Announcement

Collapse
No announcement yet.

Xbox Live Arcade

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Altair
    replied
    Ισχύει αυτό που λες.Migration γίνεται ανά 365 μέρες μόνο.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Επισης για οσους σκεφτονται να το γυρισουν σε ελληνικο acc και μετα παλι σε αγγλικο (για ενα προφανες win-win situation )καπου διαβασα πως πλεον επιτρεπεται μονο μια αλλαγη χωρας μεσα σε 1 ετος.
    Οποιος δε βαριεται ας το ψαξει λιγο παραπανω^^.

Leave a comment:

• Laharl
    replied
    Ναι δεν έχεις άδικο.

Απλά πιστεύω πως σιγά σιγά όλο και βάζουν νέα πράγματα στο ελληνικό live και από την στιγμή που video ταινίες κτλ δεν με ενδιαφέρουν νομίζω πως τα arcade games και τα dlcs έχουν δεσμευτεί ότι σιγά σιγά θα τα βάλουν.

Περιμένω πάντως feedback από το forum για να κάνω το μεγάλο βήμα

Edit:Altair η προσφορά με τους πόντους είναι μέχρι το τέλος του 2010.Παίρνεις 1600 εάν εχεις αγοράσει κάτι από το Marketplace και 800 εάν δεν έχεις πάρει τίποτα

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Κι εγώ έτσι σκέφτομαι.Άμα περάσει ο καιρός ίσως την κάνω κι εγώ την μετάβαση.Άλλωστε νομίζω πως όσοι πρόλαβαν να πάρουν πόντους,πρόλαβαν.Επίσης κάπου διάβασα ότι αν δεν έχεις κάνει ποτέ αγορές από XBLA παίρνεις μόνο 800 πόντους.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Εγω ειμαι κατα της αλλαγης σε ελληνικο XBL, οι ελλειψεις ειναι εμφανεις και το μελλον αβεβαιο .
    Προτιμω τη σιγουρια που θα εχω με το αγγλικο account γνωριζοντας πως δε μου λειπει τιποτα, παρα να παρω τωρα 1600 ποντους και αυριο να μην εχω που να τους ξοδεψω.

Ο καθενας κανει τις επιλογες του βεβαια, εγω απλα τη δικη μου γνωμη ηθελα να πω .

Leave a comment:

• Laharl
    replied
    1600 ποντάκια είναι δελεαστικά και δεν με ενδιαφέρει που λείπουν κάποια πράγματα από το live

Το μόνον που θέλω είναι να παίζουν κανονικά τα πάντα όλα που έχω κατεβάσει μέχρι τώρα,είτε υπάρχουν είτε όχι στο ελληνικό live

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Παιδιά σκεφτείτε το προτού κάνετε την μετσφορά,το ελληνικό live έχει πολύ μεγάλες ελλείψεις σε περιεχόμενο συγκριτικά με άλλες εκδόσεις.

Λογικά με τον καιρό θα βελτιωθεί η κατάσταση βέβαια.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Nομίζω πως είναι οι πόντοι που μας χρωστούσαν από τις αγορές του Οκτώβρη. 1160 ζεστοί πόντοι για τις προσφορές της Black Friday- αν όντως ισχύουν. Έκανα και migrate- thanks Bart- και όλα καλά, προς το παρόν.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Εχουν μεταφερει τα στοιχεια τους στο ελληνικο xbox live. Κανοντας την μεταφορα εχεις καποια μπονους. Εγω ακομα δεν εχω μπει στον κοπο btw...Πειτε ρε καμια εντυπωση, περα απο τους ποντους αξιζει η μεταφορα?

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Παιδιά τι έχει γίνει και παίρνετε τσάμπα πόντους;

Leave a comment:

• Pilgrim
    replied
    Ελπίζω να μπουν οι πόντοι και σε μένα μέχρι αυριο μπας και προλάβω να αγοράσω Monkey Island 2 αλλιώς θα πάνε στο map pack του reach.
    Χτες με ενημέρωσε ενας φίλος που έκανε μετάτροπή του account του σε ελληνικό οτι του στείλανε 2 κώδικους των 800 points! αν ισχυει κάτι τέτοιο με 1600 ποντάκια είμαι άρχοντας.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    To TMNT μην το πάρεις. Πάρα πολύ μέτριο remake σε όλα κατώτερο του 4 για το snes. Το χαντάκωσε η Ubi το game. Εμ η Konami τότε ζωγράφιζε..

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Ελπίζω να μπήκαν τα εξτρά 800 ms points, να πάρω και τα δύο monkey island. Τώρα έχω 650 στο λογαριασμό μου. Όταν γυρίσω σπίτι θα πάρω το ένα .

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Πωπω παιρνω καρτα και αγοραζω τα παντα ολα αυριο αν οντως ισχυουν και για μας οι προσφορες. Δηλαδη οκ Splosion Man για πλακα, ισως και TMNT λογω αστειας τιμης και απο κει και περα Monkey Island 2 (εχω το 1), Portal Still Alive (επειδη ξερω οτι εχει καποια εξτρα απο την pc εκδοση) ισως και Magic the Gathering.

ΥΓ: Το Trials οποιος δε το χει ηδη πρεπει να το παρει εκτος κι αν δεν τον ενδιαφερει καθολου το ειδος, ειναι τελειο deal για ενα game που μπορειτε να παιζετε απειρες ωρες.

Leave a comment:

• Imrahil
    replied
    Το Megaman 10 αξίζει;

Leave a comment:

Working...
X