Announcement
Collapse
No announcement yet.
Xbox Live Arcade
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Εγώ τα Shenmue.Δεν είναι μόνο ότι βαριέμαι να συνδέω Dreamcast,αλλά θα ήθελα να είναι και HD να βλέπονται πιο εύκολα.
-
Ακριβώς!Originally posted by Loggo View Postγια να ήμαστε σχεδόν κομπλέ.
Με μια πρώτη σκέψη μου έρχονται στο μυαλό Sega Rally 2 arcade edition και virtua cop 3! Πείτε και εσείς τι άλλο θα θέλατε! Άντε μην ανοίξω thread τώρα! Βασικά games παιχνιδάρες που έχουν κυκλοφορήσει στο DC και τα έχω (π.χ. House of the Dead 2, Shenmue κλπ) δεν θα ενδιαφερόμουν αν τα έβγαζαν στο Live, ακόμα και remake, μιας και έχω πρόχειρο το dc και τα παίζω εκεί.
Leave a comment:
-
Upscaling και original OST θέλω να πιστεύω ότι είναι δεδομένα, τα extra που θα ήθελα στο JSR είναι free camera controls και 60fps. Το πρώτο για την ουσία, το δεύτερο για το μεράκλωμα.
Leave a comment:
-
Πολυ ευχαριστα νεα και σιγουρη αγορα (για ακομα πιο σιγουρο replay) εαν κυκλοφορησει στην αναμενομενη τιμη (800msp).
Το θεμα ειναι πως πλεον κανεις δε ζηταει απο τη SEGA το κατι παραπανω (οπως ο Loggo καλη ωρα για το SoA), μιας και ολοι φοβουνται πως η SEGA μπορει να κυκλοφορησει εκδοση χειροτερη της αρχικης.
Κοινως ξεχναω τους οποιους ευσεβεις ποθους για καποιο upscaling και το μονο που θελω ειναι να κανουν licence το original soundtrack του παιχνιδιου για να μην δουμε παλι σκηνικα a la Crazy Taxi και θα ηταν ακομα καλυτερα αν ειχαν τα OSTs ολων των εκδοσεων (Jet Set Radio @ Europe, Jet Grind Radio @ US).
Συνεχιζοντας στα της SEGA, σημερα ειχαμε και καποια νεα για το console release σαν DLC της τελευταιας εκδοσης του Virtua Fighter 5 (Final Showdown).
Lobbies με 8 παικτες και spectators κτλ και η πιο ευχαριστη εκπληξη ειναι η επιστροφη ενος πολυ καλου training/tutorial mode. Ειπαν και αλλα πραγματα αλλα αυτα ειναι τα βασικα. Αντε να βγει να γινει χαμος, εστω και στο μικρο αλλα τελειως φανατικο community του τιτλου.
Να κι ενα σχετικο βιντεο με τα εν λογω νεα:
Leave a comment:
-
Jet Set Radio σε XBLA & PSN
Δώσε μας τώρα Shenmue 1-2 κι ένα Skies of Arcadia χωρίς τα random encounters για να ήμαστε σχεδόν κομπλέ.
Leave a comment:
-
Ελπίζω κάποια στιγμή να βγάλουν και το, πολύ ανώτερο του 3, Rayman 2. Το έχουν κάνει ένα σωρό ανούσια ports αλλά, εκεί που πρέπει, δε το έχουν βγάλει ακόμα.
Leave a comment:
-
Σήμερα DOTW το Bastion στους 600 πόντους για να μην το ξεχάσετε οι ενδιαφερόμενοι
Leave a comment:
-
Επαιξα το Demo του Bastion και με κερδισε αμεσως.. Σιγουρη αγορα στο Deal of the week..
Leave a comment:
-
Παίξε το Demo του Bastion
Την επόμενη βδομάδα θα είναι Deal Of The Week στους 600 πόντους
Leave a comment:
-
Εν τω μεταξύ βρίσκονται σε εντελώς αντίθετες κατευθύνσεις σε θέμα art direction. Το ένα είναι πολύχρωμο μέχρι αηδίας και το άλλο είναι ασπρόμαυρο.
Leave a comment:
Leave a comment: