Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Η ειρωνια ειναι οτι η πρηγουμενη γενια ηταν η μονη στην οποια ειχα 2 home consoles (Wii & 360).
Το gamecube δεν ειναι ιδια γεννια με το 360 :troll:
Το δικο μου το χαρισα σε φιλο τα χριστουγεννα ! παιζει τα τελευταια 3 χρονια να το ειχα αναψει λιγοτερες απο 10 φορες, πουλησα καμια 15αρια παιχνιδια της πλακας και κρατησα 2 remote + nunchuck + 1 motion plus για την παρτη μου σε περιπτωση που παρω ποτε wii U, ( φοβαμαι μην καταντησει και αυτο διαμοσμητικο στοιχειο για το σαλονι :S ) PC gamer since 1999 bitches !!
Σοβαρα τωρα το χω ριξει στο android μια που η ευκολη και πρακτικη λυση. Το τελευταιο ενάμισι μηνα παιζω Castle Clash.
Υπαρχουν καποιοι τιτλοι που θελω και μαλλον θα με κανουν να στραφω σε 3DS & Wii U καποια στιγμη αλλα το αργω ακομη κι ισως τελικα να μη τους παιξω και ποτε lol
edit
Η ειρωνια ειναι οτι η πρηγουμενη γενια ηταν η μονη στην οποια ειχα 2 home consoles (Wii & 360).
Σε 2 πράγματα στα σταθώ, οι εποχές που μαζευόμασταν πιτσιρίκια σε σπίτια και ξοδεύαμε ώρες για το άθλημα έχουν περάσει θέλοντας και μη. Το βλέπουμε και στο forum, απόλυτα λογικό, όταν έχεις δουλειά, γυναίκα, παιδιά, γάμους, έξοδα κτλ το τελευταία που προλαβαίνεις είναι να παίζεις videogames.
Τώρα, και εγώ ενοχλούμαι από την αντιμετώπιση όταν λέω πάω να αράξω να παίξω κάνα game.
Αλλά τί να κάνεις, γνώμη τους. Μάλλον τα έχουν συνδέσει με το "κάψιμο", δηλαδή αν παίζεις games δεν κάνεις τίποτα άλλο. Κάτι το οποίο έχουμε περάσει λίγο πολύ όλοι, δηλαδή περισσότερο αφιέρωση στα games παρά σε οτιδήποτε άλλο, για τον εαυτό μου τουλάχιστον ισχύει.
Όχι ότι δε συμβαίνει σε άλλα ενδιαφέροντα, απλά με τα games υπάρχει έντονα η αντίληψη αυτή, ίσως και όχι άδικα.
Eίχα ένα διάστημα φέτος ανομβρίας, από Σεπτέμβρη περίπου μέχρι και Δεκέμβρη που δεν ασχολιόμουν με τίποτα μόνο και μόνο για να πέσω ξανά με τα μούτρα. Δεν κόβεται το ρημάδι. Once a gamer always a gamer, όπως ακριβώς το είπε ο wekser.
Τώρα πως και σε πόσα παιχνίδια είναι άλλο πράγμα. Δεν θα παίξω "το παιχνίδι του μήνα", πόσο μάλλον "το παιχνίδι της εβδομάδας", δεν κυνηγάω τόσο ζεστά τις κυκλοφορίες. Ότι κάτσει και μου κάνει αίσθηση, αναλόγως πάντα τη διάθεση. Το τελευταίο διάστημα περισσότερα "παλιά" παιχνίδια έπαιξα παρά νέες κυκλοφορίες. Ευτυχώς υπάρχει άπειρο υλικό εκεί έξω.
Αυτό το καιρό χαζολογάω στο PSP κυρίως και περιμένω για το Wildstar που έβαλα σκοπό να αρχίσω.
Πέρα από το αρχικό trailer κάποιου παιχνιδιού δεν βλέπω ποτέ άλλο βίντεο.
Όταν βγει διαβάζω και 1-2 reviews βλέπω και τις βαθμολογίες και αποφασίζω αν θα ψωνίσω ή όχι.
Φταίει το ίντερνετ κυρίως γιατί πλέον έχουμε δει ήδη το μισό παιχνίδι πριν κυκλοφορήσει. Παλιά που το μόνο που έβλεπες ήταν κανά δυό screenshots στο gamepro ήταν διαφορετικά.
Θυμάμαι νοίκιαζα για N64 και όταν το πρωτοέβαζα στην κονσόλα είχα μία χαρά λες και πρωτοπαίζω videogames. Σε όλα τα games, καλά και χάλια.
Η πιο παραγωγικη μου περιοδος ηταν πριν λιγο καιρο που εμεινα χωρις internet για κανα μηνα λογω μετακομισης. Πρεπει να ειδα τουλάχιστον 10 σειρες anime και να τερματισα 5-6 παιχνιδια.
Ξυπναγα και εβλεπα anime, αν και καποια στιγμη βαρεθηκα λιγο και αρχισα να βλεπω και τηλεόραση :puke:
Και τωρα που μιλαμε θελω να παω να συνεχισω το neon genesis evangelion αλλα εδω, Internets.
Το πιστεύω κι εγώ.Όλο το Σ/Κ που δεν είχα ίντερνετ,το πρώτο πράγμα που ήθελα να κάνω ήταν να λιώσω,πλέον όμως βλέπω πως οι σκέψεις μου είναι ολόιδιες με του Roronoa.
Leave a comment: