Announcement

Collapse
No announcement yet.

PlayStation 5

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by majorfox View Post
    Επικ Demon Souls gameplay που κυκλοφορεί μαζί με το ps5 τον Νοέμβριο !

    https://youtu.be/iTcrD5fjKTE
    και για pc δε σε χάλασε

    Star Citizen videos Star Citizen gallery

    Comment


    • BigBOSS συγνώμη που στο χαλάω αλλά δεν έχει κοκκό σήμερα.
      Demon's Souls Is a PS5 Launch Game, Not Coming to PC
      https://www.pcgamer.com/hell-yeah-th...-coming-to-pc/

      https://www.ign.com/articles/demons-...eplay-revealed

      Βέβαια πολλά έχουν ειπωθεί και παλιότερα όπως Horizon only for Playstation αλλά τέσπα,
      Last edited by Ren_of_Heavens; 17-09-2020, 10:21 AM.

      Comment


      • Πολύ πιθανόν να ρθει αργότερα γιατι ως γνωστόν όπου υπάρχει κάπνος υπάρχει και φωτιά, οπως άλλωστε ήρθαν και άλλα απο ps4 με τελευταια τα Horizon και Deathstranding. Ειναι δυσκολο και ανόητο για την Fromsoftware να αγνοήσει το 40% των πελατών της. Eπίσης υπάρχει πολύ πρόσφατη δήλωση της ιδιας της Sony πως πλέον σκέφτεται πολύ σοβαρά να μεταφέρει και άλλα 1st party στο pc. Oλα αυτά συνηγορούν στο να δούμε και αλλα 1st party και 2nd party ps games στο pc, πέρα από αυτά που ήδη εχουν κυκλοφορήσει.
        Last edited by BigBOSS; 17-09-2020, 10:46 AM.
        Star Citizen videos Star Citizen gallery

        Comment


        • Συμφωνώ πως θα έρθουν και άλλα first party της Sony στο PC, είναι το μόνο σίγουρο. Το ερώτημα όμως είναι πως ακριβώς θα γίνει αυτό; Θα κυκλοφορούν ταυτόχρονα και στα δύο μέσα ή θα τα βγάζουν μετά από κάποια χρόνια, αφού η πλειοψηφία θα τα έχει ήδη αγοράσει στο Playstation 5; Από ότι φαίνεται θα κάνουν το δεύτερο, αναμένουμε και θα δούμε.

          Πέρα από αυτά, για εμένα η αγορά του Playstation 5 είναι σίγουρη. Δεν μου αρέσουν τα eclusives του Xbox, όλα τα παιχνίδια που μου αρέσουν θα βγουν στο Playstation, είτε ως exclusives είτε ωσ timed exclusives. Θα προβώ στην αγορά της κονσόλας όταν κυκλοφορήσει το Final Fantasy XVI, μέχρι τότε δεν έχω λόγο να προχωρήσω στην νέα γενιά, το backlog εξάλλου είναι τεράστιο.

          Η κονσόλα πάντως μου αρέσει πάρα πολύ, τα games επίσης και η τιμή είναι λογική.

          Ελπίζω μόνο όσον αφορά τις υπηρεσίες η Sony να προσπαθήσει περισσότερο. Η διάθεση του Playstation Now σε παγκόσμιο επίπεδο θα ήταν μια πάρα πολύ καλή κίνηση, απορώ γιατί δεν έχει γίνει αυτό ακόμα.


          Tidy!

          Do not blame me.Blame yourself or God.
          In Matsuno we trust.

          Comment


          • Λοιπον για παμε λιγο αν και εγινε εκτενης συζητηση χθες στο καναλι μας και ειχαμε μπολικο κοσμο.















            Κυκλοφορια: 12/11/2020
            Τιμη:399 digital only, και 499 with drive

            Μερικα σχολια (πραγματα στα οποια σταθηκαμε και χθες):

            1) Οι τιμες των παιχνιδιων αναλογως με τον τιτλο μπορει να φτασουν τα 80 ευρω (lol). Δεν ξερω, τα σχολια δικα σας.
            2) Θα υπαρχουν cross gen κυκλοφοριες και μεσα σε αυτες φαινεται να ειναι και τα Spiderman και Horizon. Περιεργο γενικα αλλα ισως εχει να κανει και με το 80αρι της ps5 εκδοσης.
            3) Ανακοινωθηκε το FFXVI . Το setting φαινεται πολυ καλο, τα γραφικα ειναι λιγο χαλια .
            4) Το PSPlus φαινεται να αλλαζει λογικη παρολα αυτα συνεχιζει και μου φαινεται πολυ χειροτερο deal σε συγκριση με το τι προσφερει η Microsoft.
            5) Εγιναν λαθη στην παρουσιαση σε σχεση με το τι ειναι και τι δεν ειναι exclusive γιατι ειχανε κανει copy paste τα logos των παιχνιδιων στο font περι exclusivity .

            Πολύ πιθανόν να ρθει αργότερα γιατι ως γνωστόν όπου υπάρχει κάπνος υπάρχει και φωτιά, οπως άλλωστε ήρθαν και άλλα απο ps4 με τελευταια τα Horizon και Deathstranding. Ειναι δυσκολο και ανόητο για την Fromsoftware να αγνοήσει το 40% των πελατών της.
            Καταρχην το logo αυτο δεν ελεγε μονο για το pc, ελεγε οτι το παιχνιδι θα κυκλοφορησει και στις αλλες κονσολες (το οποιο δεν μπορει να ισχυει). Δεν αντιλεγω στο οτι μπορει να βγει στο pc καποια στιγμη, αλλα το συγκεκριμενο το εκαναν κατα λαθος copy paste απο το trailer παρουσιασης του FFXVI και κατα συνεπεια δεν σημαινει απαραιτητα κατι.

            Δευτερον, παροτι εχω χασει το μετρημα πανω στο ποσες φορες εχουμε απαντησει σε αυτο που λες (και εσυ συνεχιζεις και το λες), θα το πω αλλη μια φορα: Το Demons Souls ειναι IP της Sony!!!!!! To Remake το φτιαχνει η Blue Point με το Sony Studio Japan, ΟΧΙ Η FROM. Η From δεν αγνοει το 40% των πελατων της γιατι α) δεν ειναι δικη της αποφαση, β) ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ (το κανει απλα supervise).

            Αυτα προς το παρον!
            Last edited by nooto; 17-09-2020, 01:41 PM.

            Comment


            • 80 ευρώ για παιχνιδια που θα παιξεις εκατοντάδες ώρες και θα ασχοληθεις μήνες ή και χρονια να πεις να πάει στην ευχή, αλλά 80 ευρώ για παιχνιδια 10-12 ωρών ειναι ληστεία.
              Star Citizen videos Star Citizen gallery

              Comment


              • Originally posted by BigBOSS View Post
                80 ευρώ για παιχνιδια που θα παιξεις εκατοντάδες ώρες και θα ασχοληθεις μήνες ή και χρονια να πεις να πάει στην ευχή, αλλά 80 ευρώ για παιχνιδια 10-12 ωρών ειναι ληστεία.
                Είναι τα pixel. Τα χρεώνουν με το κιλό.

                Comment


                • Originally posted by BigBOSS View Post
                  Πολύ πιθανόν να ρθει αργότερα γιατι ως γνωστόν όπου υπάρχει κάπνος υπάρχει και φωτιά, οπως άλλωστε ήρθαν και άλλα απο ps4 με τελευταια τα Horizon και Deathstranding. Ειναι δυσκολο και ανόητο για την Fromsoftware να αγνοήσει το 40% των πελατών της. Eπίσης υπάρχει πολύ πρόσφατη δήλωση της ιδιας της Sony πως πλέον σκέφτεται πολύ σοβαρά να μεταφέρει και άλλα 1st party στο pc. Oλα αυτά συνηγορούν στο να δούμε και αλλα 1st party και 2nd party ps games στο pc, πέρα από αυτά που ήδη εχουν κυκλοφορήσει.
                  Ναι μπορει να ερθει σε 3-4 χρόνια αν αποφασισει να το κανει publish η ιδια η Sony, και χτες αυτο ελεγα οτι δεν υπαρχει περίπτωση να μην εχει γινει καποιο λαθος, δεν θα εσκαβαν το λακο τους οκ.

                  Στα αλλα εριξα ενα pre-order απο Κωτσο, οποιος θελει εχουν ανοίξει στις μεγαλες αλυσιδες.

                  Comment


                  • Μην τρελαινεστε με τις τιμές , θυμαμαι ήταν και στο PS4 αυτό στις πρώτες μερες κυκλοφορίας του με τις πρώτες φόλες παιχνιδιών . Δεν σημαίνει ότι θα έχουν τέτοια τιμή τα παιχνίδια . Εγώ αν δεν βρω blu ray σε καλή τιμή θα κατεβάσω στην αρχή κάποια σε digital μέχρι να πέσει η τιμή του demon souls σε blu ray. Είναι νωρίς ακόμα αλλά για αρχή έχει καλά games το ps5 για πρώτη φορά στο launch. Πρώτα έρευνα αγοράς για game μην πηγαίνετε στα παρακμιακά μαγαζιά που θα τα πουλάνε 25 και 30 ευρώ παραπάνω. Επίσης όσοι αγοράσουν ps5 θα έχουν και κάποια δωρεάν games για κατέβασμα
                    Last edited by majorfox; 17-09-2020, 03:05 PM.

                    Comment


                    • Μα η τιμή στα ψηφιακά θα είναι φιξ . Αν κοστίζει 70 και 80€ στα μαγαζιά, τόσο θα κοστίζει και η ψηφιακή έκδοση. Εδώ που φτάσαμε, στο PS4 βρίσκαμε στα σκρουτζομάγαζα φθηνότερα παιχνίδια day one, και μερικές φορές έφταναν και 1-2 ημέρες νωρίτερα.

                      PK World - Τα πάντα για Disney comics!

                      Comment


                      • Originally posted by Phantom Duck View Post
                        Μα η τιμή στα ψηφιακά θα είναι φιξ . Αν κοστίζει 70 και 80€ στα μαγαζιά, τόσο θα κοστίζει και η ψηφιακή έκδοση. Εδώ που φτάσαμε, στο PS4 βρίσκαμε στα σκρουτζομάγαζα φθηνότερα παιχνίδια day one, και μερικές φορές έφταναν και 1-2 ημέρες νωρίτερα.
                        και το assassin’s creed black flag 70 είχε στο launch του PS4 και σε 6 μήνες είχε 20 ευρώ λολ.
                        Πάμε όπου είναι φθηνότερα απλά και περιμένουμε .

                        Comment


                        • Comment


                          • Ε παιδιά το κόστος ανάπτυξης των παιχνιδιών έχει φτάσει στον Θεό ενώ η τιμή τους δεν έχει αυξηθεί ποτέ, εδώ και 30 χρόνια είναι η ίδια, ήταν θέμα χρόνου πότε θα αυξηθεί. Παρόλα αυτά δεν με ανησυχεί αυτό, είναι πάρα πολύ εύκολο στις μέρες μας να βρεις games σε αρκετά χαμηλότερες τιμές από 60-70-80 ευρώ, ακόμα και την μέρα της κυκλοφορίας ενός νέου τίτλου. Ακόμα, δεν είναι ανάγκη να αγοραστεί ένα game την πρώτη μέρα, ένα με δύο χρόνια μετά το βρίσκει κανείς σε εξευτελιστική τιμή, δεν είναι ασυνήθιστο να βρει κανείς παιχνιδάρες στα 15 ευρώ έναν χρόνο μετά την κυκλοφορία του. Εξάλλου με το backlog που όλοι μας έχουμε δεν νομίζω να πειράζει και τόσο να ασχοληθούμε με κάποιο από αυτά που έχουμε να κάθονται μέχρι να βρούμε αυτό που θέλουμε σε καλή τιμή. Ε στην τελική αν κάποιο game το θέλουμε από την πρώτη μέρα δεν πειράζει να δώσουμε για μια φορά full price.


                            Tidy!

                            Do not blame me.Blame yourself or God.
                            In Matsuno we trust.

                            Comment


                            • Ε παιδιά το κόστος ανάπτυξης των παιχνιδιών έχει φτάσει στον Θεό ενώ η τιμή τους δεν έχει αυξηθεί ποτέ, εδώ και 30 χρόνια είναι η ίδια, ήταν θέμα χρόνου πότε θα αυξηθεί.
                              Προσωπικα δεν συμφωνω με αυτο και το λεω με την εννοια οτι κανενα απο τα παιχνιδια που ειπαν οτι θα κυκλοφορησει στα 80 δεν νομιζω να κοστισε παραπανω απο το Witcher 3 ή το Red Dead Redemption II, τα οποια δεν κυκλοφορησαν στα 80 ευρω. Επιπλεον θιγονται παρα πολλα θεματα οταν εχεις αυξησεις στις τιμες. Τι αγοραζω εγω με τα 80 ευρω? Υπαρχει καποια εγγυηση της ποιοτητας του προιοντος? Θα κανουν 80 ευρω και οι φολες? Οι φολες κοστισαν και αυτες περισσοτερο και υπαρχει το καπελο των 10 ευρω?

                              Επισης, στο σινεμα ας πουμε τι επρεπε να γινει? Εκει δεν αυξηθηκαν τα κοστη παραγωγης τα τελευταια 50 χρονια? Αν ηταν ετσι επρεπε να πληρωμουμε 100 ευρω για να μπουμε στον κινηματογραφο

                              Παρόλα αυτά δεν με ανησυχεί αυτό, είναι πάρα πολύ εύκολο στις μέρες μας να βρεις games σε αρκετά χαμηλότερες τιμές από 60-70-80 ευρώ, ακόμα και την μέρα της κυκλοφορίας ενός νέου τίτλου. Ακόμα, δεν είναι ανάγκη να αγοραστεί ένα game την πρώτη μέρα, ένα με δύο χρόνια μετά το βρίσκει κανείς σε εξευτελιστική τιμή, δεν είναι ασυνήθιστο να βρει κανείς παιχνιδάρες στα 15 ευρώ έναν χρόνο μετά την κυκλοφορία του. Εξάλλου με το backlog που όλοι μας έχουμε δεν νομίζω να πειράζει και τόσο να ασχοληθούμε με κάποιο από αυτά που έχουμε να κάθονται μέχρι να βρούμε αυτό που θέλουμε σε καλή τιμή. Ε στην τελική αν κάποιο game το θέλουμε από την πρώτη μέρα δεν πειράζει να δώσουμε για μια φορά full price.
                              Αυτο ακριβως δειχνει γιατι ειναι λαθος το 80 ευρω. Αυτη τη στιγμη υπαρχει ενα sweet spot που η τιμη του προιοντος ειναι τετοια ωστε οι early adopters να ειναι οσοι πρεπει προκειμενου να βγαλουν μεγαλο ποσοστο απο τα εξοδα παραγωγης ενος παιχνιδιου. Αν οι early adopters θεωρησουν οτι η τιμη του προιοντος ειναι μεγαλυτερη απο αυτη που οι ιδιοι το κοστολογουν, και περιμενουν 6 μηνες για να πεσει η τιμη σε χαμηλα επιπεδα, τελικα και η εταιρεια βγαινει χαμενη και οι παικτες. Τελος παντων εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι οσο και να ειναι το κοστος ενος παιχνιδιου, δεν εχει σημασια μονο σε τι τιμη το πουλας, σημασια εχει και το ποσοι το αγοραζουν σε αυτη την τιμη. Με το να αυξησεις την τιμη μπορει και να μειωσεις τα εσοδα γιατι μειωνεις την (early) ζητηση.

                              Τελος ειναι λαθος imo αυτο που αναφερεις στην αρχη. Η αυξηση του κοστους στα παιχνιδια τα 30 τελευταια χρονια (υπερ) καλύπτεται απο την σταδιακη αυξηση της εγκατεστημενης βασης,που πραγματοποιειται ακριβως επειδη αυξανεται το κοστος παραγαγωγης των παιχνιδιων με αποτελεσμα αυτα να γινονται ελκυστικα σε ολο και περισσοτερο κοσμο. Δεν ειναι ιδιο το κοινο με πριν 30, 20 ή 10 χρονια, ουτε ιδια η αντιληψη του κοσμου για το τι ειναι τα video games. Και δεν ειναι μονο αυτο, ειναι λεφτα απο υπηρεσιες, συνδρομες, dlcs, remasters, microtransactions που επισης δεν υπηρχαν παλιοτερα. Για το κοστος του καθε παιχνιδιου πληρωνουν περισσοτεροι απο παλια και (ηδη) περισσοτερο απο παλια.

                              Για μενα η Sony αυξανει τις τιμες επειδη (θεωρει οτι) μπορει. Δεν υπαρχει κανενας αλλος λογος, ουτε κοστη ουτε τιποτα. Το ιδιο εκανε και με τη συνδρομη του PS Plus και η υπηρεσια ειναι χειροτερη απο ποτε αυτη τη στιγμη. Ας δουμε τι θα κανει ο ανταγωνισμος, και ας ελπιζουμε να μην τους περασει.
                              Last edited by nooto; 18-09-2020, 11:09 AM.

                              Comment


                              • Εμένα προσωπικά που με ενδιαφέρει μόνο ένα game στο launch είναι το demon souls , μετά θα περιμένω το επόμενο επικο αποκλειστικό game δεν με πειράζει
                                Last edited by majorfox; 18-09-2020, 01:59 AM.

                                Comment

                                Working...
                                X