:troll:
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Η μυστική δύναμη του Wii U
Collapse
X
-
-
-
Κάτσε μην αλλάξεις ακόμα μπορώ καλύτερα!
στο τελος ο λογος αγορας μιας κονσολας ειναι το software το οποίο "σίγουρα" θα έχει καλύτερα αποτελέσματα στο wiiU από ότι στα νεα xbox & PS. Οποτε αν στο Wii U υπαρξουν καποιοι τιτλοι που θελω ντε και καλα να τους παιξω, τη στιγμή που θα έχουν τις ίδιες τιμές με αυτών των next gen κονσολων θα κοιτάξω να δω αν έχει σπαστει και αν ναι, μαλλον θα το αγορασω.
Comment
-
Δεν πρόκειται να το παίξω για την ιστορία, γιατί δεν πρόκειται να κάτσω να ασχοληθώ με όλα τα AC τώρα. Το πιθανότερο είναι να παίξω 1 ή 2 (το 3 και του PS Vita). Τώρα αν πωρωθώ τόσο πολύ και τα πάρω μονοκοπανιά είναι άλλο θέμα.
...
Ρε λέτε όντως να τα ξεκινήσω από το 1;
Altair, δώσε πληροφορίες για όλα, πόσο διαρκούν κτλ. Άντε κάνε κάτι χρήσιμο για αυτή τη σειρά, πέραν του να γράφεις συνέχεια "Επος ουγκ".
Comment
-
Κατά καιρούς έχω γράψει σεντόνια για όλους τους τίτλους,οπότε απλά ψάξε και βρες τα.Από κει και πέρα,παίξε το AC2 οπωσδήποτε.Αν σου αρέσει πας και στα επόμενα.Αν όχι,οκ δε χρειάζεται.
Αλλά πρέπει να παίξεις ότι και να γίνει το 2.Μιλάμε για τον καλύτερο τίτλο της γενιάς,απλά πράγματα.
edit:
AC1 8-10 hrs
AC2 25-40 hrs
ACB 15-35 hrs
ACR 15-35 hrs
ανάλογα πόσο θα ασχοληθείς κάθε φορά με sidequests,collectibles κλπ.
AC3 estimated time: 20-40 hrsCarpe diem
Comment
-
Originally posted by Evans View PostΔεν πρόκειται να το παίξω για την ιστορία, γιατί δεν πρόκειται να κάτσω να ασχοληθώ με όλα τα AC τώρα. Το πιθανότερο είναι να παίξω 1 ή 2 (το 3 και του PS Vita). Τώρα αν πωρωθώ τόσο πολύ και τα πάρω μονοκοπανιά είναι άλλο θέμα.
...
Ρε λέτε όντως να τα ξεκινήσω από το 1;
Altair, δώσε πληροφορίες για όλα, πόσο διαρκούν κτλ. Άντε κάνε κάτι χρήσιμο για αυτή τη σειρά, πέραν του να γράφεις συνέχεια "Επος ουγκ".
Comment
-
και γω το κέρδισα και μου το δωσε ο Evans
το μόνο που έχω, το δεύτερο μου το δωσε φίλος και το τερμάτησα, τα αλλα δεν τα παιξα ακόμη αλλά μάλλον θα πάω κατευθείαν στο ACIII και μετα στα ΑCB+R.
Comment
-
Kai egw to kairdisa.... posoi kairdisame se ekeino ton diagwnismo?"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Eγώ πάντως αυτό που βλέπω,επειδή δεν τα ξέρω τόσο καλά όσο εσείς, είναι το 3ds na ρίχνει τσαπού, στο Morta, και όχι μόνο σε πωλήσεις, αλλά και σε παιχνίδια, που αυτά κάνουν νομίζω τη διαφορά, έτσι??
Οπότε να μην ξεγράφετε τη Nintendo, γιατί και πριν βγει το Vita, έδώ μέσα επικήδιοι γράφονταν για το 3ds και είδαμε τι γίνεται τώρα.
Πάλι καλά που με βοηθήσατε να αγοράσω το 3dsxl και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Να στε καλά.Θα τα κλέγα τα λεφτά μου αν είχα πάρει το Morta!!!!
Comment
-
Mα μη το κοροιδεύεις.Όταν βλέπεις παιδιά που έχουν μια αγάπη στη Sony να μου λένε να μη το πάρω, ε εντάξει, κάτι τρέχει με το μηχάνημα.
Κια κυρίως όπως είπα, το μόνο που θα με ενδιέφερε από αυτά που έρχοντε για το Vita είναι το Soul Sacrifise, πως λέγεται., ενώ για το 3ds πολλά περισσότερα, αν βέβαια μας τα φέρουν από την Ιαπωνία!
Comment
-
Προφανώς και κάτι τρέχει με το μηχάνημα, αλλά αυτός ο δογματισμός είναι κάπως εκνευριστικός. Δεν είναι μέρος για να τα συγκρίνουμε, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι η πρώτη χρονιά του Vita συγκριτικά με την πρώτη χρονιά του 3DS είναι απείρως καλύτερη. Στην τελική δεν είναι με την καμία χάλια ένα μηχάνημα που έχει να προσφέρει 5 exclusive αξιόλογους τίτλους και αρκετές άλλες υπηρεσίες/επιλογές παλιότερων κονσολών.
Τέλος πάντων, τα έχουμε πει χίλιες φορές αυτά, ας μην τα επαναλαμβάνουμε. Αν θέλει κάποιος ας ανοίξει ένα θέμα περί Vita, 3DS και handheld γενικότερα, έχει ενδιαφέρον ως αντικείμενο συζήτησης.
Comment
Comment