Originally posted by wesker

View Post

Announcement

Collapse

No announcement yet.

Η μυστική δύναμη του Wii U

Collapse

X
- 

Η συζήτηση consoles vs pc δεν βγάζει ποτέ πουθενά, γιατί πολύ απλά είναι τι προτιμάει ο καθένας. Αν πάλι γουστάρεις και τα δυο και έχεις χρόνο και λεφτά μπορείς να ασχολείσαι και με τα δυο.
Εγώ προσωπικά προτιμώ τις κονσόλες αλλά μου αρέσουν και αρκετά pc games, και ασφαλώς θα γούσταρα να παίζω τα multiplatform στην καλύτερη τους έκδοση, σε ένα καλό PC δηλαδή. Αλλά χρήματα και χρόνο δεν παίζει να διαθέσω σε παραπάνω από ένα gaming system, οπότε ασχολούμαι με ότι έχω και μπορώ.
Τώρα το να πείσει ο ένας τον άλλο ότι τα δικά του γούστα είναι καλύτερα για διαφόρους λόγους είναι απλά αστείο.
Leave a comment:
 - 

Το είπα ότι θα καταλήγαμε πάλι να μιλάμε για Ζέλντα.Οκ,κόβω εδώ το off-topic,χτες το ψιλοξεφτίλησα,αλλά δεν έφταιγα εγώ,με επηρέαζε η πανσέληνος.
Σοβαρά τώρα.Καθόμουν χτες και χάζευα βιντεάκια από το Zombi U.Αν εξαιρέσουμε τα θολά textures,το παιχνίδι φαίνεται τέλειο.Survival horror όχι μπαρμπούτσαλα.Με ένα χτύπημα πεθαίνεις νομίζω.Must have κατ'εμέ για όσους το τιμήσουν άμεσα.
Leave a comment:
 - 

Θα χρειαστεις πολλα PC κολλημενα με ταινια για να τρεξεις Wii U games. + οτι θα πρεπει να αγορασεις το επαναστατικο Gamepad καθως ολοι οι τιτλοι του Wii U (ο καθενας με το δικο του μοναδικο τροπο) ειναι ειδικα σχεδιασμενοι για να το αξιοποιουν στο επακρο και δε μπορουν να παιχτουν με συμβατικα μεσα.Originally posted by ChrisTop View PostΈχει βάλει πουθενά κανείς το πλεονέκτημα οτι με το PC παίρνεις Wii+Wii U δώρο;
Leave a comment:
 - 

Γιατί υπάρχει κανείς που το αμφισβητεί;Originally posted by Enpsty View PostΚαι που λέτε το Twilight Princess ήταν γαμάτο.
Ταννο εισαι ρατσιστής, δεν λέγονται τριτοκοσμικές, αναπτυσσόμενες λέγονται
Leave a comment:
 - 

@Altair, Δεν ψάχνεις το λουκέτο;
Νάτο ---> :lock:
:troll:
@Όλοι, εγώ είμαι της PC ράτσας, γιατί η PC ράτσα είναι ανώτερη από τις τριτοκοσμικές ράτσες(XBOX 360) και τις δευτεροκοσμικές(PS3 και Wii). :troll:
Leave a comment:

Leave a comment: