Σε θυμομουν ως μελος που συμπαθουσα(ησουν με αλλο νικ νειμ νομιζω, αν θες πες μου ποιο). Αυτο που εννοω με το ''Δεν μου εχει δειξει κατι τετοιο στην ολη αντιμετωπιση του'' ειναι οτι δεν νιωθω οτι το εχεις παρει τοσο στην πλακα(οπως λεει ο ihne) απο ενα σημειο και μετα. Κατι σε τσιγκλαει. Ισως εγω να εγραψα οτι εγραψα απο την αρχη με καποιο απολυτο τροπο, δεν ξερω. Μπορει. Και αυτος να προκαλει εσενα να θες να μου την πεις. Δεν εχω ιδεα. Αλλα το θεωρω και ανθρωπινο αν συμβαινει.
αλλά εκεί όντως βγήκε out of char
. Αυτο που εγραψα στον Hideo θεωρησα οτι ηταν σαφες πως ηταν πειραγμα αλλα απ'οτι βλεπω μαλλον εκανα λαθος
. Δεν ειμαι τελειως βλακας, εχω καταλαβει οτι λεει πως η αυξηση των τιμων πρεπει να γινει προκειμενου το AAA μοντελο να παραμεινει ως εχει. Mid-tier παραγωγες ή παιχνιδια που εχουν ετησιες αναβαθμισεις και πιθανον εχουν περιορισμενο κοστος, αν αυξησουν τις τιμες το κανουν καταχρηστικα. Και το εγραψε σε πολλα σημεια αυτο. Απο τη στιγμη που μιλησα για το FIFA στο post μου θεωρησα ξεκαθαρο οτι θα φανει σαν αστειο και ετσι πηρα και τα προηγουμενα post πριν το δικο μου (οτι η EA δεν βγαινει ή οτι το FIFA ειναι ΑΑΑ). Δεν περιμενα να το δει-δειτε οτι το φερνω σαν παραδειγμα για να του την πω. Ξαναλεω, δεν ειμαι τελειως βλακας
, εχω καταλαβει οτι ο ανθρωπος δεν λεει αυτο.Anyway, φυσικα ο γραπτος λογος ειναι πιο απροσωπος και ισως επρεπε να ημουν πιο προσεκτικος απ'οτι φαινεται.
Αλλα ειναι σαν να μην διαβαζετε τοσο την αποψη μου και να περιμενετε στην γωνια για επιθεση στην πρωτη ευκαιρια(που αυτη δεν ηταν και ευκαιρια). Οταν μπαινω και βλεπω μαζεμενα ποστς ειρωνικα προς εμενα(γιατι εγω ημουν αυτος που χρησιμοποιησα πολυ σε ολη αυτη την συζητηση τον ορισμο ΑΑΑ), ειναι λογικο να με ενοχλησει. Γιατι βλεπω οτι 2-3 μελη δεν μενουν στην αποψη αυτη καθ αυτη αλλα το πανε στην προσωπικη επιθεση για Χ λογους. Ετσι το εξελαβα.
Γιατι οταν λες ως εταιρια οτι αυξανεται το κοστος του development λογο μεγαλυτερων απαιτησεων σε καθε νεα γενια δεν μπορεις να αυξανεις την τιμη στο cross gen spiderman(ειναι μεγαλη για το content του, και απορω που δεν κραξατε εδω). Το οποιο ειναι καλυτερο παραδειγμα απο το FIFA 21 για να μου το φερεις(το FIFA ειναι πολυ πιθανο οτι θα εχει αυξησει κατα πολυ τα details και τον ογκο δουλειας σε συγκριση με την προηγουμενη γενια, το PES για παραδειγμα εκανε skip την next gen version για να την προετοιμασει 2 χρονια! παμε για 2022 γιατι η Konami δεν εχει τις οικονομικες δυνατοτητες της ΕΑ προφανως και ειναι η πρωτη φορα EVER που κανει skip, αν αυτο λεει κατι) Αυτο προφανως και εχει καποιο κοστος παραπανω, απο μια cross gen κυκλοφορια. Το να προσθεσουν RT στο spiderman δεν μου λεει κατι προσωπικα, τα ιδια assets χρησιμοποιει το γκειμ στο 99.9% με την PS4 version.
Και εγω σε σεβομαι και μου αρεσε η κουβεντα μας μεχρι ενα σημειο. Απλα μετα εγινε mortal kompat.
Leave a comment: