Announcement

Collapse
No announcement yet.

Φύση της τιτλοθήκης μιας κονσόλας

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Enpsty View Post
    Σε σχέση με το ds εννοώ.
    Γιατί βγήκε το ds πρώτο και το psp δεύτερο; Ιδιαίτερα όταν από τεχνικά χαρακτηριστικά το έτρωγε το ds για πρωινό.

Και για να μην παρεξηγηθώ δεν είμαι ενάντια της sony. Παραδείγματα δίνω.
    Δεν καταλαβες τι ηθελα να πω και θα το ξαναγραψω.

Πως γινεται να εχει χασει ενα φορητο που εχει πουλησει 75 εκατομμυρια?

Μηπως τελικα ηταν επιτυχημενο και δεν ισχυουν αυτα που εγραψες παραπανω για ειδικες βιβλιοθηκες κτλ?
    Ο κοσμος το αγορασε και ειναι πολυς κοσμος.Πολλοι gamers λοιπον ειχαν διαφορετικη αποψη απο εσενα και τους αρεσε η φυση των παιχνιδιων του φορητου.

Comment

• Originally posted by hideo View Post
      Δεν καταλαβες τι ηθελα να πω και θα το ξαναγραψω.

Πως γινεται να εχει χασει ενα φορητο που εχει πουλησει 75 εκατομμυρια?

Μηπως τελικα ηταν επιτυχημενο και δεν ισχυουν αυτα που εγραψες παραπανω για ειδικες βιβλιοθηκες κτλ?
      Ο κοσμος το αγορασε και ειναι πολυς κοσμος.Πολλοι gamers λοιπον ειχαν διαφορετικη αποψη απο εσενα και τους αρεσε η φυση των παιχνιδιων του φορητου.
      Και ακόμα περισσότεροι είχαν ίδια άποψη με μένα. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Δεν είπα ότι το psp απέτυχε, είπα ότι πέτυχε λιγότερο σε σχέση με το ds, παρόλο που ήταν πολύ πιο δυνατή κονσόλα και σαν ποιότητα είχαν ισάξιες τιτλοθήκες.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες το psp θα έπρεπε να είχε καταπιεί το ds. Σαν τιμή το psp συνέφερε στην τελικη πιο πολύ λόγω φθηνότερου software και η λογική ότι το ds είχε μάριο και ζελντά δεν ισχύει γιατί και το gamecube είχε αλλά την έφαγε από το ps2.

Comment

• Βρε empsty καταλαβαινεις τι θελω να πω.75εκ einai 20-25 παραπανω απο τα επιτυχημενα ps360.

Δεν ειπα οτι δεν υπαρχουν καποιοι που συμφωνουν μαζι σου,ειπα οτι υπαρχουν πααααρα πολλοι που διαφωνουν.

Θα ειχε βαση αυτο που λες για την βιβλιοθηκη και φυση τιτλων αν το psp πουλαγε 20εκ και οχι 75.

Comment

• ειλικρινά βλέπωντας μερικά ποστς εδώ μέσα διασκεδάζεις και σε πιάνει γέλιο

δεν ισχυριστικά πως ένα game στην προκειμένη περίπτωση το MGS PW δεν έπρεπε να βγει αποκλειστικά για το φορητο psp επειδή δεν γουστάρω την κονσόλα (καθε άλλο παρολιγο να αγόραζα psp για αυτο το game) αυτό που λέω ειναι πως θα προτιμούσα τέτοια games να κυκλοφορούνε σε επιτραπέζιες κονσόλες γιατί απλούστατα θα ειναι καλύτερα απο κάθε άποψη (production values, γραφικά, χειρισμός, ήχος). Όποιον και αν ρωτήσεις θα σου πει πως αν το MGS PW κυκλοφορούσε πχ για Playstation 3 ως game θα ήταν αγνώριστο, ναι ή όχι; δεν λέω λοιπόν πως δεν γουστάρω το psp ή το psvita αλλά απλώς λέω πως προτιμώ τα games που παιζω σε φορητές κονσόλες να είναι πιο κοντά στην φύση ενός φορητού, τέτοια games όπως είπα και πριν είναι πχ τα 2d side scroll games, πχ το Rayman origins είναι οτι πρέπει για το psvita.

Eπιπλέον δεν υπάρχει θέμα τύπου βγαινει η συνέχεια μιας σειράς στην φορητή κονσόλα αλλά επειδή δεν θέλω να πάρω την φορητή κονσόλα για να παιξω την συνέχεια της σειράς λέω οτι ειναι μάπα και δεν αξίζει επειδή δεν θα παιξω και εγώ τον συγκεκριμένο τίτλο. Προσωπικά εάν θέλω πολύ να παιξω κάποιον τίτλο θα πάρω την κονσόλα και ας κάνει και 500 ευρώ. Το απέδειξα με την αγορά του ps3 λιγο πριν κυκλοφορήσει το MGS4. Στην περιπτωση του MGS PW θα αγοραζα psp αλλά τελικά το τερμάτησα στο paixtis psp και μετά προέκυψε και η κυκλοφορία της hd collection άρα για μένα δεν υπάρχει λόγος αγοράς psp. Αλλά παιζοντας και τερματιζοντας το peace walker στο psp σε καμια περιπτωση τα controls και οχι μονό, η όλη metal gear αισθηση θα έλεγα, δεν άγγιζε έστω λιγο την ευχαριστηση του καμμένου mgs fan καθώς έπαιζε MGS4 με το τέλειο για mgs game dua shock 3 στα χέρια του. Ειναι πασιφανές πως το peace walker θα ήταν πολύ καλυτερο (δεδομένου και της φοβερής ιστοριας του) εάν κυκλοφορούσε στο ps3.

Έτσι λοιπόν ναι θα προτιμουσα να μην έβγαινε στο psp ή να αναβάλλονταν για αργοτερα η κυκλοφορία του σε μια επιτραπέζια κονσόλα γιατί στην δεύτερη περιπτωση ο τίτλος θα ήταν σίγουρα πολύ καλυτερος. Επισης ναι Aλταήρ ας μην έβγαζαν καθόλου το Uncharted Golden Abyss στο psvita, γιατί να ασχοληθεί ξανά κάποιος με Uncharted απο την στιγμή που ασχολήθικε με το Uncharted 3 τρεις μήνες πριν; τι νέο έχει να προσφέρει σε σχέση με το Uncharted 3; γιατι να δωσει κάποιος τοσα λεφτά για το psvita αυτη την στιγμή; για το σενάριο του golden abyss, το gameplay του; τα γραφικά του; προσωπικά δεν θα πάρω.
          Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Βρε empsty καταλαβαινεις τι θελω να πω.75εκ einai 20-25 παραπανω απο τα επιτυχημενα ps360.

Δεν ειπα οτι δεν υπαρχουν καποιοι που συμφωνουν μαζι σου,ειπα οτι υπαρχουν πααααρα πολλοι που διαφωνουν.

Θα ειχε βαση αυτο που λες για την βιβλιοθηκη και φυση τιτλων αν το psp πουλαγε 20εκ και οχι 75.

Βρε hideo δεν κάνουμε διαγωνισμό για το αν οι περισσότεροι gamers συμφωνούν μαζί μου ή μαζί σου.
            Αυτό που εννοώ είναι ότι αυτό που λέμε εγώ ο BB και o subzero ότι δλδ. μία φορητή κονσόλα με τιτλοθήκη διαφορετικής φύσης δεν είναι κάτι παράλογο όπως θέλετε να το βγάλετε, αλλά κάτι απολύτως λογικό αν κρίνουμε απ'τις αστρονομικές πωλήσεις του ds.

Comment

• Originally posted by BigBOSS View Post
              γιατι να δωσει κάποιος τοσα λεφτά για το psvita αυτη την στιγμή; για το σενάριο του golden abyss, το gameplay του; τα γραφικά του; προσωπικά δεν θα πάρω.
              Ε αλλοι θα παρουν.

Εnpsty θεωρησες ως λαθος την φυση της βιβλιοθηκης του psp και σου απεδειξα οτι δεν ειναι λαθος.Δεν ξερω γιατι επιμενεις να μου συγκρινεις με το ds.

Δλδ αν ας πουμε πουλαγε 1 δις το psp και 2 δις το ds, θα ηταν αποτυχια το πρωτο,λογο φυσης της βιβλιοθηκης του ή απολυτα επιτυχημενο?
              Μαλλον το δευτερο.
              Σου ξαναλεω.Αν πουλαγε 15εκ το psp θα μπορουσα να σε ακολουθησω και να συμφωνησω μαζι σου.

Δεν εγραψε κανεις οτι ειναι παραλογο να υπαρχει η βιβλιοθηκη του ds(διαφορετικης φυσης οπως λες),αν εγραψα κατι τετοιο πες μου που το εγραψα.Παραλογο ειναι να θεωρειτε οτι ειναι σωστο να υπαρχουν φορητα με μονο τετοιου ειδους βιβλιοθηκη.
              Τα νουμερα αποδεικνυουν οτι ειναι παραλογο.

Comment

• Mην κολλατε στις πωλησεις. Και τα 2 φορητα εχουν φουσκωμενα νουμερα απο κοινο που δεν εχει καμια σχεση με εμας εδω μεσα.

Comment

• Κσι γιατι θα πρεπει να εχουν σχεση με εμας εδω μεσα?

Comment

Ε αλλοι θα παρουν.

Εnpsty θεωρησες ως λαθος την φυση της βιβλιοθηκης του psp και σου απεδειξα οτι δεν ειναι λαθος.Δεν ξερω γιατι επιμενεις να μου συγκρινεις με το ds.

Δλδ αν ας πουμε πουλαγε 1 δις το psp και 2 δις το ds, θα ηταν αποτυχια το πρωτο,λογο φυσης της βιβλιοθηκης του ή απολυτα επιτυχημενο?
                    Μαλλον το δευτερο.
                    Σου ξαναλεω.Αν πουλαγε 15εκ το psp θα μπορουσα να σε ακολουθησω και να συμφωνησω μαζι σου.

Δεν εγραψε κανεις οτι ειναι παραλογο να υπαρχει η βιβλιοθηκη του ds(διαφορετικης φυσης οπως λες),αν εγραψα κατι τετοιο πες μου που το εγραψα.Παραλογο ειναι να θεωρειτε οτι ειναι σωστο να υπαρχουν φορητα με μονο τετοιου ειδους βιβλιοθηκη.
                    Τα νουμερα αποδεικνυουν οτι ειναι παραλογο.

Εγώ έγραψα ότι είναι λάθος η τιτλοθήκη του psp;
                    Είπα εγώ ότι είναι το psp αποτυχημένο;
                    Είπα ότι είναι δεύτερο σε σχέση με το ds, μία κονσόλα με ξεπερασμένο hardware που πούλησε σαν τρελό κυρίως λόγω της ιδιόμορφης τιτλοθήκης του.
                    Και εμείς που υποστηρίζουμε κάτι τέτοιο είμαστε απόλυτα νορμάλ gamers.

Comment

• Γιατι ολη η κουβεντα ειναι αν αξιζει ενας gamer να παρει ενα φορητο ενω μπορει παρομοια παιχνιδια να τα δει σε επιτραπεζια σε καλυτερη ποιοτητα και αν το φορητο προσφερει τιτλους που να δινουν το κατι διαφορετικο.
                      Σε αυτη την κουβεντα δεν χωρανε ουτε ο ακυρος που παιρνει psp για να παιζει pro στο στρατο ουτε το κοριτσακι που του πηραν ds για το nintendogs. Αυτοι δεν προκειται ποτε να ασχοληθουν με επιτραπεζιες γιατι δεν ειναι gamers.

Comment

• Originally posted by Enpsty View Post
                        Εγώ έγραψα ότι είναι λάθος η τιτλοθήκη του psp;
                        Είπα εγώ ότι είναι το psp αποτυχημένο;
                        Είπα ότι είναι δεύτερο σε σχέση με το ds, μία κονσόλα με ξεπερασμένο hardware που πούλησε σαν τρελό κυρίως λόγω της ιδιόμορφης τιτλοθήκης του.
                        Και εμείς που υποστηρίζουμε κάτι τέτοιο είμαστε απόλυτα νορμάλ gamers.
                        Το πρωτο σιγουρα το υποστηριζεις και γι αυτο δεν αγοραζεις φορητο με αυτου του ειδους τη βιβλιοθηκη.Αυτο δεν λες σε τοσα ποστς?

Δεν υπερασπιζομαι το psp.Παλιοτερα ειχα διαφωνιες με τον ground zero που γουσταρει psp και το εκραζα για περιπου τους ιδιους λογους που δεν σου αρεσει εσενα.

Η γνωμη μου (ανεξαρτητως προτιμησεων)ειναι οτι χωρανε και οι 2 βιβλιοθηκες μαζι στην αγορα,εφοσον ο κοσμος θελει να χωρανε και οι 2.Αυτο λεω τοση ωρα.

sub_zero καποιοι επισης αγοραζουν επιτραπεζιες για να παιξουν buzz και guitar hero.

Comment

Το πρωτο σιγουρα το υποστηριζεις και γι αυτο δεν αγοραζεις φορητο με αυτου του ειδους τη βιβλιοθηκη.Αυτο δεν λες σε τοσα ποστς?
                          Δεν λέω ότι είναι λάθος, λέω ότι εμένα δεν με ενδιαφέρει. Αλλό το ένα, άλλο το άλλο. Ούτε τα Diablo μου αρέσουν, άλλα δεν είπα ότι είναι λάθος ή αποτυχημένα.

Η γνωμη μου (ανεξαρτητως προτιμησεων)ειναι οτι χωρανε και οι 2 βιβλιοθηκες μαζι στην αγορα,εφοσον ο κοσμος θελει να χωρανε και οι 2.Αυτο λεω τοση ωρα.
                          Μα αυτό λέω κι εγώ σελίδες τώρα.

Το thread είναι αν πιστεύετε ότι οι διάφορες κονσόλες χρειάζονται και τιτλοθήκες διαφορετικής φύσης. Εγώ ο BB κτλ λέμε ναι εσύ, ο Altair κτλ λέτε όχι.
                          Το thread φτιάχτηκε για να ανταλλάξουμε απόψεις και όχι να τσακωθούμε.
                          Εγώ δεν είπα ότι είμαι σωστός και εσείς λάθος. Αλλά όταν μου λένε:

H logikh sas einai aparadekth, toso poly pou den to xwraei to myalo mou na akouw tetoia pragmata apo gamers tou shmera.
                          είμαι εγώ ο κακός; Είπα εγώ ότι έχετε απαράδεκτη λογική επειδή υποστηρίζετε κάτι άλλο;

Τεσπά σταματάω, κουράστηκα.

Comment

• Kαι εγω παω να παιξω τπτ

Comment

• Eipate polla kai diafwnw sta panta.

Apantiste me ena nai h ena oxi (exw ksanakanei thn erwthsh oloi thn apofygate omws):

Sas peirazei to na exoun oi forhtes paixnidomhxanes paixnidia opws to Uncharted, to God of war h to Metal Gear?

- AN NAI, symenei pws an pernouse apo to xeri sas den tha epitrepate na ginei kati tetoio gia to opoiodhpote logo, eksanagazontas etsi gamers san emena pou theloun na paiksoun tetoia games na mhn mporoun na ta paiksoun kai ara vgainw xamenos apo thn olh ypothesh gia ena diko sas vitsio.
                              Afto einai to aparadekto.

- AN OXI tote den tha eprepe na to kanete kan thema.
                              Den tha exane kanenas giati ta pragmata tha kylousan kanonika (opws ginetai twra eftyxws) kai mporw na paiksw ta paixnidia pou goustarw, opws kai eseis mporeite na mhn paiksete ta paixnidia pou den thelete stis konsoles pou den thelete.

Ta pragmata einai toso apla, ola ta ypoloipa opws to Immersion einai foumara gia mena proswpika kai den me endiaferoun opote mporeite na diafwneite oso thelete.

EDIT: Teleftaio mou post, varethika na epanalmvanomai.

P.S: Heel sto PSVita tha vgoun to Final Fantasy XI kai argotera kai to FFXIV einai MMOs kai ta 2.
                              "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                              But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                              Kindred, this blade and I.
                              "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                              Greek Gaming Videos
                              Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Το psp δεν είχε τίτλους ταιριαστούς για φορητό;2 Locoroco,2 Lumines,3 Patapon μου έρχονται στο νου με μια πρώτη σκέψη.Για μένα η κάθε πλατφόρμα πρέπει να έχει ποικιλία.Να έχει από όλα τα είδη.Έτσι δυναμώνει το selling point της.
                                BigBOSS τι παραπάνω έχει να προσφέρει το Golden Abyss;Touch screen,touch pad,gyroscope,accelerometer usage συν ένα νέο σενάριο.Πέρα από το νέο σενάριο,όλα τα υπόλοιπα δεν βρίσκονται στις επιτραπέζιες κονσόλες.Από κει και πέρα το αν αξίζει και το κατά πόσο αξίζει δεν μπορούμε να το κρίνουμε ούτε εγώ ούτε εσύ.Μόνο όσοι έχουν την κονσόλα και τον τίτλο.Απλά πράγματα.Επίσης η λογική "να μην έβγαινε" δεν μου αρέσει.Είμαι gamer και ως gamer θέλω να έχω όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές.Να ξεκαθαρίσω ότι δεν μιλάμε για ένα κακό τίτλο της σειράς,οπότε θα ίσχυε η λογική αυτή,αλλά για ένα αξιοπρεπέστατο μέρος αυτής.
                                Carpe diem

Comment

Working...
                                X