Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Μου αρεσε αλλα οχι αρκετα για να δωσω 500 χαρτια..
Θα ελεγα οτι το Quantum Break ειναι το μοναδικο που θα ηθελα να παιξω πραγματικα απο exclusives, το MGS5 οκ το παιζεις και στο PS4 και το Titanfall στο PC..
Δε συμφωνω παντως με τον παραλληλισμο MS-Sony για αυτο που λες, το Ryse δεν παραπεμπει σε GoW και η MS εδω και χρονια ριχνει περισσοτερο βαρος στα racing απο ο,τι η Sony, αλλωστε στο θεμα racing simulation δεν εχει αμφισβητησει κανεις την ανωτεροτητα των FM εδω και χρονια.
Καλη conference γενικα χωρις να δω κατι που θα το κανει system seller για τα γουστα μου. Η τιμη πολυ υψηλη, ειναι πολλα τα 500. Τουλαχιστον θα δουμε αν η Sony θα κανει κινηση για μια σημαντικα χαμηλοτερη τιμη, ακομα και τα 450 ειναι μια πολυ καλη αρχη.
Προσπάθησε πολύ η MS και κατάφερε να κάνει μια καλή conf. Εκανε όσο καλύτερο fan service (πχ Killer Instict) μπορούσε μήπως και αντιστρέψει το κλίμα.
Από εκεί και πέρα είδα πράγματα που βλέπω συνήθως σε sony conf: MGS, Xbox Live plus, Forza (αντί για GT), Insomniac exclusive game, Ryse (God of War στην Ρώμη)
Πέρα από την πλάκα, έμενα μου άρεσαν τα MGS, Witcher 3, Ryse, Quantum Break, ΚΙ και το Dead Rising 3. To Titanfall αναμενόμενα είναι η μεγαλύτερη ανακοίνωση πάντως.
Τα παιχνίδια που μου τράβηξαν την προσοχή στην μεριά της Sony είναι τα εξής:
Shadow Warrior
Dying Light
Deep Down
Cyberpunk 2077(Το περιμένω για PC)
The Witcher 3: Wild Hunt(Το περιμένω για PC)
The Witness(Το περιμένω για PC)
Wolfenstein: The New Order(Το περιμένω για PC)
Όσα περιμένω για PC γνωρίζω ότι θα βγουν και για PC, άρα εκεί θα τα τσιμπήσω. Τα άλλα ας προσέξει η Sony τι πάει να κάνει και τι θα δείξει. Ας μην κάνει τα ίδια λάθη με της M$.
Περα απο το PvZ 2 οπως φαινεται θα δουμε και αλλο Plants vs Zombies game στην Ε3 και θα ναι για κονσολες και pc. Οχι πως ειναι κανα σοβαρο νεο απλα ηθελα να ποσταρω τις παρακατω εικονες:
Παντως εκει στην microsoft την φαινεται οτι δεν την πολυπαλευουν. Ειλικρινα τωρα, οι τελευταιες ανακοινωσεις ειναι περα για περα εκτος τοπου και χρονου, εχει δικιο ο evans, ας κρατουσαν μια σταθερη γραμμη... Πηγαν να το αμβλυνουν και τα εκαναν πολυ πολυ χειροτερα. Ποιος θελει να αγορασει ενα τετοιο μηχανημα...
Πολυ καλη η κριτικη απο τον angry joe, συμφωνω σε ολα καθως και μετα οτι εχει γραφει εδω στην πλειονοτητα.
Microsoft kills game ownership and expects us to smile
Δε νομίζω να παρευρεθούν οι της Valve, γιατί είναι ανεξάρτητη publisher και δημιουργός της σειράς Half Life και Portal. Κι εξάλλου όλοι ξέρουμε ότι ο Gabe Newell ήταν πρώην υπάλληλος της Μ$ και ξέρει τι έχουν στο μυαλό τους οι της Μ$ και αντιτίθεται στα σχέδια τους. Το είχε αποδείξει και στο φιάσκο με τα Win 8.
Το σίγουρο είναι ότι θα το μάθουμε αργότερα κάποιο άρθρο ή κάποια επίσημη δικιά της Ε3 στα γραφεία της
Leave a comment: