Announcement

Collapse
No announcement yet.

E3 2013

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Enpsty
    replied
    Στο miiverse στην e3 community κραζουν αβερτα. Καλα κανουν. 40 λεπτα direct μωρε;;; :kill:

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Αν δεν είχα μόλις αγοράσει το Persona 4, δε θα σκεφτόμουν ούτε δευτερόλεπτο για την αγορά 3DS XL... Και τώρα δηλαδή με το ζόρι κρατιέμαι. Shin Megami Tensei IV, απλά τέλειο...

edit:

Καινούριο DLC episode για την season 1 του Walking Dead

edit 2:

PS4 sharing:

Γρήγορη υλοποίηση κάποιων features που προσωπικά πάντα ήθελα. Το γρήγορο sharing είναι ο βασικός λόγος που προτιμώ το Android από το iOS και αυτή η υλοποίηση μου φαίνεται απλώς εξαιρετική. Επίσης παρατηρήστε τη χρήση του γυροσκοπίου στο dual shock 4 για την εισαγωγή κειμένου. Μετά τη χρήση του γυροσκοπίου στο Vita για στόχευση, μπορώ να πω ότι ένα τέτοιο σύστημα είναι πολύ πιθανό να δουλεύει άψογα.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Mario Dec 2013.
    Οριστε μερικα vids για αρχη:

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Ειπαν ποτε βγαινει το Mario;

Και κατι αλλο το Yoshi το δειξανε;
    Ειδα και το τρεηλερ του MK8. Δειχνει πολυ καλο.

Αλλα... που ειναι τα F-zero, Starfox, Metroid, Waverace ρε Nintendo??????

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Ηhighlight για εμενα μακραν το X, φανηκε πανεμορφο και μετα την επιτυχια του Xenoblade ειμαι σιγουρος πως η Monolith θα μας δωσει κατι ακομα καλυτερο.
    Το DKCR2 απο την αλλη παροτι θα ειναι καλο σαν παιχνιδι δε με ευχαριστει, περιμενα κι εγω ενα studio σαν τη Retro να χε αναλαβει κατι πολυ πιο βαρβατο.
    Το MK8 φανηκε ωραιο, το WW HD επισης, το Mario τωρα μπορει να βγει καλο, αλλα σιγουρα δεν φαινεται και το πιο φιλοδοξο εγχειρημα της N. Μετα το SMG ειναι δυσκολο να κανεις ενα εξισου μεγαλο αλμα, αλλα εστω αισθητικα θα μπορουσαν να χαν αλλαξει κατευθυνση.

Το Smash οκ αναμενομενο, δεν ειδαμε κατι ουσιαστικο, αλλα καλο ειναι το οτι ερχεται κι αυτο εντος του 2014. Απο 3rd parties μονο η Platinum φαινεται να επενδυει στο U, ωραιο ειναι να χεις τετοιες εταιρειες με το μερος σου αλλα μια Platinum δεν αρκει.

Για price drop ουτε λογος προφανως αν και θα δουμε διαφορες ανακοινωσεις απο αυριο.. Παντως ειναι κακο που τα παντα σχεδον ερχονται το 2014, τι θα εχουν δηλαδη για το Q4 2013 για να την παλεψουν απεναντι στον ανταγωνισμο; Με ενα Μario κανεις δε σωθηκε.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Απο όσο είδα όχι, megaton δεν υπήρξε... Αν και δεν ήταν κακή conf ήταν κάπως αναμενόμενη. Επίσης όπως είδα να αναφέρεται και σε comments στο Eurogamer

It's not looking like a great Christmas for Nintendo - going up against two new consoles with a ten-year-old Zelda and a Mario that, quite honestly, looks rushed.
    Επίσης ένα ακόμη νέο- αν ποσταρίστηκε ήδη, συγγνώμη προκαταβολικά.
    Sony: PlayStation 4 will be region-free

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Originally posted by Sinclair
    Μόλις είδα της N αν και κομμάτια και νυσταγμένος. Δείξανε πράγμα- εκ των οποίων μεταξύ μας τα περισσότερα εκτός του νέου Mario και του sequel στο DK τα γνωρίζαμε. Προσωπικά περίμενα κάτι περισσότερο, ίσως κάτι διαφορετικό από τη Retro- προφανώς δε με χαλάει καθόλου sequel στο ΑΑΑ DKCR- ή ένα νέο 2d Μetroid για 3ds, ένα νέο ΙP dunno... Όπως και να έχει με το X και το Smash Bros( ειδικά το trailer από όταν μπαίνει ο MegaMan απογειώθηκε για μένα ), δεν μπορώ να πω, ενθουσιάστηκα. Επίσης το νέο Mario Kart μου κέντρισε το ενδιαφέρον με τη λογική που έχει- με τα πολλά εναλλακτικά routes- οπότε αναμένουμε. Η απογοήτευσή μου ήταν το Mario 3D για το Wii U, μου φάνηκε αρκετά άψυχο, δεν ξέρω πώς αλλιώς να το θέσω, ίσως αλλάξω γνώμη. Το Bayonetta αναμενόμενα μου άρεσε όπως και το Wonderful 101. Αυτό που θέλω να πω, είναι πως εν τέλει ίσως περίμενα περισσότερα για τον νέο τίτλο της Retro, για το νέο Μario etc. Οver and out πάω για ύπνο
    Δεν την ειδα ολη, αλλα συμφωνω. Το νεο Mario μοιαζει με step backwards απο το Galaxy. Σιγουρα θα ειναι πολυ καλο, αλλα υποτιθεται στο U θελαμε κατι πιο epic. Θα ηθελα η Retro να δουλευει σε κατι αλλο αν και το DK μοιαζει με Galaxy 2 sequel. Το X ηταν επος. Το MK8 δεν προλαβα να το δω. Κανα megaton ριξανε η μπα;

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Μόλις είδα της N αν και κομμάτια και νυσταγμένος. Δείξανε πράγμα- εκ των οποίων μεταξύ μας τα περισσότερα εκτός του νέου Mario και του sequel στο DK τα γνωρίζαμε. Προσωπικά περίμενα κάτι περισσότερο, ίσως κάτι διαφορετικό από τη Retro- προφανώς δε με χαλάει καθόλου sequel στο ΑΑΑ DKCR- ή ένα νέο 2d Μetroid για 3ds, ένα νέο ΙP dunno... Όπως και να έχει με το X και το Smash Bros( ειδικά το trailer από όταν μπαίνει ο MegaMan απογειώθηκε για μένα ), δεν μπορώ να πω, ενθουσιάστηκα. Επίσης το νέο Mario Kart μου κέντρισε το ενδιαφέρον με τη λογική που έχει- με τα πολλά εναλλακτικά routes- οπότε αναμένουμε. Η απογοήτευσή μου ήταν το Mario 3D για το Wii U, μου φάνηκε αρκετά άψυχο, δεν ξέρω πώς αλλιώς να το θέσω, ίσως αλλάξω γνώμη. Το Bayonetta αναμενόμενα μου άρεσε όπως και το Wonderful 101. Αυτό που θέλω να πω, είναι πως εν τέλει ίσως περίμενα περισσότερα για τον νέο τίτλο της Retro, για το νέο Μario etc. Οver and out πάω για ύπνο

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Δεν εχω δει ακομα ολοκληρωμενα τις εκθεσεις αλλα εχω να πω οτι ειναι η πρωτη φορα που βλεπω τετοια διαφορα σε οι αφορα τις εντυπωσεις πρωτης παρουσιασης μηχανηματων. Η Sony θεωρω οτι καταφερε να στρεψει τα φωτα πανω της με ενα πρωτο instant win. Πολλα μπραβο για την επιθετικη της πολιτικη (δυνατοτερη αρχιτεκτονικη-πιο φθηνο μηχανημα) αλλα και για τις ολες τις επιλογες πανω στα φαινομενα των καιρων. Η μονη παραφωνια για μενα ειναι η ολη της σταση απεναντι στο vita, το οποιο δυστυχως φαινεται να παραμενει στο ελεος του θεου..

Να πω οτι απο τιτλους που εδειξε η microsoft δεν με ενδιαφερει κατι περαν του Halo ισως (για τους γνωστους λογους) και δεν θα ελεγα και οτι εντυπωσιαστηκα απο αυτα που εδειξε (σε οτι αφορα αποκλειστικοτητες). Απο Sony προφανως κραταω την επιστροφη της square-enix με FFXV και Kingdom Hearts 3 (να δουμε αν θα το δευτερο θα ειναι και αποκλειστικοτητα). Οταν δω ολοκληρωμενα ολα τα βιντεο καθως και την εκθεση της N θα επιστρεψω με τελικες εντυπωσεις.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Ασχετο ολιγον τι, αλλα λεγεται Killer Instinct και οχι Instict (και με τα μυαλα που κουβαλανε το σκοτωσαν κι αυτοι με τη σειρα τους πριν καλα καλα βγει).

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Originally posted by deus_d0pe View Post
    "It's really impressive to have a roster of 50 characters, but how many of those characters am I really going to play?" the producer said. "And I have to buy a $60 game in order to play those one or two characters I want to play.
    Τι αλήτες οι τύποι, παρουσιάζουν το μαύρο ως άσπρο. Μάρκετινγκ βέβαια θα μου πεις, όμως το είδαμε που τους οδήγησε η στρατηγική τους. Μου αρέσει που θα σκότωναν και τη Sony όπως έλεγαν.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    επικη δηλωση απο τον producer ,τοτε δεν προκειται να παιχτει το game στην competitive scene οσο καλο και να ειναι, ακομα και αν προσπερασουμε το γεγονος οτι βγαινει μονο σε Χ1 που απο μονο του δημιουργει προβληματα στους διωργανωτες των tournaments

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    NEW UPDATE: It's emerged from last night's Microsoft showcase that Killer Instinct will be a digital release available …

όλα όσα μέχρι τώρα έχουν δημοσιοποιηθεί για το νέο KI.
    H δικαιολογία είναι ότι όσοι παίζουν fighting games επικεντρώνονται σε 1-2 χαρακτήρες και όχι σε ολόκληρο το roster.
    Αυτή είναι δήλωση από τον producer για να δικαιολογηθεί το f2p μοντέλο. Κάτι που είναι αυταπόδεικτο πως δεν ισχύει. Για να καταλήξεις σε κάποιους χαρακτήρες πρέπει να έχεις δοκιμάσει πρώτα αρκετούς. Χώρια που προφανώς ισχύει και αυτό που λέει ο Vaynard.

EDIT:
    The producer on the game at Microsoft Studios told Eurogamer at an event at E3 last night that the company decided to use this release strategy because when it comes to fighting games, most players only focus on a handful of characters.
    "It's really impressive to have a roster of 50 characters, but how many of those characters am I really going to play?" the producer said. "And I have to buy a $60 game in order to play those one or two characters I want to play.
    "Fighting games are big and expensive and they can be complicated. It's very hard to get good at a number of characters. You generally gravitate towards one or two or three or four at the most.
    "We want players to be able to experience the game that way. Just buy the characters you want or buy them all and we'll give you a discount on that."
    The producer said Microsoft hadn't decided how many characters would eventually be made available, but did confirm plans to release them over time, establishing a regular cadence to "keep people coming back and engaged".
    EDIT 2:
    beaten από τον deus dope.

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Vaynard, ορίστε τι απάντησε ο παραγωγός του παιχνιδιού:

The producer on the game at Microsoft Studios told Eurogamer at an event at E3 last night that the company decided to use this release strategy because when it comes to fighting games, most players only focus on a handful of characters.

Διάβασε να δεις όμορφα τα λέει.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    Originally posted by deus_d0pe
    H δικαιολογία είναι ότι όσοι παίζουν fighting games επικεντρώνονται σε 1-2 χαρακτήρες και όχι σε ολόκληρο το roster.
    οχι ειναι λιγο αστειο αυτο αν το σκεφτηκαν ετσι, γιατι αν θες να μαθεις να αντιμετωπιζεις τα matchups πρεπει να μαθεις να αντιμετωπιζεις ολους τους chars , να δοκιμασεις setups απεναντι τους στο practice etc ,etc

Leave a comment:

Working...
X