Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τα αγαπημένα σας arcades

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Prwton kai edw apagorevontan ta Arcades gia hlikies katw twn 18.
    Defteron ta Arcades den xreokopisan apla vghke enas gelios nomos pou ta apagorefse.
    "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
    But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
    Kindred, this blade and I.
    "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
    Greek Gaming Videos
    Greek Final Fantasy Forum

Comment

Ωραίες επιλογές Petran!

Originally posted by Ground_zero View Post
      Prwton kai edw apagorevontan ta Arcades gia hlikies katw twn 18.
      Ναι αλλά εδώ this is Greece! Τί κι αν απαγορεύονταν, όλοι μέσα! Σπάνια τον εφάρμοζαν το νόμο, και αν τον εφάρμοζαν ήταν ποοολύ χαλαρά! Και έτσι ήταν το σωστό! Θα ήταν έγκλημα να μας στερούσαν τη χαρά! Χαρακτηριστικά θυμάμαι είχα πάει σε κάτι arcades (εκτός περιοχής φυσικά, εντός ήμασταν αφεντικά) και πήγα να χαλάσω σε 50ρικα και μου είπε φίλε έφυγες είσαι μικρός. Ε, δεν ήταν δύσκολο, πήγαινα χάλαγα στο περίπτερο και περνούσα στα μουλωχτά από το ταμείο.
      The illusion of free will is an illusion.

Comment

Το έβλεπα συνέχεια στο The Mall Athens αλλά οι αλήτες δεν έδειχναν gameplay demo και με είχε φάει η περιέργεια. Έριξα κέρμα και τί να δω, έπος!

Το χαρακτηριστικό του είναι ότι όταν οι 2 παίχτες ρίχνουν στον ίδιο στόχο το damage και το hitbox αυξάνονται. Μάλιστα πολλές φορές αυτό είναι υποχρεωτικό για να νικήσεις κάποιους εχθρούς.
        Απ' ότι είδα το arcade έχει hardware PS3 (Cell κτλ).
        The illusion of free will is an illusion.

Comment

Το έχω λιώσει μαζί με τον ξάδερφο μου. Το επικό είναι να βάλεις και έναν τρίτο στην καμπίνα να χειρίζεται το πηδάλιο.

Comment

Working...
          X