Κοίτα, μην σου πω ψέμματα, το Shipnx έτσι όπως το είδα δεν νομίζω να ασχοληθώ μαζί του αυτή τη στιγμή, όμως θα το έχω στα υπ' όψιν επειδή το αναφέρεις, και πιστεύω πως έχεις καλό λόγο γι' αυτό. Το I Ninja θα το δω πιο σύντομα μάλλον, μιας και έχω ζεστό τον Dolphin. Με το Klonoa είχα πάθει παράκρουση. Την έκδοση του PS1 την είχα ακουστά όμως δεν είχε τύχει να το παίξω σε βάθος, την έκδοση του Wii την τερμάτισα με Dolphin σε Full HD glory (έπος ήταν πραγματικά :p) και αργότερα το βρήκα στο PSN σε μία ευκαιρία με 1$, το τσίμπησα αμέσως και το έχω βγάλει σχεδόν όλα τα collectables 100%. Θυμάμαι έπαιζα συνέχεια το Balu's Tower ή όπως λέγεται τέλοσπάντων, και είχα κάνει και πολύ καλό χρόνο.
Τον βιολιστή δεν τον ήξερα, θα τον έχω και αυτόν στα υπ' όψιν όταν είμαι στα κέφια για 16 bits φάση. Όπως το βλέπω πάντως φαίνεται ωραίο παιχνιδάκι. Και η Enix εκείνες τις εποχές σε τέτοιες φάσεις είναι εγγύηση.
EDIT
Έριξα κι εγώ μια ματιά στο thread και είδα ωραία πραματάκια που είχα ξεχάσει. Να πω πως πλέον έχω τερματίσει κι εγώ το Rogue Legacy ή όπως το αποκαλούσα όταν ασχολούμουν μαζί του, το 2D Dark Souls :p. ΤΟΡ τίτλος, διασκεδαστικός, όμορφος, ψαγμένος, ευφάνταστος, δύσκολος, γενικά είναι φαινόμενο. Προτείνεται αβάδιστα.
Τον βιολιστή δεν τον ήξερα, θα τον έχω και αυτόν στα υπ' όψιν όταν είμαι στα κέφια για 16 bits φάση. Όπως το βλέπω πάντως φαίνεται ωραίο παιχνιδάκι. Και η Enix εκείνες τις εποχές σε τέτοιες φάσεις είναι εγγύηση.
EDIT
Έριξα κι εγώ μια ματιά στο thread και είδα ωραία πραματάκια που είχα ξεχάσει. Να πω πως πλέον έχω τερματίσει κι εγώ το Rogue Legacy ή όπως το αποκαλούσα όταν ασχολούμουν μαζί του, το 2D Dark Souls :p. ΤΟΡ τίτλος, διασκεδαστικός, όμορφος, ψαγμένος, ευφάνταστος, δύσκολος, γενικά είναι φαινόμενο. Προτείνεται αβάδιστα.
Comment