Announcement

Collapse
No announcement yet.

Console vs PC vs Cloud gaming (remove amulet of logic before entering)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Evans
    replied
    Καλά τρολλάρω τώρα, το hardware είναι ενός γνωστού του που το πήρε για δουλειά (έχει αρχιτεκτονικό γραφείο), απλώς το έστησε για κανά δίμηνο για να φαρμάρει. Τώρα το τι ακριβώς κάνει δεν ξέρω, αυτό που ξέρω είναι ότι με τα σημερινά δεδομένα βγάζει $37/μέρα (από ότι μου λέει πάντα).

Έχουν πλάκα αυτά τα προτζεκτάκια, λεφτά και χρόνο για πέταμα να έχεις... ή γνωστούς που θέλουν να σου δανείσουν εξοπλισμό.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Ελπιζω να εχετε φτηνο ρευμα εκει, παντως για bitcoin άργησε λιγο ισως να δει καποιο αλλο cryptocurrency.

Οσο σκέφτομαι οτι ειχα την δυνατότητα(παραλίγο να πατήσω το κουμπί ) να αγορασω(και να φαρμαρω σχετικα ευκολα) bitcoin στο 1$, 10$, 100$ και παντα ελεγα "ελα μωρε φουσκα ειναι θα σκασει" τρελαίνομαι.. Κατι αλλοι που ξερω την επαθαν ακομα χειρότερα αγόρασαν στο 1$ και πούλησαν στα 2-3$..

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Πρόχειρο σύστημα που έφτιαξε κολλητός για bitcoin mining και true gaming.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Τα Rabbids τα λατρεψα απο τη πρωτη στιγμη αλλα τα games τους ηταν μετρια, το συγκεκριμενο δε θα ναι, επρεπε να κανουν κατι πολυ καλο για να παρουν το οκ απο τη Nintendo.

Leave a comment:

• Ren_of_Heavens
    replied
    Θα γαμάει το νέο Mario XCOM. Προτιμώ να παίξω αυτό παρά το XCOM 2.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Ποιος το μπιπ το Xcom;

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Attached Files

Leave a comment:

• Roronoa
    replied
    Τα rabbidz ειναι το αμεσως χειροτερo ανθρωπινό δημιούργημα μετα τα minions και το κλασιμο σε ασανσερ. Αδυνατο να πιστεψω πως θα ειναι καλο.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Ξερεις οτι το Mario + Rabbids θα ναι καλυτερο απο το Xcom

Leave a comment:

• Roronoa
    replied
    Οταν δεν εχεις να παιξεις xcom τοτε ακομα και mario+rabbidz τα σπαει ;)

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Οταν δεν εχεις Zelda, Mario Kart, Arms κ.α να παιξεις ακομη και το Pizza Tycoon τα σπαει...

Leave a comment:

• Roronoa
    replied
    Τα σπαει το huniepop.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Εγώ πάντως έπαιξα WipEout σε 4K 65" OLED με HDR enabled και φοβάμαι να γυρίσω πίσω στην πλάσμα μου.

Άσχετο, αγόρασα switch. Zelda BotW στα 30fps. Ο overclocked τιτάνας και ο overclocked εξαπύρηνος του κολλητού ούτε κατά προσέγγιση δεν έπαιζε έτσι. Για on the go ούτε λόγος.
    Last edited by Evans; 26-06-2017, 10:19 AM.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    PC Master Race - Ολη η αληθεια σε μια εικονα

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Συμφωνω με τον Altair για το αχρειαστες. Το καλο με το 4Κ ειναι οτι δινει ευκαιρια στη nintendo να πλησιασει τον ανταγωνισμο. Μπορεις να χεις μια κονσολα λιγο δυνατοτερη απο PS4 και να παιζεις ανετα παιχνιδια του Pro και του Χ αλλα αντι για 4Κ σε αναλυσεις 720p - 900p.

Leave a comment:

Working...
X