Announcement
Collapse
No announcement yet.
Xbox Live Arcade
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
LOL, πραγματι καθως επαιζα το Trial ειχα ξεκλειδωσει 2 achievements, ομως ο πραγματικος λογος που το αγορασα ηταν γιατι οταν τελειωσε ο χρονος ειχα ηδη εθιστει και ηθελα να συνεχισω τη πολη που εφτιαχνα (για οποιον δε ξερει το παιχνιδι μοιαζει με Settlers πολυ). Γενικα ειχα μια προιστορια με city management strategy games (Pharaoh, Zeus Master of Olympus απειρες ωρες ειδικα το πρωτο).
-
Οι φήμες πάντως λέγανε ότι το είχες αγοράσει για να μην χάσεις τους πόντους των achievments που είχες ξεκλειδώσει από το demo
Leave a comment:
-
A world of Keflings? Day 1 για τον Ramparter ευκολα
.
Ειμαι περιεργος να δω τι προσφορες θα βαλουν γυρω στα τελη του μηνα, θελω νσ πιστευω πως ολο και κατι καλο θα δουμε απο price drops κτλ
.
Leave a comment:
-
Games For Holidays από το XBLA
Αντε ωραια, ελπιζω μονο ολα αυτα να αρχιζουν να περνανε και στο ελληνικο live γιατι ετσι οπως ειναι δομημενο τωρα γινονται προσφορες και δεν το παιρνεις χαμπαρι...Τεσπα, αντε να δουμε...αποκλειστικές για τη διαδικτυακή υπηρεσία της πλατφόρμας της Microsoft, που θα κυκλοφορήσουν μεταξύ 22 Δεκεμβρίου και 5 Ιανουαρίου. Τα παιχνίδια θα είναι τα "Α World of Keflings", "Raskulls" και το, από πολλούς αναμενόμενο, "Ilomilo". Tα παιχνίδια θα τιμώνται 800 ΜS points, και είναι άγνωστο αν η εταιρία προχωρήσει σε κάποιου είδους προσφορά όπως συνέβη με το καλοκαιρινό πακέτο.
Evans σχετικα με τους ποντους, εχε στο νου σου οτι ερχονται 2 μηνυματα των 800, οποτε το δευτερο μπορει να σου ερθει αργοτερα ξερω εγω. Ελπιζω να μην failαρανε...
Leave a comment:
-
Χτες ειχα την ευκαιρια να παιξω λιγο το Puzzle Quest 2 και νιωθω οτι τα πιασε τα λεφτα του. Οτι πρεπει για μικρα sessions, μ' αρεσει που εχουν μπλεξει τη λογικη ενος απλου puzzle game με quests και leveling. Βεβαια πολλα θα κριθουν οταν αρχισω να πηγαινω σε δυσκολες "μαχες".
Leave a comment:
-
Πήρα κάμποσα cake αλλά και πάλι.Πάντως έχασα απίστευτα πολλές φορές σε κάποιες πίστες,τόσες μάλιστα που μου έλεγε να αλλάξω σε way of the coward.Δεν ξέρω τι είναι,αλλά δεν έχω σκοπό να το δοκιμάσω κιόλας.
Leave a comment:
-
Σοβαρά?? Ούτε που κοίταζα το score xD
Παίρνεις τα cakes που είναι κρυμμένα σε κάθε stage? Τσέκαρε για εναλλακτικές διαδρομές δεν είναι και ιδιαίτερα δύσκολο, λογικά εκεί οφείλεται η όποια διαφορά μας γιατί όσον αφορά το χρόνο και τις φορές που έχασα σε μερικές... άστα :kill:
Leave a comment:
-
Εγώ τσίμπησα το Splosion Man.Είχα τελειώσει το ντέμο κάμποσες φορές μα ποτέ δεν σκέφτηκα να το πάρω.Τώρα σε τέτοια τιμή,δεν το μετανιώνω καθόλου.Απίστευτο game.Άσχετο,αλλά ρε Burai είπες ότι έπαιξες τις 10 πρώτες πίστες κι έχεις σκορ 27.000+.Είμαι στην 9η κι έχω μόνο 11-12 χιλιάρικα.Με ξεφτίλισες.
Leave a comment:
-
Κοίταξε μετά από τόση ώρα με το demo δε γινόταν να μην το αγοράσω. Trials και πήρα και το dlc. Εντάξει, αισθάνομαι πολύ άσχημα που άργησα τόσο πολύ να αντιληφθώ το τι εστί Trials( το raison d'etre του ρε παιδι μου) Είχα ακούσει πολύ καλά λόγια αλλά νόμιζα, ή πιο σωστά, περίμενα κάτι διαφορετικό. Με το που έπαιξα το trial όλα αυτά άλλαξαν...
Από το προηγούμενό μου post μέχρι τις 9.30 πρπ έπαιζα και ξανα έπαιζα και όλα αυτά για να πάρω gold σε μια απλή δοκιμασία στο easy setting. Είδα και κάποια vids στο youtube από το extreme και ομολογώ πως μου ήρθε μια τάση λιποθυμίας. Το gold αποκτήθηκε μετά από προσπάθειες αλλά τα δάχτυλά μου πιάστηκαν. Ωραίες στιγμές. Μου έκανε απίστευτη εντύπωση το πώς από την αρχική ασχετοσύνή και τις απανωτές αποτυχίες και τούμπες άρχισα να αντιλαμβάνομαι μικρές λεπτομέρειες όπως τη θέση του- κακόμοιρου- αναβάτη, το ότι ο τρόπος προσγείωσης σε συνδυασμό με το γκάζι αυξάνουν ή μειώνουν την ορμή σου και άλλα.
Τώρα με το Killer Instinct, αντιλαμβάνομαι τι λες και έχεις δίκιο- αν και imo μετά τα SNK και Capcom 2d fighters έχει γεράσει αρκετά καλά, τουλάχιστον καλύτερα από τα MK. Ωστόσο πιστεύω πως μια έκδοση του Arcade θα ήταν πολύ καλή. Δοκίμασέ τη σε emu και θα δεις πόσο περισσότερο ομαλή και playable είναι σε σχέση με την άξια μεν, αρκετά toned down δε, SNES version.
Leave a comment:
-
To Trials στους 400 ηταν 1 day offer, ελπιζω να το προλαβες. Ειναι οντως πολυ καλο παιχνιδι, κατι που φαινεται και απο το demo καλα καλα, αλλα και απο το απιστευτα θετικο feedback που εχει παρει.
Τωρα η Rare δεν ξερω τι θα μπορουσε να κανει για τους παλιους fans της. Για καποιο λογο ενα ΚΙ δε θα με συγκινουσε ιδιαιτερα, παροτι το λατρεψα παλια, πλεον δεν το θεωρω ιδιαιτερα playable.
Προσωπικο απωθημενο θα ηταν το Diddy Kong Racing και ας αλλαζαν και καμποσες ονομασιες ή και χαρακτηρες για οτιδηποτε μπορει να μην ανηκει στη Rare. Και τι δε θα δινα να δω ενα τετοιο παιχνιδι με αξιοπρεπες frame-rate και χωρις την αγαπημενη μας θολουρα του 64.
Leave a comment:
-
Splosion Man τσίμπησα και πολύ ορθώς έπραξα οι πρώτες 10 πίστες έφυγαν νεράκι και γενικά γρήγορο platform με πολύ γέλιο. Ο Splosion έχει τέλεια animations για τρέξιμο, stand etc. Ειδικά όταν τρέχει σαν γορίλας
Για 160 πόντους είναι όντως τζάμπα.
Τα δύο Monkey Island, έστω σε κονσόλα, στα 400 έκαστο μετράνε άσχημα. Τα τελείωσα σε emu βέβαια- τα original- και κάποια στιγμή 8α τα τσιμπήσω σε καμμία από τις πολλές προσφορές που θα γίνουν στο Steam.
Προσωπικά αφήνω τους 1000 στην άκρη και άλλους 1600 που θα μπούνε σε 30 ημέρες μήπως και βρω κάτι καλύτερο. Αν και εφόσον πιάσω το ME 2 που όλο το αναβάλω πάω μάλλον για Shadow Broker.
Όσον αφορά τη Rare μακάρι να έβγαζε ένα Killer Instict Arcade τώρα που γυρίζει, αλλά μπαααα, πλέον επικεντρώνεται στο Kinect.
EDIT:
Με τόση κουβέντα για το Trials HD είπα να το βάλω. Μιαμιση ώρα μετά με ματωμένα δάκτυλα καταλαβαίνω τον ντόρο που γίνεται. Μάλλον θα φύγουν οσονούπω άλλοι λίγοι πόντοι. Κόλλημα είναι το άτιμο...
Leave a comment:
-
Ειδα και το trial του Ιlomilo - αν θυμαμαι καλα του Molyneaux ειναι αυτο.
Βγήκε;;;;;;;;; Πω με έστειλες τώρα!!!!!! Γαμώ το ελληνικό live μου πω ρε παίρνω φόρα να κουτουλήσω............
Leave a comment:
Leave a comment: