Αν δεν κάνω λάθος το Fast RMX θα είναι 1080p60 και 720p60 σε docked και portable modes, ενώ έχουν γίνει και tweaks στο θέμα της δυσκολίας και του enemy AI.( μακάρι γιατί το Neo από vids που έχω δει ήταν αρκετά challenging, με αρκετά αλάνθαστη ΑΙ καθώς και rubberbanding)
Έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν και τα hardware reviews και είναι αρκετά mixed. Imo του Digital Foundry είναι το πιο πλήρες και καταλήγουν όλα στο να πλέκουν το εγκώμιο της Ν για την τολμηρότητα της κίνησης και το hardware, αλλά παράλληλα αναφέρουν τις ελλείψεις( no web browser really?, φτηνό kickstand, left joycon desyncing, hidden costs- SD card, power bank, ανάγκη αγοράς pro pad για καλό d-pad)
Προσωπικά μιλώντας θα το αγοράσω γιατί αποφάσισα πως θέλω να παίξω το BotW στην καλύτερη δυνατή έκδοση και δη portable( ως γνωστόν είμαι τεράστιος Zelda fan), ενώ με ιντριγκάρει και η απόκτηση του νέου hardware day one μετά από καιρό( έχω να αγοράσω day one κονσόλα από το Vita) Ωστόσο, όσοι δεν το αγοράσoυν νομίζω έχουν πάρει την σοφή απόφαση. Σε βάθος χρόνου θα υπάρξει σίγουρα facelift( πιθανώς με καλύτερα specs), ενώ πρέπει να θεωρείται βέβαιη η κυκλοφορία joy con με d-pad. Παράλληλα θα κυκλοφορήσουν και 3rd party accessories από καλές εταιρείες όπως η ΗΟRI με πιο ανταγωνιστική τιμολόγηση και θα έχει ξεκαθαρίσει και το τοπίο με την Virtual Console, νέους τίτλους, αποκλειστικότητες and so on. Ειδικά αν κάποιος έχει Wii U, imo στην παρούσα φάση δεν έχει λόγο να αγοράσει το Switch, εκτός κι αν καίγεται για νέο hardware και premium portable N gaming( BotW, MK8 dx, Fast RMX and so on)
Αν κανείς δεν έχει ασχοληθεί καθόλου με την κονσόλα, τώρα είναι ο καλύτερος χρόνος να την βρει σε καλή τιμή ή να ασχοληθεί με τους τίτλους που έχουν κυκλοφορήσει( οκ θα ανεχθεί το κακό port του Breath of the Wild αλλά πιστεύω θα βγει patch που θα διορθώνει πράγματα για την Ν μιλάμε); Mario Kart 8, Splatoon, Super Mario 3D World, W101, Bayonetta 1+2, FE Tokyo Mirage, Xeno X Chronicles, Zeldas( WW+ TP), Hyrule Warriors, Captain Toad, Donkey Kong Tropical Freeze, New Super Mario Bros( για μένα ο καλύτερος τίτλος της σειράς) και βάλτε μέσα και τους τίτλους που είναι θέμα γούστου( Paper Mario, Starfox, Project zero, Fast Racing Neo κτλ)
Συμφωνώ επίσης με τον Evans, πως η κονσόλα σαν μετεξέλιξη του Vita, έχει να αντιμετωπίσει το γίγαντα του mobile gaming και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχει την ανταπόκριση των DS/ Wii, αλλά πιστεύω πως θα κινηθεί στη σφαίρα των πωλήσεων του 3DS( αξιοπρεπώς δηλαδή με κάποια ώθηση μετά την κυκλοφορία του Mario Odyssey) Βέβαια δεν είμαι και οικονομικός αναλυτής, αυτή απλώς είναι η άποψή μου. Ωστόσο ειδικά τα mainline Pokemon, ανασταίνουν σαν brand ακόμη και το Νeo Geo X
Πιστεύω πως κάτι τέτοιο, το έχει αποδεχθεί και η ίδια η Ν άλλωστε, με κυκλοφορίες σε iOS και Android.
.
Leave a comment: