Announcement

Collapse
No announcement yet.

Console vs PC vs Cloud gaming (remove amulet of logic before entering)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• BigBOSS
    replied
    Ο peasant αγαπά πολυ το καναπέ του για να παιξει με m+k

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Ποιο πλεονέκτημα?? το mouse/kb είναι παρωχημένος τρόπος χειρισμού δεν το ξέρεις??

Leave a comment:

• Roronoa
    replied

Κατα την γνωμη μου πρεπει να υποστηρίξουν επίσημα mouse/kb και οχι να αφηνουν οσους εχουν τα λεφτα για τα αξεσουαρ να εχουν το πλεονεκτημα.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Ίσως με τη χρήση emulators, διότι πάντα θα υπάρχουν "rare games" είτε είναι σε retail μορφή είτε σε digital distribution όπως στην περίπτωση του steam.

Πάντως το castle of illusion πχ που ειχε εξαφανιστεί απο το steam το ειχα ανταλλάξει ως gift σε πολυ χαμηλη τιμη και τωρα το βλεπω και παλι κανονικα στο store, οποτε δεν ειναι απίθανο κάποια από αυτα να ξαναμπούν αν λυθει το θεμα με τα copyright. Για το Alan Wake ειχαν προειδοποιήσει αρκετα πιο πριν και ειχαν και εκπτωση -90% οπως θυμάμαι, τωρα οποιος δεν τα πηρε μπορεί να τα ανταλλάξει ως gift, νομιζω 1-2 keys πανε.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Γενικά το να πεις "οκ μωρέ, τα έχουμε εμείς που τα αγοράσαμε" αποτελέι κλασική περίπτωση που κάποιος χάνει το δάσος για το δέντρο. Είναι προβληματική κατάσταση, αρκετοί άνθρωποι βασίζονται στην ύπαρξη των παιχνιδιών τους στη Steam για να βγάζουν το ψωμί τους και φυσικά δημιουργείται το ερώτημα για το πώς μπορούν να διατηρηθούν αυτά τα παιχνίδια σε βάθος χρόνου (αναφέρομαι σε δεκαετίες κι όχι στα επόμενα 2-3 χρόνια). Τίτλοι όπως το Silent Hills PT πχ έχουν αποκτήσει ένα cult status και είναι πραγματικά κρίμα που ελάχιστοι μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτό. Το gaming, είτε θέλουμε να το αποδεχθούμε είτε όχι, εξελίσσετται σε ένα art medium, οπότε η διατήρηση τίτλων αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα σύγχρονα προβλήματα της βιομηχανίας (κατά την άποψή μου). Πολλά παιχνίδια είναι αγκιστρωμένα σε ορισμένα platforms (είτε digital distribution, είτε hardware), κάτι το οποίο δημιουργεί πολλά ερωτηματικά για το κατά πόσο όντως θα είμαστε σε θέση να έχουμε ένα σημείο αναφοράς στο μέλλον.

Leave a comment:

• Cpl_Shephard
    replied
    Originally posted by Roronoa View Post
    https://www.facebook.com/IGNGreece/p...11347265762043

Χαχαχαχαχαχα τα comments, χαχαχαχαχαχαχαχα
    μνημονια μεχρι να ξανακανει φυλακη ο τζοχα-Joe.

Originally posted by BigBOSS View Post
    Tα οποια οσοι έχουν αγοράσει μπορουν να τα παιξουν οποιοδήποτε στιγμή, σαν το Αlan Wake.

οπως και το breach, το cryostasis, η non director's cut του Deus Ex HR, το Duke Nukem 3D: Megaton Edition το Mafia το Haunted Memories το Earth 2150: Lost Souls το Indigo Prophecy και πολλα αλλα.
    ε οταν θες να κανεις ενα δωρακι μεσα στα επομενα sales δεν ειναι και λιγο ... χτυπαει ασχημα στο ματι προσωπικα εχω μονο steam και origin στο pc μου

μιαπουταναφεραμε https://www.giantbomb.com/electronic...sed-fo-506823/

rockstar club GFWL (λολ) uplay εχουν φαει μονιμο kick-ban, το battlenet το ανοιγω μια στο τοσο για να κανει update το Overwatch αλλα το ιδιο το game προτιμω να το τρεχω απο το .exe κατευθειαν ...

εχω αφησει ανοιχτο το ενδεχομενο να βαλω καποια στιγμη αργοτερα gog galaxy και τον launcher της Εpic

γενικα μπορει να εχω καμποσα games σε "ψηφιακη" βιβλιοθηκη αλλα δεν θα ελεγα οτι εχω συμφιλιωθει 100% με την ιδεα του digital distribution, ειδικα στο Switch που δεν υπαρχει (ακομα) καποιος τροπος να κλειδωθει το game στο nintendo account οι physical copies εχουν ανεκτιμητη αξια, αφου μπορεις να δανειζεις/ανταλλαζεις διαφορους τιτλους οπως τον παλιο καλο καιρο

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Originally posted by straier View Post
    Αυτό είναι ξεκάθαρα σκέψη τζογαδόρου. Αυτός που έβαλε 1 και πήρε 2-3 πάλι κερδισμένος βγήκε...
    Αν είχες αγοράσει μπορεί να είχε βυθιστεί το bitcoin, δεν ξέρεις τι επίδραση θα είχες.
    Τι λες μαν εγω ειμαι σαν τον warren buffet, αγοράζω κατι και μετα ανεβαίνει η αξια του σιγα μην έπεφτε τι είμαστε investing plebs??

Οσο για τα περι τζογου, προφανώς και ήταν και είναι εφόσον δεν εχεις diversified portfolio και δεν εκανες hedge στο ιδιο το BTC πας για μια "αρπαχτή" με low investment και οτι γίνει. Το θεμα ειναι κατα ποσο θα βγεις κερδισμένος απο αυτό. Αυτη τη στιγμή που εχει 2.5k η οσο ειναι μπορει σε 2 χρονια να εχει 10k μπορει και να εχει υποχωρήσει αρκετα ειδικά με την αυξηση των επιτοκίων. Το ζουμι ειναι οτι στον καιρό μας βγήκε και χάσαμε την ευκαιρία να είμαστε millionaires τωρα τα υπόλοιπα ειναι να χαμε να λεγαμε.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Tα οποια οσοι έχουν αγοράσει μπορουν να τα παιξουν οποιοδήποτε στιγμή, σαν το Αlan Wake.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Attached Files

Leave a comment:

• straier
    replied
    Οσο σκέφτομαι οτι ειχα την δυνατότητα(παραλίγο να πατήσω το κουμπί ) να αγορασω(και να φαρμαρω σχετικα ευκολα) bitcoin στο 1$, 10$, 100$ και παντα ελεγα "ελα μωρε φουσκα ειναι θα σκασει" τρελαίνομαι.. Κατι αλλοι που ξερω την επαθαν ακομα χειρότερα αγόρασαν στο 1$ και πούλησαν στα 2-3$..
    Αυτό είναι ξεκάθαρα σκέψη τζογαδόρου. Αυτός που έβαλε 1 και πήρε 2-3 πάλι κερδισμένος βγήκε...
    Τι 12$ μωρε το γατακι στο 1$ το ειχα πετύχει, τωρα θα ειχα αγοράσει τη valve και θα ειχε ξεκινησει ηδη η παραγωγή του half life 3..
    Αν είχες αγοράσει μπορεί να είχε βυθιστεί το bitcoin, δεν ξέρεις τι επίδραση θα είχες.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Και ο Ραμπίδης πανταχού παρών!

Leave a comment:

• Roronoa
    replied
    Ο πρόεδρος της Nintendo εξήγησε τους λόγους για τους οποίους η εταιρεία δεν θα ασχοληθεί με παιχνίδια για PC....για την ώρα τουλάχιστον. Nintendo Switch

Χαχαχαχαχαχα τα comments, χαχαχαχαχαχαχαχα

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Τι 12$ μωρε το γατακι στο 1$ το ειχα πετύχει, τωρα θα ειχα αγοράσει τη valve και θα ειχε ξεκινησει ηδη η παραγωγή του half life 3..

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Σε 10 χρονάκια θα σπας το κεφάλι σου που δεν έδωσες 2.500€ τώρα για 4.000€ που θα έχουν φτάσει αργότερα Εντάξει, έτσι είναι αυτά, πάντα ρίσκο. Αρκετοί λίγο πολύ το σκεφτόμασταν πιστεύω, αλλά λίγοι είναι αυτοί που ασχολούνται. Πάντα θα έχεις τις αμφιβολίες, ακόμα και να έπαιρνες τότε, θα ήθελες τώρα να είχες πάρει παραπάνω κλπ. Για να ρίξω λάδι στην φωτιά πάντως, ένας 18άρης, έγινε επίσημα εκατομμυριούχος χάρη σε δαύτα, λυσάξτε από την ζήλια

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Τι 37$ και τετοια ψιλά(δεν ξερω αν ισχυει γιατι στο mining παιζουν πολλα, αλλα ξερω οτι υπαρχουν ειδικα μηχανήματα για mine τα consumer pcs δεν ειναι τοσο efficient), retire θα ειχα κανει σε κανα εξωτικό νησί(tax heaven εννοείται ) να παιζω ολη μερα games και να βολτάρω παραλία αν ειχα αγορασει στην αρχη..

Το ιδιο έπαθα και με τις μετοχές της Tesla 25-30$ τις έβρισκα..

Leave a comment:

Working...
X