Announcement

Collapse
No announcement yet.

Xbox Live Arcade

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ryu_gr
    replied
    Ωχ ναι ρε αυτό το είχα ξεχάσει! Αυτή είναι η καλύτερη λύση! Και προλαβαίνει το deal και εξασφαλίζει και offline προσβαση, εφόσον μπει με το δικό του xbox αργότερα.
    Ωραίος ο Xeno!

Leave a comment:

• Laharl
    replied
    Καλά αυτό εννοείτε απλά από την στιγμή που θα είναι σε ένα στρατόπεδο δεν νομίζω να έχει internet...Ένας άλλος πρέπει απλά να το κάνει μέσω net,είτε από το xbox.com είτε από ένα 360

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Μιας και λετε για αγορες κτλ παιχνιδιων και για recovery gamertags κτλ κτλ, ελπιζω να ξερετε πως μπορειτε να κανετε αγορες και points redemption μεσω του xbox.com ... Οποτε ουτε κονσολα χρειαζεται να εχει κανεις διαθεσιμη ουτε τιποτα, αν απλα θελει να προλαβει ενα deal...

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Αγοραστηκε το The Writer στα 200. Τωρα περιμενουμε μεχρι τις 30-31 για το sonic 4 και το limbo.

Σχετικα με το sonic θα μπω να διαβασω λιγο τις αποψεις των παιδιων στο αντιστοιχο topic...εχω παιξει τα περισσοτερα βασικα sonic παιχνιδια αλλα η μετα megadrive εποχη με εχει κανει να κραταω μια αποσταση απο τη σειρα. Για να ειμαι ειλικρινης τα sonic 3D, sonic R και sonic adventure 1,2 μου αρεσαν επισης παρα πολυ (τουλαχιστον την εποχη που ειχα ασχοληθει). Απο το Heroes και μετα ωστοσο το πραγμα ξεφυγε (προς τα κατω) για μενα.

Για το limbo διαβασα στο neogaf οτι κατα πασα πιθανοτητα ολα τα summer hits του arcade θα εχουν 50% εκπτωση, οποτε δεν ειναι αδυνατο να το δουμε στους 600 ποντους.

Leave a comment:

• Laharl
    replied
    Αν δεν έχει προβλήματα με την σύνδεσή του πάντως είναι κρίμα να χάσει την προσφορά :/

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Yea αυτο εννοώ. Το μεινονέκτημα είναι αυτό που είπες. Είναι λίγο σπάσιμο να μην έχεις πρόσβαση στα αρχεία αν δεν έχεις συνδεθεί για τον Α ή Β λόγο (πρόβλημα στο internet, λήξη σύνδεσης κτλ). Ενώ στο πρώτο κατέβασμα έχεις και offline πρόσβαση.

Leave a comment:

• Laharl
    replied
    Αν γίνεται αυτό που λες πιο το πρόβλημα πάλι?Εκτός αν ο Loggo δεν έχει το XBOX συνδεδεμένο στο internet.Μην ξεχνάς πως στο Live είσαι με το που ανοίγει το Xbox,είτε έχεις Silver είτε Gold.

Καλά σίγουρα θα πρέπει να το ψάξει λίγο αλλά νομίζω ότι ότι κατεβάζεις και αγοράζεις είναι συνδεδεμένο με το gamertag σου.Εφόσον συνδεθείς με το gamertag σου έχεις τα προνόμια όσον κατέβασες

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Originally posted by Laharl View Post
    Μπορείς να βάλεις κάποιον να το αγοράσει για εσένα κάνονατς recover το gamertag σου στην κονσόλα του.Μετά όταν πας στην δικιά σου κάνεις recover gamertag πας στο Limbo και πατάς Download again

Αρκεί βέβαια να του δώσεις του κωδικούς
    Originally posted by Loggo View Post
    Ναι ναι, το σκέφτηκα κι αυτό και μάλλον κάπως έτσι θα γίνει.:cheers:

Παίδες το κόλπο είναι δοκιμασμένο; Νομίζω σε αυτή περίπτωση για να παίζει μετά ο Loggo το game στην κονσόλα του θα πρέπει να είναι signed in στο Xbox Live ειδάλλως θα παίρνει pown message! Απεριόριστη πρόσβαση έχει αυτός που το κατεβάζει την πρώτη φορά στην κονσόλα του. Μετά για να το παίζει αλλού, θα πρέπει να μπαίνει στο Live με το προφιλ που το κατέβασε.

Leave a comment:

• Laharl
    replied
    Για το The Writer δεν έκανες καλά....

Αύριο όπως προβλέψανε DLC του Alan Wake deals...Το καλύτερο? 64% off!!!

Friday, December 24

Alan Wake add-ons:

· The Writer (64% off)

· The Signal (64% off)

Alan Wake raincoat avatar accessory (63% off)

Οπότε 200 ποντάκια μόλις τα DLC.Μπράβο μωρή αρρώστια MS!

http://www.xbox.com/en-US/Live/countdown2011/home

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Εγώ ευτυχώς κατέβασα το Hydrophobia, το Alan Wake: Raincoat και The Writer. Πιο πριν κατέβασα και Shinobi και Samurai Shodown II από τα arcades.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    To Castlevania το σκέφτομαι ρε γμτ,αλλά πάλι,δε νομίζω να ασχοληθώ μαζί του.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Ναι ναι, το σκέφτηκα κι αυτό και μάλλον κάπως έτσι θα γίνει.:cheers:

Leave a comment:

• Laharl
    replied
    Μπορείς να βάλεις κάποιον να το αγοράσει για εσένα κάνονατς recover το gamertag σου στην κονσόλα του.Μετά όταν πας στην δικιά σου κάνεις recover gamertag πας στο Limbo και πατάς Download again

Αρκεί βέβαια να του δώσεις του κωδικούς

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Μπήκα χθες και αγόρασα το Tooie και το Lara Croft and the Guardian of Light στα 600.

Υ.Γ. Οχιιιιιιιιιι στις 31/12 το Limbo! Θα είμαι στο στρατόπεδο και θα το χάσω.

Pwned

Leave a comment:

• Laharl
    replied
    Σημερινό deal Castlevania HoD στους 600 ποντάκους...Η "Λίστα" για ακόμα μία φορά βγαίνει σωστή

Γουστάρω πάντως που τα κάνουν όλα -50%.Μακάρι να γίνει έτσι και με Sonic-Limbo

Αύριο κατά 99,9% έχουμε Alan Wake Bargains.Λογικά στα 320 θα βάλουν τα DLC εκτός αν έχουμε καμία εκπληξούλα και δούμε τίποτα 240!

Leave a comment:

Working...
X