Announcement

Collapse
No announcement yet.

Last Of Us Leaks,Forced Politics in Gaming και μισθωμένες Ατζέντες...

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    Και τελικά λέει η πλοκή δεν έχει καμιά σχέση με ό,τι γράφτηκε.

    Comment


    • #32
      Σταματήστε να λέτε μαλακιες μερικοί είστε εκτός τόπου και χρόνου Σαν τον άλλον...

      Comment


      • #33
        Δεν ηξερα οτι ο druckmann ειχε παρε δωσε με την sarkseesian. Το ανιτακι αξιζει threads ολοκληρα για να αναλυσουμε το ποσο con artist ειναι και για το αν αξιζει σαν ανθρωπος, αλλα το οτι ο druckmann την εχει σαν μουσα δειχνει πολλα για τον χαρακτηρα του.

        Για εμενα δεν υπαρχει προβλημα σχετικα με το τι θα κανει με το παιχνιδι του, η τεχνη ειναι τεχνη, αμα δεν αρεσει τοτε απλα δεν θα αρεσει. Και Imo ελαχιστους τους πειραζει πραγματικα η πλοκη που θα ακολουθησει. Το πραγματικο "προβλημα" ειναι πως υπαρχει μια πολυ σημαντικη επιρροη της LGBTQ κοινοτητας στην βιομηχανια που αρχιζει να γινεται εκνευριστικη σε ορισμενες περιστασεις. Π.χ στο speedrunning community που εχουν αρχισει να βαζουν pronouns διπλα απο το ονομα του runner ή να κοτσαρουν hosts που σχεδον κανενας δεν γουσταρει και ειναι απλα cringe (aka protomagical girl).

        Ειναι λιγο να απορεις γιατι υπαρχει τοσο μεγαλη επιρροη, και το last of us ειναι απλα η κορυφη αυτης γιατι μιλαμε για ενα απο τα μεγαλυτερα παιχνιδια.
        Δεν νομιζω πως η πλειοψηφια εχει προβλημα με το να περνουν "ρολους" LGBTQ χαρακτηρες στα παιχνιδια, το προβλημα ειναι πως κανουν μπαμ πως πολλες φορες ειναι εκει απλα για να ειναι εκει, για να τικαρουν τα κουτακια που ζηταει το resetera και καθε αλλη κοινωτητα και να φανει ο developer πως ειναι "woke".
        Πολλοι απο εσας δεν διαβασατε τα spoilers, αλλα οσοι τα διαβασαν νομιζω ειναι λογικο που αντεδρασαν εστω και λιγο, γιατι ειναι σαν καποιες επιλογες να εγιναν απλα για να προκαλεσουν.
        IMO καλα εκανε, δεν με νοιαζει τοσο, οχι γιατι δεν ξερω καν αν και ποτε θα παιξω το παιχνιδι, γιατι απλα δεν εχει σημασια. Δεν νομιζω πως ειναι αναγκασμενος αυτο που κανει να αρεσει σε ολους. Αλλα με ενδιαφερει η πορεια που ακολουθουν πολλα studios και το συγκεκριμενο παιχνιδι εχει μεγαλο βαρος.

        Δεν νομιζω πως ειναι θεμα ομοφοβιας και σεξισμου να μας προβληματιζουν καποια πραγματα.
        Last edited by Roronoa; 20-05-2020, 01:20 PM.

        Comment


        • #34
          Originally posted by nooto View Post



          Δεν νομιζω οτι διαφωνει κανεις με αυτο, ομως δεν θεωρω οτι ο Snake μιλησε για τις συγκεκριμενες ομαδες αυτες καθαυτες, με τι οποιες αν καταλαβαινω καλα δεν εχει κανενα προβλημα και κατα συνεπεια κακως χαρακτηριζεται ως ομοφοβικος (θα εξηγησω τι εννοω), μιλησε για τις οργανωσεις που εχουν αυτοανακυρηχθει ως εκφραστες αυτων των ομαδων και προασπιστες των δικαιωματων τους. Ειναι κατα των συγκεκριμενων οργανωσεων-συγκεκριμενων ατομων στην προκειμενη περιπτωση, σε αυτους αναφερθηκε ως σεχτες, και εναντιωθηκε απλα στις πρακτικες που ακολουθουν. Υπο αυτη την εννοια, και για να επιστρεψω, θεωρω αστοχο να τον χαρακτηρισει καποιος ομοφοβικο για τον ιδιο λογο που μπορει να πω εγω κατι εναντια στον Συριζα ή στο ΚΚΕ και να με χαρακτηρισει καποιος δεξιο. Για παραδειγμα το οτι δεν συμφωνω με μια συγκεκριμενη παραταξη ας το πουμε δεν με καθιστα αυτοματα αντιθετο με την ιδεολογια που υποτιθεται οτι πρεσβεύει. Μπορει να συμφωνω με την ιδεολογια και να μην συμφωνω με την παραταξη (για διαφορους λογους), ειναι δυο διαφορετικα πραγματα.
          Ακριβώς.ΑΚΡΙΒΩΣ. Α-Κ-Ρ-Ι-Β-Ω-Σ. Και αυτό το εξηγώ και πιο πάνω με την εκ διαμέτρου διαφορά στην νοοτροπία ανάμεσα στους αυτοθεσμοθετημένους σταυροφόρους και τους ανθρώπους που είναι LBGT και δεν αντιμετωπίζουν τον εαυτό τους σαν καρέτα καρέτα αλλά σαν κάτι το οποίο είναι εντελώς φυσιολογικό και δεν χρίζει ΚΑΜΙΑΣ προστασίας γιατί πολύ απλά δεν θέλουν να μπουν σε κουτάκια που εν τέλει όπως πανεύστοχα έγραψες οδηγούν σε μια ωραιοποιημένη και αθωοποιημένη μορφή ρατσισμού και διάκρισης.


          Επιστρέφοντας στο Forced του πράγματος στο Last Of Us, δείτε αυτό (ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΧΕΙ SPOILERS) :



          POUPIGANTAVIZIA.png


          Είναι η εικόνα της EDIT : Διόρθωση, η κοπέλα λέγεται Cascina Caradonna (και όχι Shanon Woodward όπως έγραψα αρχικά), της κοπέλας που υποδύεται την Dina στο Last Of Us 2.Προσέξτε τώρα τις αλλαγές που έχουνε γίνει στο μοντέλο της για να εξυπηρετήσουν τα ανθρωποπρότυπα που έχουν στο μυαλό τους τα φασιστάκια της σέχτας των Druckmann/Sarkeesian. Πολύ εύκολα μπορεί κάποιος να δει ότι έχει πέσει χοντρό ψαλίδι στο μέγεθος του στήθους της, και επίσης σε ότι αφορά την γενικότερη σωματοδομή της που παρουσιάζεται εμφανώς πιο μυώδης και κατα συνέπεια πιο...ανδροπρεπής ας πούμε. Γιατί? Γιατί στο μυαλό όλων αυτών, θηλυκότητα και ανεξαρτησία ή δυναμισμός ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ. Και η ειρωνία εδώ είναι, ότι οι φεμινίστριες που στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι μισάρρενες, θεωρούν ότι για να αποκτήσουν ισότητα, πρέπει να αποκτήσουν ανδροπρεπή χαρακτηριστικά. Δηλαδή είναι να τους παίρνεις με τις πέτρες.
          Last edited by Naked Snake; 20-05-2020, 02:06 PM.

          Comment


          • #35
            Δικο τους ειναι, οπως θελουν ας το κανουν. Θα το κρινει ο κοσμος. Προσωπικα θελω να αποτυχει για να κλεισει το studio και μετα να κλεισει η Sony. Αλλα ενα κομματι μεσα μου χαιρεται με το ποσο εχει προκαλεσει το θυμο στους φανς.

            Η φωτο που εβαλες ειναι καλλιτεχνικη επιλογη των δημιουργων.
            Do a barrel roll!

            Comment


            • #36
              ΥΓ2: Τι συνεβη στον straier? Εχει στρατολογηθει κανονικα, μιλαει οπως αυτοι, λολ
              Do a barrel roll!

              Comment


              • #37
                δεν κοβουμε ποτε βυζ(γ)ια ! ή τα αφηνουμε οπως ειναι ή τα φουσκωνουμε αμα λαχει ( βλεπε Quiet vs Stephanie Joosten )

                ΣΤΗΡΙΖΩ !!!!!11

                Comment


                • #38
                  Η ανιτα έχει ψυχολογικά προβλήματα όπως όλες οι εφεμουνιστριες...

                  Comment


                  • #39
                    Την κάνω μάγκες τα λέμε στο viber

                    Comment


                    • #40
                      Κορίτσια Ramparter i Have no Equal αυτά που λέτε έχει σχέση με το θέμα του the last of us ?

                      Comment


                      • #41

                        Comment


                        • #42
                          Originally posted by i Have no Equal View Post
                          Την κάνω μάγκες τα λέμε στο viber
                          κουφαλες εχετε viber? βαλτε κι εμενα
                          Do a barrel roll!

                          Comment


                          • #43
                            Originally posted by majorfox View Post
                            Κορίτσια Ramparter i Have no Equal αυτά που λέτε έχει σχέση με το θέμα του the last of us ?
                            ναι

                            έμπα viber να σου πούμε

                            Comment


                            • #44
                              Πωπω, ειπωθηκαν πάρα πολλά, απαντάω καθυστερημένα επειδή έλειπα εκτός πόλης εδώ και μέρες.

                              Λοιπόν, αρχικά θα πω πως η Cascina Caradonna τα σπάει.

                              Δεν διάβασα με μεγάλη προσοχή όλα όσα γράφτηκαν, πιο πολύ αποσπασματικά τα είδα, επειδή δεν θέλω να φάω spoilers. Θα πω μια γενική γνώμη και το συζητάμε περισσοτερο όταν κυκλοφορήσει το παιχνίδι με το καλό.

                              Από όλα όσα λέει ο Naked Snake δεν μου δίνει την εντύπωση ότι είναι ομοφοβικός. Ομοφοβικός είναι αυτός που δεν θέλει να βλέπει καθόλου άτομα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, τους θεωρεί ανώμαλους, άτομα του περιθωρίου και γενικότερα τους αντιμετωπίζει ρατσιστικά. Ο Naked Snake δεν μου βγάζει κάτι τέτοιο. Από την άλλη όμως, Snake, το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν αυτοί οι άνθρωποι, οι ΛΟΑΤΚΙ δηλαδή, είναι τεράστιο. Μιλάμε για άτομα που ζουν στο περιθώριο ακριβώς η ίδια τους η ύπαρξη είναι ταμπού για την κοινωνία, επειδή θεωρούνται ανώμαλοι και ότι είναι κάτι αφύσικο. Ακόμα κια σήμερα πέφτουν θύματα δολοφονιών, ξυλοδαρμού και bullying με αποτέλεσμα πάρα πολλοί από αυτούς να αναγκάζονται να ζουν κρύβοντας την ιδιότητά τους αυτή. Κάποιοι άλλοι γίνονται άτομα του υποκόσμου ή του περιθωρίου πχ εκπορνεύονται για να ζήσουν. Οπότε δεν συμφωνώ με αυτό που λες, πως πρέπει απλά να συμπεριφερόμαστε σαν να μην υπάρχει πρόβλημα. Επειδή το πρόβλημα υπάρχει. Μπορεί εσύ και εγώ να μην έχουμε πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους πχ αλλά δεν μπορείς να φανταστείς πόσοι άνθρωποι έχουν. Αν έχεις ελεύθερο χρόνο ψάξε μια είδηση που να αφορά κάποιον γνωστό ομοφυλόφιλο, τον Καπουτζίδη ας πούμε και ρίξε μια ματιά στα σχόλια. Θα μείνεις με ανοιχτό το στόμα, θα δεις ότι δεκάδες άτομα βρίζουν, προσβάλλουν, ντροπή του αντρικού φύλου τον ανεβάζουν, μίασμα τον κατεβάζουν. Οπότε, πρέπει να υπάρξει κάποιου είδους μήνυμα όσον αφορά αυτούς τους ανθρώπους για να μπορέσουν επιτέλους να ζουν και να εργάζονται χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς να γίνονται δέκτες ρατσιστικών συμπεριφορών. Όλα αυτά σου τα ξαναλέω με μια σχετική επιφύλαξη καθώς δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται στο game. Μπορεί απλά να είχαν στόχο να περάσουν ένα μήνυμα κατά του ρατσισμού και των διακρίσεων εις βάρος αυτών των ανθρώπων και να το καταφέρνουν. Αν ισχύει αυτό δεν το θεωρώ κακό. Τώρα αν όμως δω ΛΟΑΤΚΙ άτομα να σκοτώνουν αβέρτα και να υιοθετούν ρητορική μίσους εναντίον μη ΛΟΑΤΚΙ τότε θα είναι απλά άρρωστο, δεν περνάς μήνυμα κατά των διακρίσεων έτσι.

                              Από την άλλη, η Sarkeesian είναι αντιπαθέστατη, πιστεύω ότι δεν αξίζει αυτόν τον σκασμό χρημάτων που κέρδισε βγάζοντας απλά μια σειρά βίντεο για ένα θέμα που δεν κατέχει. Όμως, παρόλα αυτά, ο σωστός τρόπος αντιμετώπισης είναι απλά να της ασκηθεί κριτική με κόσμιο τρόπο αποδομώντας τα επιχειρήματά της. Αντ'αυτού, ένα μέρος της gaming κοινότητας θεώρησε πως προσβάλλει τα αγαπημένα τους games και επιδόθηκαν σε μια μοναδική εκστρατεία εξάλειψης της: Εδώ και χρόνια δέχεται απειλές. Απειλούν ότι θα την βιάσουν και θα την σκοτώσουν, τόσο αυτήν όσο και την οικογένειά της. Σαν αποτέλεσμα αναγκάστηκε να μετακομίσει. Μάλιστα δεεν είναι η πρώτη φορά που η gaming κοινοτητα προβαίνει σε τόσο ακραίες ενέργειες, όποιος ξέρει τι έγινε με το gamergate καταλαβαίνει τι εννοώ. Τι θέλω να πω με όλα αυτά; Πως δεν εμπιστεύομαι αυτούς που έχουν ξενερώσει και καλά με τα spoilers. Οι gamers, σε πολύ μεγάλο βαθμό, είναι απίστευτα ανώριμοι: Έχουν στο μυαλό τους μια εικόνα για το πως πρέπει να είναι το ιδανικό game/sequel και αν παρεκλίνει τότε ξεκινούν campaigns μαζεύοντας υπογραφές, απειλώντας δημιουργούς κτλ κτλ. Οπότε δεν ακούω κανέναν, θα παίξω το παιχνίδι και το συζητάμε ξανά τότε. Μπορεί και να έχουν δίκιο και να αποδειχτεί ότι είναι κακό sequel. Εδώ θα είμαστε και θα το συζητήσουμε.

                              ΥΓ: Η
                              Cascina Caradonna τα σπάει.


                              Tidy!

                              Do not blame me.Blame yourself or God.
                              In Matsuno we trust.

                              Comment


                              • #45
                                Εσυ Deus σε λίγο θα μας πεις ότι μητέρα που φωνάζει το μικρό αγοράκι με θηλυκό όνομα και το ντύνει σαν κορίτσι είναι φυσιολογικό έτσι ;;;;; Στο λεω γιατί υπάρχουν και τέτοια φαινόμενα...

                                Comment

                                Working...
                                X