Announcement

Collapse
No announcement yet.

PlayStation 4

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by nooto View Post
    Έτσι οπως το θέτεις hideo (στα πλαίσα ενος lanch τίτλου) τότε ναι, υπάρχει τεράστιο άλμα σε σχέση με παιχνίδια όπως το Resistance ή το Perfect Dark Zero, αλλά ως σύνολο και από αυτά που είδα πιστεύω ότι το kz δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα
    Φυσικα και δεν θα ειναι.Δεν διαφωνω σε αυτο.
    Εδω λενε ρε συ οτι το δουλεψαν στην μιση μνημη.Δεν ξερω αν ειναι πραγματικοτητα αλλα οπως και να χει, θα ξεπεραστει oπως ξεπεραστηκε και το resistance1.

Οσο για το gameplay κομματι,να σου θυμησω οτι σε αυτο το σημειο

Παιζεις.

Το οτι το μεγαλυτερο μερος του gameplay παιζεται σε generic σημειο με generic set pieces, δεν σημαινει οτι ξεκιναει ουαου next-gen,μετα γινεται ps3 upscaled και μετα παλι ουαου next gen.
    Δεν πεταγεται κανας κολοσσος απο το SOTC oντως,αλλα στο generic μερος του βλεπεις αυτο.

Η γεωμετρια εδω ειναι απλησιαστη απο παιχνιδια του ps3.

Comment

• θα παιζει τα games του ps3;;
      Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Αρχικα οχι,ισως αργοτερα μεσω Gaikai ειπαν.

Comment

• Originally posted by hideo View Post
          Αρχικα οχι,ισως αργοτερα μεσω Gaikai ειπαν.
          αμα τα παιζει καλώς γιατί μου χάλασε το ps3
          Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Σιγουρα δεν γινεται να τρεχουν σε emulator.Αυτο ειναι επιβεβαιωμενο.Εκτος αν αλλαξει κατι στο hardware και βαλουν και cell.Αλλα απιθανο

Comment

• Το online του θα είναι free?

Comment

• Ελα ντε.Ελπιζω ναι,αλλα ποτε δεν ξερεις.

Comment

• To killzone με εντυπωσίασε εμένα πάντως.Είχε απίστευτες λεπτομέρειες και εκρήξεις.Το ότι είναι generic σε μερικά σημεία δεν αναιρεί ότι ήταν εξαιρετικό σε γραφικά.Τα πέρι ps3 gaphics είναι απλά αστεία...
                  Nintendo I.D.: paixtis
                  3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• Γελάω με τις γκρίνιες πολλών για τα γραφικά. Εγώ που δεν είχα λεφτά να πάρω PS3 ή HDTV και η επαφή μου με αυτή τη γενιά ήταν ένα 360 σε παλιά τηλεόραση, βλέπω πού και πού κανένα PS3 καρφωμένο σε HDTV και τρίβω τα μάτια μου...
                    Όσο για την άλλη γκρίνια, αυτή τη βάσιμη, για το gameplay και για το "μια απ' τα ίδια", εμείς υποστηρίζουμε αυτή τη βιομηχανία και εν τέλει εμείς τη κατευθύνουμε. Όσο τρελαινόμαστε για τις blockbuster παιχνιδάρες με τα patches και τα ατέλειωτα microtransactions τα ίδια θα τρώμε στη μάπα.

Το online του θα είναι free?

Διάβασα στο gamasutra πως μάλλον θα χρειαστεί συνδρομή, όπως το Live.

Comment

• Εγώ απ'ότι διαβάζω θα είναι free για να παίξεις online, αλλά πιθανώς θα θέλει συνδρομή για τα επιπλέον κόλπα που ανακοινώθηκαν. Ένα κάλο είχε το ps3, free online. Aν το βγάλουν κι αυτό δεν αγοράζω νέα κονσόλα.

Comment

• Deep Down will be Dragon's Dogma:
                        Deep Down is the Dragon’s Dogma sequel for the next-gen. Capcom started Panta Rhei one year ago. Deep Down has been alive since three months. The video is amazing, but not totally real, it was an in-engine presentation. Retail game should show those visuals, at least is the Capcom's goal.

DD ftw για την Capcom λοιπον.

Comment

• Ναι το ανέφερα και πιο πάνω. Δεν έχω παίξει το πρώτο. Πάντως πιο πιασάρικος τίτλος είναι το Deep Down.

Comment

• ωραιος ο annoyed gamer

πολυ σωστα τα ειπε.
                            sigpic

Comment

• Ξενέρωσα.Θα προτιμούσα να είχαμε και Dragon's Dogma 2 και Deep Down,με ίδιο setting μεν,όπως φαίνεται και στα βίντεο,διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού,δε.
                              Carpe diem

Comment

• Βγήκε για προπαραγγελία στις 20 λίρες, υποθέτω ως προκαταβολή

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

Working...
                                X