Announcement

Collapse
No announcement yet.

PlayStation 5

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Κατσε δεν ειχε απο την αρχη BC? Ασχετα αν δεν ηταν ολα τα παιχνδια διαθεσιμα
    Δεν το θυμαμαι αυτο να σου πω την αληθεια. Βασικα το launch ηταν τοσο προβληματικο που και να το ειχε θα ειχε χαθει μεσα στα DRM, always online και +100 ευρω καπελο για το kinnect. Ειμαι σιγουρος ομως οτι δεν ειχε το BC που εχει τωρα (εννοω που σου δινει ενα ειδος remaster ας πουμε με υψηλες αναλυσεις και frame rate). Αυτο αρχισε να το αναπτυσσει σιγα σιγα.

    Comment


    • To BC ton Xbox fusika den itan apo tin arxi, alla to bgalane sti poria gia kopsoun ti fora tou PS4. Imimetra kat'eme, eprepe na pesoun me ta moutra sta xclusives, alla polu kalo kolpo marketing. Opos i allagi tou leveling sta trophies. Allios akougetai oti eisai lvl 10 ki allios 250. Tipota den einai tuxaio k oute periergo pou to kanane pro PS5 launch. Anyway, to 3analeme den einai 1-1 BC opos leei o Xeno prin apo kana duo selides, kai an kano la8os dior8oste me, de xreiazetai aplos to verification kai paizoume, alla 8elei sundesi internet gia na 3anakatebasei ton kodika tou game, 3anagrammeno gia One/X/Series. Gia ta Playstation ta exoume 3anapei. Monadiki lusi einai to emulation. To blepo na ginetai ligo pio meta, me kapoia analogi ipiresia, kai oxi tzaba.

      Comment


      • Ωραία τα ειπατε παίδες.

        Ο Hideo με αυτά που λέει στα ποστ του προσπαθεί να βάλει στην συζήτηση και την οπτική γωνία των στελεχών της Sony ενώ από την άλλη ο Νοοτο τα βλέπει και από την μεριά του καταναλωτή.Kαι οι δύο προσεγγίσεις είναι απαιραίτητες κατά την γνώμη μου για να έχουμε μια σφαιρική άποψη.

        Προσωπικά είμαι κάπου στη μέση. Θεωρώ πως η Sony πιστεύει πως δεν θα είναι μεγάλο selling point για το Playstation 5 το να είναι backwards combatible. Θεωρούν πως έχουν χτίσει τόσο σημαντική και αγαπητή βιβλιοθήκη τίτλων με το Playstation 4 καθώς και με τα διάφορα remarters και ports ώστε να μην χρειάζεται να κάνουν την κονσόλα συμβατή με τους τίτλους των Playstation 1-3.

        Από την άλλη ας μην ξεχνάμε και τα τραγικά λάθη που έκανε η Microsoft στο παρελθόν τόσο με το 360 όσο και με το launch του One, όταν οι εταιρείες γενικότερα νιώθουν να μην τις αγγίζει τίποτα πολλές φορές έτσι συμπεριφέρονται. Αν δεν είχε πιεστεί τόσο πολύ δεν θα βλέπαμε ούτε το BC ούτε το gamepass και τις απίστευτες τιμές του. Η Sony δεν προσφέρει αυτά που δίνει η Microsoft γιατί απλά νιώθει ότι θα ξεπουλήσει χωρίς να χρειάζεται να κάνει το κάτι παραπάνω που κάνει η τελευταία. Για να πούμε την αλήθεια τα πρώτα χρόνια, πιστεύω, η Sony θα έχει το προβάδισμα. Οι αποκλειστικότητες της Sony καθώς και το Playstation brandname, το οποίο έχει συνδεθεί με τις καταπληκτικές αποκλειστικότητες που πήραμε στο Playstation 4, θα είναι selling point. Η μπάλα όμως θα παιχτεί μετά από λίγα χρόνια, τότε θα έχουν αρχίσει λογικά να εμφανίζονται δειλά δειλά τα επόμενα games των (πολλών και καλών) studio που έχει αγοράσει η Microsoft. Επίσης, θα δούμε πως τα πάει το gamepass και πόσους συνδρομητές θα έχει, κάτι το οποίο σίγουρα θα είναι από τους παράγοντες που θα καθορίσουν ποιος θα έχει την πρωτιά.

        Κάτι άλλο που σκεφτόμουν, υπάρχουν ένα κάρο ανεπίσημοι emulators για το Playstation 3, ε ας βγάλει έναν επίσημο η Sony για το Playstation 5. Ας τον χρεώσει στην τελική. Εκτός αν δεν είναι εφικτό από άποψη υπολογιστικής ισχύος, δεν σκαμπάζω πολύ πολύ από τέτοια για να πω την αλήθεια.


        Tidy!

        Do not blame me.Blame yourself or God.
        In Matsuno we trust.

        Comment


        • Originally posted by Deus View Post
          Ωραία τα ειπατε παίδες.

          Ο Hideo με αυτά που λέει στα ποστ του προσπαθεί να βάλει στην συζήτηση και την οπτική γωνία των στελεχών της Sony ενώ από την άλλη ο Νοοτο τα βλέπει και από την μεριά του καταναλωτή.Kαι οι δύο προσεγγίσεις είναι απαιραίτητες κατά την γνώμη μου για να έχουμε μια σφαιρική άποψη.
          Διορθωση, Την δικη μου οπτικη γωνια. :p

          Εχω γραψει στο παρελθον οτι θα ειναι δυσκολο να δουμε ps3 BC. Να πω την αληθεια περιμενα PS1/PS2. Βλεπω οτι δεν το βαζουν(PS1/PS2) οποτε κανω την απλη σκεψη οτι αν εβγαζε χρηματα θα το εβαζαν. Εκ του αποτελεσματος δηλαδη.

          To τι λεει το καθε στελεχος εταιριας δεν εχει σημασια. Παλιοτερα δηλωναν οτι ειναι last gen η δονηση για το PS3 και τελικα οχι μονο την εβαλαν σε επομενα χειριστηρια, αλλα πλεον το εξελισσουν με το haptic feedback η οπως λεγεται κτλ.

          Last edited by hideo; 27-10-2020, 12:38 AM.

          Comment


          • Βλεπω οτι δεν το βαζουν(PS1/PS2) οποτε κανω την απλη σκεψη οτι αν εβγαζε χρηματα θα το εβαζαν. Εκ του αποτελεσματος δηλαδη
            Παντως να πω ας πουμε οτι στην πραξη δεν ειναι οτι εδωσαν ποτε σοβαρα BC απο το ps3 και μετα για να δουν την αντιδραση του κοσμου. Ειχαν μια 1-1 αντιμετωπιση παντα και δεδομενου οτι περασαμε απο τις sd στις hd τηλεορασεις, ε οκ, αυτα παιχνιδια δεν παιζονταν στην original αναλυση σε συγχρονο setup. Εγω ποτε μου δεν καταφερα να παιξω τιτλο απο την psone digital βιβλιοθηκη μου στο ps3. Τα παιχνιδια εδειχναν τελειως χαλια. Παντα τα περναγα ειτε στο psp ειτε στο vita που οι οθονες ηταν μικροτερες και το upscaling πιο ομαλο. Αν εριχναν λιγο δουλεια ωστε να δωσουν ps1-2 τιτλους σε μεγαλυτερες αναλυσεις και frames (με καποιον πιο συγχρονο emulator πχ), αν εβαζαν trophies κλπ (πραγμα που εχει γινει σε καποιους επιλεγμενους τιτλους btw) , θα βλεπαμε λιγο καλυτερα ποιο ειναι το feedback του κοσμου . Γι'αυτο ειπα οτι ειναι εκτιμηση. Δεν ξερουν αν θα εβγαζαν χρηματα ή οχι. Το υποθετουν. Και μπορει να το υποθετουν απο τα στοιχεια που εχουν απο το πως πηγε το BC στο ps3. Αλλα αυτο δεν ειναι ενδεικτικο γιατι ουτε εγω που θελω σαν τρελος το BC και λατρευω τους τιτλους της εποχης SS-PS-N64 δεν μπορουσα να παιξω εκει.

            Τωρα για το εκ του αποτελεσματος δεν συμφωνω και το αποτελεσμα δεν ειναι κατι που βγαζει νοημα παντα. Πχ, η Nintendo γιατι δεν βγαζει μια συλλογη με τα παλια Zelda στο switch? Γιατι δεν βγαζει Metroid Prime Trilogy? Γιατι δεν εχει Virtual Console? Η Sony γιατι πουλαγε για το Vita δικες τις καρτες μνημες που κοστιζαν 4πλασια απο αυτες της αγορας και συνεχιζε να το κανει μεχρι το τελος της ζωης της κονσολας ενω αυτο ηταν ξεκαθαρα ενα απο τα προβληματα στις πωλησεις? Η Microsoft γιατι ειχε βαλει στο X1 το kinnect μαζι?

            Το αποτελεσμα εχει να κανει παντοτε με μια εκτιμηση για το τι ειναι αυτο που μπορει να αποφερει κερδη (ή μεγιστα κερδη). Η εκτιμηση ομως μπορει να ειναι τελειως οτι να ναι. Δεν ειναι οτι "αν εβγαζε χρηματα θα το ειχαν κανει" (επαναλαμβανομαι το ξερω ), αυτο δεν το ξερουν και δεν μπορει να το ξερουν. Για την ακριβεια πολλες φορες εχουν υποθεσει οτι κατι βγαζει χρηματα, το εκαναν και καταστραφηκαν ή το ακριβως αναποδο, εχουν υποθεσει οτι κατι δεν εχει χρηματα, το κανει καποιος αλλος και γινεται επιτυχια, και τελικα ειτε παλι καταστρεφονται ειτε τρεχουν να το κανουν και εκεινοι.

            Υποθετω οτι το αν βγαζει χρηματα ή οχι θα το δουμε σε αυτη τη γενια με την προσπαθεια που κανει η MS. Οπως και εσυ ειπες, ελπιζω και προσωπικα να πετυχει ωστε να το δουμε σαν standard feature και απο τις 3 εταιρειες στο μελλον (και στη μορφη που το κανει η MS, οχι 1-1).
            Last edited by nooto; 27-10-2020, 01:42 AM.

            Comment


            • Ουσιαστικα μονο το PS4 δεν ειχε προηγουμενα παιχνιδια, αν και νομιζω οτι μπορουσες να αγορασεις καποια. Το ps3 ξεκινησε με BC και το εβγαλαν. Το BC δεν θα το ελεγα περιπτωση kinect, καρτα μνημης Vita που δεν ειχαν τεσταριστει στο παρελθον και σε τετοιο κοστος.

              Αν η Sony εκανε bundle PS4 με PSVR2 με το ζορι, δεν θα σου ελεγα οτι ξερουν και το κανουν γιατι θα ηταν η πρωτη φορα και για αυτους. Οποτε δεν θα ειχε νοημα να κρινω με βαση το αποτελεσμα(την επιλογη τους εννοω). Εδω μονο απειρους δεν μπορεις να τους πεις, οταν σε καθε κονσολα τους ειχαν διαθεσιμα παιχνιδια προηγουμενης γενιας.

              Εγω αν ημουν sony θα το εβαζα ακομα και αν εχανα. Αλλα αν τελικα ειναι τοσο ευκολη η υλοποιηση, για ενα ''feature'' που επαναλαμβανω ειναι οσο εμπειροι χρειαζεται για να κρινουν την δυναμικη του, κατι μαλλον παιζει που δεν γνωριζουμε. Περα απο τις εκτιμησεις. Mιλαω παντα για ps1/ps2. Καταλαβαινω την οποια δυσκολια για ps3.

              Στο τελος συμφωνουμε, μακαρι να τα βαλουν ολα και να το κρατανε για εκπληξη αργοτερα και ας μην τα παιξει κανεις που λεει ο λογος. Δεν περιμενω παντως ακομα και αν το κανουν καλυτερη(σε βελτιωσεις) ''μεταφορα'' των παιχνιδιων απο αυτη που επιτυγχανει η MS. Αν ηταν θα το ειχαν κανει ηδη.
              Last edited by hideo; 27-10-2020, 01:47 PM.

              Comment


              • Hideo καποια πραγματακια γιατι πρεπει να διαφωνησω μαζι σου

                Δεν καταλαβαινω για ποιο λογο να "υποτιμας" κατα καποιον τροπο παιχνιδια σταθμους στην πορεια του playstation οπως το OG FFVII με το να λες τετραγωνοπαντελονος Cloud, τι εχει σειρα να υποτιμηθει? ο τετραγωνομουρης solid snake στο MGS?? Επειδη δεν εχεις παιξει το Remake ισως πιστευεις ότι ήρθε για να αντικαταστησει το OG και ολα καλα δεν χρειαζομαστε πλεον το "παλιο" Τουτο ομως δεν ισχυει, αν δουμε καθαρα το part 1 χωρις το τι μπορει να γινει στα υπολοιπα parts τοτε μοιαζει περισσοτερο με sequel παρα με remake. Ενδεικτικα θα σου πω οτι
                 
                Το τελος του OG υπαρχει στο remake ως ενα outcome της τελικης μαχης
                μην το ανοιξεις αν εχεις σκοπο να το παιξεις. Επισης το remake δεν εχει ολοκληρωθεί και δεν γνωριζουμε ποτε και μη σου πω και αν θα ολοκληρωθει. Τελος για να καταλαβεις το remake στο 100% ειτε θα πρεπει να εχεις ηδη παιξει το OG ειτε να το παιξεις μετα, ο τροπος που προτεινω εγω ειναι πρωτα το remake και μετα το OG. Ετσι οπως το παρουσιαζεις μπορει να το καταλαβαινω και εγω λαθος αλλα ειναι σαν να "ακυρωνεις" παιχνιδια σταθμους της κονσολας μονο και μονο για να βρει βαση το επιχειρημα περι BC.

                Θελω να παιξω και τα 2 plain and simple, θελω να εχω το OG FFVII στο library μου να πηγαινω απο ps3>ps4>ps5 και να ειναι παντα εκει ανεξαρτητα με το remake, δεν νομιζω οτι ειναι παραλογο κατι τετοιο.

                Επισης εχεις κολλήσει καπως με επιχειρηματα "Αν υπηρχε ενδιαφερον θα το εκαναν, αν θα εβγαζαν χρηματα θα το εκαναν, 1000 ατομα ενδιαφερονται" κλπ, εγω θα σου πω απλα οτι οταν εχεις τετοια βιβλιοθηκη επιβαλεται να βαλεις BC και ας σου κοστίσει, ας μπεις μεσα στην τελικη αν αυτο πιστευεις οτι θα γινει. Ειναι καθαρα θεμα γοήτρου και σεβασμου στο brand αντι λοιπον να πεις "ναι η Sony εχει τα καλυτερα παιχνιδια εννοειται επρεπε να ειναι ολα διαθεσιμα" υπαρχει μια ταση υποτιμησης την οποια πραγματικα δεν καταλαβαινω καθολου, μιλαμε για παιχνιδια σταθμους του ps οχι για τον ανταγωνισμο. Ο ανταγωνισμος το κανει χωρις να διαθετει ουτε στο ελαχιστο τοσο πλουσια βιβλιοθηκη και ιστορια.

                Οσον αφορα το emulation του ps3 αν παρακολουθεις γενικα θα δεις οτι εχει γινει απιστευτη δουλεια απο 2 ατομα και μονο, ακομα και το tlou που λες ηταν εφιαλτης για τους devs κλπ πλεον παιζει με ~30fps και μιλαμε ισως για ενα απο τα πιο ζορικα παιχνιδια. Αν 2 χομπιστες μαζι με community input σου δινουν DeS flawless 60fps +fully playable online (το παιζω τωρα) και παιχνιδια οπως το tlou playable μου λες οτι η Σονυ δεν μπορει και ειναι δύσκολο?? Δεν το πιστευω σε καμια περιπτωση, στην τελικη δεν ειπαμε να βγουν ολα τα παιχνιδια μαζεμενα θα μπορουσαν να μπαινουν σιγα σιγα ως μερος του PS ecosystem.

                Παντως και ενα αλλο θεμα που συζηταμε αρκετες φορες ειναι "τι θα απογινουμε οταν η Χ εταιρεια ριξει τους servers?" αυτο περισσοτερο για physical vs digital ασχετο με το εδω θεμα, αυτο που εγινε τελικα ηταν να τους ριξει η Atlus στο DeS και να στήσει νεους το community που υπερ-αγαπαει το συγκεκριμένο παιχνιδι.. Food for thought.

                Comment


                • ​​Ζω για την στιγμη που θα συμφωνησεις μαζι μου ακομα και αν ειναι 100% επιβεβαιωμενα σωστο αυτο που θα γραψω :p (γενικα μιλαω)

                  Δεν ειναι τετραγωνοπαντελονης; Στα αληθεια τωρα. :p
                  Ως game ειναι ενα απο τα καλυτερα games που εχω παιξει ποτε. Ανετα το ξαναεπαιζα(ασχετα αν τελικα πιθανον δεν θα το εκανα), για αυτο και ειμαι υπερ του BC για οποιαδηποτε κονσολα. Σχολιο μου 2018 στο PS4forums για το BC του xbox one x ''Μακαρι να ακολουθησει και η Sony τον ιδιο δρομο. Eιναι εντυπωσιακο το αποτελεσμα''.

                  Οχι, κανεις λαθος οτι ακυρωνω αυτα τα παιχνιδια. Σου ειπα οτι θελω BC και το BC ειναι ενα θετικο plus(ελπιζω να μην χρειαστει να επαναλαμβανομαι). Mια αναφορα εκανα στο FF7, εχεις πιαστει απο εκει και ακυρωνεις ολη την επιχειρηματολογια μου. Δεκτο οτι ηταν ατυχης ισως οπως εκφραστηκε, αλλα και με βαση το γεγονος οτι δεν εχω παιξει το remake, δεχομαι την εμπειρια σου, την εξηγηση σου και oτι εδωσα λαθος παραδειγμα. (δεν το ανοιξα το spoiler γιατι εχω σκοπο να το παιξω).

                  Επισης εχεις κολλήσει καπως με επιχειρηματα "Αν υπηρχε ενδιαφερον θα το εκαναν, αν θα εβγαζαν χρηματα θα το εκαναν, 1000 ατομα ενδιαφερονται" κλπ, εγω θα σου πω απλα οτι οταν εχεις τετοια βιβλιοθηκη επιβαλεται να βαλεις BC και ας σου κοστίσει, ας μπεις μεσα στην τελικη αν αυτο πιστευεις οτι θα γινει.
                  Noμιζω οτι διαβαζεις αλλα μυνηματα οχι τα δικα μου.
                  Originally posted by hideo View Post
                  Στο τελος συμφωνουμε, μακαρι να τα βαλουν ολα και να το κρατανε για εκπληξη αργοτερα
                  Originally posted by hideo View Post
                  Εγω αν ημουν sony θα το εβαζα ακομα και αν εχανα.
                  Και στο τελος δεν μου λες και την αποψη σου, στο γιατι δεν θα εχει BC(ps3/ps1/ps2). Αυτος θα ηταν ο μονος τροπος να απαντησεις ουσιαστικα σε οτι εχω γραψει μεχρι τωρα. Το μονο πραγμα που εγραψες και απαντα σε πραγματα που εχω πει ειναι το σχολιο σου για το PS3 BC με το οποιο μου αποδεικνυεις οτι υπαρχει ζορι αν φτασαμε 2020 για 30fps στο the last of us σε τουμπανα pcs φανταζομαι πιθανον με περισσοτερα TFs και απο το PS5.

                  Oχι δεν πιστευω οτι στην Sony ειναι σε ολα περισσοτερο ικανοι απο μια μικρη ομαδα ταλαντουχων που δουλευουν σε κατι 13 χρονια(εστω και σαν χομπι). Για αυτο και πολλες φορες οι εταιριες προσλαμβανουν ανθρωπους που σε μικρα groups εχουν ξεκινησει αναλογες προσπαθειες.

                  Sony Pictures Buys Nurulize, a Virtual Production Software Startup
                  https://variety.com/2019/digital/new...on-1203261061/

                  12 υπαλληλους ειχαν. Δεν μπορουσε ολοκληρη Sony να κανει κατι καλυτερο απο μονη της;

                  οχι
                  Last edited by hideo; 27-10-2020, 04:00 PM.

                  Comment


                  • Originally posted by hideo View Post
                    ​​Ζω για την στιγμη που θα συμφωνησεις μαζι μου ακομα και αν ειναι 100% επιβεβαιωμενα σωστο αυτο που θα γραψω :p (γενικα μιλαω)
                    Περιμενε "Ihne remastered" για αυτο.

                    Κατα τα αλλα αυτα τα λεγομενα δεν ειναι δικα σου?

                    Aν μιλαμε για το PS3 library δεν ειναι ευκολο λογο αρχιτεκτονικης. Για τα ps1-ps2 προφανως θεωρουν οτι δεν εχουν καποιο κερδος αν το κανουν. Αλλιως θα το εκαναν. Aν πιστευαν οτι εχουν το ΄΄κοστος΄΄ που λες απο τα 1000 ατομα που ενδιαφερονται ουσιαστικα για αυτου του ειδους το BC(γιατι και εγω ενδιαφερομαι στην θεωρια αλλα δεν θα επαιζα τιποτα στην πραξη οπως δεν το εκανα ποτε με καμια κονσολα που ειχε bc), θα το ειχαν ηδη βαλει.

                    Ρεαλιστικα το PS3 emulation ειναι δυσκολο εως ακατορθωτο στο PS5(δεν ξερω αν βοηθουσε το τσιπακι ηχου αν εχουν βαση καποιες φημες). Εγω απορω για τα ps2, ps1, αλλα καταληγω παλι σε αυτο που σου απαντησα αρχικα. Αν θα εβγαζαν χρηματα θα το εκαναν. Τωρα για μεμονομενα παχνιδια ισχυει οτι πουλανε αρκετα ως επανεκδοσεις. Αλλα σε αυτα τα ας πουμε τα διαμαντακια εγω προτιμω(φανταζομαι ολοι) τα remakes/remasters.

                    Σε χαλασε το FF7?
                    Δηλαδη σκεφτοσουν ποσο λαθος εκαναν, γυρναω να παιξω την ps1 version με τον τετραγωνοπαντελονη cloud.

                    Η πιο απλη εξηγηση για μενα ειναι οτι τα λεφτα που θα επενδυαν για να δουλεψει το παραπανω ειναι περισσοτερα απο αυτα που θα επαιρναν.
                    Σε αυτα σου απαντησα γενικως, αν βλεπεις κατι αλλο οκ.

                    Ναι τα γραφικα του FFVII ειναι dated αυτο δεν σημαινει οτι δεν παραμενει timeless classic και τιτλος που εσπρωξε το PSX και τα JRPG, αν πλεον δεν μπορεις να το παιξεις λογο γραφικων η λυση δεν ειναι το συγκεκριμένο remake αυτο λεμε.

                    Στο τελευταιο επισης διαφωνω το tlou παιζει με αυτα τα specs
                    PC Specs 8700k @ 4.9GHz
                    GTX 1080 Ti
                    32GB 3200MHz RAM
                    Windows 10
                    Game Resolution: 2560x1440 (1440p)

                    Μου λες οτι οι engineers της Sony δεν ειναι τοσο ταλαντουχοι οσο 2 ανεξαρτητοι devs που το κανουν απο χομπυ?? Ωραια αν ειναι ετσι ας προσλαβουν αυτους ας τους δωσουν τα resources να τους κανουν παπαδες στο ps3 emulation που ειναι το δύσκολο?. Στο γιατι δεν το βγαζουν ακομα σου απαντησε ο Nooto 2-3 φορες και συμφωνω μαζι του.

                    Comment


                    • Δικα μου ειναι.
                      Αρχικα γραφω την αποψη μου στο γιατι μπορει να μην βλεπουμε ολοκληρωμενο BC (δεν απαντησες ποτε σε αυτο, που ειναι και η ουσια της συζητησης). Kαι στην συνεχεια το παραδειγμα που χρησιμοποιησα με το FF7R ηταν λαθος. Επιμενεις βεβαια να το ξαναφερνεις στην επιφανεια, ενω σου εχω πει οτι ηταν λαθος Ζηταω ταπεινα συγνωμη για το ατυχες παραδειγμα ( για να δουμε τωρα)


                      Οποτε τα specs για να τρεξει το TLOUS σε emulator 30 fps απαιτουν διπλασια RAM και περισσοτερα TFs απο το PS5?

                      Originally posted by i Have no Equal View Post
                      Μου λες οτι οι engineers της Sony δεν ειναι τοσο ταλαντουχοι οσο 2 ανεξαρτητοι devs που το κανουν απο χομπυ?? Ωραια αν ειναι ετσι ας προσλαβουν αυτους ας τους δωσουν τα resources να τους κανουν παπαδες στο ps3 emulation που ειναι το δύσκολο?.
                      Στο bold απαντησα νομιζω με το καλυτερο δυνατο παραδειγμα(αν θες μπορω να σου βρω κι αλλα). To δευτερο θα μπορουσε να γινει, αλλα για καποιο λογο δεν το κανουν. Μπορει να ειναι γιατι αυτο περισσοτερο θα εξοργισει την pc κοινοτητα παρα θα ''προσυλητισει''. Δεν ξερω μια καφενειακου τυπου υποθεση. Αν εχεις και εσυ μια καλυτερη ευχαριστως να την ακουσω.

                      Για να κλεισουμε. Σε bullet point οι αποψεις/θεσεις μου γιατι ισως δυσκολευει ο τροπος που γραφω.
                      • Θα ηθελα full BC στο PS5
                      • Θα ηθελα remakes/remastered games σε αγαπημενα παιχνιδια
                      • Kάποια remakes μπορουν να σε κανουν να γυρισεις πισω στην original εκδοση(πχ ff7). ( του nooto και δικο σου αυτο, αλλα μεσα απο την συζητηση, αφου τελικα συμφωνω, ειναι και δικη μου αποψη)
                      • Η Sony ειναι εμπειρη(ισως η πιο εμπειρη) στο να γνωριζει την σχεση κοστους/κερδους του BC
                      • Εκτιμω οτι αν δεν ενσωματωνει full BC, ειναι γιατι εχει υπολογισει οτι δεν θα εχει κερδος(εκτος αν τρολλαρει και το ετοιμαζει).
                      • Διαφωνω με το επιχειρημα οτι θελει remastered games και για αυτο βαζει στην ακρη το ps3/2/1 BC(του PS3 τα σημαντικα σχεδον τελειωσαν και ps1/ps2 remastered δεν θα βγουν).

                      Αφου συμφωνεις με τον nooto(αν το κανεις κανονικα και οχι επειδη διαφωνει μαζι μου :p) , διαφωνεις με τα 3 τελευταια.
                      Last edited by hideo; 27-10-2020, 08:07 PM.

                      Comment


                      • Originally posted by hideo View Post
                        Δικα μου ειναι.
                        Αρχικα γραφω την αποψη μου στο γιατι μπορει να μην βλεπουμε ολοκληρωμενο BC (δεν απαντησες ποτε σε αυτο, που ειναι και η ουσια της συζητησης). Kαι στην συνεχεια το παραδειγμα που χρησιμοποιησα με το FF7R ηταν λαθος. Επιμενεις βεβαια να το ξαναφερνεις στην επιφανεια, ενω σου εχω πει οτι ηταν λαθος Ζηταω ταπεινα συγνωμη για το ατυχες παραδειγμα ( για να δουμε τωρα)


                        Οποτε τα specs για να τρεξει το TLOUS σε emulator 30 fps απαιτουν διπλασια RAM και περισσοτερα TFs απο το PS5?



                        Στο bold απαντησα νομιζω με το καλυτερο δυνατο παραδειγμα(αν θες μπορω να σου βρω κι αλλα). To δευτερο θα μπορουσε να γινει, αλλα για καποιο λογο δεν το κανουν. Μπορει να ειναι γιατι αυτο περισσοτερο θα εξοργισει την pc κοινοτητα παρα θα ''προσυλητισει''. Δεν ξερω μια καφενειακου τυπου υποθεση. Αν εχεις και εσυ μια καλυτερη ευχαριστως να την ακουσω.

                        Για να κλεισουμε. Σε bullet point οι αποψεις/θεσεις μου γιατι ισως δυσκολευει ο τροπος που γραφω.
                        • Θα ηθελα full BC στο PS5
                        • Θα ηθελα remakes/remastered games σε αγαπημενα παιχνιδια
                        • Kάποια remakes μπορουν να σε κανουν να γυρισεις πισω στην original εκδοση(πχ ff7). ( του nooto και δικο σου αυτο, αλλα μεσα απο την συζητηση, αφου τελικα συμφωνω, ειναι και δικη μου αποψη)
                        • Η Sony ειναι εμπειρη(ισως η πιο εμπειρη) στο να γνωριζει την σχεση κοστους/κερδους του BC
                        • Εκτιμω οτι αν δεν ενσωματωνει full BC, ειναι γιατι εχει υπολογισει οτι δεν θα εχει κερδος(εκτος αν τρολλαρει και το ετοιμαζει).
                        • Διαφωνω με το επιχειρημα οτι θελει remastered games και για αυτο βαζει στην ακρη το ps3/2/1 BC(του PS3 τα σημαντικα σχεδον τελειωσαν και ps1/ps2 remastered δεν θα βγουν).

                        Αφου συμφωνεις με τον nooto(αν το κανεις κανονικα και οχι επειδη διαφωνει μαζι μου :p) , διαφωνεις με τα 3 τελευταια.
                        Ωραια ας τα παρουμε ενα ενα, ασε το FFVII.

                        Αυτη ειναι πανω κατω η αποψη μου για τον λογο που δεν εχουμε BC μεχρι στιγμης.

                        Δεν με καταλαβες, δεν το κανουν γιατι θελουν να τα ξαναπουλησουν, οχι επειδη δεν ενδιαφερεται ο κοσμος.
                        Για τον ιδιο λογο που η Ν βαζει εναν emulator και το χρεωνει 59.99, αυτη φαινεται πως ειναι η στρατηγικη μεχρι στιγμης αυτο ενδεχεται να αλλαξει. Δεν ξερω ποσο πιο απλο μπορει να γινει, ειναι και η δικη μου εκτίμηση.

                        Για αυτο που απαντας στο τελος τι να σχολιασω ακριβως? Μου βαζεις μια ειδηση εξαγορας μιας μικρης startup κατι το οποιο ειναι υπερβολικα συνηθισμένο οταν μιλαμε για εταιρειες τεχνολογιας και δη κολοσσούς, δες ποσες τέτοιες startups εχει αγορασει η Google, η MS, η Amazon η Tesla και παει λεγοντας. Τι σημαινει οτι αυτες οι μικρές εταιρειες το εκαναν καλυτερα οπως θέλεις να το εννοείς? Οχι, σημαινει οτι εκαναν κατι καλα η μαμα εταιρεια βλεπει οτι εχουν value μελλοντικα για αυτο και εγινε η εξαγορα. Κατι αντιστοιχο μπορει να κανει η Σονυ για τον emulator του ps3 αν δεν μπορουν να το καλυψουν με internal work δεν νομιζω να διαφωνουμε σε αυτο. Παρε το αλλο παραδειγμα, η Bluepoint βγαζει remakes και το κανει καλα, δεν ανηκει στην Sony, η Santa Monica και η ND δεν κανουν remakes και ανηκουν στην Sony, πιστευεις οτι δεν θα μπορουσαν να φερουν εις περας ενα remake εφοσον τους ανατεθει?? Φυσικα και θα μπορουσαν και πολυ καλυτερα απλα δεν θα ειχε νοημα θα ηταν αντιπαραγωγικο για αυτο το λογο αν η Sony αγορασει την Bluepoint θα εχει κανει μια πολυ καλη αγορα. Αν γινει εσυ θα πεις "κοιταξτε η Bluepoint το κανει καλυτερα απο ολα τα studio της Sony"??

                        Παμε στη λιστα σου τωρα.

                        1. Συμφωνουμε
                        2. Συμφωνουμε
                        3. Συμφωνουμε
                        4. Εκτιμησεις κανει αλλα ναι προφανως γνωριζει καλυτερα, σαν end-user δεν με απασχολει ομως οπως δεν με απασχολει και η πορεια της μετοχης της, οπως ειπα θα το εβγαζα μονο και μονο για θεμα γοητρου και ιστοριας.
                        5. Πιθανοτατα, δες το 4.
                        6. Ισχυει οτι ειπα και παραπανω, θελει οσο μπορει να αρμεξει τα remasters α λα νιντεντο, αυτη φαινεται πως ειναι η στρατηγικη μεχρι στιγμης. Πιθανοτατα θα αλλαξει αναλογα με την πορεια του ανταγωνισμου.

                        Αυτα απο εμενα χωρις ιχνος εμπαθειας, ολοι τα ιδια πραγματα θελουμε νομιζω, να διαφωνουμε αναλογα με την οπτικη μας δεν ειναι κακο εφοσον γινεται κοσμια. Αν χρησιμοποιεις discord εμπα να τα πουμε και απο εκει real-time, κανουμε καποιες καλες συζητήσεις κατα καιρους.

                        Edit: Ξεχασα να σου απαντησω για το tlou, λοιπον μιλαμε για brute-force emulator σε ενα απο τα πιο απαιτητικα παιχνιδια οπως λες και εσυ, το γεγονος οτι τρεχει σε 1440p ~30fps και καμια φορα 45+ σε ενα τετοιο συστημα ειναι τουλαχιστον εντυπωσιακο, τα specs ειναι σχεδον on par με ps5 (η 1080ti ειναι gpu 4ετιας..) με το edge να πηγαινει στο ps5 νομίζω. Εχω παρομοιο συστημα με 16gb ram μπορω να δοκιμασω αν θελεις να σου πω πως τρεχει και πρακτικα, παντα unbiased. Επισης οπως ειπα και πριν δεν ειπε κανεις να βγουν ολα τα παιχνιδια με τη μια, 5-10 παιχνιδια θα εχουν προβλημα και πιθανοτατα να μην αξιζουν το extra effort οπως λες και εσυ δεν διαφωνουμε σε αυτο.
                        Last edited by i Have no Equal; 27-10-2020, 09:22 PM.

                        Comment


                        • Υπάρχει λογικός άνθρωπος που το 1997 θα προτιμούσε το final fantasy 7 του ps1 από το ριμεικ που βγήκε τώρα ;;;;;;; Η το resident evil 2 ? Η κάποιο άλλο ριμεικ ; Όχι

                          Comment


                          • Originally posted by i Have no Equal View Post
                            Τι σημαινει οτι αυτες οι μικρές εταιρειες το εκαναν καλυτερα οπως θέλεις να το εννοείς? Οχι, σημαινει οτι εκαναν κατι καλα η μαμα εταιρεια βλεπει οτι εχουν value μελλοντικα για αυτο και εγινε η εξαγορα.
                            Για να υπαρχει value μελλοντικα με αυτην την αγορα θα πρεπει να αναγνωρισουν οι της Sony οτι δεν βρισκονται στο σημειο που βρισκονται αυτοι που εξαγορασαν. Στο ιδιο επιπεδο. Αλλιως γιατι να το κανουν? Πρωτη φορα βλεπεις ταλαντουχες μικρες ομαδες να εξαγοραζονται απο μεγαλες εταιριες; Ειπες οχι. Το μεγεθος μιας εταιριας δεν σημαινει γενναω ταλεντο για τα παντα. Περισσοτερο συγκεντρωνω ταλεντο ειναι. Παντα υπαρχουν μικρες ομαδες(η ακομα και ενα ατομο) που ειναι πιο μπροστα απο οποιαδηποτε εταιρια σε συγκεκριμενους τομεις. Παντα γινοταν και παντα θα γινεται. Δεν θα μου κανει εντυπωση να ειναι πολυ καλυτεροι οι συγκεκριμενοι που εχουν φτιαξει τον ps3 emulator απο οποιοδηποτε ομαδα φτιαξει η Sony εκ των εσω. Καθολου.

                            Παρε το αλλο παραδειγμα, η Bluepoint βγαζει remakes και το κανει καλα, δεν ανηκει στην Sony, η Santa Monica και η ND δεν κανουν remakes και ανηκουν στην Sony, πιστευεις οτι δεν θα μπορουσαν να φερουν εις περας ενα remake εφοσον τους ανατεθει?? Φυσικα και θα μπορουσαν και πολυ καλυτερα απλα δεν θα ειχε νοημα θα ηταν αντιπαραγωγικο για αυτο το λογο αν η Sony αγορασει την Bluepoint θα εχει κανει μια πολυ καλη αγορα. Αν γινει εσυ θα πεις "κοιταξτε η Bluepoint το κανει καλυτερα απο ολα τα studio της Sony"??
                            Eδω υπαρχουν 2 λογοι.Ο ενας ειναι αυτος που λες(αντιπαραγωγικο) και ο αλλος ειναι οτι πραγματι ειναι ισως οι καλυτεροι σε αυτο που κανουν. Remakes παλιων παιχνιδιων. Eνα απο τα καλυτερα remakes που εχω παιξει ποτε αν οχι το καλυτερο, ειναι το SOTC.
                            Η συγκριση βεβαια δεν ειναι καλη γιατι και οι μεν και οι δε ειναι developers παιχνιδιων. Δεν ειναι οτι η Sony εχει εξειδικευση στους emulators απο την αλλη, για να εχει νοημα η συγκριση με αυτην την μικρη ομαδα..

                            Εχεις δει απο την Sony καλυτερη υλοποιηση απο αυτην που προσφερει η MS σε BC ή ας πουμε εναν της προκοπης emulator, καλυτερο απο αυτον που παιζεις στο pc σου? Εγω προσωπικα ποτέ. Δεν ξερω γιατι σου φαινεται τοσο περιεργο οτι ακομα και μια εταιρια σαν την Sony βρισκεται πισω σε πραγματα(ακομα και απο μοναδες ανθρωπων).


                            Originally posted by i Have no Equal View Post
                            Ισχυει οτι ειπα και παραπανω, θελει οσο μπορει να αρμεξει τα remasters α λα νιντεντο, αυτη φαινεται πως ειναι η στρατηγικη μεχρι στιγμης. Πιθανοτατα θα αλλαξει αναλογα με την πορεια του ανταγωνισμου.
                            Το ερωτημα που θετω παντα ειναι ποια remastered εχουν μεινει για να αρμεξει(που σημαινει δλδ οτι θα βγαλει λεφτα)? Δεν μου εχει απαντησει κανεις σε αυτο. MGS4, Killzone, Resistance, motorstorm. Aυτα εμειναν. Και απο αυτα ειχε πουλησει το Killzone 2(3εκ) και το MGS4(6εκ). Τι να αρμεξεις απο αυτα? Χανεις ολο το BC για 2-3 παιχνιδια/συλλογες που συνολο θα σου αποφερουν κανα 2-5εκ πωλησεις?(πολυ αισιοδοξο). Δεν πειθομαι. Το ps4 ηταν γεματο remastered games και εκτιμω οτι οσα αξιζαν να βγουν βγηκαν. Πιστευω οτι θα δουμε κι αλλα, αλλα αυτα δεν ειναι κινητρο για να αφησεις εξω το BC. Και επικοινωνιακα το χανεις.

                            Αυτα απο εμενα χωρις ιχνος εμπαθειας, ολοι τα ιδια πραγματα θελουμε νομιζω, να διαφωνουμε αναλογα με την οπτικη μας δεν ειναι κακο εφοσον γινεται κοσμια. Αν χρησιμοποιεις discord εμπα να τα πουμε και απο εκει real-time, κανουμε καποιες καλες συζητήσεις κατα καιρους.
                            Θα το κοιταξω αλλα δεν εχω χρησιμοποιησει ξανα. Ψαχνω gamers odyssey ας πουμε?

                            Last edited by hideo; 27-10-2020, 10:04 PM.

                            Comment


                            • Originally posted by hideo View Post
                              Για να υπαρχει value μελλοντικα με αυτην την αγορα θα πρεπει να αναγνωρισουν οι της Sony οτι δεν βρισκονται στο σημειο που βρισκονται αυτοι που εξαγορασαν. Στο ιδιο επιπεδο. Αλλιως γιατι να το κανουν? Πρωτη φορα βλεπεις ταλαντουχες μικρες ομαδες να εξαγοραζονται απο μεγαλες εταιριες; Ειπες οχι. Το μεγεθος μιας εταιριας δεν σημαινει γενναω ταλεντο για τα παντα. Περισσοτερο συγκεντρωνω ταλεντο ειναι. Παντα υπαρχουν μικρες ομαδες(η ακομα και ενα ατομο) που ειναι πιο μπροστα απο οποιαδηποτε εταιρια σε συγκεκριμενους τομεις. Παντα γινοταν και παντα θα γινεται. Δεν θα μου κανει εντυπωση να ειναι πολυ καλυτεροι οι συγκεκριμενοι που εχουν φτιαξει τον ps3 emulator απο οποιοδηποτε ομαδα φτιαξει η Sony εκ των εσω. Καθολου.


                              Eδω υπαρχουν 2 λογοι.Ο ενας ειναι αυτος που λες(αντιπαραγωγικο) και ο αλλος ειναι οτι πραγματι ειναι ισως οι καλυτεροι σε αυτο που κανουν. Remakes παλιων παιχνιδιων. Eνα απο τα καλυτερα remakes που εχω παιξει ποτε αν οχι το καλυτερο, ειναι το SOTC.
                              Η συγκριση βεβαια δεν ειναι καλη γιατι και οι μεν και οι δε ειναι developers παιχνιδιων. Δεν ειναι οτι η Sony εχει εξειδικευση στους emulators απο την αλλη, για να εχει νοημα η συγκριση με αυτην την μικρη ομαδα..

                              Εχεις δει απο την Sony καλυτερη υλοποιηση απο αυτην που προσφερει η MS σε BC ή ας πουμε εναν της προκοπης emulator, καλυτερο απο αυτον που παιζεις στο pc σου? Εγω προσωπικα ποτέ. Δεν ξερω γιατι σου φαινεται τοσο περιεργο οτι ακομα και μια εταιρια σαν την Sony βρισκεται πισω σε πραγματα(ακομα και απο μοναδες ανθρωπων).



                              Το ερωτημα που θετω παντα ειναι ποια remastered εχουν μεινει για να αρμεξει(που σημαινει δλδ οτι θα βγαλει λεφτα)? Δεν μου εχει απαντησει κανεις σε αυτο. MGS4, Killzone, Resistance, motorstorm. Aυτα εμειναν. Και απο αυτα ειχε πουλησει το Killzone 2(3εκ) και το MGS4(6εκ). Τι να αρμεξεις απο αυτα? Χανεις ολο το BC για 2-3 παιχνιδια/συλλογες που συνολο θα σου αποφερουν κανα 2-5εκ πωλησεις?(πολυ αισιοδοξο). Δεν πειθομαι. Το ps4 ηταν γεματο remastered games και εκτιμω οτι οσα αξιζαν να βγουν βγηκαν. Πιστευω οτι θα δουμε κι αλλα, αλλα αυτα δεν ειναι κινητρο για να αφησεις εξω το BC. Και επικοινωνιακα το χανεις.



                              Θα το κοιταξω αλλα δεν εχω χρησιμοποιησει ξανα. Ψαχνω gamers odyssey ας πουμε?
                              Πας εδω https://discord.gg/UYG4P8N εχει και client και μπορεις κανονικα απο web page, μπορεις να φερεις και οποιον αλλο θες.

                              Σε αυτα που λες στις 3 πρωτες παραγραφους αυτο ακριβως λεω και προτεινω, μια τετοια λυση εφοσον το πιστευω οτι δεν γινεται εσωτερικα, μιλαμε για μια εταιρεια δισεκατομμυριων τωρα και λεμε για το αν ειναι δυσκολο η οχι να φτιαξουν/αγορασουν/outsource μια ομαδα για το BC??. Οσο για το δευτερο εκει ειναι το point οτι βγηκαν remastered τα περισσοτερα, πχ απο ps3 ας προσθεσω σε αυτα που λες το RDR που δεν υπαρχει σε pc θα ηθελα να το ξαναπαιξω με 60fps, στο ps δεν γινεται στον ανταγωνισμο απο οσο ξερω ναι. Η λυση της Sony θα ηταν ενα remaster σωστα?
                              Last edited by i Have no Equal; 27-10-2020, 10:24 PM.

                              Comment


                              • Ρε συ hideo, ενα λεπτo.

                                Για να υπαρχει value μελλοντικα με αυτην την αγορα θα πρεπει να αναγνωρισουν οι της Sony οτι δεν βρισκονται στο σημειο που βρισκονται αυτοι που εξαγορασαν. Στο ιδιο επιπεδο. Αλλιως γιατι να το κανουν? Πρωτη φορα βλεπεις ταλαντουχες μικρες ομαδες να εξαγοραζονται απο μεγαλες εταιριες; Ειπες οχι. Το μεγεθος μιας εταιριας δεν σημαινει γενναω ταλεντο για τα παντα. Περισσοτερο συγκεντρωνω ταλεντο ειναι. Παντα υπαρχουν μικρες ομαδες(η ακομα και ενα ατομο) που ειναι πιο μπροστα απο οποιαδηποτε εταιρια σε συγκεκριμενους τομεις. Παντα γινοταν και παντα θα γινεται. Δεν θα μου κανει εντυπωση να ειναι πολυ καλυτεροι οι συγκεκριμενοι που εχουν φτιαξει τον ps3 emulator απο οποιοδηποτε ομαδα φτιαξει η Sony εκ των εσω. Καθολου.
                                Κατ'αρχην υποστηριζες οτι ειναι μη ρεαλιστικο το να θελει κανεις ps3 emulation στο ps5. Και σου ειπε ο ανθρωπος οτι εκεινος το κανει στο pc του που ειναι ξερω γω στο επιπεδο του PS5 ή κατι τετοιο τελος παντων. Επισης μπορεις να πας στη σελιδα του rpcs3 και να δεις τα specs που χρειαζονται. Δεν χρειαζεται να μιλαμε με υποθετικα σεναρια, ενα απλο κλικ και θα δεις οτι δεν θελει pc που ειναι δυνατοτερο του ps5. https://rpcs3.net/

                                Απο κει και περα εχεις δικιο οτι το ps3 ειναι πολυπλοκο και κανεις ποτε δεν ειπε το αντιθετο. Για την ακριβεια ο rpcs3 εχει χαρακτηριστει ο πιο φιλοδοξος emulator που φτιαχτηκε ποτε. Και οντως υπαρχουν παιχνιδια οπως το TLoU που λογω τον spus που ανεφερες δεν τρεχουν ευκολα καλα. Αλλα δεν ζητησε απο την αλλη κανεις ολη τη βιβλιοθηκη σε μια μερα. Θα μπορουσαν να το κανουν σταδιακα οπως το εκανε και η MS.

                                To αλλο που λες προσωπικα μου φαινεται αδιανοητο μονο και μονο που το συζηταμε, οτι δηλαδη μια εταιρεια κολοσσος με τοσο τεχνικο προσωπικο δεν μπορει να φτιαξει εναν emulator. Και ακομα και να μην εχει δηλαδη τμημα που να ασχολειται με emulation ή με λυσεις game preservation, μπορει να αποκτησει σε μια μερα προσλαμβανοντας καταλληλους ανθρωπους. Τι το συζηταμε δηλαδη? Υπαρχει περιπτωση να ηθελε η Sony να δωσει PS3 BC και να μην το εκανε γιατι δεν μπορουσε? Θα τρελαθουμε?

                                Εχεις δει απο την Sony καλυτερη υλοποιηση απο αυτην που προσφερει η MS σε BC ή ας πουμε εναν της προκοπης emulator, καλυτερο απο αυτον που παιζεις στο pc σου? Εγω προσωπικα ποτέ. Δεν ξερω γιατι σου φαινεται τοσο περιεργο οτι ακομα και μια εταιρια σαν την Sony βρισκεται πισω σε πραγματα(ακομα και απο μοναδες ανθρωπων).
                                Τι σχεση εχει το αν εχουμε δει κατι ή οχι? Εσυ ειχες δει την Sony να φτιαχνει κονσολες πριν το psone? Σημαινει κατι αυτο? Ή μηπως ειχες δει την Microsoft να φτιαχνει γαματους emulators πριν το ONE? X360 ειχες να δεις πως ηταν το BC του με το πρωτο XBOX? Οι ανθρωποι εφτιαξαν τμημα για να μπορουν να κανουν αυτο που κανουν τωρα, κατι το οποιο οπως ειπα μπορει να το κανει και η Sony σε 1 μερα ξερω γω και αν οχι με τους υπαλληλους που εχει τωρα, προσλαμβανοντας νεο προσωπικο.


                                Το ερωτημα που θετω παντα ειναι ποια remastered εχουν μεινει για να αρμεξει(που σημαινει δλδ οτι θα βγαλει λεφτα)? Δεν μου εχει απαντησει κανεις σε αυτο. MGS4, Killzone, Resistance, motorstorm. Aυτα εμειναν. Και απο αυτα ειχε πουλησει το Killzone 2(3εκ) και το MGS4(6εκ). Τι να αρμεξεις απο αυτα? Χανεις ολο το BC για 2-3 παιχνιδια/συλλογες που συνολο θα σου αποφερουν κανα 2-5εκ πωλησεις?(πολυ αισιοδοξο).
                                Να σε ρωτησω κατι? Αστο το emulation και τα ROMS. Παμε στα κανονικα παιχνιδια. Ποσα million seller games ειχε το ps3? τo ps4? το ps whatever? 10? 20? 50? 100? Ποσα παιχνιδια ειχαν αυτες οι κονσολες? 1000?-2000? Με βαση τη δικη σου λογικη σε καθε κονσολα επρεπε να κυκλοφορησουν μονο οι 50 τιτλοι που πουλησαν εκατομμυρια και ολοι οι υπολοιποι δεν επρεπε να υπαρχουν καν? Ολοι αυτοι οι τιτλοι που δεν πουλανε 2 ή 3 εκατομμυρια, τι τους κυκλοφορει η Sony στο μηχανημα της αν το παμε ετσι?

                                Σε οτι αφορα το discord, στην αρχικη σελιδα του GO στα δεξια σου εχει καποια σηματακια αν δεις (facebook, youtube, discord, κλπ) κατω απο τον τιτλο Social Media. Οταν κανεις τη διαδικασια που ειπε ο IHNE μετα μπορεις απλα να πατας το σηματακι του discord και σε πεταει εκει κατευθειαν. Γενικα σαν chat μπορεις να το φανταστεις για πιο χαλαρες συζητησεις στο μεταξύ μας
                                Last edited by nooto; 28-10-2020, 12:51 AM.

                                Comment

                                Working...
                                X