Χαχαχαχα, το σκέφτηκα μετά αυτό αλλά δεν ήταν στις προθέσεις μου. Από συλλεκτικής άποψης το μόνο αξιόλογο είναι ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών, που είναι πρώτες εκδόσεις στα ελληνικά το 1995 (με τιμή 3.200 δραχμές ο πρώτος τόμος παρακαλώ). Τα υπόλοιπα που διακρίνονται είναι η εξαλογία του Dune όπως σωστά είδες (δεν αγόρασα τον 7ο τόμο που κυκλοφόρησε μετά θάνατον γιατί η περίληψη μου φάνηκε ελεεινή και εντελώς αρπακτική), το Do androids dream of electric sheep του Dick (το πορτοκαλί, Blade Runner αλλιώς), οι Ατέλειωτες Ιστορίες του Τόλκιν (το πράσινο), το the Last Wish του Sapkowski (Witcher saga, το καφέ) και στο βάθος αριστερά ο Ζωντανός Θρύλος του Matheson και το Blood of Elves του Sapkowski πάλι.
Αν ήθελα δείξω τα βιβλία μου θα έκανα αυτό
Μόλις το έκανα μια επέκταση για αυτό υπάρχει κενός χώρος, αλλιώς είχα τρεις τεράστιες στοίβες πάνω στο γραφείο μου μέχρι τα ντουλάπια στη μέση. Τα βιβλία συνεχίζουν μέχρι το πάτωμα κάτω και από τη μεγάλη ραφιέρα και από το γραφείο, όπου έχω πανεπιστημιακά βιβλία, comics και παλιές εγκυκλοπαίδειες κάθε είδους.
Άντε, έχει κανείς άλλος Lego να δείξει???
Αν ήθελα δείξω τα βιβλία μου θα έκανα αυτό
Μόλις το έκανα μια επέκταση για αυτό υπάρχει κενός χώρος, αλλιώς είχα τρεις τεράστιες στοίβες πάνω στο γραφείο μου μέχρι τα ντουλάπια στη μέση. Τα βιβλία συνεχίζουν μέχρι το πάτωμα κάτω και από τη μεγάλη ραφιέρα και από το γραφείο, όπου έχω πανεπιστημιακά βιβλία, comics και παλιές εγκυκλοπαίδειες κάθε είδους.
Άντε, έχει κανείς άλλος Lego να δείξει???
Comment