Announcement
Collapse
No announcement yet.
Xbox Live Arcade
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Sonic sale σημερα με τα 1, 2, 3 για 160 ποντους και με τα 4 και adventure στους 320 ποντους.
-
SFIII: 3rd Strike - 600 MSP - Deal of the day κτλ κτλ.
Bought με συνοπτικες διαδικασιες και ας μην εχει online σαν τα 2 και 4.
Leave a comment:
-
Μόλις πήρα χαμπάρι ότι το Trine 2 έχει κυκλοφορήσει και σε Xbox Live! (Σε αντίθεση με το 1 που ήταν μόνο σε PC, PSN).
Πάρα πολύ ωραίο game, το είχα παίξει λίγο στο PC αλλά δεν το συνέχισα γιατί δε μου πήγαινε η καρδιά να το παίζω με τα μισά γραφικά λόγω παλιού PC.
Το 2 σίγουρα θα αγοραστεί κάποια στιγμή.
Leave a comment:
-
L.A. Noire Rockstar Pass με 480msp. Το ήθελα και έκατσε καλά!
Στενοχωρήθηκα όμως που δεν πρόσεξα το Bastion και τώρα έχει πάλι 1200msp. -.-
Leave a comment:
-
To ITSP σημερα το ειδα και δε με κερδισε να πω την αληθεια οποτε παμε γι' αλλα.
Το Bastion αν και εχει ωραια αισθητικη κτλ δεν ειναι το παιχνιδι που θα με κερδιζε λογω gameplay και αυτος ο narrator μετα απο λιγο σου σπαει τα νευρα.
Αντε να δουμε κανα NBA Jam on sale να γουσταρουμε, αλλιως το παιρνω full price μετα τις γιορτες και τελος το παραμυθι.
Leave a comment:
-
Πρέπει να πάω να βάλω πόντους αύριο οπωσδήποτε.Μόλις τσίμπησα Bastion & Insanely Twisted Shadow Planet.
Leave a comment:
-
Και το είδα το Bastion σήμερα λέω τι στο καλό ? Και μόλις είχα βάλει την καρτούλα ξέρω γω
Leave a comment:
-
Ναι ρε γαμώτο, αυτό το price drop στο ITSP το περίμενα πως και πως. Κατέβηκε με το που είδα το post μαζί με Bastion και After Burner Climax. Οι πόντοι που είχα μου ήρθαν ακριβώς.:yupi:
Leave a comment:
-
Celebrate the count down to 2012 with 12 days of deals on games, add-ons, avatars and more from Xbox LIVE. Drop by Xbox LIVE every day to see what new deals we have for you – but remember these special discounts won’t last more than a day. To kick things off, we’re starting with […]
Xmas sales, αντε ξηλωθειτε
.
Ποδαρικο με Bastion και αλλα διαφορα στην πορεια.
Συν τοις αλλοις εχουμε και ITSP ειδικα για Loggo.
Leave a comment:
-
Έχεις gold;Αν ναι,παίζουμε παρέα.
Τα 3 από τα 4 πάνε για αγορά.Το άλλο το έχω ήδη.
Leave a comment:
-
Στο χω ξαναπεί για το Hard Corps: Απαράδεκτος, πέρνα έξω κτλ. Σε δικαιολογώ μόνο στο θέμα στης παρουσίασης του τίτλου καθώς δεν έχει κλασσική Κόντρα "εμφάνιση" με Σταλόνε - Σβατζενέκερ κτλ, αλλά είναι σε στυλ guilty gear ο κόσμος του game. Κατά τα άλλα Κοντρα με τα όλα του! (Παλούκι, μουσικάρα, οπλάρες και φυσικά Κόντρα gameplay).
Έχω μεγάλο παράπονο που όταν μου έρχεται η όρεξη να παίξω διπλάκι δεν υπάρχει κόσμος στο live! Το παιχνίδι δεν πρέπει να έχει φανεί καθόλου!
Leave a comment:
-
Japan’s Finest (13-Dec – 19-Dec)
Bangai-O 400 (50% off)
Hard Corps Uprising 600 (50% off)
Radiant Silvergun 600 (50% off)
Guwange 400 (50% off)
Δε μπορω να πω πως ενδιαφερομαι ουσιαστικα για κατι απο αυτα, αλλα αρκετα ωραιο theme για deal of the week και τουλαχιστον 2 ατομα απο εδω ελπιζω να το τιμησουν και με το παραπανω.
Leave a comment:
Leave a comment: