λιώσει μαζί με τον ξάδερφο μου. Το επικό είναι να βάλεις και έναν τρίτο στην καμπίνα να χειρίζεται το πηδάλιο.
-
Το έβλεπα συνέχεια στο The Mall Athens αλλά οι αλήτες δεν έδειχναν gameplay demo και με είχε φάει η περιέργεια. Έριξα κέρμα και τί να δω, έπος!
Το χαρακτηριστικό του είναι ότι όταν οι 2 παίχτες ρίχνουν στον ίδιο στόχο το damage και το hitbox αυξάνονται. Μάλιστα πολλές φορές αυτό είναι υποχρεωτικό για να νικήσεις κάποιους εχθρούς.
Απ' ότι είδα το arcade έχει hardware PS3 (Cell κτλ).
Leave a comment:
-
Ωραίες επιλογές Petran!
Ναι αλλά εδώ this is Greece!Originally posted by Ground_zero View PostPrwton kai edw apagorevontan ta Arcades gia hlikies katw twn 18.
Τί κι αν απαγορεύονταν, όλοι μέσα! Σπάνια τον εφάρμοζαν το νόμο, και αν τον εφάρμοζαν ήταν ποοολύ χαλαρά! Και έτσι ήταν το σωστό! Θα ήταν έγκλημα να μας στερούσαν τη χαρά! Χαρακτηριστικά θυμάμαι είχα πάει σε κάτι arcades (εκτός περιοχής φυσικά, εντός ήμασταν αφεντικά) και πήγα να χαλάσω σε 50ρικα και μου είπε φίλε έφυγες είσαι μικρός. Ε, δεν ήταν δύσκολο, πήγαινα χάλαγα στο περίπτερο και περνούσα στα μουλωχτά από το ταμείο.
Leave a comment:
-
Prwton kai edw apagorevontan ta Arcades gia hlikies katw twn 18.
Defteron ta Arcades den xreokopisan apla vghke enas gelios nomos pou ta apagorefse.
Leave a comment:
-
δυστηχως οταν ημουν μπομπιρας μεναμε Γερμανια και εκει η εισοδος στα arcades απαγορευοταν σε ανηλικους. οχι οπως εδω. Μονο οταν πηγαιναμε σε Λουνα Παρκ μπορουσαμε να παιξουμε για λιγο ηλεκτρονικα. οποτε αναγκαστικα, κονσολες και Amiga.
Οταν ηρθα εδω το 92 σε ηλικια 13 ετων τα χαρηκα μεχρι τα τελη του 90 που χρεωκοπησαν και ειτε κλεισαν ειτε γιναν net cafe. Μετα εμενα στο Λονδινο και αφιερωσα λιγο χρονο και εκει.
Τα αγαπημενα μου ηταν:
WWF Wrestlefest
Final Fight (και τα περισσοτερα απο CPS1, CPS2)
Burning Fight
Street Smart
Golden Axe
Samurai Spirits 1
Street Fighter 2
Terminator 2 (αυτο με το οπλο)
House of the Dead 1-4
Bubble Bobble 2
Puzzle Bobble 4
Double Dragon (και το beat-em-up και το fighter)
Rampage
Donkey Kong 3
Shinobi 3: Return of the Ninja Master
Sonic the Hedgehog 2
(τα δυο τελευταια υπηρχαν και σε arcade εκδοση)
Night Slashers
Virtua Tennis 1-3 (τα ειχα τερματισει και τα 3 στα arcades αλλα τωρα τα εχω ξεχασει)
Οcean Hunter
Lost World
Street Fighter III: Third Strike
Vampire Knight
Metal Slug 3
Leave a comment:
-
Τώρα το είδα το post. Τίτε εφόσον δηλώνεις κι εσύ Cabal-fan έχεις ήδη κατεβάσει και παίζεις το Wild Guns για SNES σε emulator. Απίστευτο παιχνιδάκι.Με το Cabal μου ξυπνήσατε πολλές τρυφερές αναμνήσεις, γιατί κι εγώ το είχα ταϊσει πολύ. Και ήταν παιχνιδάρα ασφαλώς!
Leave a comment:
-
Καλα, σε καθε παιχνιδι μπορεις να χασεις ειτε στο 1ο λεπτο, ειτε να το πας μεχρι τελους με 1 κερμα φανταζομαι.
Για το αλλο με τις σκουπες ουτε που θυμομουν το ονομα, αλλα παντα το χα στο μυαλο μου σαν να πηγαινε πακετο με το snow bros.
Τωρα για custom cabinets με pc δεν πρεπει να ναι τοσο δυσκολο να το κανεις.
Εγω παντως αυτο που χα δει και με ενδιεφερε αν μπορουσα και αν αν αν αν, ειναι το παρακατω:
Yπηρχαν πολλες παραπανω φωτογραφιες απο το 1ο σταδιο ως το τελευταιο στο VFDC, αλλα εχουν χαθει πλεον (πανε και 4 χρονια απο τοτε). Απιστευτη δουλεια παντως, εχουν μερακι οι VF fans.
Leave a comment:
-
Πω πω, ξεχασα το Pang!
Νταξ, απο τα κορυφαια παραδειγματα εξαιρετικου σχεδιασμου gameplay και ιδανικης learning curve. Μπορουσες να χασεις στην τριτη πιστα ενω με εμπειρια μπορουσες με ενα 20ρικο να παιξεις κανα μεσαωρο.
Το Snow Bros. το θεωρουσα παντα τον μικρο "ξαδερφο" του Bubble Bobble, και για μενα ηταν και πολυ πιο ευκολο παιχνιδι.
Ενα ονειρο μου παντως ειναι να κανω ενα arcade cabinet με ολα τα MAME μεσα και να το εχω για μενα και τα παιδια μου, νταξ, ονειρο βεβαια αλλα γινεται... Με ορεξη, ενα dedicated pc και μερικα parts απο arcade sticks... Ονειρα... lol
Leave a comment:
-
Ω ναι, Bubble Bobble και Snow Bross τα έβρισκες παντού. Αυτό με τις σκούπες ήταν στην λογική του Bubble Bobble και στα γραφικά έμοιαζε με pang αλλά το όνομα του ποτέ δεν το συγκράτησα .
Leave a comment:
-
Paides to Snow Bross htan sxedon toso gnwsto oso kai to Bubble Bobble, to allo me tis skoupes epishs (ksexnaw to onoma twra)
Leave a comment:
-
Ναι ναι, :xp: Έπαιρνες την διαγώνιο, σουτ και μέτραγες τα γκολGoal apo ta diagwnia ths megalhs perioxhs.
Είναι από τα games που παίζω συχνά πυκνά στο MAME όταν βαριέμαι.
Leave a comment:
Leave a comment: