Announcement

Collapse
No announcement yet.

Xbox One

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Δεν νομιζω οτι ειναι ετσι, στον server της ms χτυπαει το log in οχι στην καθε εταιρεια ξεχωριστα.. Οποτε αν κλεισει η κατι αλλο φανταζομαι δεν υπαρχει προβλημα, το game εχει γινει install στον σκληρο και τρεχει απο εκει..

Φανταζομαι δεν ξερω και σιγουρα, παντως δεν φοβαμαι για κατι τετοιο οσο ειναι η ms απο πισω..

Comment

• Originally posted by i Have no Equal View Post
      Και το νοκια 3210 αντικατασταθηκε απο το πιο απλο galaxy/iphone ξερω γω και λογο touch και UI η μανα μου δεν μπορει να στειλει πλεον sms, καταστροφη... Αν εισαι 60 χρονων, ζεις στις σπηλιες η φοβασαι για καποιο λογο την τεχνολογια να το καταλαβω αλλιως για μενα ειναι υπερβολες ολα αυτα..
      Η ειδοποιός διαφορά όμως είναι πως το Galaxy είναι πολύ πιο πολύπλοκο από το 3310 επειδή παρέχουν περισσότερες λειτουργίες προς τον χρήστη... Δηλαδή οι θείες / μανάδες δυσκολεύονται να το λειτουργήσουν επειδή έχει περισσότερα apps, πληκτρολόγια, customisation etc... Όμως εδώ μιλάμε για περίπλεξη των πραγματων που όχι μόνο συμφέρει την εταιρεία,δεν δίνει τίποτα παραπάνω από παλαιότερες (Χ360), αλλά είναι και ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗ προς τον χρήστη (αποσκοπει σε περισσειες χρεωσεις)
      Originally posted by Raf
      Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• IHNE δεν σε κατάλαβα, επειδή αναφέρεσαι στο post μου, μπορείς να γίνεις λίγο πιο ξεκάθαρος?

Σε άλλα νέα, ο αγαπημένος μας Francis σχολιάζει την ανακοίνωση της Microsoft και προβαίνει σε μια ακατανόμαστη πράξη στο τέλος του βίντεο

Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Αυτο σου ειπα, αν δεν δωσει τιποτα παραπανω και δεν μας συμφερει τοτε μαζι σου δεν το αγοραζουμε.. Απλα πιστευω οτι μια εταιρεια πρεπει να κοιταει προφανως το κερδος αλλα να εχει ικανοποιημενους και τους καταναλωτες ετσι ωστε να δημιουργει win κατασταση και για τους 2 μας.. Αν δεν γινει αυτο απλα δεν το αγοραζουμε, το προβλημα για να καταλαβω και την γκρινια θα ηταν να ειχει monopoly οπως στα pc και αναγκαστικα να στο επεβαλε..

Τωρα τα πραγματα ειναι καλα, θα παρεις ps4 ως μονη επιλογη και η ms θα αναγκαστει να αλλαξει την πολιτικη της η να δωσει το κατι παραπανω ετσι ωστε κερδισμενος να βγεις εσυ για να την προτιμησεις.. Τα καλα του ανταγωνισμου ειναι αυτα..

IHNE δεν σε κατάλαβα, επειδή αναφέρεσαι στο post μου, μπορείς να γίνεις λίγο πιο ξεκάθαρος?
          Εχω την εντυπωση οτι τα games ειναι στους servers της ms οπως και το DRM ετσι ωστε αν κλεισει καποια εταιρεια η δεν μπορει να υποστηριξει το game πλεον να μην υπαρχει προβλημα.. Δεν ειμαι σιγουρος για αυτο αλλα μου φαινεται λογικο για να μη χαθει η μπαλα. Πρεπει να το ψαξω γιατι δεν ειμαι και σιγουρος αλλα αυτο καταλαβα οτι ισχυει..

Comment

• IHNE για εσένα new is always better, just because its new

Και λολ που μου εξομοιώνεις ένα business model με την εξέλιξη της τεχνολογίας. Δεν είναι οπισθοδρομικοί όλοι αυτοί που κράζουν το drm, δεν είπε κάνεις πως είναι κατά της εξέλιξης της τεχνολογίας, αλλο πράμα είναι εξέλιξη της τεχνολογίας και άλλο business model. Δεν είδα κανέναν να λέει δεν γουστάρω cloud computing, για το μοντέλο που πλασάρετε γίνεται το όλο θέμα.

Comment

• Σε μία συζήτηση με ένα φίλο χτες του είπα ακριβώς αυτό το πράγμα, ότι η MS νοιάζεται για τους μεγάλους publishers και όχι για τους developers. Οι πρώτοι χρηματοδοτούν τα blockbusters των δεύτερων, μικρές/ ανεξάρτητες παραγωγές είναι εκτός του ενδιαφέροντος της MS.

Δεν μπορώ να συμφωνήσω σχεδόν με τίποτα από αυτά που κάνει η MS, από την άλλη όμως εδώ μέσα επικρατεί μία αντίληψη που αντιβαίνει στη γενικότερη τάση της τεχνολογίας και της διανομής περιεχομένου, τόσο φυσικού, όσο και ψηφιακού. Κι επειδή πολύ γκρινιάξαμε για τα κακά που προσπαθεί να επιβάλει η MS, καλό θα ήταν να αρχίσουμε λίγο να ανοίγουμε τα μάτια μας στο τι συμβαίνει γενικότερα εκεί έξω και να αποδεχθούμε κάποιες καταστάσεις, είτε μας αρέσουν, είτε όχι.

Τα retail games και γενικότερα η retail διανομή πεθαίνει, αργά αλλά σταθερά. Το θέμα από εδώ και πέρα είναι πώς θα διαχειρίζεται η κάθε εταιρεία/ υπηρεσία τη διανομή των τίτλων και πώς το πιθανό παραεμπόριο (μεταχειρισμένων, δώρων κτλ) θα μπορεί να ενταχθεί στο πλαίσιο της ψηφιακής διανομής. Ας αναφέρω μία ακόμα φορά το παράδειγμα της Steam, το οποίο αρχίζω να πιστεύω ότι είτε δεν το έχετε καταλάβει, είτε ότι το προσπερνάτε.

Επίσης απορώ γιατί όλοι μένετε στην "plug and play" λογική των κονσολών. Εδώ και χρόνια ήταν ξεκάθαρο ότι το "Ανοίγω κονσόλα, βάζω παιχνίδι, βγάζω παιχνίδι" έχει πεθάνει και κατά την άποψή μου κάποια από τα μέτρα της MS είναι πέρα για πέρα σωστά και ελπίζω να τα εφαρμόσει και η SONY. Πρώτη και καλύτερη είναι η υποχρεωτική εγκατάσταση παιχνιδιών. Μπορεί να μη συμφωνώ με τα επακόλουθα (έλεγχος συμβατότητας περιεχομένου με το λογαριασμό σου), αλλά η υποχρεωτική εγκατάσταση οδηγεί σε μία κανονικοποίηση όσον αφορά τα reading/writing speeds από τη μεριά των developers και φυσικά σε καλύτερη εκμετάλλευση των πόρων (κάτι που οδηγεί σε ποιοτικότερο gaming).

Επίσης η δυνατότητα κατοχύρωσης των παιχνιδιών στο λογαριασμό σου υπερ-απλουστεύει τη μετάβαση σε άλλη κονσόλα. Το μοντέλο "κουβαλάω όλη τη βιβλιοθήκη μου στο λογαριασμό μου" είναι 100% win.

Εγώ θεωρώ ότι το μοντέλο της Steam είναι με γιγάντια διαφορά το καλύτερο που υπάρχει στη βιομηχανία αυτή τη στιγμή και ταυτόχρονα είναι και ίσως το οικονομικότερο. Τα περισσότερα από όσα κάνει/ θα κάνει το X1 όσον αφορά τα used games ισχύουν και στη Steam, με τη διαφορά ότι η τελευταία σου δίνει άπειρες εναλλακτικές σχετικά με το από που και πώς θα αγοράζεις τους τίτλους. Από την άλλη όμως, τα μεταχειρισμένα παιχνίδια που απαιτούν ενεργοποίηση μέσω της steam αχρηστεύονται με τη μία - η MS εδώ δίνει μία λύση.

Αερολογίες κάποια από αυτά, αλλά από το να μένουμε μόνο στο "Δε μου αρέσει, πηγαίνω στην πειρατεία" καλύτερα είναι πιστεύω να κρίνουμε και με βάση το που κινείται όλη η αγορά. Το πρότυπο των κονσολών πεθαίνει εδώ και χρόνια και η νέα γενιά είναι η καλύτερη απόδειξη ότι δεν έχει ιδιαίτερα πολλά ψωμιά μπροστά του. Το πρότυπο του PC/ Steam, όμως, φαίνεται να έχει αντιληφθεί τις ανάγκες της εποχής και να προσαρμόζεται δυναμικότερα και αποτελεσματικότερα.

Αυτά σε γενικές γραμμές...

Comment

• Originally posted by Titus View Post
                Βέβαια αυτή τη στιγμή το online distribution system στις κονσόλες έχει διάρκεια ζωής όσο η κονσόλα. Μόλις η Χ εταιρία κατεβάσει τους servers χάνεις τα παιχνίδια σου και δεν έχεις αντίγραφα σε κάποιο σκληρό.

Αυτός είναι ο κύριος λόγος που προτιμώ και θα προτιμώ τα χειροπιαστά αντίτυπα του παιχνιδιού (και ας με λένε οπισθοδρομικό :phil . Αυτό με προβληματίζει ακόμα και στο Steam. Και η Valve εταιρία είναι και ακόμα πάει καλά, αν όμως κάποια στιγμή ύστερα από χ/ψ χρόνια κλείσουν οι servers της, πάπαλα τα φράγκα που έχεις σκάσει.

Στους υπολογιστές δεν είναι και τόσο μεγάλο αυτό το πρόβλημα μιας και ούτως ή άλλως αναβαθμίζεις το hardware / OS ανά σχετικά τακτά διαστήματα και ξέρεις πως σε πολλά παιχνίδια θα έχεις προβλήματα ασυμβατότητας, τα οποία όμως μπορείς να τα ξεπεράσεις με τον έναν ή τον άλλον τρόπος (emulators για win 98, XP, torrents με ειδικά hacks για win7, κλπ).

Την κονσόλα όμως την αγοράζεις μία φορά και τέρμα. Μπορώ ακόμα και τώρα να ανοίξω το PS1 και να βάλω Bloody Roar 2 και Tombi, ανεξάρτητα αν δεν υπάρχουν ακόμα οι εταιρίες που τα έφτιαξαν. Για να μην αναφέρω πιο retro κονσόλες. Αν υπήρχαν cloud servers τότε, φανταστείτε πόση αξία θα είχαν οι κονσόλες τώρα. Καμία απολύτως. Αλλά και της Sony αν ήταν όλοι οι servers, κάποια στιγμή θα σταμάταγε να υποστηρίζει την κονσόλα και θα τους έκλεινε. Εδώ μόλις πριν μερικές ημέρες ανακαλύφθηκε side quest για το Final Fantasy IX του 2000. Οκ, ακραίο παράδειγμα, και το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι διαθέσιμο και στο PSN, όμως πιστεύω καταλαβαίνετε τι εννοώ.

Από την άλλη λέμε πως το μοντέλο των φυσικών μέσων πάει να εκλείψει. Σωστό, όμως η MS πάει να το βιάσει όσο γίνεται, βάζοντας στον εαυτό της τρικλοποδιά. Αν είναι αναπόφευκτο, τότε θα γίνει με τον καιρό, δεν υπάρχει λόγος να προσπαθήσει να κάνει ένα τέτοιο άλμα. Μετά το γραμμόφωνο δεν ήρθαν κατ' ευθείαν τα mp3, η μετάβαση έγινε σιγά σιγά.

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

• IHNE για εσένα new is always better, just because its new

Και λολ που μου εξομοιώνεις ένα business model με την εξέλιξη της τεχνολογίας. Δεν είναι οπισθοδρομικοί όλοι αυτοί που κράζουν το drm, δεν είπε κάνεις πως είναι κατά της εξέλιξης της τεχνολογίας, αλλο πράμα είναι εξέλιξη της τεχνολογίας και άλλο business model. Δεν είδα κανέναν να λέει δεν γουστάρω cloud computing, για το μοντέλο που πλασάρετε γίνεται το όλο θέμα.
                  Αν το new δεν ειναι και better τοτε απο μονο του θα εκλειψει η θα εξελιχθει για να επιβιωσει.. Για το DRM ειπα με λιγα λογια οτι αν αυτος ειναι ο μονος τροπος για ποιοτικοτερο gaming για καλυτερες τιμες και υπηρεσιες τοτε ναι δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα γιατι με συμφερει.. Αν ΔΕΝ με συμφερει τοτε μαζι σου δεν το αγοραζω και ψηφιζω PS4 για να δειξω την αντιθεση μου, οπως εχουμε ξαναπει αυτος ειναι και ο μονος τροπος να στειλεις ενα ξεκαθαρο μυνημα στις εταιρειες..

Εγω παντως βλεπω ενα μεγαλο φοβο για την ψηφιακη διανομη και μια εμονη στο plug and play που για μενα δεν θα επρεπε να υπαρχει αν ειναι ο μονος τροπος ειναι να παει το gaming ενα σκαλι παραπανω..

Comment

• Evans, θα παραδεχόμουν τη Microsoft αν έλεγε "ΟΚ, συνδέουμε τα πάντα στο λογαριασμό, άχρηστο το δισκάκι, ΑΛΛΑ θα μπορείτε να κάνετε αγοραπωλησίες έναντι προμήθειας μέσα από δικό μου online κατάστημα". Κοινώς ανταλλαγή CD Keys ανάμεσα σε χρήστες. Περίπτωση πειρατίας δεν υπάρχει γιατί μπορεί να ελέγξει άμεσα ποιά CD Keys είναι ενεργοποιημένα σε ποιούς λογαριασμούς και παράλληλα μπορεί να επιβάλλει όποιες ασφαλιστικές δικλείδες θέλει. Μετά από αυτό απλά την κρίνεις για το πώς επιβάλλει (αν επιβάλλει) ένα price range και πώς επικοινωνεί με τους developers / publishers.

Τι έκανε από όλα αυτά? Τα είδαμε...

Για το Steam (που δεν το προσπερνάω καθόλου, έχω αναφερθεί πολλές φορές σε αυτή τη συζήτηση ) με ενοχλεί ιδιαίτερα η λογική των patches. Κατεβαίνουν αυτόματα, δεν υπάρχει roll back αν το patch έχει κάποιο πρόβλημα, και δε μπορείς να τα βρεις ξεχωριστά σαν αρχεία όπως γινόταν παλιά. Είναι φιλικό μοντέλο, ειδικά τιμολογιακά (ουσιαστικά καταργεί την ανάγκη των μεταχειρισμένων, αλλά μοιράζομαι τις ίδιες ιδιοτροπίες με το Phantom Duck. Για να το επεκτείνω, ας μου δοθεί σαν καταναλωτή μια νόμιμη λύση στο θέμα της κατοχής αντιγράφων.

Για το "πατάω το κουμπί και παίζει", είναι συνυφασμένο με την έννοια της κονσόλας. Ήμουν ο πρώτος που μίλησε για το πόσο κοντά στα PC ήρθαν σε αυτή τη γενιά (κάποια ζώα δε με πιστεύανε, κάποια ζώα δε με πιστεύανε, τώρα θα με πιστέψουν ΕΥΤΥΧΩΣ και τα ζώα) και δεν το θεωρώ ευτυχή εξέλιξη, αν μη τι άλλο γιατί αγοράζουμε ελαττωματικά και ημιτελή προϊόντα. Είναι όμως ένα βασικό χαρακτηρηστικό του console gaming, όπως και να το κάνουμε - ευκολία χρήσης.
                    Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Originally posted by Phantom Duck View Post
                      Από την άλλη λέμε πως το μοντέλο των φυσικών μέσων πάει να εκλείψει. Σωστό, όμως η MS πάει να το βιάσει όσο γίνεται, βάζοντας στον εαυτό της τρικλοποδιά. Αν είναι αναπόφευκτο, τότε θα γίνει με τον καιρό, δεν υπάρχει λόγος να προσπαθήσει να κάνει ένα τέτοιο άλμα. Μετά το γραμμόφωνο δεν ήρθαν κατ' ευθείαν τα mp3, η μετάβαση έγινε σιγά σιγά.

Έτσι ακριβώς. Τα physical copies στις κονσόλες όχι απλώς δεν πέθαναν, αλλά εξακολουθούν να είναι η συντριπτική πλειοψηφία των πωλήσεων. Εννοείται πως κάποτε θα πεθάνουν, δεν λέμε ότι σε 30 χρόνια από τώρα θα παίζουμε ακόμα σε dvd και blu-ray, αλλά ήμαρτον, ακόμα δεν πέθανε και τον θάψατε.

Comment

• Originally posted by Titus View Post
                        Evans, θα παραδεχόμουν τη Microsoft αν έλεγε "ΟΚ, συνδέουμε τα πάντα στο λογαριασμό, άχρηστο το δισκάκι, ΑΛΛΑ θα μπορείτε να κάνετε αγοραπωλησίες έναντι προμήθειας μέσα από δικό μου online κατάστημα". Κοινώς ανταλλαγή CD Keys ανάμεσα σε χρήστες. Περίπτωση πειρατίας δεν υπάρχει γιατί μπορεί να ελέγξει άμεσα ποιά CD Keys είναι ενεργοποιημένα σε ποιούς λογαριασμούς και παράλληλα μπορεί να επιβάλλει όποιες ασφαλιστικές δικλείδες θέλει. Μετά από αυτό απλά την κρίνεις για το πώς επιβάλλει (αν επιβάλλει) ένα price range και πώς επικοινωνεί με τους developers / publishers.

Τι έκανε από όλα αυτά? Τα είδαμε...

Για το Steam (που δεν το προσπερνάω καθόλου, έχω αναφερθεί πολλές φορές σε αυτή τη συζήτηση ) με ενοχλεί ιδιαίτερα η λογική των patches. Κατεβαίνουν αυτόματα, δεν υπάρχει roll back αν το patch έχει κάποιο πρόβλημα, και δε μπορείς να τα βρεις ξεχωριστά σαν αρχεία όπως γινόταν παλιά. Είναι φιλικό μοντέλο, ειδικά τιμολογιακά (ουσιαστικά καταργεί την ανάγκη των μεταχειρισμένων, αλλά μοιράζομαι τις ίδιες ιδιοτροπίες με το Phantom Duck. Για να το επεκτείνω, ας μου δοθεί σαν καταναλωτή μια νόμιμη λύση στο θέμα της κατοχής αντιγράφων.

Για το "πατάω το κουμπί και παίζει", είναι συνυφασμένο με την έννοια της κονσόλας. Ήμουν ο πρώτος που μίλησε για το πόσο κοντά στα PC ήρθαν σε αυτή τη γενιά (κάποια ζώα δε με πιστεύανε, κάποια ζώα δε με πιστεύανε, τώρα θα με πιστέψουν ΕΥΤΥΧΩΣ και τα ζώα) και δεν το θεωρώ ευτυχή εξέλιξη, αν μη τι άλλο γιατί αγοράζουμε ελαττωματικά και ημιτελή προϊόντα. Είναι όμως ένα βασικό χαρακτηρηστικό του console gaming, όπως και να το κάνουμε - ευκολία χρήσης.
                        Για να ξεκαθαρίσω κάτι, είμαι 100% κατά της γενικότερης πολιτικής της MS, αναφέρομαι περισσότερο σε κάποια σχόλια που ακούστηκαν εδώ μέσα που είναι κατά αρκετών μεμονωμένων στοιχείων που θα μπορούσαν να αποδειχθούν καλά, όπως αυτά που ανέφερα. Μέσα στη γενικότητα πολλών απόψεων μίλησα κι εγώ γενικά.

Ειδικότερα τώρα στο θέμα του plug and play, νομίζω η τελευταία γενιά που αυτό ίσχυε ήταν το Megadrive/SNES. Από εκεί και ύστερα μπήκαμε σε μία εποχή περιφερειακών (memory cards, memory upgrades, internet connectivity) με αποκορύφωμα το PS360Wii era, όπου για να λειτουργήσει η κονσόλα όπως προβλεπόταν έπρεπε να ελέγξεις τη σύνδεσή σου στο internet, να προσθαφαιρείς σκληρούς δίσκους, να συγχρονίζεις χειριστήρια, να καλιμπράρεις σένσορες κτλ. Αυτό δεν είναι plug and play, όχι τουλάχιστον όπως το θεωρούσαμε στη βιομηχανία των κονσολών τις δεκαετίες 90-2000.

Εκεί αναφερόμουν όταν έλεγα ότι το plug and play πρότυπο στις κονσόλες πεθαίνει, όχι στο ότι εκ των πραγμάτων δουλεύουν ευκολότερα/ σωστότερα από ότι οι υπολογιστές.

Comment

• Τι 30 χρονια last gen και αν..

Δεν εχει τυχει σε κανενα να σπασει το δισκακι η να μην το αναγνωριζει απο γρατζουνιες?? Οριστε με το digital distribution problem solved.. Σκεψου μονο οτι θα πρεπει να αγορασεις ξανα το παιχνιδι το οποιο στην ουσια κατεχεις επειδη σου χαλασε το μεσο(το οποιο στοιχιζει ποσο 60 λεπτα?)

Comment

• Originally posted by Evans View Post
                            Εκεί αναφερόμουν όταν έλεγα ότι το plug and play πρότυπο στις κονσόλες πεθαίνει, όχι στο ότι εκ των πραγμάτων δουλεύουν ευκολότερα/ σωστότερα από ότι οι υπολογιστές.
                            Δεν ειναι απολυτο αυτο ομως.Σιγουρα με αυτα που ακουμε απο MS πηγαινει προς τα εκει το θεμα ,τουλαχιστον για την κονσολα της.

Στα ps360wii,ειδικα στα 2 πρωτα,μπηκαν πολλα μαζεμενα πραγματα που απομακρυναν την κονσολα απο την εννοια του plug and play.

Δεν βλεπω τον λογο το Ps4 ομως να μην ειναι περισσοτερο ή στην χειροτερη το ιδιο plug and play με το Ps3.
                            Θα εχει ολα αυτα που ειχε το 3 και θα τα κανει ακομα πιο ευκολα στην υλοποιηση τους.
                            Για παραδειγμα το digital download που σε συγκριση με το ps3 θα ειναι διαφορετικο,καθως θα μπορεις να ξεκινησεις το παιχνιδι την ωρα που το κατεβαζεις κ.α.
                            Το μπαμ σε νεα χαρακτηριστικα για τις κονσολες εγινε στην προηγουμενη γενια.Τωρα θα υλοποιηθουν καλυτερα.Αυτη τουλαχιστον ειναι η αισθηση μου.
                            Το προβλημα ειναι οτι στο one προσθεσαν κι αλλα θεματα,παρολο που σιγουρα θα βελτιωσουν τα προηγουμενα.

Comment

• Originally posted by i Have no Equal View Post
                              [...] Δεν εχει τυχει σε κανενα να σπασει το δισκακι η να μην το αναγνωριζει απο γρατζουνιες?? Οριστε με το digital distribution problem solved.. Σκεψου μονο οτι θα πρεπει να αγορασεις ξανα το παιχνιδι το οποιο στην ουσια κατεχεις επειδη σου χαλασε το μεσο(το οποιο στοιχιζει ποσο 60 λεπτα?)
                              Εδώ έχεις ένα δίκιο και δεν θα ήταν άσχημο αν υπήρχε κάποια ενδιάμεση λύση, όμως όπως και να 'χει προσωπικά προτιμώ αυτό, παρά τις ψηφιακές διανομές. Ψιλοάσχετο, όμως θυμάμαι πως το Crash Team Racing το έπαιζα μόνο σε αντιγραφές προκειμένου να μην χαλάσω το original δισκάκι. Είχα παίξει τόσο που είχα χαλάσει γύρω στα 3 CD

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

• Originally posted by hideo View Post
                                Δεν ειναι απολυτο αυτο ομως.Σιγουρα με αυτα που ακουμε απο MS πηγαινει προς τα εκει το θεμα ,τουλαχιστον για την κονσολα της.

Στα ps360wii,ειδικα στα 2 πρωτα,μπηκαν πολλα μαζεμενα πραγματα που απομακρυναν την κονσολα απο την εννοια του plug and play.

Δεν βλεπω τον λογο το Ps4 ομως να μην ειναι περισσοτερο ή στην χειροτερη το ιδιο plug and play με το Ps3.
                                Θα εχει ολα αυτα που ειχε το 3 και θα τα κανει ακομα πιο ευκολα στην υλοποιηση τους.
                                Για παραδειγμα το digital download που σε συγκριση με το ps3 θα ειναι διαφορετικο,καθως θα μπορεις να ξεκινησεις το παιχνιδι την ωρα που το κατεβαζεις και πολλα αλλα.
                                Το μπαμ σε νεα χαρακτηριστικα για τις κονσολες εγινε στην προηγουμενη γενια.Τωρα θα υλοποιηθουν καλυτερα.Αυτη τουλαχιστον ειναι η αισθηση μου.
                                Συμφωνώ, δεν εξεφρασα εξάλλου την αντίθετη αποψη. Ειδικα στην περιπτωση του ps4 εχω γινει σχεδον fanboy, πιστεύω οτι ο,τι εχει επιλέξει να κανει η Sony ειναι κορυφή .

Comment

Working...
                                X