Announcement

Collapse
No announcement yet.

Εχει λογο υπαρξης η E3 οπως ηταν μεχρι σημερα?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Εχει λογο υπαρξης η E3 οπως ηταν μεχρι σημερα?

    Με αφορμη την απουσια της sony απο την φετινη E3, νομιζω εχει αξια να αναρωτηθουμε αν υπαρχει νοημα γενικα στην υπαρξη της εκθεσης οπως ειναι μεχρι σημερα.

    Νομιζω εγω και πολλοι ακομα παρακολουθουμε τις παρουσιασεις και τα reveals εκεινες τις μερες οπως και τις Press Conference της E3, λογικα απο καθαρο ενδιαφερoν για νεα παιχνιδια και αλλες ανακοινωσεις. Αλλα εγω οπως και σχεδον ολοι ετσι και αλλιως δεν μπορουμε να απολαυσουμε την εκθεση απο κοντα λογο πολυ μεγαλου κοστους, αρα αναγκαστικα περιοριζομαστε σε ενα συγκεκριμενο κομματι της.
    Βασικα θα ελεγα πως η εκθεση η ιδια ειναι τελειως αδιαφορη και περιττη για τα εκατομμυρια των gamers αφου ολο το περιεχομενο που μας ενδιαφερει ειναι προσβασιμο απο το internet. Περα απο τους πραγματικα τυχερους που μπορουν να παρευρεθουν νοημα υπαρχει μονο για τους δημοσιογραφους που μεσα σε μερικες μερες εχουν την ευκαιρια να παρουν συνεντευξεις και να κανουν hands on σε καποια παιχνιδια.
    Αλλα δεν ειναι και η μονη εκθεση που υπαρχει πια και γενικα εχει χαση την αιγλη της. Νομιζω ολοι ξερουμε πως δεν ειναι η sony η πρωτη που απουσιαζει, η nintendo εδω και χρονια αποφασισε να εχει πολυ πιο μικρη παρουσια και οι ανακοινωσεις γινονται μεσω των nintendo direct και θα ελεγα πως ειχε πολυ μεγαλη επιτυχια.
    Και περα απο αυτο ειδαμε πως η microsoft παρουσιασε την νεα της κονσολα στα game awards.

    Οποτε μας νοιαζει πραγματικα η E3 και το hype machine που υπαρχει γυρω της? Θα αλλαζε κατι αν ξαφνικα κοβοταν? Οκ και εγω το βλεπω λιγο σαν μια μικρη γιορτη γυρω απο το gaming αλλα πραγματικα who cares, ειδικα οταν υπαρχουν και αλλες εκθεσεις. Μηπως θα ηταν καλυτερα ολοι να ακολουθουσαν την nintendo? Αλλωστε τα τελευταια χρονια γενικα ειναι λιγο απογοητευτικες οι press conferences..

    Μεχρι πριν λιγες μερες θα ελεγα "περιμενω την E3 για να δω τις νεες κονσολες" αλλα αυτην την στιγμη μαλλον δεν εχει κατι ιδιαιτερο να προσφερει. Η sony μαλλον θα την δειξει σε δικο της event και λογικα η microsoft ισως κανει την on stage αποκαλυψη στην E3 και αυτο ηταν.

    tl;dr imo η E3 ειναι σχετικα νεκρη
    Last edited by Roronoa; 18-01-2020, 10:13 PM.

  • #2
    Η Sony δεν έχει ανάγκη καμία E3 πλέον γιατί παίζει μπάλα μόνη της από την E3 του 2013. Η gamescom είναι καλύτερη και με περισσότερο κόσμο.
    Last edited by majorfox; 19-01-2020, 01:07 AM.

    Comment


    • #3
      Απ' ό,τι διαβάζω, διάφοροι έχουν ξενερώσει λόγω των διοργανωτών. Κάτι πως θέλουν να στραφούν προς το «κοινωνικό καλό», κάτι οι διαρροές των e-mail και προσωπικών στοιχείων των συμμετεχόντων, κάτι διάφορα άλλα που παίζουν στα μετόπισθεν, δεν βοηθάνε. Για εμάς τους ξέμπαρκους βέβαια καλά είναι, εγώ το χαίρομαι κάθε φορά, όμως είναι πολλοί οι παράγοντες που δείχνουν πως ο θεσμός πάει προς κατάργηση, τουλάχιστον με τη μορφή που ξέρουμε σήμερα.

      PK World - Τα πάντα για Disney comics!

      Comment


      • #4
        H Ε3 ειχε σαφώς λογο ύπαρξης πριν κατι χρόνια, όταν ουτως η άλλως δεν υπήρχαν ουσιαστικά αλλες εκθέσεις για videogames. Πλέον αυτήν την αποκλειστικότητα δεν την έχει πια, υπάρχουν και αλλες εκθεσεις οπου οι δημιουργοί μπορούν να δειξουν τα παιχνιδια τους, δηλαδή πλέον η E3 δεν τους είναι και τοσο απαραιτητη οσο ήταν στο παρελθόν.
        Star Citizen videos Star Citizen gallery

        Comment


        • #5
          In principle η υπαρξη μιας εκθεσης οπου ολες οι εταιρειες κανουν μεγαλες ανακοινωσεις, παρουσιαζουν τα μεγαλα τους χαρτια και γενικοτερα που αποτελει την γιορτη του gaming προσωπικα μου αρεσει. Σιγουρα μου αρεσει περισσοτερο απο τα directs που κανει η Nintendo. Προσωπικα επισης κρινω αρνητικα το γεγονος οτι η Sony λεει οχι δεν θα παω σε ενα τετοιο event πολυ απλα διοτι αποδυναμωνει την οποια τετοια εκθεση και το σκεπτικο της. Τωρα το αν η E3 ειναι αυτη η εκθεση, αν ειναι τελεια διοργανωμενη κλπ κλπ ειναι αλλο θεμα αλλα γενικα προσωπικα ειμαι υπερ του να υπαρχει κατι τετοιο.

          Τωρα το αν υπαρχουν και αλλες εκθεσεις σημερα (αυτο για να πω την αληθεια δεν το πολυ-καταλαβα σαν argument, παντα υπηρχαν και αλλες εκθεσεις και καποτε ισως και περισσοτερες) ή οτι λογω του internet εχουμε πιο ευκολη προσβαση στο υλικο που μας αρεσει για μενα δεν επηρεαζει το γεγονος οτι γενικα θεωρω ωραιο το να υπαρχει και ενα ωραιο ετησιο event που εκει θα γινονται ολες οι μεγαλες ανακοινωσεις μαζεμενες.

          Comment


          • #6
            Για κάτι τέτοια δεν πρέπει να υπάρχουν τα μονοπώλια. Είτε λέγεται Sega, Sony, Nintendo ή MS. Κάποτε η Sony τα σκαγε για να έχει το μεγαλύτερο χώρο. Τώρα που παίζει μπάλα μόνη της, το παίζει σνομπαρία. Ρε ουστ.

            Comment


            • #7
              Εχουν αλλαξει η εποχες, το μεγαλυτερο communication γινεται ηλεκτρονικα απο αποσταση κλπ. Αν χρειαζεσαι κανεις και ενα ειδικο event καλεις τον τυπο και εχεις ολα τα φωτα πανω σου. Εισαι η Sony ολοι σε παρακολουθουν, ενα tweet κανεις και σε μιση ωρα εχει παει παντου.

              Η Ε3 μπορει να εξυπηρετησει μικρες ομαδες και νεα project να παρουν λιγη προβολη. Απο κει και περα εξυπηρετει καποιους enthusiasts που μπορουν να πανε εκει και να χουν hands on αποκλειστικα.

              Do a barrel roll!

              Comment


              • #8
                τον πούλο η E3 2020

                E3 2020 has been canceled

                https://arstechnica.com/gaming/2020/...ed/?comments=1


                Star Citizen videos Star Citizen gallery

                Comment


                • #9
                  Originally posted by BigBOSS View Post
                  τον πούλο η E3 2020

                  E3 2020 has been canceled

                  https://arstechnica.com/gaming/2020/...ed/?comments=1

                  Ωραια, να γινουν οι ανακοινωσεις digital και να ανακαλυψουν ολοι πως η E3 ειναι περιττη

                  Comment


                  • #10
                    Ένα τέτοιο event δεν είναι μόνοι οι ανακοινώσεις. Ένα ανεβασμένο video στο yt δεν μπορεί να αντικαταστήσει τα Hands on, τις συνεντεύξεις κτλ που προέρχονται από το περιβάλλον της έκθεσης. Το ότι δεν έχει έχει τη βαρύτητα που είχε κάποτε ή ότι η Sony έχει πλέον τη δυνατότητα να ανακοινώνει τις κονσόλες της σε δικά της Event δεν αναιρεί τη χρησιμότητα μιας τέτοιας εκδήλωσης για το ευρύτερο πλαίσιο της βιομηχανίας (devs, τύπος, retailers).

                    Comment

                    Working...
                    X