Announcement

Collapse
No announcement yet.

Xbox Live Arcade

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vaynard
    replied
    δεν εψαξες καλα γιατι εχει μερικα που αξιζουν ειδικα το japan και το αμερικανικο psn παντως ναι δεν τιθετιαι θεμα συγκρισης με αυτα που δινει το xbox live

Originally posted by Loggo View Post
    Μακάρι.

Άλλωστε, σε γενικές γραμμές, η ιστορία της είναι το μόνο ποιοτικό πράγμα που έχει να δώσει η σημερινή Sega.
    αν και μαλλον εννοεις σαν developer που εχεις ενα δικαιο εν μερη, αλλα και παλι αυτο που λες λιγο ισοπεδοτικο (πχ τα valkyria chronicles δωσανε μια νεα πνοη στον χωρο των tactical jrpgs) αλλα σαν publisher τα παει μια χαρα, η συνεργασια με την platinum games αποδιδει τα μεγιστα πιστευω και κατι αποπηρες με την obsidian ειχανε ενδιαφερον, αν δηλαδη βγαζουνε λεφτα με το publishing ε λιγο τους νοιαζει να δημιουργησουνε παιχνιδια μαλλον

επισης το νεο sonic 4 δεν νομιζω να χαλασε κανεναν, ειναι αξιος συνεχιστης των προηγουμενων imo

επισης το virtua tennis 4 φαινεται υποσχομενο

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Originally posted by Vaynard View Post
    εγω παλι θελω να βλεπω μια διαφορετικοτητα στις δυο αυτες υπηρεσιες και κατεπταση διαφορετικους τιτλους δεν βρισκω το λογο να βγαινουνε τα ιδια, βεβαα αυτο το λεω επειδη εχω και τις δυο κονσολες
    Aπαντάω στα bold.Ότι πληρώνεις παίρνεις.;)
    Απαντάω στα υπόλοιπα.Κι εγώ το ίδιο θέλω.
    Πάντως στο psn να είμαι ειλικρινής,δεν έχω βρει τίποτα που να με ενδιαφέρει,πέρα από το Trine.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    καλα και πριν την επιθεση στο psn περισσοτερα games βγαινανε sto xboxlive οποτε αν θα επιβαρυνθει η κατασταση τωρα για το psn o χρονος θα δειξει, εγω παλι θελω να βλεπω μια διαφορετικοτητα στις δυο αυτες υπηρεσιες και κατεπταση διαφορετικους τιτλους δεν βρισκω το λογο να βγαινουνε τα ιδια, βεβαα αυτο το λεω επειδη εχω και τις δυο κονσολες

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Μακάρι.

Άλλωστε, σε γενικές γραμμές, η ιστορία της είναι το μόνο ποιοτικό πράγμα που έχει να δώσει η σημερινή Sega.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Τέλειο νέο,εννοείται αγορά την πρώτη μέρα.

Μακάρι η σεγκα να ξυπνήσει και να κυκλοφορήσει κλασσικά παιχνίδια της στα psn,xboxlive.

Το nights είναι ίσως το πρώτο παιχνίδι που πρέπει να κυκλοφορήσει,πέρα από παιχνιδάρα η λογική του συνάδει απολύτως με την αντίσοιχη των παιχνιδιών του xbox live.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Δε διαφωνώ, άπλα δε νομίζω ότι είναι και τόσος κόπος να τα βγάλεις και στις δυο υπηρεσίες. Τσάμπα κουβέντα είναι τώρα αυτή βέβαια, απλά είναι κρίμα imo. Ελπίζω να βγάλουν και Nights κάποια στιγμή, τη PS2 version σε HD.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Προφανώς και δε σημαίνει ότι δε θα βγει τίποτα από εδώ και πέρα, μία εταιρεία όμως που επανεκδίδει έναν τίτλο που δε θα προσελκύσει τόσο πολύ κοινό - γιατί σίγουρα το Radiant Silvergun και το Guardian Heroes δε θα πουλήσουν και τα άπειρα - θα προτιμήσει να μείνει στη σίγουρη λύση, παρά να πάει κάπου που η έλλειψη αξιοπιστίας είναι πλέον σχεδόν ο κανόνας. Το XBLA εξάλλου είχε εξ αρχής έναν ξεκάθαρο προσανατολισμό και προσέλκυε τέτοιες κυκλοφορίες, το PSN είναι μία πιο χύμα online υπηρεσία, που σίγουρα δεν υποστηρίχθηκε και από την καλύτερη δυνατή πολιτική.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Η αλήθεια είναι ότι η κατάσταση, στη παρούσα φάση, είναι περίεργη αλλά με αυτή τη λογική δε θα βγει τίποτα από εδώ και πέρα. Ειδικά αυτού του είδους οι επανακυκλοφορίες, κατ' εμέ, δε πρέπει να είναι αποκλειστικές. Μόλις είδα ότι το ίδιο γίνεται και με το Radiant Silvergun, μιλάμε για δυο πολύ ιδιαίτερες και σπάνιες περιπτώσεις τίτλων, έπρεπε να βγουν και στις δυο υπηρεσίες.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Επίσης, δε καταλαβαίνω γιατί το πάνε για XBLA exclusive και δε το βάζουν και σε PSN
    Eσύ να ήσουν developer θα εμπιστευόσουν το PSN αυτήν την περίοδο;

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Loggo View Post
    Καλό φαίνεται, αλλά περιμένω να δω κι ένα video, μακάρι να πάρουν σειρά κι άλλοι τίτλοι. Επίσης, δε καταλαβαίνω γιατί το πάνε για XBLA exclusive και δε το βάζουν και σε PSN, είμαι σίγουρος ότι πολλοί θα ήθελαν να το παίξουν.
    Μάλλον ή είναι το θέμα με την PSN το μπουρδέλο, ή οι δημιουργοί τους δεν διαθέτουν ανάλογο πρόγραμμα δημιουργίας τους, όπως το ΧΝΑ της Microsoft.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Καλό φαίνεται, αλλά περιμένω να δω κι ένα video, μακάρι να πάρουν σειρά κι άλλοι τίτλοι. Επίσης, δε καταλαβαίνω γιατί το πάνε για XBLA exclusive και δε το βάζουν και σε PSN, είμαι σίγουρος ότι πολλοί θα ήθελαν να το παίξουν.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Να και το Bastion, XBLA ftw λεμε:

.. και καποια screenshots του Guardian Heroes HD:

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    WIN

Άντε σιγά σιγά και με άλλους τίτλους από Dreamcast και, ειδικά, Saturn που είναι και πιο σπάνιοι.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Super game στα standards της Treasure. Το έχω παίξει στο Saturn μου και μετράει πάρα πάρα πολύ. Αν κάπως χωρούσαν και 4 player co-op στο single player θα ήταν όνειρο. Ελπίζω να έχει μια κάποια συμμετοχή η Treasure στις ρυθμίσεις. Εκτός κι αν γίνει όπως με το SF HD remix όπου το gameplay έμεινε σχεδόν ανέπαφο και βελτίωσαν απλά τον τεχνικό τομέα. Αν και μεταξύ μας, θα προτιμούσα ένα Gunstar Heroes HD ή ένα Alien Solider HD.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    SEGA® of America, Inc. and SEGA® Europe Ltd. today announced the upcoming re-release of Guardian Heroes™, a classic Action-RPG Brawler by celebrated developers Treasure. Originally released for the SEGA Saturn™ in 1996, Guardian Heroes has been re-mastered with enhanced graphics, online co-op and battle modes, all-new modes of play, and more. The game will be available via Xbox LIVE® Arcade for the Xbox 360® video game and entertainment system from Microsoft this fall.

“Ever since we began to make SEGA’s classic Dreamcast and the Mega Drive titles available for modern systems, the fan response has been overwhelming – and the demand for their favorite games has been pouring in,” said Haruki Satomi, VP of Digital Business at SEGA. “Players have been clamoring for this treasured favorite from the Saturn days, and we cannot wait to show them what we have got for them.”

Guardian Heroes brings the Saturn favorite to life with new HD graphics, presenting Treasure’s iconic fast-paced gameplay on a new generation of hardware, with all of the convenience of purchase via instant download. The game also features:

Action-RPG Brawling: Choose one of five heroes to level up and guide along a branching storyline with five different endings
    Friends, Foes, and Fighters: Play the game’s Story Mode alone or with a second player, or challenge Versus Mode with up to 12 players at once
    Extended Gameplay: Time Attack Mode, Arcade Mode, Arrange Mode and more allow players to explore every nuance of 45 different fighters
    Fully Re-Mastered: All-new graphics and visual effects bring the classic to life in a completely high-definition, widescreen presentation

Leave a comment:

Working...
X