Announcement

Collapse
No announcement yet.

Xbox Live Arcade

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Titus
    replied
    Είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που θα περιμένατε να ποστάρω νέο εδώ, αλλά θα το κάνω.

Στο XBLA βγαίνουν Beyond Good And Evil HD και...ταρατατζούμ ταρατατζούμ

TORCHLIGHT!!!

Ημερομηνία κυκλοφορίας η 16η Φεβρουαρίου. Για να μπορούν να καούν και οι κονσολάδες με Diablo clones! Σπεύσατε!

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Πιάνουν χώρο στο σκληρό και δεν μπορώ να κατεβάσω demos.Με 47 ΜΒ έχω μείνει.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Αλταιρ ως τώρα αγόραζες σαν μανιακός retail και τώρα ξεκίνησες και τα digital . Άντε κάτσε παίξε τίποτα, γιατί σύγχρονα παιχνίδια να τα αφήσεις για του χρόνου είναι κρίμα. Πρέπει να βρούμε μία έκφραση παρόμοια του "μαζεύουν σκόνη" για τα ψηφιακά παιχνίδια ρε γμτ .

Leave a comment:

• Laharl
    replied
    Nαι όμως είναι ακόμα καλύτερα τα 600 :xp:

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Από τα 1200 μια χαρά είναι και τα 800.Sonic & Limbo τσιμπήθηκαν με την μία φυσικά.

Leave a comment:

• Laharl
    replied
    Ναι ρε γαμώτο,ήλπιζα ότι ένα από τα δύο θα το είχαν στους 600 πόντους.Δεν βαριέσαι και εγώ τα πήρα και τα δύο.

Η συνολική σούμα από τις εκτπώσεις

Lara Croft TGOL 600
    SMB 800
    The Writer 200
    Sonic 4 800
    Limbo 800

3200 πόντοι συνολικά ενώ αν τα έπαιρνα κανονική τιμή θα έκαναν 5360,not bad

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Οπως ειπε και ο Laharl τις τελευταιες 2 μερες τελικα οι προσφορες δεν ηταν τοσο γενναιες . Limbo σημερα στους 800 ποντους. Οπως και να εχει τοσο το sonic οσο και το Limbo αγοραστιηκαν!! ;);)

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Στο Myxbox.gr ένας χρηστής βρήκε ένα glitch που σ' επιτρέπει να κατεβάσεις οτιδήποτε από τον Αγγλικό server με τον Ελληνικό λογαριασμό σου. Τώρα περιμένουμε να μάθουμε πως το έκανε για να πάρουμε κι εμείς τίποτα από Αγγλικό.

Ή είναι καμία μούφα και παραλλαγή ?

Leave a comment:

• Laharl
    replied
    Τελικά δεν ήταν το ίδιο γενναίοι στις 30

Το Sonic 4 νομίζω μπορούσαν να το βάλουν στους 600 πόντους όπως όλα τα άλλα arcade games που είχαν 1 day deal.Αλλά τσιγκουνεύτηκαν και το βάλαν στους 800.Πάλι το πήρα βέβαια

Leave a comment:

• Laharl
    replied
    Ας ελπίσουμε να είναι το ίδιο γενναίοι εκεί στην MS στις 30 και 31 του Δεκέμβρη

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Σημερα εχουμε Mass Effect 2 DLC's

Mass Effect 2 add-ons:

Το θετικο ειναι οτι οι εκπτωσεις ειναι αρκετα γενναιες...

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Hydro Thunder σημερα μολις 400msp (απο 1200).
    Φοβερη τιμη για ενα παρα πολυ καλο παιχνιδι, ασχετως αν η πλειοψηφια εδω περα δεν παιζει καν να ενδιαφερεται για το ειδος .

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Toν Light World του SMB τον έχω στο 97%, μόνο 4 πίστες του cotton alley μου μένουν. Κατά τα άλλα από bandage ξεμπέρδεψα με worlds 1,2,4, 3 και 5 έμειναν και πάει 100% το light κομμάτι. Για dark ούτε λόγος .

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Το μενου σημερα εχει Perfect Dark στους 400. Κριμα που το μονο πραγμα που μου αρεσει σε αυτο το παιχνιδι πλεον ειναι η μουσικη του.

Btw αυτες τις μερες παιζω τις πιο ακυρες ωρες (μετα απο ξενυχτια μου χει τυχει καμποσες φορες να ανοιξω την κονσολα μετα τις 5 ξερω γω). Σε τετοιες συνθηκες το XBLA ειναι μονοδρομος.
    Συνηθως παιζω Trials το οποιο αφενος ειναι φανταστικο, αφετερου παρα πολυ δυσκολο και challenging για οποιον κυνηγαει καλους χρονους κτλ.

Οπως και να χει εχει τελεια controls, φοβερες φυσικες και παρα πολυ καλο level design. Το παιχνιδι ειναι τελειως platform παντως, το λεω γιατι ισως καποιοι να νομιζουν πως ειναι πιο κοντα σε racing ή δεν ξερω κι εγω τι.

Επισης χθες εβαλα SMBoy μετα τις 5 παλι κλασικα και εβγαλα ολο τον 4ο κοσμο μονοκοπανια.
    Δεν ξερω πως μου τη βαρεσε, αλλα οκ πλακα ειχε. Ο 5ος φαινεται αρκετα ενδιαφερων αλλα θα περιμενει μαλλον μεχρι το επομενο ξενυχτι των ημερων .

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Originally posted by Xeno View Post
    Μιας και λετε για αγορες κτλ παιχνιδιων και για recovery gamertags κτλ κτλ, ελπιζω να ξερετε πως μπορειτε να κανετε αγορες και points redemption μεσω του xbox.com ... Οποτε ουτε κονσολα χρειαζεται να εχει κανεις διαθεσιμη ουτε τιποτα, αν απλα θελει να προλαβει ενα deal...
    Νομίζω ότι πρέπει να έχεις gold αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος. Πήγα μία φορά να το κάνω (τότε με τα Monkey Islands) και μου έβγαζε μήνυμα για gold members κτλ.

Leave a comment:

Working...
X