Announcement

Collapse
No announcement yet.

PlayStation 5

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• majorfox
    replied
    Originally posted by BigBOSS View Post

Σιγά και σε pc θα κυκλοφορήσει, δεν ειναι τοσο μαλάκας να χάσει λεφτά εκει, το Death Stranding τα πήγε πολύ καλά στο pc.

δεν έχει σημασία . Προτεραιότητα θα έχει πάντα η κονσόλα για τον Kojima και κάθε αποκλειστικό δημιουργό. Ακόμα και να βγει στο pc λογικά θα αργεί λόγο της νέας γενιάς.
    Last edited by majorfox; 06-11-2020, 10:09 PM.

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Πολυ καλη δουλεια με το BC. Χρειαζεται να ξεκλειδωσουν με updates τα frames σε πολλα παιχνιδια βεβαια. Οσον αφορα το αν αξιζαν τα χρηματα η οχι τα remastered. Οτι προερχοταν απο Cell ηθελε πολυ δουλιτσα, οποτε ενα σεβαστο ποσο το αξιζαν, πλεον οχι.

Σιγά και σε pc θα κυκλοφορήσει, δεν ειναι τοσο μαλάκας να χάσει λεφτά εκει, το Death Stranding τα πήγε πολύ καλά στο pc.
    ηρθε η ωρα να κανεις το αλμα σε ps mustard race, για να μην χρειαζεσαι προσευχες :p . Bαζεις και το plus. Thank me later.

Leave a comment:

• nooto
    replied

Σε αυτη τη γενια θα παρουμε 2k-4k με 60fps στα games της προηγουμενης for free απ'οτι φαινεται. Ελπιζω ο κοσμος τωρα να καταλαβει ποσο σημαντικο ειναι και να θυμαται οτι στην προηγουμενη γενια ενα τετοιο update το πληρωνε 60 και 70 ευρω...
    Last edited by nooto; 06-11-2020, 07:44 PM.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by majorfox View Post

Ο Kojima έχει κάνει συνεργασία με την Sony και τα παιχνίδια του από το death stranding και μετά θα είναι αποκλείστηκα για PlayStation.

αλλά επειδή είναι ο Kojima μπορεί και να ξυπνήσει ένα πρωί και να πει : θα φτιάξω το νέο μου παιχνίδι στο ps1 γιατί έτσι γουστάρω XD

το λεω για να το καταλάβουν κάποιοι...

λοιπόν παιδιά το χειριστήριο του ps5 σκίζει !

Leave a comment:

• majorfox
    replied
    Originally posted by nooto View Post

Επικο review ! Με συγκίνησε ο επικός Σάκης έχει και τον luden δίπλα να κρατάει την σημαία της kojima productions ! Θα σέβεστε !

λοιπον παιδιά δεν ήμουν ποτε φαν του Spider-Man στα video games αλλά μόνο στα παλιά κόμικς. Το miles morales ομως με εντυπωσίασε δεν το περίμενα τόσο κουλ γιατί έχει επιρροή από την animation ταινία της Sony

Leave a comment:

• nooto
    replied

Leave a comment:

• majorfox
    replied
    Originally posted by Ren_of_Heavens View Post

Εσύ αποκλείστηκα για PS 5 κι εγώ αποκλείστηκα λόγω COVID-19.
    Να είσαι καλά majorαλεπού. Έκανα random είσοδο και με έκανες να γελάσω.

καλά έκανες !

Leave a comment:

• Ren_of_Heavens
    replied

Ο Kojima έχει κάνει συνεργασία με την Sony και τα παιχνίδια του από το death stranding και μετά θα είναι αποκλείστηκα για PlayStation.
    Εσύ αποκλείστηκα για PS 5 κι εγώ αποκλείστηκα λόγω COVID-19.
    Να είσαι καλά majorαλεπού. Έκανα random είσοδο και με έκανες να γελάσω.

Leave a comment:

• majorfox
    replied
    Gameplay από το remaster του Observer με πρωταγωνιστή τον επικο Rutger Hauer

Leave a comment:

• majorfox
    replied

για ειπε πως μονο σε ps5 θα κυκλοφορήσει;

αλλά επειδή είναι ο Kojima μπορεί και να ξυπνήσει ένα πρωί και να πει : θα φτιάξω το νέο μου παιχνίδι στο ps1 γιατί έτσι γουστάρω XD

το λεω για να το καταλάβουν κάποιοι...

λοιπόν παιδιά το χειριστήριο του ps5 σκίζει !
    Last edited by majorfox; 01-11-2020, 07:20 PM.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Σύντομα ο Kojima θα ανακοινώσει το νέο επος του ! Ετοιμάστε τα ps5 σας!

https://mobile.twitter.com/KojiPro20...01597117718528
    για ειπε πως μονο σε ps5 θα κυκλοφορήσει;

Leave a comment:

• majorfox
    replied
    Σύντομα ο Kojima θα ανακοινώσει το νέο επος του ! Ετοιμάστε τα ps5 σας!

https://mobile.twitter.com/KojiPro20...01597117718528
    Last edited by majorfox; 31-10-2020, 12:31 AM.

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Originally posted by nooto View Post
    To αλλο που λες προσωπικα μου φαινεται αδιανοητο μονο και μονο που το συζηταμε, οτι δηλαδη μια εταιρεια κολοσσος με τοσο τεχνικο προσωπικο δεν μπορει να φτιαξει εναν emulator. Και ακομα και να μην εχει δηλαδη τμημα που να ασχολειται με emulation ή με λυσεις game preservation, μπορει να αποκτησει σε μια μερα προσλαμβανοντας καταλληλους ανθρωπους. Τι το συζηταμε δηλαδη? Υπαρχει περιπτωση να ηθελε η Sony να δωσει PS3 BC και να μην το εκανε γιατι δεν μπορουσε? Θα τρελαθουμε?
    Ναι αμε, υπαρχει περιπτωση να μην μπορει οσο καλα μπορουν οι συγκεκριμενοι. Εχω πει την αποψη μου γιατι μπορει να συμβαινει αυτο. Οταν δεν μπορουν αγοραζουν.

Τι σχεση εχει το αν εχουμε δει κατι ή οχι? Εσυ ειχες δει την Sony να φτιαχνει κονσολες πριν το psone? Σημαινει κατι αυτο? Ή μηπως ειχες δει την Microsoft να φτιαχνει γαματους emulators πριν το ONE? X360 ειχες να δεις πως ηταν το BC του με το πρωτο XBOX? Οι ανθρωποι εφτιαξαν τμημα για να μπορουν να κανουν αυτο που κανουν τωρα, κατι το οποιο οπως ειπα μπορει να το κανει και η Sony σε 1 μερα ξερω γω και αν οχι με τους υπαλληλους που εχει τωρα, προσλαμβανοντας νεο προσωπικο.
    ακριβως.

H γνωμη μου ειναι οτι θα εβγαζαν emulator αν ηταν ικανοι να βγαλουν εναν που θα παιζει το 99% των games καλα.

Να σε ρωτησω κατι? Αστο το emulation και τα ROMS. Παμε στα κανονικα παιχνιδια. Ποσα million seller games ειχε το ps3? τo ps4? το ps whatever? 10? 20? 50? 100? Ποσα παιχνιδια ειχαν αυτες οι κονσολες? 1000?-2000? Με βαση τη δικη σου λογικη σε καθε κονσολα επρεπε να κυκλοφορησουν μονο οι 50 τιτλοι που πουλησαν εκατομμυρια και ολοι οι υπολοιποι δεν επρεπε να υπαρχουν καν? Ολοι αυτοι οι τιτλοι που δεν πουλανε 2 ή 3 εκατομμυρια, τι τους κυκλοφορει η Sony στο μηχανημα της αν το παμε ετσι?
    Oκ. Αν εχεις δικιο σε αυτο που λες, περιμενω περισσοτερα PS3 remastered games απο οτι ειδα στο PS4, για να πετυχει η στρατηγικη(της απορριψης του BC για χαρη των remastered).

Eγω αν πονταρα σε κατι, θα ελεγα οτι θα ειναι πολυ λιγοτερα.

Last edited by hideo; 28-10-2020, 01:19 AM.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Ρε συ hideo, ενα λεπτo.

Για να υπαρχει value μελλοντικα με αυτην την αγορα θα πρεπει να αναγνωρισουν οι της Sony οτι δεν βρισκονται στο σημειο που βρισκονται αυτοι που εξαγορασαν. Στο ιδιο επιπεδο. Αλλιως γιατι να το κανουν? Πρωτη φορα βλεπεις ταλαντουχες μικρες ομαδες να εξαγοραζονται απο μεγαλες εταιριες; Ειπες οχι. Το μεγεθος μιας εταιριας δεν σημαινει γενναω ταλεντο για τα παντα. Περισσοτερο συγκεντρωνω ταλεντο ειναι. Παντα υπαρχουν μικρες ομαδες(η ακομα και ενα ατομο) που ειναι πιο μπροστα απο οποιαδηποτε εταιρια σε συγκεκριμενους τομεις. Παντα γινοταν και παντα θα γινεται. Δεν θα μου κανει εντυπωση να ειναι πολυ καλυτεροι οι συγκεκριμενοι που εχουν φτιαξει τον ps3 emulator απο οποιοδηποτε ομαδα φτιαξει η Sony εκ των εσω. Καθολου.
    Κατ'αρχην υποστηριζες οτι ειναι μη ρεαλιστικο το να θελει κανεις ps3 emulation στο ps5. Και σου ειπε ο ανθρωπος οτι εκεινος το κανει στο pc του που ειναι ξερω γω στο επιπεδο του PS5 ή κατι τετοιο τελος παντων. Επισης μπορεις να πας στη σελιδα του rpcs3 και να δεις τα specs που χρειαζονται. Δεν χρειαζεται να μιλαμε με υποθετικα σεναρια, ενα απλο κλικ και θα δεις οτι δεν θελει pc που ειναι δυνατοτερο του ps5. https://rpcs3.net/

Απο κει και περα εχεις δικιο οτι το ps3 ειναι πολυπλοκο και κανεις ποτε δεν ειπε το αντιθετο. Για την ακριβεια ο rpcs3 εχει χαρακτηριστει ο πιο φιλοδοξος emulator που φτιαχτηκε ποτε. Και οντως υπαρχουν παιχνιδια οπως το TLoU που λογω τον spus που ανεφερες δεν τρεχουν ευκολα καλα. Αλλα δεν ζητησε απο την αλλη κανεις ολη τη βιβλιοθηκη σε μια μερα. Θα μπορουσαν να το κανουν σταδιακα οπως το εκανε και η MS.

To αλλο που λες προσωπικα μου φαινεται αδιανοητο μονο και μονο που το συζηταμε, οτι δηλαδη μια εταιρεια κολοσσος με τοσο τεχνικο προσωπικο δεν μπορει να φτιαξει εναν emulator. Και ακομα και να μην εχει δηλαδη τμημα που να ασχολειται με emulation ή με λυσεις game preservation, μπορει να αποκτησει σε μια μερα προσλαμβανοντας καταλληλους ανθρωπους. Τι το συζηταμε δηλαδη? Υπαρχει περιπτωση να ηθελε η Sony να δωσει PS3 BC και να μην το εκανε γιατι δεν μπορουσε? Θα τρελαθουμε?

Εχεις δει απο την Sony καλυτερη υλοποιηση απο αυτην που προσφερει η MS σε BC ή ας πουμε εναν της προκοπης emulator, καλυτερο απο αυτον που παιζεις στο pc σου? Εγω προσωπικα ποτέ. Δεν ξερω γιατι σου φαινεται τοσο περιεργο οτι ακομα και μια εταιρια σαν την Sony βρισκεται πισω σε πραγματα(ακομα και απο μοναδες ανθρωπων).
    Τι σχεση εχει το αν εχουμε δει κατι ή οχι? Εσυ ειχες δει την Sony να φτιαχνει κονσολες πριν το psone? Σημαινει κατι αυτο? Ή μηπως ειχες δει την Microsoft να φτιαχνει γαματους emulators πριν το ONE? X360 ειχες να δεις πως ηταν το BC του με το πρωτο XBOX? Οι ανθρωποι εφτιαξαν τμημα για να μπορουν να κανουν αυτο που κανουν τωρα, κατι το οποιο οπως ειπα μπορει να το κανει και η Sony σε 1 μερα ξερω γω και αν οχι με τους υπαλληλους που εχει τωρα, προσλαμβανοντας νεο προσωπικο.

Το ερωτημα που θετω παντα ειναι ποια remastered εχουν μεινει για να αρμεξει(που σημαινει δλδ οτι θα βγαλει λεφτα)? Δεν μου εχει απαντησει κανεις σε αυτο. MGS4, Killzone, Resistance, motorstorm. Aυτα εμειναν. Και απο αυτα ειχε πουλησει το Killzone 2(3εκ) και το MGS4(6εκ). Τι να αρμεξεις απο αυτα? Χανεις ολο το BC για 2-3 παιχνιδια/συλλογες που συνολο θα σου αποφερουν κανα 2-5εκ πωλησεις?(πολυ αισιοδοξο).
    Να σε ρωτησω κατι? Αστο το emulation και τα ROMS. Παμε στα κανονικα παιχνιδια. Ποσα million seller games ειχε το ps3? τo ps4? το ps whatever? 10? 20? 50? 100? Ποσα παιχνιδια ειχαν αυτες οι κονσολες? 1000?-2000? Με βαση τη δικη σου λογικη σε καθε κονσολα επρεπε να κυκλοφορησουν μονο οι 50 τιτλοι που πουλησαν εκατομμυρια και ολοι οι υπολοιποι δεν επρεπε να υπαρχουν καν? Ολοι αυτοι οι τιτλοι που δεν πουλανε 2 ή 3 εκατομμυρια, τι τους κυκλοφορει η Sony στο μηχανημα της αν το παμε ετσι?

Σε οτι αφορα το discord, στην αρχικη σελιδα του GO στα δεξια σου εχει καποια σηματακια αν δεις (facebook, youtube, discord, κλπ) κατω απο τον τιτλο Social Media. Οταν κανεις τη διαδικασια που ειπε ο IHNE μετα μπορεις απλα να πατας το σηματακι του discord και σε πεταει εκει κατευθειαν. Γενικα σαν chat μπορεις να το φανταστεις για πιο χαλαρες συζητησεις στο μεταξύ μας
    Last edited by nooto; 28-10-2020, 12:51 AM.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Originally posted by hideo View Post
    Για να υπαρχει value μελλοντικα με αυτην την αγορα θα πρεπει να αναγνωρισουν οι της Sony οτι δεν βρισκονται στο σημειο που βρισκονται αυτοι που εξαγορασαν. Στο ιδιο επιπεδο. Αλλιως γιατι να το κανουν? Πρωτη φορα βλεπεις ταλαντουχες μικρες ομαδες να εξαγοραζονται απο μεγαλες εταιριες; Ειπες οχι. Το μεγεθος μιας εταιριας δεν σημαινει γενναω ταλεντο για τα παντα. Περισσοτερο συγκεντρωνω ταλεντο ειναι. Παντα υπαρχουν μικρες ομαδες(η ακομα και ενα ατομο) που ειναι πιο μπροστα απο οποιαδηποτε εταιρια σε συγκεκριμενους τομεις. Παντα γινοταν και παντα θα γινεται. Δεν θα μου κανει εντυπωση να ειναι πολυ καλυτεροι οι συγκεκριμενοι που εχουν φτιαξει τον ps3 emulator απο οποιοδηποτε ομαδα φτιαξει η Sony εκ των εσω. Καθολου.

Eδω υπαρχουν 2 λογοι.Ο ενας ειναι αυτος που λες(αντιπαραγωγικο) και ο αλλος ειναι οτι πραγματι ειναι ισως οι καλυτεροι σε αυτο που κανουν. Remakes παλιων παιχνιδιων. Eνα απο τα καλυτερα remakes που εχω παιξει ποτε αν οχι το καλυτερο, ειναι το SOTC.
    Η συγκριση βεβαια δεν ειναι καλη γιατι και οι μεν και οι δε ειναι developers παιχνιδιων. Δεν ειναι οτι η Sony εχει εξειδικευση στους emulators απο την αλλη, για να εχει νοημα η συγκριση με αυτην την μικρη ομαδα..

Εχεις δει απο την Sony καλυτερη υλοποιηση απο αυτην που προσφερει η MS σε BC ή ας πουμε εναν της προκοπης emulator, καλυτερο απο αυτον που παιζεις στο pc σου? Εγω προσωπικα ποτέ. Δεν ξερω γιατι σου φαινεται τοσο περιεργο οτι ακομα και μια εταιρια σαν την Sony βρισκεται πισω σε πραγματα(ακομα και απο μοναδες ανθρωπων).

Το ερωτημα που θετω παντα ειναι ποια remastered εχουν μεινει για να αρμεξει(που σημαινει δλδ οτι θα βγαλει λεφτα)? Δεν μου εχει απαντησει κανεις σε αυτο. MGS4, Killzone, Resistance, motorstorm. Aυτα εμειναν. Και απο αυτα ειχε πουλησει το Killzone 2(3εκ) και το MGS4(6εκ). Τι να αρμεξεις απο αυτα? Χανεις ολο το BC για 2-3 παιχνιδια/συλλογες που συνολο θα σου αποφερουν κανα 2-5εκ πωλησεις?(πολυ αισιοδοξο). Δεν πειθομαι. Το ps4 ηταν γεματο remastered games και εκτιμω οτι οσα αξιζαν να βγουν βγηκαν. Πιστευω οτι θα δουμε κι αλλα, αλλα αυτα δεν ειναι κινητρο για να αφησεις εξω το BC. Και επικοινωνιακα το χανεις.

Θα το κοιταξω αλλα δεν εχω χρησιμοποιησει ξανα. Ψαχνω gamers odyssey ας πουμε?
    Πας εδω https://discord.gg/UYG4P8N εχει και client και μπορεις κανονικα απο web page, μπορεις να φερεις και οποιον αλλο θες.

Σε αυτα που λες στις 3 πρωτες παραγραφους αυτο ακριβως λεω και προτεινω, μια τετοια λυση εφοσον το πιστευω οτι δεν γινεται εσωτερικα, μιλαμε για μια εταιρεια δισεκατομμυριων τωρα και λεμε για το αν ειναι δυσκολο η οχι να φτιαξουν/αγορασουν/outsource μια ομαδα για το BC??. Οσο για το δευτερο εκει ειναι το point οτι βγηκαν remastered τα περισσοτερα, πχ απο ps3 ας προσθεσω σε αυτα που λες το RDR που δεν υπαρχει σε pc θα ηθελα να το ξαναπαιξω με 60fps, στο ps δεν γινεται στον ανταγωνισμο απο οσο ξερω ναι. Η λυση της Sony θα ηταν ενα remaster σωστα?
    Last edited by i Have no Equal; 27-10-2020, 10:24 PM.

Leave a comment:

Working...
X