Announcement

Collapse
No announcement yet.

Xbox Live Arcade

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Hipster Luffy
    replied
    τσιμπησα τους 1600 οντους της μεταγραφης μου μετα απο κατι τηλεφωνηματα στον μπιλ (στην υπερσια εξυπερετησης πελατων λολ) οποτε το τορτσιλαιτ θα το τσιμπήσω στανταρ!

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Hard Corps: Uprising CES 2011 Demo

Yay, Contra is back με τον καλυτερο τροπο.
    Το παιχνιδι αυτη τη φορα το ανελαβε η Arc System Works (Guilty Gear etc), σε περιπτωση που αναρωτιεστε για την αλλαγη στην αισθητικη της σειρας.
    To OST αναλαμβανει ο Daisuke Ishiwatari ο οποιος ειναι απλα κορυφαιος συνθετης αν κρινω απο ολες τις αλλες του δουλειες για την Arc.

Το παιχνιδι θα βγει τον επομενο μηνα, ενω στο ιδιο διαστημα αναμενουμε και τα BG&E HD και Τorchlight.
    Οριστε και το CES demo του Torchlight, αλλα και οι αλλαγες που θα γινουν για τη μεταφορα του στο 360:

Runic Games is the Seattle-based developer of Torchlight, Torchlight II, and Hob.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Trolling trolls being trolled by trolls. (γλωσσοδετης )

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Μη δείς να τρολλάρει άλλος (f1rst κλπ) κατευθείαν να πετάξεις και εσύ την τρολλιά σου!

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Εναλλακτικη απαντηση: Αν την πληρωσεις εντος του μηνα θα πληρωσεις τα μισα λεφτα παντως.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Originally posted by Strawhat Nikos View Post
    και εγω τσιμπησα κατι ρισκ, undergarden και πακμαν, έχω μια κλήση στα arcades...
    Βάλτην στην αναμονή

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    και εγω τσιμπησα κατι ρισκ, undergarden και πακμαν, έχω μια κλήση στα arcades...

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Απομαγνητίζονται

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    Αλταιρ ως τώρα αγόραζες σαν μανιακός retail και τώρα ξεκίνησες και τα digital . Άντε κάτσε παίξε τίποτα, γιατί σύγχρονα παιχνίδια να τα αφήσεις για του χρόνου είναι κρίμα. Πρέπει να βρούμε μία έκφραση παρόμοια του "μαζεύουν σκόνη" για τα ψηφιακά παιχνίδια ρε γμτ .
    Σου έχω μία φράση...

Μαζεύουν ... bugs.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Straier το παιχνιδι λενε ειναι unplayable, κανει crash καθε λιγο και λιγακι λογω κακου emulation sto port.

Για το GoL το ξερω πως ειναι καλο, απλα δε μου πολυαρεσει να παιρνω παιχνιδια με τα οποια ξερω πως δε θα ασχοληθω συντομα. Αν ψηθει παντως κανεις εδω ειμαι, απλα αυτον τον καιρο δεν ειμαι για hardcore λιωσιματα, αλλα για καμια πιστα αραια και που δε λεω οχι. Απ' οσο βλεπω παντως σχεδον οσοι το τσιμπησαν ηδη το τιμησαν και με το παραπανω.

Καποια στιγμη θα κατσω να γραψω και 2 λογια για το τι ερχεται στο XBLA το 2011, για αλλη μια φορα θα ξηλωθουμε big time οπως φαινεται.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    τι παει να πει η αγορα τους ητανε ολοσωστη? αμα σαρεσει κατι μια δεδομενη χρονικη στιγμη εχεις τα λεφτα και θες να το παρεις το παιρνεις δεν χωραει κριση απο αλλον τι κανει ο καθενας με τα λεφτα του...νομιζω...αν εχετε αμφιβολια για το αν θα παιξετε ενα xbla που το πηρατε 5 ευρω απλα κοιταξτε ο καθενας την βιβλιοθηκη σας με καποια games που ενδεχομενος πιανουνε σκονη χρονια και ισως να τα ειχατε χρυσοπληρωσει

on topic το torchlight ειναι super νεα για το xbla θα αγοραστει σιγουρα day one αν και το εχω παιξει και στο pc

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Πάντως και σε μονό και σε διπλό άνετα μπορείς να κάτσεις και να παίξεις ένα μισάωρο τη μέρα, είναι υπεραρκετός χρόνος για να ολοκληρώσεις ένα κεφάλαιο, ίσως και δύο. Σίγουρα όμως αξίζει περισσότερο σε διπλό, οπότε κράτα το στην άκρη για μετά.

Πάντως πολύ συχνά αναφέρεις το δεν ξέρω γιατί το πήρα ενώ αγοράζεις παιχνιδάρες . Ειδικά στην περίπτωση των XBLA δεν υπάρχει πολύς χώρος για αμφιβολίες, καλά price drops σε παιχνίδια που από το release τους έλεγες ότι σου φαίνονται ενδιαφέροντα, οπότε η αγορά τους, σαν κίνηση, ήταν ολόσωστη.

Leave a comment:

• straier
    replied
    αρκει να γινει σοβαρη δουλεια και να μην ξαναδουμε την παρωδια του PoP Trilogy: HD
    Τι πρόβλημα υπήρχε;
    Το GoL να πω την αληθεια δεν ξερω γιατι το πηρα, πιο πολυ φταιει η προτροπη 2 φιλων που ηταν εδω σε καποια φαση και με "επρηξαν" για το ποσο καλο ειναι. Δε λεω, μια χαρα ειναι, αλλα το XBLA το εχω συνδυασει με τιτλους πιο arcade φιλοσοφιας και το GoL ειναι αλλη φαση.

Καποια στιγμη θα το τσεκαρω αν βρεθει και παρεα για co-op παντως, γιατι μονος απλα δεν παιζει να ασχοληθω.
    Σε διπλό είναι πολύ arcade κατάσταση πάντως με προσθήκη μυστικών.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Ενδιαφεροντες τιτλοι και οι 2, αλλα Torchlight με pad... δε νομιζω να το δοκιμαζα. Οσο για το BG&E καλη φαση για οποιον δεν το εχει παιξει, αρκει να γινει σοβαρη δουλεια και να μην ξαναδουμε την παρωδια του PoP Trilogy: HD.

To 2011 θα ερθουν πολλα φρεσκα παιχνιδια στο XBLA, οποτε λεω προσωπικα να κρατησω ποντους για τιποτα πιο πρωτοτυπο.

Στα deals των ημερων αγορασα Limbo, SMB, After Burner Climax, Trials HD και GoL. Με τα 3 πρωτα ξεμπερδεψα (με τα βασικα εστω) και ουτε εγω δεν περιμενα να ασχοληθω με ολα τοσο συντομα, αλλα τα βρηκα ολα πολυ ωραια, το καθενα με τον τροπο του.
    Ιδιως το After Burner ειναι φανταστικη arcade εμπειρια και το αναφερω γιατι ειμαι σιγουρος πως πολλοι δεν το εχουν δοκιμασει καν.

To Trials παλι θελει αρκετη υπομονη, αλλα πιστευω πως εστω και λιγο λιγο θα το προχωραω μιας και ειναι ιδανικο για μικρα (και τελειως hardcore) sessions.

Το GoL να πω την αληθεια δεν ξερω γιατι το πηρα, πιο πολυ φταιει η προτροπη 2 φιλων που ηταν εδω σε καποια φαση και με "επρηξαν" για το ποσο καλο ειναι. Δε λεω, μια χαρα ειναι, αλλα το XBLA το εχω συνδυασει με τιτλους πιο arcade φιλοσοφιας και το GoL ειναι αλλη φαση.

Καποια στιγμη θα το τσεκαρω αν βρεθει και παρεα για co-op παντως, γιατι μονος απλα δεν παιζει να ασχοληθω.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Τελεια, το Torchlight ακουγοταν οτι ειχε γινει cancel, μαλλον ηταν απλη εικασια επειδη δεν υπηρχαν νεοτερα. Το χω στο Steam βεβαια οποτε δε νομιζω να ενδωσω, ελπιζω να βγει και το 2 στο XBLA μια και αυτο θα εχει co-op.

Leave a comment:

Working...
X