Announcement

Collapse
No announcement yet.

Action Figures

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Action Figures

    Από πάντα είχα αδυναμία σε action figures και τέτοια, από τότε που με θυμάμαι. Δυστυχώς οικονομικά δεν με βάστα να έχω μεγάλη συλλογή, ούτε είμαι σίγουρος κατά ποσο αξίζει στο τέλος. Όπως και να έχει, όσοι έχετε την ίδια τρελα proceed and share your collection.

    Εδώ λοιπόν θα βάζουμε φιγούρες, αγαλματίδια, plushes, toys και οτιδήποτε άλλο. Από photos της προσωπικής μας συλλογής μέχρι και νέες κυκλοφορίες, σπανια κομμάτια που υπάρχουν online, ερωτήσεις, και οτιδήποτε σχετικά με το θέμα. Κυρίως για video games, αλλα αν είναι και από cinema/tv series ή anime/cartoons δεν χάθηκε ο κόσμος.

    Ψες ανακάλυψα ότι έχασα μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσω το αγαλματίδιο ενός πολυαγαπημένου χαραχτήρα που μοιραστήκαμε φοβερες στιγμές στο πιο αδικημένο παιχνίδι του κόσμου:









    Από την First 4 Figures, που απότι είδα κάνει φοβερή δουλειά. Αυτό είναι και το επίσημο site τους http://www.first4figures.com/content/blogcategory/1/43/.

    Το αγαλματίδιο βγήκε μέσα στον Απρίλη και δεν είχα ιδέα. Βγήκαν δυο versions, η standard (750 αριθμημένα κομμάτια) και η exclusive (350 αριθμημένα κομμάτια) που είναι λίγο πιο ακριβή, και έχουν και οι δυο κάρτες αυθεντικότητας. Δείτε εδώ τις διαφορες:



    Βρίσκω την exclusive πιο available από την κανονική στο eBay, με τιμή υπολογίζω γύρο στις 200 Αγγλικές το λιγότερο. Δεν ξέρω αν θα συγκρατήσω τον εαυτό μου από το να το ζητήσω από τον Άι Βασίλη.

  • #2
    Επειδή βαριέμαι να ψάξω τις δικές μου,θα βάλω μόνο τις 2 που έχω έξω.Την πρώτη την είχα πάρει από ένα βιντεοκλάμπ κι επειδή ήμουν κολλημένος τότε με το Metal Gear Solid την τσίμπησα.Δυστυχώς δε θυμάμαι που έχω τη βάση της.
    Την δεύτερη την είχα πάρει τσάμπα μαζί με ένα παιχνίδι και είναι και αριθμημένη.
    Carpe diem

    Comment


    • #3
      Τις έχεις έτσι έξω και χάνεις και κομμάτια τους? Πολύ τολμηρό σε βρίσκω, εγώ δεν τις έχω ανοίξει καν (τουλάχιστον όχι πριν βρω κάποιο έπιπλο να τις χώσω μέσα όμορφα). Θα βάλω και δικες μου αργότερα.

      Comment


      • #4
        Κοίταξε να δεις.Τον Liquid τον έχω από παιδί ρε συ,πριν καν αρχίσω να κάνω συλλογή ή κάτι τέτοιο.Κάπου την έχω την βάση,αλλά δεν ξέρω που ακριβώς.Τον Edward μου τον δώσανε τσάμπα και δεν έχω κουτί να τον βάλω.Αλλά όλες οι υπόλοιπες είναι μέσα στα κουτιά τους,με τη ζελατίνα τους,το πλαστικό τους κλπ.Όσες φιγούρες έχω είναι από συλλεκτικές παιχνιδιών,ανάμεσα σε αυτές έχω και τον Edward ξανά.
        Επίσης έχω και action figures Batman κλπ με τις οποίες έπαιζα μικρός αλλά δε νομίζω ότι πιάνονται έτσι;
        Carpe diem

        Comment


        • #5
          A έτσι πέσμου. Τότε μονο που την έχεις ακόμα είναι achievement. Είχα και εγώ από αυτές που λες του Batman, και παρα πολλές άλλες, όμως έχουν εξαφανιστεί εδώ και χρονια.

          Ένα άλλο statue που μου τράβηξε την προσοχή από την First 4 Figures είναι αυτό του Darunia:





          Φοβερός χαραχτήρας, ο αγαπημένος μου στο OOT.

          Comment


          • #6
            Φοβερός χαραχτήρας, ο αγαπημένος μου στο OOT.
            Επειδή είναι σφίχτης μάλλον.

            Να και τα δικά που είχα δείξει και παλιότερα. Τίποτα ιδιαίτερο. Μόνο μια φιγούρα και μερικά κουκλάκια (το σαμποτέντα δεν το έχω).



            Originally posted by Squall Leonhart
            I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
            Originally posted by 丹野
            Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
            Originally posted by Ryu_gr
            υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

            Comment


            • #7
              Απίστευτο προσωπικό κόλλημα οι action figures από τότε που έπιασα τη Mantenna και τον He-man με Battle Cat στα χέρια μου( 4-5 χρονών). Oι gaming related είναι πλέον μεγάλη αδυναμία μου αλλά λόγω χώρου αγοράζω πολύ επιλεκτικά- πέραν των Masters of the Universe Classics που συλλέγω κανονικά όλη τη σειρά από όταν ξεκίνησε. Επίσης πρόσφατα αγόρασα και τις TMNT Classic( έτερο προσωπικό κόλλημα σαν πιτσιρικάς η συγκεκριμένη σειρά)

              Τελευταίες προσθήκες είναι

              Samus Aran από Figma
              MISSION COMPLETE!! From 'METROID Other M' comes a rerelease of figma Samus Aran! Using the smooth yet poseable joints of figma, you can act out a variety of different scenes. A flexible plastic is used which allows proportions to be k...

              Link από Figma

              και Mega Man από Bandai D-Arts
              No less than a week after its confirmation, D-Arts classic Mega Man is now available for preorder. Time to rev up those wallets! Right now...
              «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

              Comment


              • #8
                Ωραίος ο Sephiroth, ποσα σου στοίχισε?

                Τι μου θύμισες ρε Sinclair. Και εγώ από 4-5 χρόνον άρχισα να τα λατρεύω. Φιγούρες όπως Masters Of The Universe και TMNT αγόραζα συνεχεια, και αλλα περιφερειακά τους, όπως αυτό τον TMNT που έφτιαχνες ένα γλοιώδες χημικό, το όχημα τους, και αλλα διαφορα. Μεγάλη αγάπη. Ακόμα έχω 3, το ένα είναι αυτό:



                Λέγεται Two Bad και είναι του 1985. Δεν έχω όμως την ασπίδα του. Ήταν ίσος το αγαπημένο μου τότε.

                Comment


                • #9
                  Shrine of Talos Statue (pre-order)

                  Talos, once known as Tiber Septim and Heir to the Seat of Sundered Kings, is the greatest hero-god of Mankind. He is worshiped throughout the land as the protector and patron of just rulership and civil society. Tiber Septim conquered all of Tamriel and began the Third Era, as well the Third Empire. Upon his death, he ascended to godhood as the God of War and Man. Worshipping at his shrine has been known to grant the Blessing of Talos and cure all common diseases.
                  The shrine depicts Talos standing powerfully upon a giant serpent, about to deal the death blow.

                  • Limited to: 750 pieces worldwide
                  • Dimension: 1/6 scale, 14 inches tall, including the base
                  • Includes: Deluxe, full-color packaging, a hand numbered base, and a certificate of authenticity.
                  • Cast in high quality poly-stone, hand-finished and hand-painted.






                  Κυκλοφορεί κάπου στη Άνοιξη. Μονο από το επίσημο τους site το βρίσκω online, όμως θα το φέρει και ένα νέο κατάστημα για VideoGames που άνοιξε εδώ κοντά στα 159.99 ευρώ. Όμορφο, όπως και τα αλλα τους statues:











                  Comment


                  • #10
                    Ποιοι θα με επισκέπτεστε στην φυλακή όταν με φάνε τα χρέη?

                    Kratos Life Size Bust



                    Gaming Heads - Shop Action Figures, Bobble heads, Art Prints, Statues, Collectible Figures, PVC figures, Exclusives and more. Visit Us Today.

                    Comment


                    • #11
                      Κυκλοφόρησε η Deagostini φιγούρες Street Fighter στην Ελλάδα! Από ότι λέει ο console hunter είναι πιλοτική σειρά και είναι μόνο Αθήνα για την ώρα.



                      Αγκάρεψα φίλο και μου έστειλε το πρώτο τεύχος, αξίζει. Η φιγούρα είναι μεγάλη και ωραία σχεδιασμένη. Το πρόσωπο ίσως ήθελε λίγο προσοχή παραπάνω για τους πολύ απαιτητικούς. Δείτε στην εικόνα πώς είναι σε σχέση με αυτή του Street Fighter IV. Έχει και 2 ένθετα με πληροφορίες στα ελληνικά, το 1 γίνεται αφίσα. Οι πληροφορίες είναι λίγο μεταφρασμένες πρόχειρα. Σύνολικά αυτές που δείχνει η 1η εικόνα κοστίζουν 80 ευρώ (πρώτο τεύχος 2 ευρώ, δεύτερο τεύχος 6 ευρώ και οι υπόλοιπες έξι 12 ευρώ).

                      You do not have permission to view this gallery.
                      This gallery has 2 photos.
                      The illusion of free will is an illusion.

                      Comment


                      • #12
                        Ότι πιο παιδικό έχω δει στο φόρουμ λολ

                        Comment


                        • #13
                          Green Ranger που αγόρασα τον Ιούλιο. Εχω πάθει φλασιά και γω τελευταία με τις φιγουρες, τώρα περιμένω εναν Stormtrooper commander, αρκετα πιο φθηνος βέβαια απο τον πρασινο και μικρος σε μέγεθος αλλά με εξαιρετικές λεπτομέρειες επίσης. Τώρα απο τη συγκεκριμένη συλλογη Mighty Morphin Power Ranger της Threezero πολυ δύσκολα να τους πάρω oλους λογω τιμής (ακομη μεγαλυτερη αν μπουνε μεσα Λευκος και Lord Drakkon), αλλά τουλάχιστον τον κόκκινο θα τον ήθελα.

                          ghTgWdj.jpg
                          Zq02c0R.jpg
                          Last edited by BigBOSS; 30-10-2022, 02:08 PM.
                          Star Citizen videos Star Citizen gallery

                          Comment


                          • #14
                            O Stormtrooper Commander. Mια πολύ καλή φιγούρα, με λεπτομέρειες σε πολύ μικρο μέγεθος, ορθιος φθάνει περίπου μέχρι το γόνατο του Green Ranger που ειναι μεγάλη φιγουρα κλιμακας 1/6. Τώρα θέλω να πάρω καποια φιγουρα με Mando και Baby Yoda, αργοτερα κάποια καλη με Master Chief και κάτι απο Alien και βλέπουμε.

                            iVgx6hy.jpg

                            Star Citizen videos Star Citizen gallery

                            Comment

                            Working...
                            X