Announcement

Collapse
No announcement yet.

Η μυστική δύναμη του Wii U

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Enpsty
    replied
    Για τα PC θα πω ότι consoles>PC, πάντα έτσι ήταν πάντα έτσι θα είναι.

Τα PC πάντα είχαν αποκλειστικότητες, αλλά πάντα σε συγκεκριμένα είδη, adventures,wrpg,strategy. Οι κονσόλες έχουν exclusives σε ΟΛΑ τα υπόλοιπα.
    Και ρε παιδιά και που βγαίνουν PC ports τι κερδίζουν οι εταιρίες; Τα αγοράζει κανένας; Εδώ το Black Ops 2 έχει πουλήσει 13 εκ. στα ps360 και 400.000 στα PC. Και μιλάμε για το πιο εμπορικό game της χρονιάς.*

Τώρα για το Wii U εννοείται πως όσοι το πάρουν θα το πάρουν για τα exclusives. Το θέμα είναι η Nin να βγάλει και άλλα IP εκτός των Mario,Zelda, Metroid. Και κάποια μεγάλη παραγωγή αλλά Uncharted.

*Κάντε κάνα petition να βγάλει η Rockstar το GTA V σε PC. :troll:

Leave a comment:

• wesker
    replied
    Originally posted by Ren_of_Heavens View Post
    Wesker γιατί βιάζεσαι να το αγοράσεις από τόσο νωρίς; Υπάρχει κάποιος λόγος; Δεν πιστεύω ότι το σύστημα έχει πολλές επιλογές για να προβείς σε μία άμεση αγορά. Αν περιμένεις κάμποσους μήνες και ένα χρόνο μην σου πω θα έχεις πλουσιότερο software, μπορεί και κανά redesign (ποτέ δεν ξέρεις) και πάνω απ'όλα καλύτερη τιμή. Θεωρώ περιττό να ξοδέψεις τόσα χρήματα από την στιγμή που οι παρούσες κονσόλες οικιακές/ φορητές σου παρέχουν τόσους ποιοτικούς τίτλους. Να πω ότι δεν θα βγουν καινούριοι τίτλοι πάει στα διάλα αλλά στους επόμενους μήνες τλχ. για τα HD συστήματα (που ασχολούμαι κυρίως) το σίγουρο είναι ότι δεν θα έχεις έλλειψη από νέα I.P.s, sequels και reboots.
    Δεν νομίζω ότι για παράδειγμα ένα Bioshock Infinite, ένα υπάρχον Far Cry 3, Crysis 3, The Last of Us, Gears of War: Judgment Day, Castlevania: Lords of Shadows 2 (που το περιμένω πολύ), GTA V, Tomb Raider, Aliens: Colonial Marines και τόσα ακόμα games δεν θα σε κάλυπταν.
    panta etsi kano otan vgi nea consola kati me piani ke trexo ke tin agorazo alla mallon tha sinkratitho ke tha to paro pio meta

Leave a comment:

• Ren_of_Heavens
    replied
    Wesker γιατί βιάζεσαι να το αγοράσεις από τόσο νωρίς; Υπάρχει κάποιος λόγος; Δεν πιστεύω ότι το σύστημα έχει πολλές επιλογές για να προβείς σε μία άμεση αγορά. Αν περιμένεις κάμποσους μήνες και ένα χρόνο μην σου πω θα έχεις πλουσιότερο software, μπορεί και κανά redesign (ποτέ δεν ξέρεις) και πάνω απ'όλα καλύτερη τιμή. Θεωρώ περιττό να ξοδέψεις τόσα χρήματα από την στιγμή που οι παρούσες κονσόλες οικιακές/ φορητές σου παρέχουν τόσους ποιοτικούς τίτλους. Να πω ότι δεν θα βγουν καινούριοι τίτλοι πάει στα διάλα αλλά στους επόμενους μήνες τλχ. για τα HD συστήματα (που ασχολούμαι κυρίως) το σίγουρο είναι ότι δεν θα έχεις έλλειψη από νέα I.P.s, sequels και reboots.
    Δεν νομίζω ότι για παράδειγμα ένα Bioshock Infinite, ένα υπάρχον Far Cry 3, Crysis 3, The Last of Us, Gears of War: Judgment Day, Castlevania: Lords of Shadows 2 (που το περιμένω πολύ), GTA V, Tomb Raider, Aliens: Colonial Marines και τόσα ακόμα games δεν θα σε κάλυπταν.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Εγώ πιστεύω πως θα πέσει η τιμή του όταν βγουν οι ανταγωνιστές του.Κάπου τότε θα το τιμήσω λογικά,που θα έχει και τίτλους να με καίνει.
    Για Η/Υ δεν μπορώ να σε συμβουλέψω,είμαι εντελώς άσχετος.

Leave a comment:

• wesker
    replied
    telika den to agorasa provlimatizome epireastika me afta pou diavazo isos perimeno mexri na vgi kanena game pou thelo oposdipote.ine poli akrivo to atimo alla den vlepo sintoma price drop edo to wii perasan 4 xronia na rixoun tin timi.lete na valo persotero ram sto pc mou isos ke alli mia gtx580?

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Zω για την στιγμη που θα υπαρχει ενα συστημα μονο στην αγορα που θα τα παιζει ολα και θα πλακωνομαστε(με την καλη εννοια) για games

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Τα πισί έχουν το εξής πλεονέκτημα.Έτσι και μαζευτούν υπογραφές για μεταφορες τίτλων από κονσόλες,τότε θα μπορούν να έχουν πέρα από τις αποκλειστηκότητες του Πισί,και ΑΑΑ διαμάντια όπως Dark Souls,GTA5 (ίσως αυτό) κλπ.
    Oι κονσόλάδες πάλι,είμαστε πρόβατα.ότι μας δώσουν παίρνουμε,δε ζητάμε τίτλους από Πισί.Ευτυχώς που μόνο στις κονσόλες υπάρχουν τίτλοι ΑΑΑ.

:troll::troll::troll::troll::troll::troll::troll:

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Ε σαφως δεν ισχυει για ολους αυτο.:p
    Ας πουμε το παιδι που παιζω στο pc του παιχνιδια,παιζει 99% τα genres που αναφερεις.
    Αν του πεις για uncharted,GeoW ή Red dead, θα αδιαφορησει.
    To να κατσω να αναλυσω την αποψη μου σε αυτον για τις αγορες και ολα αυτα που γραφω εδω ειναι ανουσιο.Δεν εχει νοημα.Δεν τον νοιαζει,αλλα και δεν θα το εκανα ποτε
    Εδω ειναι φορουμ και κατι πρεπει να γραψουμε για να γεμισουν οι σελιδες.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Δεν ειπα ποτε οτι ειναι κακη επιλογη το pc,αλλα οτι για εμενα ειναι η χειροτερη.
    Ετσι..

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Έχει βάλει πουθενά κανείς το πλεονέκτημα οτι με το PC παίρνεις Wii+Wii U δώρο;

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Δεν μου ξεφυγε καποιο genre(γνωριζω τα παιχνιδια και τα genres).Ειπα οτι μονο σε αυτα τα genre υπερισχυει.
    Kαλo το παιχνιδι των εντυπωσεων.
    Εγραψα btw για να μεινουμε στην ουσια.
    Νομιζα οτι ηταν δεδομενη για ολους αυτη η αποψη η οποια μπορει να δικαιολογηθει(χωρις λιστες,σεντονια αποψεων) και μονο απο το γεγονος οτι ειναι πιο δυνατη η αγορα των κονσολων στο συνολο της.
    Τα υπολοιπα ακολουθουν ως ντομινο με μαθηματικη ακριβεια.Με αποτελεσμα αυτο που τελικα υποστηριζω.

Αυτο που εβαλες σε quote εσενα σου φαινεται απολυτο.Εγω το βλεπω ως αποψη.
    Πες μου πως θες να το φτιαξω,για να σου αρεσει. Ε ..μα..

Στο τελευταιο συμφωνω,γιατι ο καθενας επιλεγει αυτο που τον ικανοποιει.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Δεν εχω μερικες τις εχω ολες και εχω ασχοληθει παραπανω απο αρκετα για να εχω γνωμη. Ασχετα αν μου ξεφυγε το vanguish(Ημουν στρατο οταν βγηκε οπως βλεπω για αυτο..) Δεν ξερω τι παιζεις στο pc και τι σου αρεσει και δε με απασχολει κιολας απλα σου λεω οτι η χειροτερη επιλογη μπορει να ειναι για σενα που εχεις ακυρωσει ολα τα PC exclusives και δεν ενδιαφερεσαι επιλεκτικα για 2,3 ολοκληρα genres(Και μετα μου λες για ενα game που μου ξεφυγε..)

Δεν βγαζω αυθαιρετα συμπερασματα μονος σου φαινεσαι απολυτος και το επαναλαμβανεις παλι εδω
    Δεν ειπα ποτε οτι ειναι κακη επιλογη το pc,αλλα οτι ειναι χειροτερη.
    Ωραια για να κλεισουμε ειναι η χειροτερη για εσενα προσωπικα που δεν ασχολεισαι με rts/mmos/mobas/action RPGs και η καλυτερη για καποιους αλλους συμφωνεις με αυτο??

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Εχω την δυνατοτητα να παιζω και να βλεπω σε υπερτουμπανο pc(oχι σε δικο μου) τα περισσοτερα pc games,αλλα παραλληλα ενημερωνομαι(δυσκολα θα μου βρεις παιχνιδι για pc που δεν γνωριζω,απιθανο θα ελεγα ).

Απο την αλλη οταν μου λες οτι δεν γνωριζεις το vanquish(ενα απο τα καλυτερα shooters της γενιας) ,εσυ εισαι αυτος που στην πραγματικοτητα φαινεται να αγνοει πραγματα για τις κονσολες,ακομα και αν εχεις στην κατοχη σου καποιες απο αυτες.
    Προσπαθω να μην βγαζω συμπερασματα προσωπικα για τον καθεναν,ποσο μαλλον να τα τα ποσταρω ως επιχειρημα(οπως και εκανες).Την αποψη μου γραφω.Σκετη.Εσυ μιλησες για μενα με σιγουρια και απαντω σε αυτην την παραγραφο αναλογα.

Ας μεινουμε ομως σην ουσια.Η αποψη μου ειναι στο ποστ 138.
    Εξηγησα γιατι θεωρω οτι προσφερουν περισσοτερα,ας μην επαναλαμβανομαι.
    Δεν ειπα ποτε οτι ειναι κακη επιλογη το pc,αλλα οτι ειναι χειροτερη.
    Γι αυτο και εξεφρασα την απορια μου στο πρωτο ποστ σου που απαντησα.

YΓ.Oντως ας μεταφερθουν καπου αλλου τα ποστς.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Δεν υπαρχει συγκριση κατ'εμε σε software.Ειναι παααρα πολλα αυτα που παιζουν μονο σε κονσολες πως να το κανουμε.
    Οπως και πααααρα πολλα ειναι και σε PC απλα επιλεκτικα τα αγνοεις επειδη δεν ασχολεισαι και πιθανοτατα δεν τα εχεις παιξει καν.. Οποτε στα ματια σου οι κονσολες ειναι καλυτερες, δεν υπαρχει τιποτα κακο με τις προτιμησεις του καθενα στο λεω απλα επειδη δεν ειναι η αντικειμενικη αληθεια που τοσο απολυτα υποστηριζεις..

Επισης μια ματια να ριξεις σε steam sales/amazon steam keys θα δεις οτι συμφερει και παρα πολυ στις τιμες, εγω πχ πηρα steam key για borderlands 2, 19$ στο release ουτε μια βδομαδα μετα.. Δεν προσπαθω να σε πεισω για κατι απλα αν δεν ασχολεισαι με pc gaming λογικο ειναι να αγνοεις καποια πραγματα οπως αγνοουσα και εγω πριν ασχοληθω και αν θυμασαι (πολυ) παλια post μου ελεγα τα χειροτερα για τα PC..

Εγω την κλεινω εδω την παρενθεση ας μεταφερθουν σε κανενα PC vs Consoles topic γιατι εχουν ενα ενδιαφερον..

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Δεν διαφωνω με την αποψη σου,ουτε συμφωνω απολυτα(με την εννοια οτι δεν θεωρω οτι ειναι μονο αυτος ο λογος).Παντως ειναι σωστο αυτο που λες.

Αν αλλαξουν τα δεδομενα με steam κτλ.Aλλαξει δηλαδη το μοντελο του μ.ο που περιγραφω παραπανω(μετα το edit:p),ειμαι ο πρωτος που θα υποστηριξει τα pcs σε μια αναλογη κουβεντα.

btw ειμαι hyped για το οτιδηποτε δοκιμασει η valve(απο αυτα που ακουγονται).

Leave a comment:

Working...
X