Announcement

Collapse
No announcement yet.

Console vs PC vs Cloud gaming (remove amulet of logic before entering)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Phantom Duck
    replied
    Τις αρχαίες εποχές του διαδικτύου, αυτή η ατάκα πήγαινε ασορτί με το αντίστοιχο «PC gaming is dead». Το οποίο πλέον έχει γίνει meme αλλά τότε είχε μπόλικη δόση αλήθειας, όταν τότε ο κόσμος έκραζε το Steam λόγω DRM. Και τώρα εκθειάζουμε το Steam που έσωσε το PC gaming και κράζουμε την Epic που προσπαθεί αντίστοιχα πράγματα λίγο πολύ, πάμε φτου κι απ' την αρχή

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Originally posted by BigBOSS View Post
    "Παίρνεις κονσόλα και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο", "στην κονσόλα τα πάντα κυκλοφορούν αψεγάδιαστα, στο pc προβληματικά"

[ATTACH=CONFIG]271[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]272[/ATTACH]

Αυτό λεγόταν παλιά, και όταν λεγόταν ίσχυε. Ήταν ακόμα πιο πριν από τότε που έπρηζες μπάλες για το ότι πάνω κάτω το PS3 ήταν το καλύτερο πράγμα που είχε συμβεί ποτέ στο gaming.

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Who is the peasant now?

Final Fantasy 8 Remaster PC.jpgFinal-Fantasy-VII-Remake-PS4.jpg

Leave a comment:

• Roronoa
    replied
    Originally posted by BigBOSS View Post
    "Παίρνεις κονσόλα και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο", "στην κονσόλα τα πάντα κυκλοφορούν αψεγάδιαστα, στο pc προβληματικά"

[ATTACH=CONFIG]271[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]272[/ATTACH]

"Ναι αλλα το Pc του roronoa θα το τρεχει χειροτερα"

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Μόνο PC για ξεκάθαρες υπηρεσίες.

Xbox game pass.jpg

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied

vrdd.jpg.4d596aa091434609db3df496f1087899.jpgsfccs.jpg.b7d3f02932936c01dda39b11677f2088.jpg

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Originally posted by Roronoa View Post
    Το σχολιο του altair το ειδες?

Και μετα ειδα το σχολιο του raf για fake news, που υποθετω ηταν συνεχεια του σχολιου του altair, και απαντησα με την αποψη μου πως η ειδηση ειχε ενδιαφερον.

Οποτε ναι κονσολαδες οπως altair ασχολουνται μια χαρα με κοντρες lol, αλλιως δεν θα ειχα καν λογο να απαντησω.

Το μισo thread ειναι κοντρες με τον altair btw

Το thread άνοιξε πριν καμιά δεκαριά χρόνια να πούμε,κανείς δεν ασχολείται,μόνο κάτι καμμένοι grave diggers που το pc τους δεν σηκώνει ούτε πασιέντζα,αλλά κατά τ'άλλα μας μιλάνε για την master race.
    Γελάει ο κόσμος.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Γιατι παντα πρεπει να ειναι PC vs all?
    Οι pc-αδες διαλεξαν αυτο το δρομο.

Leave a comment:

• Roronoa
    replied
    Originally posted by Deus View Post
    Roronoa δεν κατάλαβες το νόημα των όσων λέω.

Δεν είπα πουθενά ότι είναι κάτι κακό να παρακολουθεί κανείς την τάση της βιοχανίας όσον αφορά τις πωλήσεις κτλ κτλ. Ίσα ίσα, καλό είναι, μου αρέσει και εμένα. Απλά διαφώνησα με την άποψη πως οι κονσολάδες ασχολούνται με κόντρες τύπου consoles vs pcs. Αυτό είπα και μόνο αυτό και έφερα σαν παράδειγμα τις ελληνικές κοινότητες του Nintendo Switch και του Playstation (τις οποίες εσύ αποκαλείς πλέμπα που είναι αρνητικότατος χαρακτηρισμός) στις οποίες δεν είδα ούτε ένα ποστ του τύπου " PC GAMING SUCKS, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΖΕLDA ΟΥΤΕ UNCHARTED."

Το σχολιο του altair το ειδες?

Originally posted by Altair View Post
    31+18>34. Σωστά;
    Και μετα ειδα το σχολιο του raf για fake news, που υποθετω ηταν συνεχεια του σχολιου του altair, και απαντησα με την αποψη μου πως η ειδηση ειχε ενδιαφερον.

Οποτε ναι κονσολαδες οπως altair ασχολουνται μια χαρα με κοντρες lol, αλλιως δεν θα ειχα καν λογο να απαντησω.

Το μισo thread ειναι κοντρες με τον altair btw
    Last edited by Roronoa; 21-07-2019, 01:48 PM.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Roronoa δεν κατάλαβες το νόημα των όσων λέω.

Δεν είπα πουθενά ότι είναι κάτι κακό να παρακολουθεί κανείς την τάση της βιοχανίας όσον αφορά τις πωλήσεις κτλ κτλ. Ίσα ίσα, καλό είναι, μου αρέσει και εμένα. Απλά διαφώνησα με την άποψη πως οι κονσολάδες ασχολούνται με κόντρες τύπου consoles vs pcs. Αυτό είπα και μόνο αυτό και έφερα σαν παράδειγμα τις ελληνικές κοινότητες του Nintendo Switch και του Playstation (τις οποίες εσύ αποκαλείς πλέμπα που είναι αρνητικότατος χαρακτηρισμός) στις οποίες δεν είδα ούτε ένα ποστ του τύπου " PC GAMING SUCKS, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΖΕLDA ΟΥΤΕ UNCHARTED."

Leave a comment:

• Roronoa
    replied
    Eμμ νομίζω πως κανένας δεν θέτει θέμα σύγκρισης πωλήσεων τίτλων, αυτό είναι κάτι που τίθεται σαν θέμα συζήτησης από την GLORIOUS PC MASTER RACE. Παρακολουθώ τις επίσημες σελίδες στο Facebook των Nintendo και Sony και μάντεψε τι γίνεται, ΚΑΝΕΝΑΣ απολύτως δεν ασχολείται με τις πωλήσεις τίτλων στους υπολογιστές και γενικότερα δεν προβαίνει σε άσκοπες συγκρίσεις με το gaming στα PCs.

Για να μην παρεξηγηθώ, δεν λέω ότι γίνεται από κάποιον εδώ μέσα.

Γιατι να κανουν συγκρισεις στις επισημες σελιδες των nintendo, sony? Δεν ειναι gaming forum

Ασε που δεν περιμενω απο την πλεμπα που κανει comments σε τετοια groups να ακολουθει και την πορεια της βιομηχανιας γενικοτερα. Εμεις που το εχουμε λιγο περισσοτερο σαν χομπι απο αλλους το κοιταμε και λιγο ποιο βαθια. Τωρα γιατι μερικοι το θεωρειτε τοσο κακο δεν ξερω, απλα μην ασχολειστε...?
    Last edited by Roronoa; 21-07-2019, 03:46 AM.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Το ξέρω, αλλά σαν άνθρωπος γενικά δεν μου αρέσει να κατονομάζω και να δείχνω με το δάχτυλο.

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Όχι Deus προς θεού, μόνο 76 σελιδούλες thread έχουμε

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Ναι οκ δεν ξεπερασε ολες τις κονσολες μαζεμενες, αλλα και παλι δεν θυμαμαι ξανα το PC να ηταν πρωτη πλατφορμα σε πωλησεις στην ubisoft. Μιλαμε για publisher που εχει φαει τρελο κραξιμο απο το PC community.

Γιατι παντα πρεπει να ειναι PC vs all?
    Eμμ νομίζω πως κανένας δεν θέτει θέμα σύγκρισης πωλήσεων τίτλων, αυτό είναι κάτι που τίθεται σαν θέμα συζήτησης από την GLORIOUS PC MASTER RACE. Παρακολουθώ τις επίσημες σελίδες στο Facebook των Nintendo και Sony και μάντεψε τι γίνεται, ΚΑΝΕΝΑΣ απολύτως δεν ασχολείται με τις πωλήσεις τίτλων στους υπολογιστές και γενικότερα δεν προβαίνει σε άσκοπες συγκρίσεις με το gaming στα PCs.

Last edited by Deus; 20-07-2019, 10:33 PM.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    δεν θυμαμαι ξανα το PC να ηταν πρωτη πλατφορμα σε πωλησεις στην ubisoft
    Μιλαμε για publisher που εχει φαει τρελο κραξιμο απο το PC community.
    Με αλλα λογια οι PC users ειναι μαζοχιστες .

Leave a comment:

Working...
X