Announcement

Collapse
No announcement yet.

PlayStation 4

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Εξαρταται ποια σε ενδιαφερουν.. Πχ στο PS3 LBP, uncharted και αλλα τετοια δεν με ενδιεφεραν καθολου(γουστα..) απο την αλλη καλοβλεπω τα Mario/zelda/metroid/starfox/donkey kong να τα παιζω στην TV καλυτερα. Ισως λογο ηλικιας αρχιζω να casualiazw δεν ξερω..

    Comment


    • Καλα ναι, αλλα ας πουμε δεν χρειαζεται να περιμενεις το FF για να κανει το μπαμ στο ps4.Το ni no kuni υπαρχει στο ps3 και ειναι απο τα καλυτερα jrpgs της γενιας.

      Οχι οτι θα με χαλαγε ενα ff της προκοπης..
      Δεν ξερω αν θα ηθελα remake του 7.Αλλα ενα ff στον κοσμο του 7 σιγουρα.


      Το ff13 ηταν μισο ff.

      Comment


      • Τι ήταν τούτο?anti nintendo hive mind!!! Βγήκατε όλοι να με φάτε...
        Λέω πάλι, πως δεν μίλησα για φιλικότητα!είπα προσανατολισμένη στον gamer και ναι και ο casual της εποχής του wii ήταν και αυτός gamer και μετά πήρε και Μάριο Κάρτ, Μάριο και τα σχετικά.
        Και ναι σέβεται εμένα, αυτόν δηλαδή που θα πάει πρώτη μέρα να αγοράσει το προίον της. Και τι χαζομάρες είναι αυτά με τα ρούχα? Αλλά εσύ μάλλον κάνεις χιουμορ, όπως με την σειρήνα σου..σαν χιουμορ για να είμαι πιο σωστός.
        Επίσης, Phantom Duck το wiiu, το οποίο δεν έχω πάρει ακόμη, πωλείται με χασούρα και φταίει το χειρηστήριο. Οπότε δεν είναι υπερκοστολόγηση, όπως με το 3ds που έχω και είναι φανταστικό!
        Eπίσης, δουλεύεις στην Microsoft και ξέρεις πόσο θα κάνει το 720?Πες μας και σε μας!

        Comment


        • Οτιναναι, μετα τη μεταφορα των μισων posts εδω στο θεμα pc vs console gaming, βλεπω τα αλλα μισα να μεταφερονται στο console vs console gaming αν συνεχισουμε ετσι.

          Comment


          • Ή απλα καποια ποστς θα πανε εδω: http://www.gamers-odyssey.com/forums...t=1475&page=12
            Do a barrel roll!

            Comment


            • Originally posted by Ramparter View Post
              Ή απλα καποια ποστς θα πανε εδω: http://www.gamers-odyssey.com/forums...t=1475&page=12
              Για τα δικά μου λες?

              Comment


              • Originally posted by KimahriRonso View Post
                Δεν ήξερα ότι ένας ήχος σειρήνας είναι αντίλογος..
                Δεν ήξερα ότι δεν μπορούμε να πούμε την άποψη μας, χωρίς να προσβάλλουμε..

                Και για να κλείσω, δεν αναφέρθηκα σε φιλικότητα(υπάρχει αυτή η λέξη??) αλλά σε σταθερό προσανατολισμό στον gamer.Και αυτόν τον έχει μόνιμα η Nintendo.

                Και για τις τιμές, μάλλον δεν σου άρεσε το 50αράκι στην προηγούμενη γενιά, έτσι?Ετοιμάσου να πληρώνεις 70αρικάκι, όπως είπε χθες η ΕΑ...
                Και επειδή ξέρω τι μάλλον θα πεις ως αντίκρουση, να σου πω ότι για μένα, δείχνει ένα σεβασμό προς εμένα που αγόρασα έναν τίτλο πρώτη μέρα και δεν θα πέσει η τιμή του στο μέλλον ή και που μάλλον δεν θα πέσει με τον ίδιο γρήγορο ρυθμό.
                Καταρχας δεν εγκρινω το ποστ με την σειρηνα το οποιο εκανε ο σομαρι.

                Επειτα,εχω χρονια να αγορασω τιτλο full price.Ολα τα παιχνιδια που πηρα ηταν σε τιμες σκοτωμα μεεξαιρεση τα παιχνιδια του γουι τα οποια ακομα και χρονια μετα την κυκλοφορια τους παραμενουν στα σαραντα και ευρω.:phil:.Αν εσυ το θεωρεις θετικο καλα κανεις,απλα θα μου επιτρεψεις να εχω αλλη γνωμη απο εσενα.Για αυτο και για ολους τους λογους που ανεφερε ο φαντομ στο εξαιρετικο του ποστ η νιντεντο ΔΕΝ σεβεται τον καταναλωτη και εχει μεινει πισω στις εξελιξεις.Οσον αφορα το εβδομηνταρι που λες δεν με φοβιζει,δεν προκειται ποτε να σταριξω τετοια ταση δινοντας τοσα χρηματα.Δεν λεω οτι οι αλλες δυο εταιρειες ειναι σωστες ομως,ολες εχουν κανει λαθη.

                Αυτα τα ολιγα.Τελος,οταν καποιοι ανθρωποι λενε την γνωμη τους δεν αποτελουν ουτε τρολ ουτε αντινιντεντο κινημα οπως απο οτι γαινεται πιστευεις.Δυσαρεστημενοι πελατες της νιντεντο ειμαστε και λεμε την γνωμη μας,για αυτο υπαρχουν και τα φορα.


                Tidy!

                Do not blame me.Blame yourself or God.
                In Matsuno we trust.

                Comment


                • Deus & Phantom Duck πολύ ωραία ποστ αμφότεροι.Εύγε!!!

                  Kimahri πριν πολλά χρόνια,όταν είχα πρωτογίνει μέλος εδώ,έβλεπα ότι έχουμε πολλά nintendo fanboys εδώ μέσα.Μάντεψε που είναι όλοι αυτοί.Σου απαντάνε εδώ και τόσα ποστς.Ναι,καλά κατάλαβες,όλοι όσοι σου απαντήσανε πιο πριν,όταν τους πρωτογνώρισα ήταν τεράστιοι Nintendo fans σε βαθμό που σκεφτόμουν,τι διάολο,φωλιά έχει;Αλλά όπως βλέπεις φίλε μου,όσο περνάνε τα χρόνια και βλέπεις τα πράγματα πως εξελίσσονται δεν έχεις λόγο να στηρίζεις ή τη μία εταιρεία ή την άλλη.Όσο και να τη στηρίζεις,εσύ αποδεδειγμένα,δεν κερδίζεις τίποτα,εκτός κι αν έχεις μετοχές σε καμία και παίρνεις ποσοστά οπότε πάσο.
                  Carpe diem

                  Comment


                  • Originally posted by KimahriRonso View Post
                    Επίσης, Phantom Duck το wiiu, το οποίο δεν έχω πάρει ακόμη, πωλείται με χασούρα και φταίει το χειρηστήριο. Οπότε δεν είναι υπερκοστολόγηση, όπως με το 3ds που έχω και είναι φανταστικό!
                    Eπίσης, δουλεύεις στην Microsoft και ξέρεις πόσο θα κάνει το 720?Πες μας και σε μας!
                    Φίλε μου, δεν νομίζω να είπα κάτι προσβλητικό προς το πρόσωπό σου, επομένως θα το εκτιμούσα αφάνταστα αν αποφεύγονταν οι ειρωνίες. Είπα τόσα πράγματα και εσύ στάθηκες στο αν δουλεύω στην Microsoft (lolwut). Αναφερόμουν στο Wii και στο Xbox360, όχι στις τωρινές / επικείμενες κονσόλες. Ίσως να μην το έκανα 100% σαφές, γι' αυτό πρόσθεσα δύο λεξούλες ακόμα στο post μου προς αποφυγήν τέτοιων παρεξηγήσεων.

                    Όταν μία εταιρία βγάζει μία κονσόλα με τα κατώτατα γραφικά της εποχής (Wii) και την κοστολογεί όσο το πραγματικά τότε next-gen Xbox360, προφανώς ο προσανατολισμός της είναι κυρίως στην τσέπη της και ύστερα στους gamers [...]
                    Το Wii U όντως μπαίνει μέσα (αν και βγάζει τη χασούρα με την αγορά ενός παιχνιδιού), ενώ το 720 δεν έχει βγει καν, δεν έχει νόημα να συζητάμε. Και το PS3 είχε χασούρα τον πρώτο καιρό, όμως σε βάθος χρόνου αποδείχθηκε σε εξαιρετικό μηχάνημα. Και το Playstation Vita μπαίνει μέσα, όμως ακόμα και αν δεν έχει την αποδοχή του κόσμου, η Sony δεν το αφήνει να πεθάνει και δείχνει να θέλει να το προωθήσει τόσο όσο και το PS4. Θα δείξουν πώς θα πάνε τα πράγματα.

                    PK World - Τα πάντα για Disney comics!

                    Comment


                    • Και ναι σέβεται εμένα, αυτόν δηλαδή που θα πάει πρώτη μέρα να αγοράσει το προίον της.
                      Συμφωνω απολυτα με Deus και Phantom και οντως δεν μπορω να καταλαβω (μιλωντας για το Wii παντα) πως η Nintendo σεβεται τον καταναλωτη που θα αγορασει πρωτη μερα ενα προιον, απο τη στιγμη που το προιον αυτο εχει την μεγαλυτερη υπερκοστολογηση ολων των εποχων?

                      Comment


                      • Δεν πολυκαταλαβαινω γιατι γινεται θεμα περι σεβασμου ή συμφεροντων. Προφανως καθε εταιρεια πρεπει πρωτα απ' ολα να κοιταξει το συμφερον της, υπολογιζει κοστη, προσδοκιες και τιμες του ανταγωνισμου και ετσι καθοριζει την τιμη του καθε προιοντος (οκ οχι μονο ετσι προφανως). Αν δεν κοιταξεις το συμφερον σου την αλλη μερα εχεις παρει ποδι. Το Wii προφανως και ηταν ακριβο (250), αλλα οταν ο ανταγωνισμος ηταν στα 600 (PS3) και στα 300 (core 360) ή 400 (premium 360) ειπαν και οι αλλοι ως εδω μας παιρνει, ως εδω θα το παμε. Πλεον αυτα τα κολπα δεν θα πιασουν απ οτι φαινεται, καταλαβαν ολες οι εταιρειες ποσο σημαντικο ειναι να κρατησουν τις τιμες χαμηλες απο το launch καλα καλα. Προσωπικα δε θεωρω ελλειψη σεβασμου ουτε την τιμη του Wii, ουτε του PS3 ας πουμε. Θεωρω βεβαια ελλειψη σεβασμου/ενδιαφεροντος το κακο (εως ανυπαρκτο) online του Wii σε μια εποχη που φαινοταν πως το online θα ηταν ενας απο τους βασικους αξονες για καθε κονσολα.

                        Καμια κονσολα δε μπορει να δειξει σεβασμο προς εμας οπως το θετετε, το Wii ηταν πανακριβο με παρωχημενο hardware, το 360 ειχε πολυ κακο hardware εν τελει αν και στα χαρτια ειχαν κατα νου την πιο καλη μεση λυση imo και το ps3 ηταν πανακριβο λογω "overkill" στο hardware κομματι.

                        Η τιμολογιακη πολιτικη στα παιχνιδια ειναι συνηθως θεμα προσφορας και ζητησης, ολα πεφτουν αργα ή γρηγορα περαν καποιων εξαιρεσεων στις οποιες η Nintendo πρωταγωνιστει με ορισμενα franchises που πουλανε ο,τι και να γινει (Mario anything). Το λαθος τους ειναι οτι δε βγαζουν μετα απο ορισμενο διαστημα και αριθμο πωλησεων player's choice εκδοσεις οπως καναν (πολυ αραια και που βεβαια) καποτε. Αποκορυφωμα το NSMB DS ας πουμε που πωλειται ακομα και σημερα full price.

                        Το κερδος της καθε εταιρειας δεν παυει να ειναι βασικη επιδιωξη και οσο μπορουν θα ξεζουμιζουν τον κοσμο και οταν τα πραγματα αρχισουν να παιρνουν την κατιουσα, τοτε ισως συμβιβαστουν με συρρικνωση κερδων, ριχνοντας τιμες κτλ. Αλλοι βεβαια ριχνουν την ποιοτητα απο ενα σημειο και μετα παρεχοντας εναλλακτικες λυσεις (Wii χωρις GC support και Wi-Fi, PS3 12gb model κτλ), αλλα κι αυτο ειναι αναγκαστικο σε μια σχεδον κορεσμενη αγορα.

                        Εγω αντιλαμβανομαι το σεβασμο ως τις οποιες επιπλεον παροχες/υπηρεσιες μου δινει η καθε εταιρεια καθως και το after-sales service (δεδομενου του φιασκου με το RROD πιστευω πως η MS εκανε παρα πολλα πραγματα για να σωσει την παρτιδα).
                        Η Sony που ειναι και το κυριο θεμα μας εδω δειχνει να μαθαινει γρηγορα απο τα λαθη της και να αφηνει στην ακρη τις αλαζονειες του παρελθοντος. Το PS4 λογικα θα εχει μια φυσιολογικη τιμη (350-400ε), το PSN+ ηρθε για να μεινει, οι indie devs εχουν ενα φιλικο περιβαλλον στο οποιο μπορουν να δημιουργουν και το online λογικα θα παραμεινει δωρεαν με δεδομενη φανταζομαι τωρα πια και την υψηλη ποιοτητα. Αν out of the box ειναι τα παντα πληρως λειτουργικα και user-friendly τοτε θα εχει γινει μια καλη αρχη στα περι σεβασμου που συζηταμε.

                        Comment


                        • Like στο ποστ του Xeno,

                          κατα τ'αλλα...

                          Do a barrel roll!

                          Comment


                          • Deep Down trailer (1080p):


                            O Yoshinori Ono ξαναειπε πως το παιχνιδι ετρεχε σε PS4 hardware. Δεν ξερω τι μπορει να ισχυει ή να μην ισχυει αλλα το αποτελεσμα ειναι εντυπωσιακο.

                            Comment


                            • Oxi re FMV einai eipame.
                              "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                              But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                              Kindred, this blade and I.
                              "

                              "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                              Greek Gaming Videos
                              Greek Final Fantasy Forum

                              Comment


                              • Originally posted by Ground_zero View Post
                                Oxi re FMV einai eipame.
                                Oταν δεν το ακουμπαει κανεις(πχ Digital Foundry) αυτο το trailer, δεν γινεται να μην εχεις τις αμφιβολιες σου.Και ακομα τις εχω.
                                Δεν νομιζω οτι ειπα ποτε πως ειναι 1000% CGi,αλλα οτι δεν εχει νοημα να συζηταμε για ενα trailer αμφιβολου προελευσεως.
                                Αν δεν ειναι CG τοτε σιγουρα ειναι το πιο εντυπωσιακο trailer του meeting.


                                Συμφωνω με xeno.
                                Ολες εχουν ενα κοινο στοχο.Το κερδος.Στην πορεια αν μπορουν να κανουν και κατι καλυτερο για τον πελατη το κανουν για το κερδος.
                                Απο την αλλη μεσα στο συνολο της ''ομαδας''. υπαρχουν ανθρωποι που πραγματικα αγαπανε αυτο που κανουν οπως ειναι οι devs.

                                Comment

                                Working...
                                X