Announcement

Collapse
No announcement yet.

Όταν ήμουν 8...(για "παιδιά" από 8 εώς 108 χρονών ;P)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Χαχαχαχα, το σκέφτηκα μετά αυτό αλλά δεν ήταν στις προθέσεις μου. Από συλλεκτικής άποψης το μόνο αξιόλογο είναι ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών, που είναι πρώτες εκδόσεις στα ελληνικά το 1995 (με τιμή 3.200 δραχμές ο πρώτος τόμος παρακαλώ). Τα υπόλοιπα που διακρίνονται είναι η εξαλογία του Dune όπως σωστά είδες (δεν αγόρασα τον 7ο τόμο που κυκλοφόρησε μετά θάνατον γιατί η περίληψη μου φάνηκε ελεεινή και εντελώς αρπακτική), το Do androids dream of electric sheep του Dick (το πορτοκαλί, Blade Runner αλλιώς), οι Ατέλειωτες Ιστορίες του Τόλκιν (το πράσινο), το the Last Wish του Sapkowski (Witcher saga, το καφέ) και στο βάθος αριστερά ο Ζωντανός Θρύλος του Matheson και το Blood of Elves του Sapkowski πάλι.

Αν ήθελα δείξω τα βιβλία μου θα έκανα αυτό

Μόλις το έκανα μια επέκταση για αυτό υπάρχει κενός χώρος, αλλιώς είχα τρεις τεράστιες στοίβες πάνω στο γραφείο μου μέχρι τα ντουλάπια στη μέση. Τα βιβλία συνεχίζουν μέχρι το πάτωμα κάτω και από τη μεγάλη ραφιέρα και από το γραφείο, όπου έχω πανεπιστημιακά βιβλία, comics και παλιές εγκυκλοπαίδειες κάθε είδους.

Άντε, έχει κανείς άλλος Lego να δείξει???
    Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.

επικο επεισοδιο

Comment

• Αμίκα 500!!! Καθόλου παραπλανητική με αυτά που δείχνει! Παρόλα αυτά respect! Πρώτη φορά τη βλέπω by the way!

The illusion of free will is an illusion.

Comment

• Είναι κλασική πλέον, πολύ απλή αλλά καλή και νοσταλγική .
          Με αυτήν την μουσική που έχει όμως ανατριχιάζω όταν την βλέπω, τόσες φορές την έχω δει και πάντα κοιτάω μη πεταχτεί το κοριτσάκι από τον εξορκιστή .

Comment

• Χαχα, ναι η μουσική την κάνει πολλά level up. Δεν ήξερα πως έτρεχε CAD στην Αμίκα πεντακόσια.
            Originally posted by Squall Leonhart
            I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
            Originally posted by 丹野
            Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
            Originally posted by Ryu_gr
            υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Hthela edw kai kairo na to kanw afto
              Vgazw prwta thn diafhmish:

Kai pame stis photos:

Apo thn wra pou phra to paixnidi kai diavasa oti mporeis na vapseis tis figoures eixa dokimasei na vapsw kapoies apo aftes, alla epeidh eimoun poly mikros tis eixa kanei skata me nerobogies kai ksylompogies
              Argotera pou megalwsa ligo ekana kapws kalyterh douleia, o Varvaros distyxws den oloklhrwthike pote:

Makari na eixa kana 3-4 atoma na ksanapaizame!
              "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
              But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
              Kindred, this blade and I.
              "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
              Greek Gaming Videos
              Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Το χω και εγω αλλα τις φιγουρες τις ειχαμε ξεπαστρεψει με τον μπρο και το κουτι ειναι σε αθλια κατασταση. Ωραια game οπως και να χει, με 3-4 ατομα ειναι πραγματι πολυ καλο και κραταει ωρες.
                Do a barrel roll!

Comment

• An kratouses levels kai items kai synexizes to story kratouse kai mhna!
                  "

Greek Gaming Videos

Comment

• Βάλτε like ή respect να δώσω στον Ground +1000. Θεός απλά. Εννοείται το είχα κι εγώ αλλά ο αδερφός μου ήταν πολύ μικρός και το έκανε γυαλιά καρφιά.
                    Αυτό που παίζαμε εμείς αν και δεν ήταν με τίποτα τόσο καλό όσο το Hero's Quest ήταν το Dragon Game System αν το θυμάστε. Μετέπειτα είχα και το Σταυροφορία στο Διάστημα- άλλο κάψιμο αυτό. Δυστυχώς όλα χάθηκαν σε μετακομίσεις, υγρασία στο υπόγειο κτλ κτλ.

Ένα παραπλήσιο game που έχω ακόμη και μαζευόμασταν με κάποιους συμφοιτητές και παίζαμε ήταν το επιτραπέζιο Dungeons and Dragons από την Parker νομίζω. Το είχα βρει στα jumbo σε προσφορά, μου θύμισε τα προαναφερθέντα και το τσίμπησα.
                    «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Ε καλά!!! Το ελληνικό Dungeons And Dragons το είχα πετύχει κι εγώ, το είχα αγοράσει επίσης από τα Jumbo και έκανα το DM!!! Η μετάφρασή του δε ήταν όλα τα λεφτά, Άνθρωπος Ιερέας και Ξωτικό Πολεμιστής!!!
                      Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Τρελό λιώσιμο στο Dragon Game System με εκείνο το θεϊκό εξώφυλλο.
                        Carpe diem

Comment

• Ε μέρος της γοητείας αυτών των games ήταν πάντα και οι ελληνικές μεταφράσεις.
                          «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• To stavroforia sto diasthma to exw.

Ε μέρος της γοητείας αυτών των games ήταν πάντα και οι ελληνικές μεταφράσεις.
                            Βαθμοι ικανοτητας, Βαθμοι αντοχης, Βαθμοι τυχης
                            Ο γηλιος, το φιλτρο θεραπειας, το γαντι δεξιοτεχνιας ριψης, καψουλες φωτιας, το μεγαλο μαυρο ματσουκι, ιερο νερο, δαχτυλιδι φωτος.

Psinomai na kanw kanena RPG thread an vrw enan tropo na kanw tis maxes
                            "

Greek Gaming Videos

Comment

• Αυτό που παίζαμε εμείς αν και δεν ήταν με τίποτα τόσο καλό όσο το Hero's Quest ήταν το Dragon Game System αν το θυμάστε.
                              Το είχαμε και μεις το Dragon Game System, και μάλλον ακόμα υπάρχει κάπου. Τέλειες φιγούρες και σκηνικά αλλά ήθελες μία ώρα μέχρι να το στήσεις. Αγαπημένη φιγούρα το στοιχειό. Δυστυχώς καταφέραμε να παίξουμε ελάχιστες φορές.
                              Κάτι άλλο που θυμήθηκα είναι ένα ποδοσφαιράκι που λειτουργούσε μα αέρα. Δεν ξέρω αν το έχει κανείς υπόψιν του αλλά δε θυμάμαι πως λεγόταν. Αυτό το είχαμε κάψει πάντως.
                              Originally posted by Squall Leonhart
                              I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                              Originally posted by 丹野
                              Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                              Originally posted by Ryu_gr
                              υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Θυμάται κανείς το σουρεαλιστικό "Τα Μυστικά του Ορείχαλκου" (Shagma)?

Η ελληνική version ήταν επική με intro από Βίσση:

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=CKq8l2UHWrI

και το τραγούδι των πειρατών:

Σάγκμα - Το τραγούδι των πειρατών. Μεταγλώττιση ΕΡΤ.update:Ευχαριστώ ΠΑΡΑ πολύ τον κ. Τσαπάρα που μας ενημέρωσε ότι ο ίδιος έχει γράψει τους (εκπληκτικούς) Ε...

και σε ίδια cyber-punk φάση από την ίδια δημιουργό η "Οσύσσεια του Διαστήματος"(Ulysses 31).

Comment

Working...
                                X