Announcement

Collapse
No announcement yet.

Xbox Live Arcade

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Somari
    replied
    Maw και Trials HD (δε βλεπω καλα τα νευρα μου) (μιας και Outland ειχα) λοιπον.

Είδατε ρε σείς που έχουν βάλει στο xbox insider (uk live) ειδική κατηγορία που έχει καταθλιπτικά ή/και σκοτεινά παιχνίδια με όνομα "dark nights" (επειδή χειμωνιάζει);;; epic

Leave a comment:

• Chaoscrow
    replied
    Μελέτησα reviews, έπαιξα τα παιχνίδια που είναι σε προσφορά και τελικά κατέληξα στο Monday Night Combat (ότι να'ναι) και σκέφτομαι το The Maw αν και είναι μικρό. Το Outland μου φάνηκε όμορφο και καταλαβαίνω όσους το θέλουν/έχουν αλλά το βαρέθηκα κάπως (ναι, ήδη από το demo)... Δεν είναι του στυλ μου. Το Shank έχει πάρει κάποιες πολύ αρνητικές κριτικές και το σκέφτομαι ακόμα.
    Έχει κάθε Παρασκευή προσφορές;

Υ.Γ.
    Η φάση με το Crimson Alliance μου θύμισε Pinball FX2:
    -Here buddy, have this game for free!
    -Oh, thanks!
    -Hey just kidding... Wanna play? Pay up!
    -Fuck you!

[time limit or level limit=DEMO FFS!]

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Το πηρα το outland τελικα, καλο ειναι με πολυ ομορφα γραφικα και καλο gameplay αλλα δε με βλεπω να το παιζω συντομα με τοσα games..

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Θα βγει το Fez, ο Phil Fish έχει ξεσκιστεί στις συνεντεύξεις τους τελευταίους μήνες, ελπίζω μόνο να αξίζει τελικά η αναμονή.

Εγώ από τις προσφορές αγόρασα Torchlight, Trials HD, Bionic Commando, και Outland. Με ψήνουν και τα The Maw, Moon Diver και Hydrophobia (one day offer στα 240), αλλά δε νομίζω ότι θα ενδώσω. Περιμένω να δω και τις επόμενες προσφορές γιατί έχω αρκετά άλλα που με ενδιαφέρουν σε καλύτερη τιμή (ITSP, Limbo, Pac-Man CE DX κλπ).

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Ναι το είδα μετά ότι δεν είναι τσάμπα,κι έφαγε delete με τη μία.Έχω το Torchlight άλλωστε αν θέλω κάτι σε αυτήν την κατηγορία.

Leave a comment:

• Ren_of_Heavens
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    Trouble Witches Neo,Moon Diver,Outland,The Maw.
    Αυτά τα 4 τσίμπησα.Πήρα και το Crimson Alliance που είναι τσαμπέ βέβαια.
    Altair το Crimson Alliance δεν είναι τσάμπα. Για να μπορείς να παίξεις ολόκληρο το παιχνίδι και να κρατήσει όλα τα στατιστικά σου όπως και να παίρνεις achievements θέλει να αγοράσεις τλχ. έναν από τους 3 χαρακτήρες. Κοστίζει 800ms ο καθένας και 1200 το full pack αν δεν κάνω λάθος. Το trial σου δίνει να παίξεις 5 επίπεδα νομίζω.
    Εν πάσει περιπτώσει δεν θα στο πρότεινα καθώς είναι πολύ μικρό και ακριβό για αυτά που παρέχει. Torchlight, Sacred 2( που είναι πάφθηνο πλέον) και το επερχόμενο Diablo 3 θα σε καλύψουν. Τα υπόλοιπα είναι ελλιπή.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Torchlight ειναι τσαμπα σε αυτα τα λεφτα, επειδη το χω steam δε το παιρνω...

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Torchlight 400msp οπως διαβαζω, αυτο ειναι αραγε το deal της Παρασκευης;
    Επισης το Fez παει για αρχες 2012, απο delay σε delay το πανε, να δουμε αν θα βγει ποτε..

Leave a comment:

• Laharl
    replied
    Ε εντάξει 12+ ευρώ δεν τα λες λίγα για παιχνίδι 13 ετών δίχως καμία αναβάθμιση

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Η τιμή του Radiant δεν είναι υψηλή πάντως και το λέω εγώ αυτό που γενικά δεν αγοράζω σχεδόν τίποτα αν δεν είναι bargain. Μιλάμε για ένα από τα κορυφαία shmups όλων των εποχών και με βάθος μεγαλύτερο από εκείνο του Ikaruga. Δηλαδή αν θέλει κάποιος να ασχοληθεί με τίτλο του είδους, το Radiant Silvergun είναι αγορά που γίνεται με κλειστά μάτια. Απλά μετά θα πρέπει να λιώσει στο GameFaqs για να καταφέρει να μπει στο κλίμα του παιχνιδιού γιατί αλλιώς παίζει πολύς πόνος.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Ψήνω το Beyond good and evil για full price.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Παιζει να μην εχεις αφησει bargain για bargain, να δω ποτε θα σπασεις το σερι με ενα full price game .
    Ωραιο και το The Maw οντως, για 400 ποντους δυσκολα λες οχι, απλα εχω τοσα στην ακρη (μαζι και το ιδιο το ΧΒΟΧ ) που οκ αυτο δεν το σκεφτηκα καν.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Ούτε εγώ.Απλά το κατέβασα.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Για μια εβδομαδα μονο ισχυουν οι προσφορες.?? Θελω το outland και εγω αλλα δεν εχω χρονο να το παιξω τωρα..

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Το The Maw είναι ένα μικρό έπος.Κατεβάστε το ντέμο και δε θα χάσετε.Το καμμένο χιούμορ της Twisted Pixel είναι παντού διάχυτο.

Leave a comment:

Working...
X