Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ωχ ναι ρε αυτό το είχα ξεχάσει! Αυτή είναι η καλύτερη λύση! Και προλαβαίνει το deal και εξασφαλίζει και offline προσβαση, εφόσον μπει με το δικό του xbox αργότερα.
Ωραίος ο Xeno!
Καλά αυτό εννοείτε απλά από την στιγμή που θα είναι σε ένα στρατόπεδο δεν νομίζω να έχει internet...Ένας άλλος πρέπει απλά να το κάνει μέσω net,είτε από το xbox.com είτε από ένα 360
Μιας και λετε για αγορες κτλ παιχνιδιων και για recovery gamertags κτλ κτλ, ελπιζω να ξερετε πως μπορειτε να κανετε αγορες και points redemption μεσω του xbox.com ... Οποτε ουτε κονσολα χρειαζεται να εχει κανεις διαθεσιμη ουτε τιποτα, αν απλα θελει να προλαβει ενα deal...
Αγοραστηκε το The Writer στα 200. Τωρα περιμενουμε μεχρι τις 30-31 για το sonic 4 και το limbo.
Σχετικα με το sonic θα μπω να διαβασω λιγο τις αποψεις των παιδιων στο αντιστοιχο topic...εχω παιξει τα περισσοτερα βασικα sonic παιχνιδια αλλα η μετα megadrive εποχη με εχει κανει να κραταω μια αποσταση απο τη σειρα. Για να ειμαι ειλικρινης τα sonic 3D, sonic R και sonic adventure 1,2 μου αρεσαν επισης παρα πολυ (τουλαχιστον την εποχη που ειχα ασχοληθει). Απο το Heroes και μετα ωστοσο το πραγμα ξεφυγε (προς τα κατω) για μενα.
Για το limbo διαβασα στο neogaf οτι κατα πασα πιθανοτητα ολα τα summer hits του arcade θα εχουν 50% εκπτωση, οποτε δεν ειναι αδυνατο να το δουμε στους 600 ποντους.
Yea αυτο εννοώ. Το μεινονέκτημα είναι αυτό που είπες. Είναι λίγο σπάσιμο να μην έχεις πρόσβαση στα αρχεία αν δεν έχεις συνδεθεί για τον Α ή Β λόγο (πρόβλημα στο internet, λήξη σύνδεσης κτλ). Ενώ στο πρώτο κατέβασμα έχεις και offline πρόσβαση.
Αν γίνεται αυτό που λες πιο το πρόβλημα πάλι?Εκτός αν ο Loggo δεν έχει το XBOX συνδεδεμένο στο internet.Μην ξεχνάς πως στο Live είσαι με το που ανοίγει το Xbox,είτε έχεις Silver είτε Gold.
Καλά σίγουρα θα πρέπει να το ψάξει λίγο αλλά νομίζω ότι ότι κατεβάζεις και αγοράζεις είναι συνδεδεμένο με το gamertag σου.Εφόσον συνδεθείς με το gamertag σου έχεις τα προνόμια όσον κατέβασες
Μπορείς να βάλεις κάποιον να το αγοράσει για εσένα κάνονατς recover το gamertag σου στην κονσόλα του.Μετά όταν πας στην δικιά σου κάνεις recover gamertag πας στο Limbo και πατάς Download again
Ναι ναι, το σκέφτηκα κι αυτό και μάλλον κάπως έτσι θα γίνει.:cheers:
Παίδες το κόλπο είναι δοκιμασμένο; Νομίζω σε αυτή περίπτωση για να παίζει μετά ο Loggo το game στην κονσόλα του θα πρέπει να είναι signed in στο Xbox Live ειδάλλως θα παίρνει pown message! Απεριόριστη πρόσβαση έχει αυτός που το κατεβάζει την πρώτη φορά στην κονσόλα του. Μετά για να το παίζει αλλού, θα πρέπει να μπαίνει στο Live με το προφιλ που το κατέβασε.
Μπορείς να βάλεις κάποιον να το αγοράσει για εσένα κάνονατς recover το gamertag σου στην κονσόλα του.Μετά όταν πας στην δικιά σου κάνεις recover gamertag πας στο Limbo και πατάς Download again
Leave a comment: