Announcement

Collapse
No announcement yet.

Η μυστική δύναμη του Wii U

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Οντως δεν υπαρχει ξεκαθαρος νικητης. Υπαρχει βεβαια ξεκαθαρος ηττημενος (οπως θα ξερεις βεβαια αφου το διαβασες):

"Ιt's Arkham City, and by default a good game, but the basic reality is that we'd take any of the older - and now cheaper - versions of this excellent title ahead of the underwhelming Wii U port."

Comment

Ούτε αυτό... Ας μην ξεχνάμε τα επιπλέον πράγματα που θα έχει στο WiiU(armored edition)..
      Nintendo I.D.: paixtis
      3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

Originally posted by Xeno View Post
        Paixtis τι θες να πεις; Σε λιγο θα μας πεις πως διαβασες και το αρθρο που εκανες quote.
        Enpsty δεν το εχω παιξει το SS αλλα σε οποιο φορουμ και αν εχω παει η πλειοψηφια το θεωρει απογοητευση σε σχεση με οποιοδηποτε αλλο 3d Zelda, χωρις αυτο να ειναι απολυτο, αλλα σιγουρα υπαρχει ενα αρνητικο κλιμα.
        Εγώ το αντίθετο βλέπω. Το SS είναι αρκετά love or hate , αλλά η πλειοψηφία είναι με το love.
        Τεσπά δεν ξανανοίγω θέμα για zelda γιατί θα καταλήξουμε στα γνωστά.

Αυτά που είπε ο Deus είναι 100% ολόσωστα. Όντως η Nin μαλακίζεται τα τελευταία χρόνια, όλο τα ίδια και τα ίδια, σχεδόν κανένα νέο σοβαρό IP και το χειρότερο για μία εταιρία που έχει χεστεί στο τάληρο ούτε μία μεγάλη παραγωγή. Ακόμα και το NSMBU ίδιο με το Wii είναι.

Αλλά...ας δώσουμε μία ευκαιρία και στο Wii U να δούμε τι σκατά είναι. Άποψη είναι αδύνατον να βγάλεις όταν τα 9 στα 10 παιχνίδια του είναι ports και όταν οι μισοί devs το κράζουν και οι άλλοι το αποθεώνουν.
        Όσο για το συγκεκριμένο thread είναι ο ορισμός της τρολιάς και δεν εξυπηρετεί κάτι.

Comment

Ενώ όταν τα nintendo fanboys τρολάρανε με τις μαλακίες της Σόνυ από την Ε3 (ριιιιιιιτζ ρέεεεεισερ) χωρίς να έχουν δει την κονσόλα ήταν σωστό. Α ρε 2 μέτρα και 2 σταθμά...
          Originally posted by Raf
          Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Βλέπεις κανέναν εδώ μέσα να υποστήριζει τα nintendo fanboys που τρολάραν άλλες κονσόλες;

Comment

Ε αν θες Paixtis παρτο στο Wii U, η κουβεντα εγινε για τον τεχνικο τομεα του παιχνιδιου, ελεος πια.
              Enpsty το thread δεν εξυπηρετουσε κατι, αλλα οκ οπως παει το θεμα ο καθενας βγαζει το αχτι του, αλλοι δικαιωματικα και αλλοι οχι.
              Δικιο εχει ο Deus παντως και στην τελικη οποιος ειχε Wii και ασχοληθηκε σοβαρα μπορει να λεει (σχεδον) ο,τι θελει. Περαν των τεχνικων του περιορισμων ειναι μια κονσολα που τα τελευταια 2 χρονια ηταν με το ενα ποδι στον ταφο και το μονο παιχνιδι που εγινε ευρεως αποδεκτο και προσπαθησε να σωσει την παρτιδα ηταν το Xenoblade.

Comment

Ε αν θες Paixtis παρτο στο Wii U, η κουβεντα εγινε για τον τεχνικο τομεα του παιχνιδιου, ελεος πια.
                Enpsty το thread δεν εξυπηρετουσε κατι, αλλα οκ οπως παει το θεμα ο καθενας βγαζει το αχτι του, αλλοι δικαιωματικα και αλλοι οχι.
                Δικιο εχει ο Deus παντως και στην τελικη οποιος ειχε Wii και ασχοληθηκε σοβαρα μπορει να λεει (σχεδον) ο,τι θελει. Περαν των τεχνικων του περιορισμων ειναι μια κονσολα που τα τελευταια 2 χρονια ηταν με το ενα ποδι στον ταφο και το μονο παιχνιδι που εγινε ευρεως αποδεκτο και προσπαθησε να σωσει την παρτιδα ηταν το Xenoblade.
                Και παραπάνω από 2 χρόνια θα έλεγα. Αλλά εδώ μιλάμε για το U και όχι για το Wii .
                Αν θέλετε ανοίγουμε θέμα να κράξουμε το Wii, εγώ μέσα είμαι.
                Και για να ρίξω λάδι στην φωτιά μόλις έμαθα ότι το νέοWii mini (99 δολλάρια θα έχει) δεν θα έχει wi-fi.:kill:

Comment

Και γι'αυτό απάντησα πριν.Για μένα ισχύει αυτό που είπα.Καμμία από τις 3 κονσόλες δεν προσφέρει το καλύτερο.Όλες κάπου υστερούν και κάπου υπερτερούν.
                  Nintendo I.D.: paixtis
                  3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

Originally posted by Deus View Post
                    .Οκ,μπορεί σε φάσεις να είναι υπερβολικό,όπως στην περίπτωση του bigboss,αλλά είναι επόμενο.
                    εγώ απλώς τρόλαρα δεν ειμαι υπερβολικός.

Απο την άλλη η νιντέντο αντι να δώσει χρήμα να βάλει κανα hardware της προκοπής δίνει το χρήμα για την ανάπτυξη gamepad παντόφλας.

Κατά τ'αλλα δεν ασχολούμε με το wii u ουτε με ενδιαφέρει μία.

συνεχιστε.

Originally posted by Enpsty View Post
                    Όντως η Nin μαλακίζεται τα τελευταία χρόνια, όλο τα ίδια και τα ίδια, σχεδόν κανένα νέο σοβαρό IP
                    εγώ ξέρεις απο πότε τα λέω αυτά;
                    Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Ε, διέκρινα μια μικρή υπερβολή ( 100/x )
                      Originally posted by Raf

Comment

Πλακα πλακα ειναι οντως ειρωνικο οταν η μακραν πιο αδυναμη κονσολα βγαζει 2 toned down εκδοσεις. Πρωτα βγαλαν το πιο μικρο Wii που δεν επαιζε gc games και τωρα το ακομα πιο μικρο που δεν εχει και wi-fi. Ποιο ειναι το επομενο βημα; Μαλλον θα βγαλουν ενα που δε θα εχει optical drive και θα το πουλανε με το Wii sports και το Wii sports resort built in.

Comment

Originally posted by Enpsty View Post
                          Και για να ρίξω λάδι στην φωτιά μόλις έμαθα ότι το νέοWii mini (99 δολλάρια θα έχει) δεν θα έχει wi-fi.:kill:
                          Εγω ακουσα οτι δεν εχει καν internet connectivity!!! ( Το μη-wifi το καταλαβαινω για φθηνη εναλλακτικη λυση που ουτως ή αλλως στοχευει σε ασχετους κυριως.
                          Do a barrel roll!

Comment

Originally posted by Ramparter View Post
                            Εγω ακουσα οτι δεν εχει καν internet connectivity!!! ( Το μη-wifi το καταλαβαινω για φθηνη εναλλακτικη λυση που ουτως ή αλλως στοχευει σε ασχετους κυριως.
                            Όντως, μάλλον δεν θα μπαίνει καθόλου στο ίντερνετ.

Comment

Η πλάκα είναι ότι αν η νιντεντο έκανε αυτό για το οποίο την κράζουν θα είχε με μαθηματική ακρίβεια την κατάληξη της sega. To πουλάκι έχει πετάξει προ πολλού και χώρος για 3 δεν υπήρξε ποτέ ουσιαστικά αλλά και ούτε νομίζω ότι πρόκειται να υπάρξει και ποτέ ειδικά με τις συνθήκες που επικρατούν σήμερα. Την παίρνει να βγάζει ένα φτηνό σχετικά με τον ανταγωνισμό μηχάνημα το οποίο προωθεί με διάφορα τρικ και αυτό κάνει. Εκτός και αν πιστεύει κανείς ότι μπορεί να πάρει αποκλειστικότητες όταν όλα τείνουν να γίνουν multi. Αλλά ακόμη και στα Multi πιστεύει κανείς ότι υπάρχει περίπτωση να πάρει κάτι περισσότερο από ένα port; Τα είδαμε και με το τέρας της sony τι έγινε. Και για να το θέσουμε και αντίστροφα, ποιος σοβαρός άνθρωπος θα αγόραζε οποιοδήποτε σύστημα της νιντεντο για να παίζει multi παιχνίδια;

Comment

Πλακα πλακα ειναι οντως ειρωνικο οταν η μακραν πιο αδυναμη κονσολα βγαζει 2 toned down εκδοσεις. Πρωτα βγαλαν το πιο μικρο Wii που δεν επαιζε gc games και τωρα το ακομα πιο μικρο που δεν εχει και wi-fi. Ποιο ειναι το επομενο βημα; Μαλλον θα βγαλουν ενα που δε θα εχει optical drive και θα το πουλανε με το Wii sports και το Wii sports resort built in.
                                Wii: κιτρινοκάσσετο edition
                                Originally posted by Raf

Comment

Working...
                                X