Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Το πρωτο πραγμα που θυμαμαι οταν ακουω την λεξη Arcades (ηλεκτρονικα) ειναι το Bubble Bobble. Δεν πιστευω οτι υπαρχει καποιος ο οποιος να εχει ασχοληθει εστω και λιγο με arcade και να μην το εχει παιξει.
Απο εκει και περα σαφως δε μπορω να ξεχασω τον τεραστιο ερωτα που λεγεται NBA JAM, και μετα το TE φυσικα. Και μονο ο Clinton ή τα αλλα "κολπα" με τα initials εκλεβαν αβερτα τα "κουφετα".
Sunset Riders για πολυ πιστολιδι, Street Fighter II' (δεν ειναι λαθος ο τονος για οσους ξερουν) αν και ποτε δεν ημουν καλος, και φυσικα το πλεον αγαπημενο μου "συγχρονο" arcade ειναι το Silent Scope, το οποιο μπορω να πω οτι εχω τερματισει (με τον κακο τερματισμο ομως...).
Φυσικα SEGA Rally 1 και 2 (ειδικα με τα κινουμενα arcades στα Ηλισια στην Θεσσαλονικη, δεν περιγραφεται το συναισθημα), ενα παλιο WWF το οποιο ειχε μεσα Hulk Hogan, Ultimate Warrior, Bret "Hitman" Hart, Boss κλπ κλπ κλπ, Pac - Man γιατι ετσι πρεπει και Super Sidekicks οταν καταλαβαμε πώς διαολο παιζουν τα κολπα.
Για την ιστορια το "τραπεζι" του Tehkan World Cup ποδοσφαιρακι εχει γαλουχισει γενιες και γενιες, ενω η πρωτη φορα στην ζωη μου που επαιξα 4πλο multi ηταν το Simpsons Arcade, μιλαμε για παλαβο γλεντι. Και αλλα πολλα που μου διαφευγουν, θα επανελθω.
Για την ιστορια το "τραπεζι" του Tehkan World Cup ποδοσφαιρακι εχει γαλουχισει γενιες και γενιες
Poso htan to recor sou?
Nomizw pws to diko mou htan 14-0 kai ths polhs genika 17-0? (alla oxi 100% sigouros gia ths polhs).
Goal apo ta diagwnia ths megalhs perioxhs.
"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
Paides to Snow Bross htan sxedon toso gnwsto oso kai to Bubble Bobble, to allo me tis skoupes epishs (ksexnaw to onoma twra)
Ω ναι, Bubble Bobble και Snow Bross τα έβρισκες παντού. Αυτό με τις σκούπες ήταν στην λογική του Bubble Bobble και στα γραφικά έμοιαζε με pang αλλά το όνομα του ποτέ δεν το συγκράτησα .
Νταξ, απο τα κορυφαια παραδειγματα εξαιρετικου σχεδιασμου gameplay και ιδανικης learning curve. Μπορουσες να χασεις στην τριτη πιστα ενω με εμπειρια μπορουσες με ενα 20ρικο να παιξεις κανα μεσαωρο.
Το Snow Bros. το θεωρουσα παντα τον μικρο "ξαδερφο" του Bubble Bobble, και για μενα ηταν και πολυ πιο ευκολο παιχνιδι.
Ενα ονειρο μου παντως ειναι να κανω ενα arcade cabinet με ολα τα MAME μεσα και να το εχω για μενα και τα παιδια μου, νταξ, ονειρο βεβαια αλλα γινεται... Με ορεξη, ενα dedicated pc και μερικα parts απο arcade sticks... Ονειρα... lol
Καλα, σε καθε παιχνιδι μπορεις να χασεις ειτε στο 1ο λεπτο, ειτε να το πας μεχρι τελους με 1 κερμα φανταζομαι.
Για το αλλο με τις σκουπες ουτε που θυμομουν το ονομα, αλλα παντα το χα στο μυαλο μου σαν να πηγαινε πακετο με το snow bros.
Τωρα για custom cabinets με pc δεν πρεπει να ναι τοσο δυσκολο να το κανεις.
Εγω παντως αυτο που χα δει και με ενδιεφερε αν μπορουσα και αν αν αν αν, ειναι το παρακατω:
Yπηρχαν πολλες παραπανω φωτογραφιες απο το 1ο σταδιο ως το τελευταιο στο VFDC, αλλα εχουν χαθει πλεον (πανε και 4 χρονια απο τοτε). Απιστευτη δουλεια παντως, εχουν μερακι οι VF fans.
δυστηχως οταν ημουν μπομπιρας μεναμε Γερμανια και εκει η εισοδος στα arcades απαγορευοταν σε ανηλικους. οχι οπως εδω. Μονο οταν πηγαιναμε σε Λουνα Παρκ μπορουσαμε να παιξουμε για λιγο ηλεκτρονικα. οποτε αναγκαστικα, κονσολες και Amiga.
Οταν ηρθα εδω το 92 σε ηλικια 13 ετων τα χαρηκα μεχρι τα τελη του 90 που χρεωκοπησαν και ειτε κλεισαν ειτε γιναν net cafe. Μετα εμενα στο Λονδινο και αφιερωσα λιγο χρονο και εκει.
Τα αγαπημενα μου ηταν:
WWF Wrestlefest
Final Fight (και τα περισσοτερα απο CPS1, CPS2)
Burning Fight
Street Smart
Golden Axe
Samurai Spirits 1
Street Fighter 2
Terminator 2 (αυτο με το οπλο)
House of the Dead 1-4
Bubble Bobble 2
Puzzle Bobble 4
Double Dragon (και το beat-em-up και το fighter)
Rampage
Donkey Kong 3
Shinobi 3: Return of the Ninja Master
Sonic the Hedgehog 2
(τα δυο τελευταια υπηρχαν και σε arcade εκδοση)
Night Slashers
Virtua Tennis 1-3 (τα ειχα τερματισει και τα 3 στα arcades αλλα τωρα τα εχω ξεχασει)
Οcean Hunter
Lost World
Street Fighter III: Third Strike
Vampire Knight
Metal Slug 3
Comment