Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τα αγαπημένα σας arcades

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ground_zero
    replied
    Για την ιστορια το "τραπεζι" του Tehkan World Cup ποδοσφαιρακι εχει γαλουχισει γενιες και γενιες
    Poso htan to recor sou?
    Nomizw pws to diko mou htan 14-0 kai ths polhs genika 17-0? (alla oxi 100% sigouros gia ths polhs).

Goal apo ta diagwnia ths megalhs perioxhs.

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Το πρωτο πραγμα που θυμαμαι οταν ακουω την λεξη Arcades (ηλεκτρονικα) ειναι το Bubble Bobble. Δεν πιστευω οτι υπαρχει καποιος ο οποιος να εχει ασχοληθει εστω και λιγο με arcade και να μην το εχει παιξει.

Απο εκει και περα σαφως δε μπορω να ξεχασω τον τεραστιο ερωτα που λεγεται NBA JAM, και μετα το TE φυσικα. Και μονο ο Clinton ή τα αλλα "κολπα" με τα initials εκλεβαν αβερτα τα "κουφετα".

Sunset Riders για πολυ πιστολιδι, Street Fighter II' (δεν ειναι λαθος ο τονος για οσους ξερουν) αν και ποτε δεν ημουν καλος, και φυσικα το πλεον αγαπημενο μου "συγχρονο" arcade ειναι το Silent Scope, το οποιο μπορω να πω οτι εχω τερματισει (με τον κακο τερματισμο ομως...).

Φυσικα SEGA Rally 1 και 2 (ειδικα με τα κινουμενα arcades στα Ηλισια στην Θεσσαλονικη, δεν περιγραφεται το συναισθημα), ενα παλιο WWF το οποιο ειχε μεσα Hulk Hogan, Ultimate Warrior, Bret "Hitman" Hart, Boss κλπ κλπ κλπ, Pac - Man γιατι ετσι πρεπει και Super Sidekicks οταν καταλαβαμε πώς διαολο παιζουν τα κολπα.

Για την ιστορια το "τραπεζι" του Tehkan World Cup ποδοσφαιρακι εχει γαλουχισει γενιες και γενιες, ενω η πρωτη φορα στην ζωη μου που επαιξα 4πλο multi ηταν το Simpsons Arcade, μιλαμε για παλαβο γλεντι. Και αλλα πολλα που μου διαφευγουν, θα επανελθω.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Μου ρθε στο ακυρο ενα παιχνιδι στο οποιο πρεπει να χαν φυγει αρκετα 20αρικα πολλαααααα χρονια πριν:

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Τι γαμάτο το Silent Scope.
    Α ρε μου λείψανε τα arcades ρε πούστη μου.

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Mπορεί Altair, θα σε γελάσω, δεν θυμάμαι καν. Αυτό που σίγουρα θυμάμαι είναι ότι δεν ασχοληθήκαμε πολύ, τις περισσότερες μάρκες μας τις φάγαμε μετά στο Virtua Tennis

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Silent Scope;

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Τα αγαπημένα μου ήταν τα beat'em up του σκαμπό, με παρέα, σαν το Captain Commando.

Μετά βάζω καμπίνες με ραλάκια, βασικά το Sega Rally κι ύστερα οτιδήποτε άλλο είχα τη τύχη να μπουκάρω μέσα.

Τέλος ότι σου έδινε πιστόλι, καραμπίνα, sniper και ξέρω 'γω τι όπλο σαν το House of the Dead ή ένα με δεινόσαυρους της Sega. Τελευταία έπαιξα πριν κάτι μήνες στην υπόγα των Starcity στο Νέο Κόσμο ένα με Snipers, δε θυμάμαι καν πως το λένε.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Enpsty View Post
    Όντως λιώσιμο και στα δύο.

Στο Toki θυμάμαι ένα απίστευτο σκηνικό στο καφενείο του χωριού. Ήταν ένας τυπάς που το έλιωνε, είχε φτάσει τελευταίο αρχηγό και είχαν όλοι μαζευτεί από πάνω του. Χάνει λίγο πριν τον βγάλει και φωνάζει 'Γαμώ την Παναγία μου!'. Και ακούγεται μία φωνή από δίπλα 'Εεεπ!'. Ήταν ο παπάς του χωριού που έπινε καφέ στο διπλανό τραπέζι. :xp:

Αναμνήσεις...
    Και έχει δίκιο να βρίζει, γιατί το τελευταίο αφεντικό ήταν παλούκι! :xp:

Θυμάμαι και το Double Dragon είχε κι ένα Fighting game. Το είχα λιώσει κι αυτό! :xp:

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Originally posted by 丹野 View Post
    Πω, πως ξέχασα τα άλλα 2 επικά??? Toki και Double Dragon!
    Όντως λιώσιμο και στα δύο.

Στο Toki θυμάμαι ένα απίστευτο σκηνικό στο καφενείο του χωριού. Ήταν ένας τυπάς που το έλιωνε, είχε φτάσει τελευταίο αρχηγό και είχαν όλοι μαζευτεί από πάνω του. Χάνει λίγο πριν τον βγάλει και φωνάζει 'Γαμώ την Παναγία μου!'. Και ακούγεται μία φωνή από δίπλα 'Εεεπ!'. Ήταν ο παπάς του χωριού που έπινε καφέ στο διπλανό τραπέζι. :xp:

Αναμνήσεις...

Leave a comment:

• hideo
    replied
    θα σταθω σε 3,γιατι δεν επαιζα πολυ.

1)Wonder Boy In Monster Land

Hμουν πολυ μικρος,οποτε δεν ηξερα τι παιχνιδι ειναι και πως λεγεται,τελικα μαλλον ηταν το παραπανω.

2)Sega Rally Championship
    Ενταξει δεν υπηρχε το παιχνιδι.Απιστευτος χειρισμος και γραφικα για την εποχη.Θυμαμαι οταν το ειχα πρωτοδει ειχα παθει πλακα και πηγαινα απλα για να παρακολουθω αλλους να παιζουν.
    Μετα αρχικα να το λιωνω και εγω.

3)virtua tennis.
    Πολυ εθιστικο και με εξαιρετικο animation.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Πω, πως ξέχασα τα άλλα 2 επικά??? Toki και Double Dragon!

Leave a comment:

• thunderjohn
    replied
    Λοιπόν έχουμε και λέμε:

Pac-man
    Tetris
    Bubble Bobble
    Double Dragon
    Ninja Gaiden
    Ikari Warriors
    Snow Bros
    Rolling Thunder
    Shinobi (Aυτό με τον Spiderman)(το τερμάτιζα τότε με 1 πενηντάρικο)
    Street fighter 2 CE
    Toki
    Outrun
    Final Fight
    Knights of the round
    Cadillacs & Dinosaurs
    Wonder Boy in monster land
    Killer instinct 2
    Dungeons & Dragons
    Manx TT
    GTI Club
    Virtua Fighter 2-3-4
    HOTD 1-2-4
    Virtua Cop 1-2
    Time Crisis 2
    Tekken Tag-4
    Scud Race
    Metal Slug 1-X-3
    The lost world
    Gaunlet Legends
    Daytona USA 1-2
    Sega Rally 1-2
    Spike Out
    Star Wars Trilogy
    Confidential Mission

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Και εμείς στο χωριό θυμάμαι τα είχαμε διαλύσει τα άτιμα, δεν μέναμε σε πετονιές και παλιά εικοσάρικα αλλά τα χτυπάγαμε και μερικές φορές έπαιρνε credit (όπως λέει και ο Ground).
    Θυμάμαι στο Captain America and the Avengers από το πολύ καπανημα άνοιγε κάτω από τα κουμπιά και φαινόταν το σωλήνακι που οδηγούσε τα κέρματα κάτω στο τσίγκινο κουτί, έτσι βάζαμε αυτό στρογγυλό χάρτινο καπάκι που είχε το παγωτό καραμπόλα για να βουλώνουμε τον σωλήνα και σε ανύποπτο χρόνο σηκώναμε το πλαίσιο με τα κουμπιά και περνάμε πίσω τα κέρματα :xp:
    Δεν μπορώ να το εξηγήσω καλά με λογία γιατί έπρεπε να το δει κανείς για να το καταλάβει αλλά ήταν επικές στιγμές που δεν ξεχάσω ποτέ ;)

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    To vrhka to SHootem up pou elega: "Terra Force"
    Eimoun POLY kalos se afto to game (kai sto Raiden Project), anarwtiemai ti skata tha faw an prospathisw na to paiksw twra...

Ena allo paixnidi pou epaiza like a boss htan to Wonderboy:

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Ένα άλλο κόλπο που είχαμε βρει πως δούλευε- όταν έπαιρναν πλέον κατοστάρικο τα arcades- ήταν αυτό με το εικοσάρικο. Έριχνες παλιό εικοσάρικο με αρκετή δύναμη( είχε παρόμοια διάμετρο με το κατοστάρικο) και ενεργοποιούσε το μηχανισμό και έβαζες credits. Βέβαια δεν έπιανε πάντα και μια φορά μας έκανε τσακωτούς αλλά δε βαριέσαι

Leave a comment:

Working...
X