Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ναι αλλα δεν νομιζω το επομενο MLG να ειναι στο Vita.. Ουτε να αρχισουν να κανουν upload matches στο Vita τα διαφορα youtube channels αντι για PS3/360..
Οτι θα βγει και μπορει να βγει ειναι αλλο με το οτι δεν θα προσφερει την ιδια εμπειρια ουτε στο ελαχιστο..
Γιατι το uncharted ειναι SINGLE player και δεν εχει καμια σχεση με το CoD.. Εκτος αν εννοεις για το single player(ποιο?) του CoD, γιατι την multiplayer εμπειρια απλα δεν υπαρχει περιπτωση να την πλησιασει. Δεν ειναι μονο θεμα hardware ειναι και control scheme ειναι και player pool οργανωσης και αλλα πολλα που αν δεν εχεις παιξει CoD η καποιο online FPS ψιλοσοβαρα για αρκετο καιρο δεν μπορεις να καταλαβεις.
Ενταξει καλες οι προσδοκιες αλλα μην ξεφευγουμε.. Τουλαχιστον σε αυτη τη γενια ειναι αδυνατο να γινει κατι παραπανω βαση hardware..
Πως δεν εχω παιξει ρε συ COD?
To παιχνιδι που εχω λιωσει περισσοτερο σε multiplayer ειναι.
Και ρωταω.Γιατι να μην παιζει καλα εφοσον εχει 2 αναλογικους και θα εχει multiplayer?
Σου φερνω ενα ακομα παραδειγμα.Αστο το uncharted.Γιατι στο fifa vita γινεται να παιξεις με manual controls(που απαιτει καλο αναλογικο) και να εχεις την ιδια εμπειρια με το ps3 και τα ιδια γραφικα πανω κατω?
Το εχεις λιωσει και επειδη εχει 2 αναλογικους το Vita δεν εχεις προβλημα παιζεις ανετα το ιδιο?? Νομιζω εισαι εξαιρεση απο τις λιγες να σου πω την αληθεια. Δηλαδη εκει που παιζεις με 10εκ. ατομα με το controller σου στην 40΄ μπορεις ξαφνικα να πεις "Οκ αστο θα παιζω multiplayer στο Vita με τα αλλα 10 ατομα που το εχουν αγορασει" Γιατι να το κανεις πραγματικα??
Επισης σκεψου και το αλλο μειονεκτημα, αν εκνευριστεις πολυ πετας το χειριστηριο στον τοιχο(standard πραγματα..) με το Vita τι θα γινει??
Εγω μιλαγα για fps τα ποδοσφαιρακια μπορει να βγαινουν καλα ιδεα δεν εχω..
Το εχεις λιωσει και επειδη εχει 2 αναλογικους το Vita δεν εχεις προβλημα παιζεις ανετα το ιδιο?? Νομιζω εισαι εξαιρεση απο τις λιγες να σου πω την αληθεια.
Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω που ακριβως θα χανει τοσο πολυ(εκτος απο την ελαχιστα ισως χειροτερη ακριβεια του αναλογικου).Θα ηθελα να μου εξηγησεις.
Δηλαδη εκει που παιζεις με 10εκ. ατομα με το controller σου στην 40΄ μπορεις ξαφνικα να πεις "Οκ αστο θα παιζω multiplayer στο Vita με τα αλλα 10 ατομα που το εχουν αγορασει" Γιατι να το κανεις πραγματικα??
10 ειναι τα ατομα που θα αγορασουν COD?:p
Δεν διαφωνω οτι θα ειναι καλυτερη εμπειρια στην κονσολα,αλλα διαφωνω με αυτο
Οτι θα βγει και μπορει να βγει ειναι αλλο με το οτι δεν θα προσφερει την ιδια εμπειρια ουτε στο ελαχιστο..
Eχοντας παιξει uncharted και ενα shooter στο vita.
Μπορεις να παιξεις competitive fps σε μια οθονουλα με μικρους αναλογικους και μηδενικο customization και επιλογες?? Εγω δεν μπορω να το φανταστω καν.. Το control scheme του CoD θελει οπωσδηποτε τα 2 bumper και 2 καλα triggers επισης πως εσυ θα παιξεις την ιδια εμπειρια με 2 bumper απλα δεν μπορω να το καταλαβω και παλι..
Οταν λεω για οθονουλα το λεω γιατι ειναι προβλημα, συχνα στο CoD θα κανεις long range kills δεν ειναι ολοι διπλα σου, το πως θα τους δεις εσυ στην οθονη του Vita ειναι πραγματικα περιεργο. Δεν μπορω να φανταστω καν να παιζω σοβαρα CoD στο Vita, τουλαχιστον αυτο που εχουμε τωρα αν βγει ενα διαφορετικο custom για Vita θα ειναι αλλιως αλλα και παλι καμια σχεση με την εμπειρια της κονσόλας..
Το φορητο εχει limitations και ετσι πρεπει να αντιμετωπιζεται, αλλιως θα ηταν ο διαδοχος του PS3 και η Sony θα αποσυροταν απο τις επιτραπεζιες αν μπορουσε να δωσει ιδια εμπειρια με το Vita. Δε θα υπηρχε λογος να κανει Cannibalize το ιδιο της το προιον..
Οταν λεω για οθονουλα το λεω γιατι ειναι προβλημα, συχνα στο CoD θα κανεις long range kills δεν ειναι ολοι διπλα σου
οσο απίστευτο και αν φαινεται υπήρξε αυτό κάποτε:troll:
IHNE αν κάνεις συχνά long rage kills στο COD που έχει ως επι το πλείστον μικρές και κλειστές περιοχές και ανάλογο gameplay ούτε θέλω να φανταστώ πως θα ήταν ένα Battlefield 3 στο psvita:ming:
κατα τ'άλλα κάποιοι νομιζουν πως η hd τριχα στα μαλλιά ειναι το θέμα μας....
Μπορεις να παιξεις competitive fps σε μια οθονουλα με μικρους αναλογικους και μηδενικο customization και επιλογες??
Το πρωτο ας πουμε οτι ειναι δεκτο(ή αν θες ας περιμενουμε να δουμε οταν βγει),το δευτερο που το ξερεις?Γιατι να μην εχει customization και επιλογες?
Το control scheme του CoD θελει οπωσδηποτε τα 2 bumper και 2 καλα triggers επισης πως εσυ θα παιξεις την ιδια εμπειρια με 2 bumper απλα δεν μπορω να το καταλαβω και παλι..
Καταρχην εγω μπορει να μη το αγορασω καν και να παρω την ps3 version.Δεν υποστηριζω την vita εκδοση απλα κουβεντα κανουμε για να καταλαβω το σκεπτικο σου και εσυ το δικο μου.
Τα triggers χρησιμευουν για grenades.Μπορει να υπαρχει παραθυρακι μικρο στην οθονη για αυτο ή κινηση του χεριου στο rear touch pad.
Οταν λεω για οθονουλα το λεω γιατι ειναι προβλημα, συχνα στο CoD θα κανεις long range kills δεν ειναι ολοι διπλα σου, το πως θα τους δεις εσυ στην οθονη του Vita ειναι πραγματικα περιεργο. Δεν μπορω να φανταστω καν να παιζω σοβαρα CoD στο Vita, τουλαχιστον αυτο που εχουμε τωρα αν βγει ενα διαφορετικο custom για Vita θα ειναι αλλιως αλλα και παλι καμια σχεση με την εμπειρια της κονσόλας..
Το φορητο εχει limitations και ετσι πρεπει να αντιμετωπιζεται, αλλιως θα ηταν ο διαδοχος του PS3 και η Sony θα αποσυροταν απο τις επιτραπεζιες αν μπορουσε να δωσει ιδια εμπειρια με το Vita. Δε θα υπηρχε λογος να κανει Cannibalize το ιδιο της το προιον..
Δεκτο,δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι ιδια η εμπειρια αυτο ειναι δεδομενο,αλλα για μενα(συμφωνα με οτι εχω δει στο vita) υπαρχει η δυνατοτητα να ειναι κοντα στην console version και να ειναι διασκεδαστικο.
Οταν σου μιλησα για το fifa,το εκανα γιατι ειναι παραδειγμα παιχνιδιου που χρειαζεται ολα τα κουμπια του χειριστηριου ,αλλα τελικα μπορει να παιξεις manual controls και να εχεις σχεδον την ιδια εμπειρια.Πριν κυκλοφορησει,οι fifa fans(πχ εγω) ειχαν τους ιδιους προβληματισμους με σενα για το COD,αλλα βλεπω οτι τελικα ειναι διασκεδαστικο στο vita το ποδοσφαιρακι και βρισκεται 2ο στις πωλησεις στην Μεγάλη Βρετανία.
Μπορει να μην γινει το ιδιο και με το COD,μπορει και να γινει ομως.Εγω ομως δεν μπορω να ακολουθησω την απολυτη αποψη,οτι δεν θα πλησιαζει καν την console εκδοση.
, το προβλημα θα ηταν να προσπαθουν πχ να βγαζουν συνεχεια uncharted και τετοια που θα μπορουσε να εβγαινε στο PS3 καλυτερο και να ξεχναν τα πιο handheld-friendly που μου αρεσουν, εκει ναι θα με πειραζε..
αυτό είναι το θέμα μας, ή να το θέσω πιο σωστά δεν είμαι πλήρως κατά της κυκλοφορίας υπερπαραγωγών στα φορητά, αν και ο όρος υπέρπαραγωγή είναι πολύ γενικός και χωρά αρκετά μέσα, απλώς δεν βρίσκω τον λόγο μια υπερπαραγωγή να βγαινει μονο σε ένα φορητό και να μην βγαίνει σε home console που και θα ήταν και θα έδειχνε καλύτερη. Δυσκολεύομαι να μην πιστέψω πως το MGS PW δεν θα ήταν καλύτερο με υψηλότερα production values, γραφικά, χειρισμό, ήχο αν ειχε δημιουργηθεί εξαρχής για home κονσόλα, το ίδιο και για τα δύο GOW του psp και τοσα άλλα. Και απο τη στιγμή που κυκλοφορούν συνεχώς τίτλους σε φορητά που θα μπορούσαν να είναι πολλοι καλυτεροι σε home κονσόλες ε αυτό είναι κάτι που δεν με βρίσκει σύμφωνο.
Πόσοι άραγε θα ήθελαν το Grand Theft Auto V να ανακοινώνονταν αποκλειστικά για φορητές κονσόλες και όχι για home κονσόλες;
Απο τη στιγμή που μια φορητή κονσόλα κατά 95% χρησιμοποιείτε μέσα στο σπίτι του gamer δεν μπορώ να καταλάβω γιατι ένας τίτλος με σεβαστό σενάριο κτλ υπερπαραγωγή που λέμε, να μην κυκλοφορούσε για την home κονσόλα αντί του φορητού και άρα να κουβαλά μαζί του και όλους τους περιορισμούς ενος φορητού. Δεν θεωρώ πως μια φορητή κονσόλα θα πρέπει να έχει games επιπέδου φιδάκι απλώς θεωρώ πως οι "υπερπαραγωγές" Metal Gear, GTAV, Shenmue 3:troll: ταιριάζουν σε home συστήματα, ενώ στα φορητά ταιριάζουν περισσότερο τίτλοι χωρις ουσιαστικά σενάριο όπως racing, sport, fighting games κτλ.
Η περιπτωση του να μην εβγαινε καθολου metal gear,αν δεν εβγαινε το PW στο psp δεν υπαρχει ως ενδεχομενο στην ακρη του μυαλου σου BigBOSS?
Εκτος αν πιστευεις οτι θα υπηρχε το ιδιο κοστος με ενα ps3 mgs του kojima.
Oποτε μηπως το ερωτημα τελικα δεν ειναι αυτο.
''Γιατι οχι το καθε MGS PW στο ps3?''
Και ειναι αυτο?
''Γιατι να μην δουμε ενα ακομα καλο MGS ,εστω σε φορητη εκδοση αφου δεν γινεται να το δουμε σε ps3?''
κατα τ'άλλα κάποιοι νομιζουν πως η hd τριχα στα μαλλιά ειναι το θέμα μας....
:ming:
To thema den einai to an mporeis esy na petyxeis mikro stoxo, alla to giati na mhn vgei to paixnidi, epeidh den tha to paikseis esy?
Alloi theloun na to paiksoun.
Eksalou mporei o stoxos na einai poio mikros, alla eisai kai poly konta sthn othonh, to provlhma einai kathara sta controls.
Ta FPS einai poly idaitero thema, ta Fighting games to idio, alla den vgainw egw na paraponethw oti den yparxoun sticks, h plktrologio kai pontiki (pou then exoun oute oi statheres konsoles) sto forhto.
Mhn leme oti theloume, oloi mporoun na voleftoun me ton yparxon xeirismo kai osoi theloun na to paiksoun tha to paiksoun, h Sony den tha xasei apo enan Big Boss.
"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I." "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..." Greek Gaming Videos Greek Final Fantasy Forum
Comment