Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Console vs PC vs Cloud gaming (remove amulet of logic before entering)
Καλά τρολλάρω τώρα, το hardware είναι ενός γνωστού του που το πήρε για δουλειά (έχει αρχιτεκτονικό γραφείο), απλώς το έστησε για κανά δίμηνο για να φαρμάρει. Τώρα το τι ακριβώς κάνει δεν ξέρω, αυτό που ξέρω είναι ότι με τα σημερινά δεδομένα βγάζει $37/μέρα (από ότι μου λέει πάντα).
Έχουν πλάκα αυτά τα προτζεκτάκια, λεφτά και χρόνο για πέταμα να έχεις... ή γνωστούς που θέλουν να σου δανείσουν εξοπλισμό.
Ελπιζω να εχετε φτηνο ρευμα εκει, παντως για bitcoin άργησε λιγο ισως να δει καποιο αλλο cryptocurrency.
Οσο σκέφτομαι οτι ειχα την δυνατότητα(παραλίγο να πατήσω το κουμπί ) να αγορασω(και να φαρμαρω σχετικα ευκολα) bitcoin στο 1$, 10$, 100$ και παντα ελεγα "ελα μωρε φουσκα ειναι θα σκασει" τρελαίνομαι.. Κατι αλλοι που ξερω την επαθαν ακομα χειρότερα αγόρασαν στο 1$ και πούλησαν στα 2-3$..
Τα Rabbids τα λατρεψα απο τη πρωτη στιγμη αλλα τα games τους ηταν μετρια, το συγκεκριμενο δε θα ναι, επρεπε να κανουν κατι πολυ καλο για να παρουν το οκ απο τη Nintendo.
Εγώ πάντως έπαιξα WipEout σε 4K 65" OLED με HDR enabled και φοβάμαι να γυρίσω πίσω στην πλάσμα μου.
Άσχετο, αγόρασα switch. Zelda BotW στα 30fps. Ο overclocked τιτάνας και ο overclocked εξαπύρηνος του κολλητού ούτε κατά προσέγγιση δεν έπαιζε έτσι. Για on the go ούτε λόγος.
Συμφωνω με τον Altair για το αχρειαστες. Το καλο με το 4Κ ειναι οτι δινει ευκαιρια στη nintendo να πλησιασει τον ανταγωνισμο. Μπορεις να χεις μια κονσολα λιγο δυνατοτερη απο PS4 και να παιζεις ανετα παιχνιδια του Pro και του Χ αλλα αντι για 4Κ σε αναλυσεις 720p - 900p.
Leave a comment: