Announcement

Collapse
No announcement yet.

Φύση της τιτλοθήκης μιας κονσόλας

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

το θέμα δεν ειναι αυτό το θέμα είναι πως πολύ απλά πολλοί δεν γουστάρουν να βλέπουν τα ίδια franchise στο ps3 και στο psvita διότι για διάφορους λόγους πολλοί gamers τα συνδιάσαν με τις επιτραπέζιες κονσόλες της sony. Eγώ προσωπικά δεν θέλω να αγοράσω μια φορητη κονσόλα για να παιζω τα ίδια 1st party games που παιζω και στην home κονσόλα, αν δεν μπορεις να καταλάβεις αυτο πως υπάρχει και αυτή η πραγματικότητα δεν ξέρω πως αλλιώς να σου το πω.
    Den xreiazetai to ekshgw egw mia xara:

telika einai ontws thema zhleias opws katalava, theleis na paikseis afta ta paxnidia, alla epeidh den theleis na agoraseis thn konsola den theleis na paizoun afta ta games oute oi katoxoi ths.
    "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
    But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
    Kindred, this blade and I.
    "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
    Greek Gaming Videos
    Greek Final Fantasy Forum

Comment

ote kanenas apo emas den eipe pws h handheld empeiria einai aparaitha h kalyterh, to provlhma einai oti patwntas panw se afto, lene pws den tha eprepe na vgainoun afta ta games katholou gia forhta.
      Ναι δεν λεω κατι τετοιο εγω. Πιστευω οτι..
      Egw thelw na vgainoun ta panta pantou (mesa stis dynatothtes ths kathe konsolas)
      Και εγω αυτο ακριβως πιστευω και θελω, για συγκεκριμενο λογο διαφωνησα με τον Hideo και για συγκεκριμενο παιχνιδι καμια σχεση με uncharted και τετοια που οντως μπορει να ειναι ιδια με την PS3 version.
      Outws h allws ta FPS stis konsoles einai periorismena epishs, ta PC einai kalyetra se afto.
      Ακριβως οπως και τα strategy..

Comment

Originally posted by BigBOSS View Post
        το θέμα δεν ειναι αυτό το θέμα είναι πως πολύ απλά πολλοί δεν γουστάρουν να βλέπουν τα ίδια franchise στο ps3 και στο psvita διότι για διάφορους λόγους πολλοί gamers τα συνδιάσαν με τις επιτραπέζιες κονσόλες της sony. Eγώ προσωπικά δεν θέλω να αγοράσω μια φορητη κονσόλα για να παιζω τα ίδια 1st party games που παιζω και στην home κονσόλα, αν δεν μπορεις να καταλάβεις αυτο πως υπάρχει και αυτή η πραγματικότητα δεν ξέρω πως αλλιώς να σου το πω.

Ηideo οσον αφορά το Rayman προφανώς και σου φαινεται καλύτερο διοτι τα 2d side scrolling ταιριάζουν περισσότερο στα φορητά, στην μικρή οθόνη τους, τα 2d γραφικά διχως 3d βάθος είναι οτι πρέπει για μια οθόνη 3-4 ιντσών, δες πχ τα castlevania.

Mη το κανεις δυσκολο.

Αν σου αρεσει το uncharted εγραψα και παραπανω , εσυ χανεις.Δεν υπαρχει λογικη στο δεν θελω να δω το uncharted σε φορητο.Eιναι uncharted και εισαι gamer.

Για το rayman ειπα οτι ειναι καλυτερο γιατι εχει πολυ πιο ζωντανα χρωματα λογο OLED.Δειχνει πιο ομορφο.

Comment

Mη το κανεις δυσκολο.
          Katalaves? einai thema mentality, twra.
          - Re sy den prepei na vgei uncharted sto Vita, synithisa na to vlepw sto PS3... tha xalasei to karma
          "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
          But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
          Kindred, this blade and I.
          "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
          Greek Gaming Videos
          Greek Final Fantasy Forum

Comment

Αν δεν γουστάρεις τότε γιατί ασχολείσαι;Kόψε το bitching και παίξε αυτό που γουστάρεις,εκεί που γουστάρεις.Και άσε σε μας το Vita και τα μουφοπαίχνιδά του.Εγώ πάλι γουστάρω,τα παιχνίδια που έμαθα να παίζω στις επιτραπέζιες,να μπορώ να τα παίξω και On the go,ανά πάσα ώρα και στιγμή.Αν δεν μπορεις να καταλάβεις αυτο πως υπάρχει και αυτή η πραγματικότητα δεν ξέρω πως αλλιώς να σου το πω.
            Carpe diem

Comment

Απλα αν καταλαβα καλα αυτο που λεει ο BigBoss ειναι οτι αν εισαι φαν πχ του Uncharted ετσι και σου βγαζουν αλλο παιχνιδι για το Vita αλλο για το PS3 με αυτο τον τροπο σε αναγκαζουν να παρεις και Vita ετσι δεν ειναι?? Αν εβγαιναν ομως και τα 2 και σε PS3 και Vita δεν υπαρχει προβλημα σωστα??

Comment

Quote:
                telika einai ontws thema zhleias opws katalava, theleis na paikseis afta ta paxnidia, alla epeidh den theleis na agoraseis thn konsola den theleis na paizoun afta ta games oute oi katoxoi ths.

σιγά μην τους στειλω και ιούς στα psvita:troll:

Originally posted by hideo View Post
                Για το rayman ειπα οτι ειναι καλυτερο γιατι εχει πολυ πιο ζωντανα χρωματα λογο OLED.Δειχνει πιο ομορφο.
                υπάρχουν και ανάλογες TV προφανώς πολύ καλυτερες της οθόνης του psvita
                Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Παρεμπιπτόντως μπορεί να υπάρχει και cross play PS3-PSVita στο CoD οπότε οι πιθανοί αντίπαλοι θα είναι 10 στο PSVita+1 εκατομμύριο στο PS3.

Εντιτ: Α ναι, εγώ θέλω να υπάρχει μόνο μία κονσόλα που να δέχεται όλα τα παιχνίδια, να είναι πιο φορητή από το PSVita αλλά να έχει και οθόνη 100 ιντσών, να συνδέεται και στην τηλεόραση και με άλλα χειριστήρια αλλά και να έχει τέλεια sticks, η μπαταρία να κρατάει 200 ώρες και να φορτίζει με το που τη βγάλεις για 20 δευτερόλεπτα στον ήλιο και τέλος να δέχεται windows και linux καθώς και πληκτρολόγιο με ποντίκι για να γράφω άνετα και να παίζω FPS και strategy με τέλεια άνεση. Επίσης να μπορεί να δημιουργεί μια πτυχή στο χωροχρονικό συνεχές ώστε να έχω άπειρο χρόνο να παίξω αυτά τα παιχνίδια.
                  Μέχρι να βγει αυτή η κονσόλα όμως μπορώ να κάνω 2 πράγματα:
                  Ή να αρχίσω να κλαίγομαι που τα παιχνίδια δε βγαίνουν στις κονσόλες που έχω (γιατί δε βγήκε το Zelda στο PS3 μου;).
                  Ή να δεχτώ πως έτσι είναι η ζωή, για παιχνίδια μιλάμε άλλωστε, αν δεν παίξω και κάποια δε θα πάθω τίποτα, να συμβιβαστώ με αυτά που έχω και να προχωρήσω παρακάτω.
                  Originally posted by Squall Leonhart
                  I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                  Originally posted by 丹野
                  Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                  Originally posted by Ryu_gr
                  υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Ναι IHNE έτσι είναι.Σε αναγκάζουν.Σου βάζουν το πιστόλι στον κρόταφο.Αν δεν το κάνανε,αν δεν δημιουργούσανε έναν ισχυρό πόλο έλξης για το μηχάνημά τους,πως θα κάνει πωλήσεις;Γιατί να το βγάλουν και στα δύο;Για να πάει άπατο το Vita;Και πως θα δουν τα ταμεία τους να γεμίζουν;Με έρανο;Ή δεν τους νοιάζουν τα λεφτά και σκέφτονται εσένα,εμένα κλπ;Είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα οι εταιρείες και δεν το ήξερα.Όσοι δουλεύουν σε αυτές το κάνουν εθελοντικά.Και πως θα πληρώσουν λογαριασμούς κλπ;Θα το κανονίσουν με τους υπεύθυνους,γιατί,ω ναι,ο κόσμος αυτός είναι τόσο αγγελικά πλασμένος.Προσέξτε θα τρακάρετε με κάνα ροζ συννεφάκι.
                    Carpe diem

Comment

• Δυσκολεύομαι να μην πιστέψω πως το MGS PW δεν θα ήταν καλύτερο με υψηλότερα production values, γραφικά, χειρισμό, ήχο αν ειχε δημιουργηθεί εξαρχής για home κονσόλα, το ίδιο και για τα δύο GOW του psp και τοσα άλλα.
                      Εχεις σκεπτει οτι αν τα παιχνιδια αυτα δεν εβγαιναν στο psp δεν θα εβγαιναν πουθενα? Νομιζεις οτι υπηρχε η δυνατοτητα μεσα σε τετοια χρονκα πλαισια η santa monica (ή η ready at dawn) να βγαλει τα GoW του psp με τα production values του Gow 3? Δες για παραδειγμα τι συμβαινει με τα kingdom hearts και γιατι καθυστερει τοσο το 3. Επιπλεον ειναι κριμα που το βλεπεις ετσι πολυ απλα επειδη με αυτη τη λογικη δεν μπορεις να απολαυσεις τα GoW του psp (αποτρεπεις ο ιδιος τον εαυτο σου) που imo ειναι απο τα καλυτερα που εχει παρουσιασει η σειρα και σε επιπεδο συνολου και ειδικα σε επιπεδο σεναριου (το οποιο λες οτι δεν θες να υπαρχει φορητα).

ενώ στα φορητά ταιριάζουν περισσότερο τίτλοι χωρις ουσιαστικά σενάριο όπως racing, sport, fighting games κτλ.
                      Εγω πιστευω οτι εχεις αυτη την αποψη επειδη δεν ασχολησε με αυτα τα ειδη και κατα συνεπεια δεν σε ενδιαφερει το που κυκλοφορουν . Ξαναλεω οτι αν δεν ειχες αυτη τη λογικη και τα GoW θα επαιζες και τα Kingdom Hearts και θα εβλεπες οτι μια χαρα ταιριαζουν στα φορητα (ειδικα το BBS).

Για τα FPS καταλαβαινω απολυτα τι λεει ο inhe απλα ειμαι και εγω της αποψης να περιμενουμε. Αν κατσει και το καλοσκεπτει κανεις, μια παρομοια συζητηση θα μπορουσε να γινει μια 15ετια + πριν αν μιλουσαμε για το κατα ποσο το συγκεκριμενο ειδος μπορει να φιλοξενηθει απο τις home consoles (σε συγκριση με τα pc).

Comment

• Originally posted by nooto View Post
                        Εχεις σκεπτει οτι αν τα παιχνιδια αυτα δεν εβγαιναν στο psp δεν θα εβγαιναν πουθενα?
                        Αυτο ακριβως εγραψα πριν απο καποια ποστ στον BB(αλλα δεν καταλαβαινει) και ειναι απαντηση και στο παραπανω ποστ του i Have no Equal.

Δηλαδη το uncharted αν δεν εβγαινε σε psvita δεν θα εβγαινε πουθενα.Η ΝD αχολειται με το last of us και βοηθησε ελαχιστα για το golden abyss(πριν απο λιγο καιρο εβγαλαν το U3 οι ανθρωποι).Oποτε δεν θα το βλεπαμε ποτε σε ps3.

Comment

• Originally posted by BigBOSS View Post
                          υπάρχουν και ανάλογες TV προφανώς πολύ καλυτερες της οθόνης του psvita
                          link?

Comment

• Originally posted by nooto View Post
                            Εχεις σκεπτει οτι αν τα παιχνιδια αυτα δεν εβγαιναν στο psp δεν θα εβγαιναν πουθενα?
                            ας μην έβγαιναν πουθενά, το MGS PW (μιλώ για MGS για τα άλλα του psp ουτε που με νοιαζει) βγήκε στο psp έχοντας αποτυπωμένες πάνω του όλες τις αναπηρίες του psp, απο την οθόνη και τα γραφικά έως την απουσία δευτέρου αναλογικού κατι που ειχε φυσικά επίπτωση και στην αισθηση του gameplay. Βασικές κινήσεις των προηγούμενων mgs (έρπην πχ ) ελειπαν απο το PW. Ας μην μιλήσω για τις άδειες περιοχές-δωμάτια.
                            Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Originally posted by BigBOSS View Post
                              ας μην έβγαιναν πουθενά, το MGS PW (μιλώ για MGS για τα άλλα του psp ουτε που με νοιαζει) βγήκε στο psp έχοντας αποτυπωμένες πάνω του όλες τις αναπηρίες του psp, απο την οθόνη και τα γραφικά έως την απουσία δευτέρου αναλογικού κατι που ειχε φυσικά επίπτωση και στην αισθηση του gameplay. Βασικές κινήσεις των προηγούμενων mgs (έρπην πχ ) ελειπαν απο το PW. Ας μην μιλήσω για τις άδειες περιοχές-δωμάτια.
                              Aρα ξεκαθαρισε μας οτι δεν εισαι gamer,να μην κανουμε και τζαμπα τοσα ποστς.

Comment

• Originally posted by straier View Post
                                Παρεμπιπτόντως μπορεί να υπάρχει και cross play PS3-PSVita στο CoD οπότε οι πιθανοί αντίπαλοι θα είναι 10 στο PSVita+1 εκατομμύριο στο PS3.
                                lol αυτο θα εχει πολυ πλακα.. KDR boosters γουσταρω..:troll:
                                Ναι IHNE έτσι είναι.Σε αναγκάζουν.Σου βάζουν το πιστόλι στον κρόταφο.Αν δεν το κάνανε,αν δεν δημιουργούσανε έναν ισχυρό πόλο έλξης για το μηχάνημά τους,πως θα κάνει πωλήσεις;Γιατί να το βγάλουν και στα δύο;Για να πάει άπατο το Vita;Και πως θα δουν τα ταμεία τους να γεμίζουν;Με έρανο;Ή δεν τους νοιάζουν τα λεφτά και σκέφτονται εσένα,εμένα κλπ;Είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα οι εταιρείες και δεν το ήξερα.Όσοι δουλεύουν σε αυτές το κάνουν εθελοντικά.Και πως θα πληρώσουν λογαριασμούς κλπ;Θα το κανονίσουν με τους υπεύθυνους,γιατί,ω ναι,ο κόσμος αυτός είναι τόσο αγγελικά πλασμένος.Προσέξτε θα τρακάρετε με κάνα ροζ συννεφάκι.
                                Προφανως τα γνωριζω αυτα... Τον συλλογισμο "Δε θελω να βγαινουν παιχνιδια σε μια συγκεκριμενη πλατφορμα" προσπαθουσα να καταλαβω και μαλλον για αυτο που λεω ειναι. Οτι θα αναγκαστεις σαν φαν να το παρεις αλλιως γιατι να δινεις δεκαρα?? Λογικο μου φαινετε καποιος φαν του Uncharted που δε θελει να δωσει 300ε να στραβωνει που το Vita εχει ενα αποκλειστικο uncharted και ο αλλος που τα δινει και δεν το νοιαζει του λεει οτι ζηλευει και τετοια..

Α και για να λεμε και του στραβου το δικιο ειμαι φαν του MGS και προσπαθησα πολυ να το παιξω στο PSP αλλα ηταν unplayable για μενα τα controls οποτε σε αυτη την περιπτωση ναι καλυτερα να μην εβγαινε ποτε..

Comment

Working...
                                X