Announcement

Collapse
No announcement yet.

Console vs PC vs Cloud gaming (remove amulet of logic before entering)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• straier
    replied
    Εμενα μ αρεσει σαν ονομα παντως και στο μυαλο μου το εχω σαν 4 x full hd. Οπως και να χει στο TV gaming το full HD ειναι υπεραρκετο στις περισσοτερες περιπτωσεις γιατι ποιος παιζει σε 50+ τηλεοραση στο 1 μετρο; Εχω 6 μηνες 4Κ TV και δεν εχω δει τπτ σε 4Κ, ακομη και netflix να βαλω 4κ δε νομζω οτι το σηκωνει η adsl μου.
    To Planet Earth 2 έχει βγει σε 4K. Ίσως και από τα λίγα πράγματα που έχει νόημα να δεις σε 4K.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Το FM7 θα πιάνει 100GB στο σκληρό.Το τίμημα του 4Κ.Αχρείαστες υπερβολές.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    There are two main 4K resolution standards:

The DCI 4K resolution standard, which has a resolution of 4096 × 2160 pixels (256:135, approximately a 1.9:1 aspect ratio). This standard is widely respected by the film and video production industry.[5] The DCI 4K standard has twice the horizontal and vertical resolution of DCI 2K.

UHD-1, or ultra-high-definition television (UHDTV), is the 4K standard for television and computer monitors. UHD-1 is also called 2160p[6][7] as it has a resolution of 3840 × 2160 (16:9, or approximately a 1.78:1 aspect ratio), which is twice the horizontal and vertical resolution of 1080p, or three times the horizontal and vertical resolution of 720p.[6] UHD-1 is used in consumer television and other media, e.g. video games.
    Εμενα μ αρεσει σαν ονομα παντως και στο μυαλο μου το εχω σαν 4 x full hd. Οπως και να χει στο TV gaming το full HD ειναι υπεραρκετο στις περισσοτερες περιπτωσεις γιατι ποιος παιζει σε 50+ τηλεοραση στο 1 μετρο; Εχω 6 μηνες 4Κ TV και δεν εχω δει τπτ σε 4Κ, ακομη και netflix να βαλω 4κ δε νομζω οτι το σηκωνει η adsl μου.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Originally posted by straier View Post
    Εγώ τώρα συνειδητοποίησα πως το 4K αφορά την οριζόντια ανάλυση. Τους λες και λίγο απατεώνες τους marketing τύπους.
    Πεφτει και ΕΝΦΙΑ για ~160 pixels δεν ειναι ακριβως "4k" νομιζω 3820/3840x2160, κανονικα τη λες και 2160p.. Παντως ειναι 2εκ pixels vs 8εκ pixels.

Πταίσμα ειναι μπροστά στο marketing της sony πάντως..

Leave a comment:

• straier
    replied
    Εγώ τώρα συνειδητοποίησα πως το 4K αφορά την οριζόντια ανάλυση. Τους λες και λίγο απατεώνες τους marketing τύπους.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Originally posted by Roronoa View Post

Leave a comment:

• Roronoa
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    Consoles>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>PC/end thread.

Η πραγματικοτητα ειναι αυτη εδω

Last edited by Roronoa; 22-06-2017, 01:34 AM.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Consoles>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>PC/end thread.

Leave a comment:

• Roronoa
    replied
    Τον BB τον προκαλουν αρκετα θα ελεγα και απανταει ετσι. Αλλα και παλι δεν νομιζω κανεις εδω περα να περνει στα σοβαρα οσα λεμε με πολυ μικρες εξαιρεσεις.

Originally posted by Ramparter View Post
    Ομολογω ότι οταν προκειται για το Πασοκ μπορει να προσβαλλω το συνομιλητή μου
    >Μπορει

Νομιζω πως δεν παιρνεις στα σοβαρα τις πολιτικές συζητησεις. Με απογοητευεις.
    Last edited by Roronoa; 21-06-2017, 10:53 PM.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Ομολογω ότι οταν προκειται για το Πασοκ μπορει να προσβαλλω το συνομιλητή μου

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Προφανώς, αλλά πιστεύεις ότι πχ οι απαντήσεις του Ραμπίδη με τις απαντήσεις του BigBoss γίνονται στο ίδιο επίπεδο ευθιξίας / χαβαλέ / δεσηκωνωμυγαστοσπαθιμου ;

Leave a comment:

• Roronoa
    replied
    Σωστο το video αλλα αυτο δεν σημαίνει πως ειναι κακο να κανουμε κριτικη (και χαβαλε). Ο extreme φανμποισμος δεν ειναι ποτε καλος.

Leave a comment:

• Somari
    replied

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Ούτε remove logic ούτε τίποτα, είναι θέμα ψυχολογίας. Συγκεκριμένα ότι ανήκεις κάπου, έχεις επενδύσει σωστά κτλ. Όπως κάποιοι επιδεικνύουν το αμάξι τους που έκαναν τόσο κόπο να αποκτήσουν, άλλοι που στηρίζουν την ομάδα τους γιατί νιώθουν ότι ανήκουν κάπου ή κερδίζουν κ.α.
    Έτσι και στις κονσόλες/PC το setup που έχει επενδύσει ο άλλος θέλει να είναι το καλύτερο.

Ακόμα θυμάμαι ατάκα [MENTION=21]Loggo[/MENTION], "είναι σαν να τσακώνεται η κυρά Μαρίκα με τη γειτόνισσα για το ποια έχει καλύτερο πλυντήριο". ΟΚ, του το δίνω, ήταν έξυπνο, αλλά μάλλον είναι κάποιες κατηγορίες που έχουν περισσότερο υπόβαθρο και ταύτιση. Αλλιώς στο champions league δεν θα ήταν η Gazprom χορηγός αλλά μάλλον η κυρά Μαρίκα. Καλά ολόκληρο GO δεν έχουμε έναν ψυχολόγο να μας τα πει;

Leave a comment:

• Evans
    replied
    #SolidarityToBottomEndGamers.

Leave a comment:

Working...
X