Announcement

Collapse
No announcement yet.

Η αμφιλεγόμενη gaming άποψη σας

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Ground_zero View Post
    Ta 60fps einai shmantika, ta 1080p den einai, oute kan ta 720p den einai.

Ε, ναι.
    Τι καλύτερο άλλωστε από το να παίζεις σε μια 40αρα FullHD με 480p ανάλυση.
    I'm back bitches... Version 2.0

Το νέο forum για το αυτοκίνητο: PetrolHeads

Comment

Den kserw gia tis 40ares sas
      Egw den exw 40ara othonh
      "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
      But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
      Kindred, this blade and I.
      "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
      Greek Gaming Videos
      Greek Final Fantasy Forum

Comment

Εγώ προτιμώ τις 40άρες milfάρες.

Comment

Originally posted by Aion View Post

Comment

Comment

Κακώς δεν έχω δει το Jeremiah Johnson. Άπειρο ρισπεκτ το gif με τον Robert Redford.
              «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Ώπα μισό. Ο Redford είναι αυτός;

mindblown.gif

Comment

/thread.

Παρόλο που δεν είμαι των milf.

Enpsty έχεις δίκιο ότι γενικά προτιμάται η δυτική αισθητική. Όμως, έχει απασχολήσει πάρα πολύ σε φορα, websites κτλ κτλ η πτώση της ιαπωνικής σκηνής, κάτι το οποίο είναι ξεκάθαρη ένδειξη πως υπάρχει κοινό που θέλει την επιστροφή της. Ενδεικτικά, υπάρχουν πάρα πολλοί που ζητούν να επιστρέψει η χρυσή εποχή των jrpgs που κράτησε μέχρι και το play2. Επομένως μάλλον οι λόγοι πρέπει να αναζητηθούν αλλού.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                  In Matsuno we trust.

Comment

Originally posted by Enpsty View Post
                    Ώπα μισό. Ο Redford είναι αυτός;

mindblown.gif
                    Πες μου οτι κι εσύ τον πέρασες για τον Γαλιφιανακη όπως κι εγώ
                    Do a barrel roll!

Comment

Originally posted by Deus View Post
                      /thread.

Παρόλο που δεν είμαι των milf.

Enpsty έχεις δίκιο ότι γενικά προτιμάται η δυτική αισθητική. Όμως, έχει απασχολήσει πάρα πολύ σε φορα, websites κτλ κτλ η πτώση της ιαπωνικής σκηνής, κάτι το οποίο είναι ξεκάθαρη ένδειξη πως υπάρχει κοινό που θέλει την επιστροφή της. Ενδεικτικά, υπάρχουν πάρα πολλοί που ζητούν να επιστρέψει η χρυσή εποχή των jrpgs που κράτησε μέχρι και το play2. Επομένως μάλλον οι λόγοι πρέπει να αναζητηθούν αλλού.
                      Αυτοί που το ζήτανε όμως είναι οι πιο "ψαγμένοι" gamers όχι ο κόσμος που αγοράζει μόνο τα blockbusters που και είναι η πλειοψηφία του αγοραστικού κοινού. Κάτι που δεν συνέβαινε επί εποχή 32 bit π.χ. Τότε όλοι τα παίζανε όλα.

Comment

σαν να επεσαν λιγο οι ρυθμοι του thread οποτε ας πω τις αποψεις μου για να αναψουν λιγο τα αιματα (δεν ειναι τρολλιες).

1)οσο αρμεγμα και να κανει η ninty στα mario, zelda, star fox, metroid, kirby, yoshi ξερει πολυ καλα οτι η κατασταση με το wiiu δεν σωζεται οσο δεν ερχονται οι 3rd party τιτλοι και προσπαθει ετσι να την κουτσοβγαλει για κανα 2 χρονια ωσοτου να ανακοινωσει τη νεα της κονσολα.
                        και μη μου πειτε τωρα οτι δεν μετραει σαν αρμεγμα, αφου μπορει να χουν τους ιδιους χαρακτηρες αλλα τα games ειναι πολυ διαφορετικα μεταξυ τους και οτι τα main mario, zelda games βγαινουν καθε 3-5 χρονια.
                        απο τη στιγμη που η ninty αναγκαζεται να βαζει τους ιδιους και τους ιδιους χαρακτηρες στα νεα project της (γιατι ξερει οτι μονο με αυτους τους χαρακτηρες σαν κραχτες θα πουλησουν αυτα τα games στα fanboys), αυτο ποιανεται σαν καθαρο αρμεγμα.

2)με το "elder scrolls: zelda" (νεο open world zelda) κ@υλωσαν μονο τα nintendo-παιδα (nintendo fanboys) και κανενας αλλος.

3)η νεα 1080p μοδα στις κονσολες δεν ειναι κατι το τοσο δραματικο και τραγικο οσο φαινεται να το παρουσιαζουν. στην ουσια ειναι η εκδικηση που περιμενανε τοσα χρονια οι sony fanboys για να την τριψουν στη μουρη των xbox fanboys. γιατι επι εποχης ps360 σχεδον ολα τα multiplatform games ειχαν καλυτερες αναλυσεις και frame rates στο 360.

4) το dreamcast ειναι η καλυτερη κονσολα ολων των εποχων γιατι ηταν η τελευταια που ειχε τους gamers σαν κυριο γνωμονα και οχι το marketing και τις πωλησεις (και ηταν πολλα χρονια μπροστα απο την εποχη της) (και γιατι shenmue) .

5) ειμαι εναντιον ενος kickstarter για το shenmue 3 (ryu πριν πεις να περασω εξω ακου πρωτα ) γιατι με αυτη τη πολιτικη τα fanboys και αυτοι που θα σταξουν τα λεφτα τους θα εχουν μεγαλο λογο στην αναπτυξη του παιχνιδιου και δεν θα ναι ακριβως αυτο που θα'χε οραματισει ο yu για το τελικο αποτελεσμα. η καλυτερη λυση που βλεπω αυτη τη στιγμη ειναι να κλειστει συμφωνια με μια εταιρεια που θα χρηματοδοτησει την αναπτυξη του παιχνιδιου και θα'ναι αποκλειστικο στην κονσολα της (βλεπε bayonetta 2, devil's third, dead rising 3).
                        sigpic

Comment

Τα 1080p στις κονσολες δεν ειναι νεα μοδα, αν θυμαστε το ps3 θα ετρεχε 1080p@120fps (και 4d.. ) γενικα απο τοτε που μπήκαμε στην HD era το συζητάνε. Απλα οπως φαινεται και αυτη η γενια δεν θα καταφερει να δωσει στο 100% των τιτλων 1080p τη στιγμη που στο pc παμε σιγα σιγα σε προσιτες 4K..

Comment

Kai rwtaw, ti skata tha to kaneis to 4K?
                            Oloi se cinema paizete?

Giafto akrivws egrapsa oti ta 1080p den einai katholou shmantika.
                            "

Greek Gaming Videos

Comment

Κοιτα θες το παιχνιδι να "γεμιζει" την αναλυση της οθονης για την καλυτερη δυνατη εικονα, τωρα απο τη στιγμη που οι περισσοτεροι εχουμε 1080p οθονες τουλαχιστον ειναι αρκετα σημαντικα.

Δεν ειναι πλεον καποιο ειδος πολυτελειας οπως το 2006/07 οτι tv/monitor και να παρεις σημερα 1080p θα ειναι.

Comment

Nai alla oxi kai toso shmantiko.
                                "

Greek Gaming Videos

Comment

Working...
                                X