Announcement

Collapse
No announcement yet.

Xbox Live Arcade

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Somari
    replied
    Ρε εσύ δε μου χες πει ότι το Πάκ θα έπεφτε στο 400άρι;;;

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Οντως δεν την περιμενα αυτη την τιμη ουτε εγω, το χα για σιγουρο 1200αρι. Καλη φαση, ιδιως για οσους δεν το εχουν παιξει. Γενικοτερα δεν εχει κατι ιδιαιτερο σαν παιχνιδι, αλλα απο ατμοσφαιρα και OST ειναι κατι που ξεφευγει οσο να ναι απο αυτα που εχουμε συνηθισει. Εγω προσωπικα δε βρισκω λογο για να το ξαναπαιξω, αλλα οσοι για 800 ποντους μην το σκεφτεστε και πολυ .

Κριμα για τους 1200 του Contra αν και η τιμη ηταν γνωστη εδω και καιρο. Βεβαια τι να λεμε, εδω ειδαμε το Bionic Commando 2 στους 1200, τουλαχιστον στο Contra εχει πεσει τρελη δουλεια στον οπτικοακουστικο τομεα.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Τελεια νεα για το Beyond Good and Evil, πραγματικα απροσμενη αυτη η τιμη. Μακαρι παντως να εχει πεσει καλη δουλεια στο HD και οχι τυπου Prince of Persia.

Λογικα θα το τιμησω και εγω μιας και δεν εχω ασχοληθει με το πρωτοτυπο!!

Leave a comment:

• Laharl
    replied
    Νέες κυκλοφορίες+τιμές για XBLA

The Xbox LIVE Arcade House Party kicks off February 16th with the release of Hard Corps: Uprising and continues into March with a total of 5 releases. Here is the full schedule:

February 16 Hard Corps: Uprising, 1200 Microsoft Points
    February 23 Bejeweled Blitz, 800 Microsoft Points
    March 2, Beyond Good & Evil HD, 800 Microsoft Points
    March 9 Torchlight, 1200 Microsoft Points
    March 16 Full House Poker, 800 Microsoft Points
    Οκ νομίζω τα 800 ποντάκια για Beyond G&E είναι καταπληκτική τιμή(δεν νομίζω να την περίμενε και κανένας) και εγώ τουλάχιστον θα το τιμήσω!

Leave a comment:

• Imrahil
    replied
    Όχι, σίγουρα ήταν 1200 γιατί και μένα μου'κανε εντύπωση και το ξανατσέκαρα. Μπήκα όμως μόλις και είναι 800 όπως λες. Ίσως γινόταν κάτι χθες γιατί όταν logαρα αρχικά μου είπε το live(τι ευγενικό που είναι) πως δεν είναι διαθέσιμο τίποτε προσωρινά και ίσως ήταν σε στάδιο αλλαγής/διόρθωσης μέχρι και αργότερα οπότε και τσέκαρα τιμές. Εκτός κι αν έχω χαζέψει εντελώς που ούτε αυτό αποκλείεται. Αυτή τη στιγμή βλέπω τα Limbo και το Τoy Soldiers στα 1200 που πάλι μου κάνει εντύπωση.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Μαλλον 800 εννοεις για το OutRun, δεν νομιζω να ανεβηκε θα ταν τελειως ακυρο...

Leave a comment:

• Imrahil
    replied
    Με το γνωστό lag μερικών χρόνων ξεκίνησα σήμερα το Braid και το βρήκα αξιοθαύμαστα πανέξυπνο! Και λίγο συγκινητικό. Συμπλήρωσα τον πρώτο(2ο) κόσμο και μου μένουν 2κομμάτια από τον δεύτερο προς το παρόν. Επίσης πήρα και Pac-Man το οποίο έκανε ο,τι υποσχόταν όσο το έπαιξα, είναι τέλειο για σύντομα sessions. Το Outrun δεν το πήρα τελικά γιατί ήταν στα 1200. Σκέφτομαι After Burner τώρα, αν και δεν το πήρε το μάτι μου στο ελληνικό live, ίσως μου ξέφυγε, και toy soldiers.

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    Open-World Zombie Survival Shambles Slowly Towards Xbox Live Arcade

Interesting...

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Ρε γμτ τα έχω ήδη παίξει και τελειώσει στο απλό ΧΒΟΧ,να τα ξαναπάρω σε HD;Πολύ μου φαίνεται...Άσε που δε νομίζω να κάτσω να τα ξαναπαίξω μέχρι τέλους.Ωραία παιχνίδια,αλλά έπαθα shooting overdose όταν τα έπαιζα.

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    Coming soon to the Xbox LIVE Marketplace

Week of February 7 – Retro Shooter:
    Duke Nukem Manhattan Project, 400 Microsoft Points (50 percent off)
    Space Invaders Infinity Gene, 400 Microsoft Points (50 percent off)
    Geometry Wars: Retro Evolved 2, 400 Microsoft Points (50 percent off)
    Serious Sam HD: The First Encounter, 400 Microsoft Points (67 percent off)
    Serious Sam HD: The Second Encounter, 400 Microsoft Points
    Galaga Legions, 400 Microsoft Points (50 percent off)
    http://majornelson.com/archive/2011/...eb-2-2011.aspx

Με 800 ms points και τα 2 Serious Sam είναι Major W1N απλά.-

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Evans
    Do not argue, he believes that PS3 has a dual core...
    Very funny. We're talking about Bioshock 2, so it's not a Playstation thread anymore, like G_Z said. -_-

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Do not argue, he believes that PS3 has a dual core...

Leave a comment:

• Laharl
    replied
    Originally posted by Tanno View Post
    Το Minerva's Den το έχω δει στο gameplay και έχω ακούσει γνώμες απ' όσους το έχουν κατεβάσει. Είναι Multiplayer κομμάτι και έχει μέσα και ένα νέο όπλο που ΔΕΝ υπάρχει στο Single player.
    Εχμ...nope?

Το Minerva's Den είναι καθαρά single player DLC,που προσθέτει γύρω στις 5 ώρες gameplay στο παιχνίδι.Το σενάριο του επίσης δεν έχει καμία σχέση με το Bioshock 2 από όσα διάβασα

Εγώ πάντως στους 400 πόντους το πήρα όπως και τελικά πήρα το Nightmare Pack στους 1000 γιατί το multiplayer του Red Dead τελικά γ@μάει

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Xeno View Post
    Btw βλεπω σε αλλα fora να χουν ψηθει ολοι για το Minerva's Den (Bioshock 2 DLC). Wtf, τοσο καλο ειναι; Ξερει κανεις τι παιζει;
    Το Minerva's Den το έχω δει στο gameplay και έχω ακούσει γνώμες απ' όσους το έχουν κατεβάσει. Είναι Multiplayer κομμάτι και έχει μέσα και ένα νέο όπλο που ΔΕΝ υπάρχει στο Single player.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Νατο και επισημα:

High-Definition Racer Speeding Towards Xbox LIVE Arcade and PlayStation Network

SEGA Rally Online Arcade, a new HD title inspired by SEGA Rally Revo and SEGA Rally 3, will be racing onto PlayStation Network and Xbox LIVE Arcade for the Xbox 360 video game and entertainment system from Microsoft in 2011. SEGA’s arcade and console favorite will include a collection of new features, including the ability for gamers to race their friends online!

SEGA Rally Online Arcade brings back all the features players could want from the popular arcade and console racers, including Championship Battle mode and Time Attack, while adding an exciting online racing mode that lets players battle it out with up to five drivers around the world. Featuring a brand new achievement system, 13 rally cars to choose from and online leaderboards, SEGA Rally Online Arcade will deliver lap after lap of intense rally action when it arrives on consoles in 2011.

For more information on SEGA Rally Online Arcade, please visit http://www.sega.com/

Leave a comment:

Working...
X