Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nintendo Switch - Η νέα κονσόλα της Nintendo
Collapse
X
-
Το DS3 είχε πολύ κομπλέ μπαταρία. Στο DS4 λέει τρώει πάρα πολύ μπαταρία το touch pad που είναι όλη την ώρα ενεργοποιημένο. Πολλοί πιστεύουν πως φταίει το λαμπάκι, το οποίο είναι LED και καίει μπαταρία μεν, ψίχουλα σε σύγκριση με το touch pad δε. Το μόνο που με χαλάει στο καινούργιο χειριστήριο. Το pro της Nintendo είναι μπόμπα, κομπλέ.
Leave a comment:
-
Δεν έχει σχέση με το Switch, αλλά είπα να το γράψω εδώ. Μετά το στραπάτσο που έφαγα με το gamepad αγόρασα το wii u pro controller, το φόρτισα μία φορά για μία ώρα (το λαμπάκι φόρτισης δεν έσβησε οπότε ούτε πλήρης φόρτιση έκανε) και 50 ώρες μετά ακόμα παίζει. Πως γένεν αυτό;
Leave a comment:
-
Όποιος τύχει κι αγοράσει το Mario Kart 8 Deluxe whatever ας μπει στον κόπο να τεστάρει το split screen στην ταμπλέτα. Ονειρεύομαι τη στιγμή που θα παίζω με γυναίκα Mario Kart στο αεροπλάνο.
Leave a comment:
-
Εχω να δηλωσω οτι πλεον ο χειρισμος με τα joycons ενωμενα στο grip ειναι εξαιρετικος και το μικρο μεγεθος βοηθαει στην αμεσοτητα κινησης / πατηματος κουμπιων. Βλεπω να παιρνω το pro αρκετα αργοτερα.
Leave a comment:
-
Αν δεν υπήρχε το Zelda το μηχάνημα δεν θα είχε λόγο ύπαρξης. Σοβαρά τωρά, τόσο 1 app console δεν ήταν καν το Xbox με το Halo ή το SNES με το Super Mario World. Το χειριστήριο δεν έχει θέμα τελικά μόνιμο, απλά το αριστερά στο dpad σίγουρα ρετάρει μετά από wake up του sleep mode. Μετά από λίγο παίζει, οπότε νομίζω είναι θέμα επικοινωνίας και όχι χαλασμένο κουμπί. Σαν να το ήξεραν και έβαλαν Test Buttons εφαρμογή. Χμμμμμμμ....
Σε γενικές γραμμές να παίξετε το Zelda, αλλά αν έχετε WiiU μην πάρετε Switch για αυτό.
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Εμενα φορτιζει κανονικα με ενα anker 20100 power bank που εχω, δεν λες οτι φορτιζει και γρηγορα αλλα κανει τη δουλεια, παλι καλα.
Leave a comment:
-
Πάντως, χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ το beta mode, το είχανε ανακοινώσει πως θα είναι τελείως γυμνό το eshop από apps day one. Προσωπικά δεν με ενοχλεί η έλλειψη web browser, αλλά YouTube θα ήθελα κι εγώ, ειδικά μετά το discontinuation στο Vita. Βέβαια από την άλλη έχω ήδη κινητό, iPad που κάνουν αυτή τη δουλειά.
Πιστεύω- φύσει αισιόδοξος όταν δεν είμαι γκρινιάρης
- πως σε λίγο καιρό θα υπάρχει μια κάποια ποικιλία σε apps και σε games. Στην παρούσα φάση επόμενη αγορά πάει Fast RMX, Shocktroopers και Snipperclips( ζαχαρώνω και το Shovel Knight, αλλά ελπίζω σε retail, το έχω στο Wii U και δεν το έχω ανοίξει ακόμη)
Το Zelda από την άλλη βλέπω να παίζω κανά δίμηνο και όταν κυκλοφορήσει το Hard mode, replay.
Leave a comment:
-
Δεν θυμίζει τελικό προϊόν, μας τα αρπάξανε. Το Zelda έιναι ωραίο, αλλά υπάρχει και σε WiiU. Του δίνω 6 μήνες για να προσφέρει τουλάχιστον ότι το WiiU. Που είναι το YouTube ωρέ;
Leave a comment:
Leave a comment: