Announcement

Collapse
No announcement yet.

Η σχέση σας με τα video games

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Evans
    replied
    Όχι . Βρήκα έναν τύπο που είναι ο leader του μεγαλύτερου minecraft project atm κι ενθουσιάστηκε, ενώ μία άλλη παρέα Ελλήνων έδειξαν ενδιαφέρον. Προς το παρόν, η έρευνα τρέχει με αυτούς .

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    Εγώ κάνω διδακτορικό πάνω σε κοινωνικά φαινόμενα σχετικά με τα video games, οπότε κομμάτι της δουλειάς είναι να παίζω Minecraft .
    me tous allous telika evgales akri?

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Καταλαβαίνω τι εννοείς Altair όμως μου είναι δύσκολο στην πράξη. Για άλλους μπορεί να είναι απλός τέτοιος προγραμματισμός/balance όμως το έχω προσπαθήσει αρκετές φορες στο παρελθόν. Πιστεύω φταίει και ο πολύς ελεύθερος χρόνος που έχω στην διάθεση μου, δεν τον εκτιμώ.

Ground_Zero πως και δεν το σκέφτηκα? Problem solved. Ας κλειδωθεί το topic με το forum μαζί να ανοίξει μαύρη τρυπα.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Εγώ κάνω διδακτορικό πάνω σε κοινωνικά φαινόμενα σχετικά με τα video games, οπότε κομμάτι της δουλειάς είναι να παίζω Minecraft .

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    H mporeis na mhn phgaineis katholou gymnasthrio.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Στμφωνώ με τον Crpl.Μόνο όταν δουλεύω μπορώ να μπω σε πρόγραμμα και να τα κάνω όλα.
    Θες τη γνώμη μου;Πήγαινε γυμναστηρίο όσο πιο πολύ μπορείς,τις μέρες ξεκούρασης λιώσε στο gaming αλλά ταυτόχρονα να θυμάσαι το λιώσιμο στο γυμναστήριο των προηγούμενων ημερών και μην τρως μαλακίες.Κάπως έτσι θα μπεις σιγά σιγά σε ρυθμό.Στα λέει αυτά ο μεγαλύτερος κοιλίοδουλος του φόρουμ που εδώ και 3 μήνες έχει μπει κι αυτός σε πρόγραμμα.Σιγά σίγα όλα γίνονται.
    Ξέρεις τι κάνω εγώ;Έχω βάλει το γυμναστήριο και το κολύμπι πάνω απόλα.Αλλά κάποιες μέρες είμαι τόσο κουρασμένος που απλά δεν μπορώ να πάω,οπότε κάθομαι σπίτι και παίζω κάνα παιχνίδι.Δεν έχει σημασία αν έχω πωρωθεί και το σκέφτομαι,την επομένη έχει γυμναστήριο πάλι,οπότε δεν έχει δικαιολογίες.Μην είσαι αδύναμος,το έχεις,κάντο.

Leave a comment:

• Roronoa
    replied
    Τους τελευταιους μηνες που εχω δουλεια εκτιμησα των απλετο ελευθερο χρονο της ανεργιας, ειχα ξεχασει πως ειναι να μην εχεις ελευθερο χρονο τοσα χρονια που ημουν ανεργος.

Βεβαια και τωρα 2-3 ωριτσες την ημερα θα της παιξω, δεν ειναι πως δεν εχω χρονο, αλλα ειναι πολλες μερες που δεν εχω ορεξη και μπορει να μην παιξω καθολου :/ Ειμαι και 13:00-21:00 και με σκοτώνει

Leave a comment:

• Aion
    replied
    I hate to admit it but... Well said.

Leave a comment:

• Cpl_Shephard
    replied
    ^ get a job, μονο ετσι θα εκτιμησεις πραγματικα τι ειναι να εχεις αναλωσιμο εισοδημα και ελευθερο χρονo.

Originally posted by BigBOSS View Post

κανε μετάφραση στα ελληνικά...

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Για μένα είναι πολύ δύσκολο να βρω την ισορροπία που λες Evans. Ίσος να φταίει το ότι έκανα καιρό καθιστική ζωή και επηρεάζομαι εύκολα με το που θα καθίσω λίγο να ασχοληθώ με ένα παιχνίδι. Ίσος να γίνετε και trigger η αγάπη που τους έχω και να με τυφλώνει στο να κάνω οτιδήποτε άλλο. Ίσος ίσος ίσος... Πάντως το σίγουρο είναι ότι πρέπει να σταματήσω να τους δίνω πολύ σημασία. Και 20 games που λες όντως είναι παρα πολλά.
    Originally posted by BigBOSS View Post
    Πάντως όχι μπίρες.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Όντως, μόλις τώρα σκέφτηκα ότι από τότε που ήρθα στην Αγγλία έχω τερματίσει 8 παιχνίδια .

Leave a comment:

• straier
    replied
    Αν εφαρμόσεις την ίδια λογική για όλα τα είδη, θα δεις ότι εν τέλει οι επιλογές σου μπορούν να περιοριστούν σε 10-20 τίτλους το χρόνο, οι οποίοι και θα σε γεμίσουν, επειδή θα είναι το κάτι παραπάνω από το αναμασμένο φαγητό που κυκλοφορεί με το τσουβάλι, και θα σου δώσουν την ευκαιρία να βγεις περισσότερο και να αφιερώσεις χρόνο σε άλλους ανθρώπους ή καταστάσεις.
    10-20 παιχνίδια το χρόνο δεν είναι καθόλου λίγα νομίζω. Θυμάσαι ποτέ να έχεις τερματίσει πάνω από 20 παιχνίδια σε έναν χρόνο;

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Πάτε σε παραλια που έχει κόσμο, είναι μια μη μοναχικη δραστηριότητα.

Εβανς μην μου πεις πως μεθάς καθε ΠΣΚ και σέρνεσαι στους δρόμους

Originally posted by Aion View Post
    δεν βλέπεις πολλούς gamers με six pack heh).

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Ε νομίζω σε κάποιο βαθμό είναι φυσιολογικό αυτό που περιγράφεις, δεδομένου ότι μεγάλο κομμάτι της βιομηχανίας αποτελείται από single player εμπειρίες που, καλώς ή κακώς, σε κάνουν μοναχικό. Από την άλλη, το να διαβάζεις βιβλία, το να ακούς μουσική και το να βλέπεις ταινίες είναι το ίδιο μοναχικές διαδικασίες με το να παίζεις παιχνίδια, ειδικά αν αφιερώνεις πολύ χρόνο σε αυτές.

Πολλές φορές κι εγώ αισθάνομαι την ανάγκη να κάτσω μέσα και να παίξω ή να διαβάσω, από το να βγω έξω και να πάω για μπύρες με φίλους, ειδικά εδώ στην Αγγλία που τα ΠΣΚ γίνεται της κακομοίρας. Ανεξάρτητα από αυτό όμως, η ισορροπία δε θεωρώ ότι είναι τόσο δύσκολο να βρεθεί, απλώς μην παίζεις τόσο πολύ, ή γίνε πιο επιλεκτικός. Ένα-δύο shooter το χρόνο πχ είναι υπέρ αρκετά, δεδομένου ότι όλα τα ίδιο είναι πλέον. Μη σου πω ψάξε για το 1 και μοναδικό που ίσως διαφέρει λίγο από τα υπόλοιπα. Αν εφαρμόσεις την ίδια λογική για όλα τα είδη, θα δεις ότι εν τέλει οι επιλογές σου μπορούν να περιοριστούν σε 10-20 τίτλους το χρόνο, οι οποίοι και θα σε γεμίσουν, επειδή θα είναι το κάτι παραπάνω από το αναμασμένο φαγητό που κυκλοφορεί με το τσουβάλι, και θα σου δώσουν την ευκαιρία να βγεις περισσότερο και να αφιερώσεις χρόνο σε άλλους ανθρώπους ή καταστάσεις.

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Γ*μώτο δεν μπορώ να βρω balance μεταξύ social life και video games. Άμα ασχολούμαι με τα video games αλλάζει το σκεπτικό μου, η φιλοσοφία μου. Θέλω να τεμπελιάζω, να τρω Doritos και παγωτά, να παίζω video games να βλέπω ταινίες και γενικά να κάνω καθιστική ζωή. Δεν έχω όρεξη για έξω.

Αντίθετος όταν δεν ασχολούμαι με αυτά γίνομαι περισσότερο active, πάω gym, κάνω εξόδους, βγαίνω με φίλους... Αρχίζω να αποκτώ ζωή.

Η μαλακια είναι ότι δεν μπορώ να τα ισορροπήσω και τα δυο, να τα έχω και τα δυο στην ζωή μου. Ή με το ένα θα καταπιαστώ ή με το άλλο (ποσο μάλλον για να γίνετε σωστά η δουλειά). Είναι και το θέμα ότι gym, parties, social life... με video games φαΐ και σπίτι... είναι εντελώς αντίθετα πράγματα (I guess γιαυτό και δεν βλέπεις πολλούς gamers με six pack heh).

Έτσι τώρα είμαι στην φάση που άρχισα να αποχωρίζομαι την συλλογή μου, δεν πάει άλλο. Ίσος στο μέλλον ξαναρχίσω να ασχολούμαι περισσότερο με το gaming, who knows.

Συμβαίνει σε κάποιον άλλον αυτό το πράμα?

Leave a comment:

Working...
X