Announcement
Collapse
No announcement yet.
Xbox Live Arcade
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Wow, ανοιξα το X360 μετα απο καιρο και τωρα ειδα τι γινεται με τις προσφορες...Μολις τσιμπησα και τα δυο Monkey Island για 800 ποντους συνολικα. Εχω ακομα 1350 mp αλλα δεν ξερω αν θα αγορασω κατι αλλο. Το limbo οσο εχει τετοια τιμη δεν υπαρχει περιπτωση να παει για αγορα. Θα δουμε, παω να συνεχισω το ψαξιμο!!
-
Oχι πως δεν το ξερα αλλα το Trials ειναι τελειο
.
Παντα με αποθαρρυνε το οτι περαν των 1200 ποντων ηθελα 400 για ενα DLC και συντομα αλλους 400 ποντους (βγαινει νεο DLC 1/12), αλλα τωρα οκ αλλαζει το πραγμα σιγουρα.
Πηρα αυτα που ειπα λοιπον και πλεον ειμαι στους 2300 ποντους, ενω εχω αλλη μια καρτα των 2100 στην ακρη την οποια δεν ξερω ακομα ποτε και πως θα την αξιοποιησω.
Αντε να ρθει και η μερα που θα βαλουν σε προσφορα τα παιχνιδια της Rare, κατα τ' αλλα δε νομιζω να με ενδιαφερει κατι αλλο ιδιαιτερα (οχι πως αυτα με καινε εδω που τα λεμε, αν ηταν θα τα ειχα ηδη αγορασει..).
Ειδα και το trial του Ιlomilo - αν θυμαμαι καλα του Molyneaux ειναι αυτο.
Παραηταν γουτσου-γουτσου, δεν τα μπορω αυτα
.
Στην τελικη οκ ενα puzzle ηταν με μηχανισμους που πανω κατω εχουμε ξαναδει.
Keep on failing Peter
.
Leave a comment:
-
Μαλλον θα κρατησω του ποντους για και οταν ξαναπαρω καρτα, νομιζω μεσα στις γιορτες θα υπαρχουν ημερησια deals οπως περυσι.
Leave a comment:
-
Δίκιο έχεις σε αυτό, με αυτά τα deals μπαίνεις αμέσως στο τρυπάκι να αγοράσεις κάποιους τίτλους που διαφορετικά μάλλον δε θα το σκεφτόσουν καν. Το Splosion Man τελικά δε θα το πάρω επειδή δε μου πολυάρεσε και ξέρω ότι δε θα κάτσω να ασχοληθώ, σε τέτοια τιμή όμως σίγουρα αξίζει.
Leave a comment:
-
Ok cool, αρα βλεπω να μενω στο 800αρι του Trials μαζι με το 1ο dlc (400+240) και Splosion Man (160).
Η πλακα ειναι πως πρεπει να μαι ο μονος που απο την ωρα που επαιξα το demo γουσταρα απειρα. Θα το επαιρνα αυτο ηταν λιγο πριν μπω στρατο και λεω οκ ασε. Θυμαμαι που σε μια φαση το χαν βαλει 400 ποντους και ειχα ξενερωσει οταν το μαθα γιατι λογω στρατου παλι δε μπορεσα να το τσιμπησω. Εν τελει το πουλανε στην πιο ξεφτιλα τιμη, με 160 ποντους ουτε avtars δεν παιρνεις ξερω γω.
Ελπιζω η MS να καταλαβει ποσο σημαντικα ειναι αυτα τα deals και να τα αυξησει, διοτι το deal of the week ποτε δεν ηταν αρκετο.
Leave a comment:
-
Όχι, τσάμπα MSP.Το Still Alive αξιζει για οσους εχουν παιξει το Portal ή τα extras δεν ειναι αρκετα;
Leave a comment:
-
Παρε με 240 το Trials HD Big Pack αν δεν το εχεις ηδη.
Τι να σου προτεινω δεν ξερω, τα πηρες ολα κι εφυγες
.
Τα υπολοιπα imo δεν αξιζουν ή μαλλον δε θα σου αρεσουν λογικα.
Παω κι εγω σιγα σιγα να ανοιξω XBOX να τσιμπησω τιποτα.
Ξενερωσα λιγακι που τωρα τους ηρθε να βαλουν τα 2 ΜΙ για 800 ποντους. Οταν ηταν ολα τα MI on sale σε PSN, iPhone, PC η MS δεν εκανε τιποτα κι εγω τα πηρα στο PSN οπου το 1ο ΜΙ μου εκανε freeze απειρες φορες - παλι καλα που το τελειωσα.
Το Still Alive αξιζει για οσους εχουν παιξει το Portal ή τα extras δεν ειναι αρκετα;
Leave a comment:
-
Μην πάρεις με τπτ το Turtles in Time. Πιο χάλια remake δε θυμάμαι να έχω δει. Το κατέβασα να το δω πάλι μήπως ήμουν αυστηρός την πρώτη φορά. Η ubi το έκανε ένα brawler της σειράς, καθόλου patterns σε εχθρούς και το χειρότερο κανένα pattern στο boss. Για την ακρίβεια ο Baxter πλέον ένα συνονθύλευμα τυχαίων attacks είναι με αποτέλεσμα να μην μπορείς να προβλέψεις τι θα ακολουθήσει, οπότε κάνεις ένα ντου και άγιος ο θεός. Απογοήτευση σκέτη έφαγε delete πάλι στο λεπτό.
Πάρε κανά dlc, avatar ή theme. Ή βάλε άλλους 400 και πάρε το Afterburner Climax
Leave a comment:
-
Τελικα πηρα MI2, Splosion Man, Portal Still Alive και Puzzle Quest 2. Συνολο: 1760 msp
Μου εμειναν 440 points, καμια προταση;
Leave a comment:
-
Μόλις έκανα το migration, εντυπώσεις κτλ από αύριο. Πάντως από όσα διάβασα 1600 πόντους παίρνεις αν έχεις αγοράσει οτιδήποτε από το XBL πριν το migration και όχι μετά. Όταν μου έρθουν θα σας ενημερώσω.
Leave a comment:
-
Απο XBLA ξερουμε αν υπαρχουν σοβαρες ελλειψεις; Επι της ουσιας εδω που τα λεμε δε με νοιαζει τιποτα αλλο, απλα θελω αυτοι οι τιτλοι να βγαινουν στην ωρα τους (καθε Τεταρτη οπως εχουμε μαθει) και να ξερω πως δε θα εχω μια περιορισμενη γκαμα επιλογων (οκ δε νοιαζομαι για τιτλους που ουτε πριν μπορουσαμε να αγορασουμε τυπου Doom, Duke Nukem κτλ).
Leave a comment:
-
Νομίζω όμως δεν έχει indie games το Ελληνικό και ούτε θα έχει ποτέ.Είναι αποκλειστικά σε Αγγλία και Αμερική αν δεν κάνω λάθος.
Leave a comment:
-
Μετά το πέρας των προσφορών θα μεταβώ σε ελληνικό. Αφενός κάποια στιγμή θα κάνω την κίνηση, αφετέρου θα έχω κάποια extra MSP (1600 βασικά, κάθε άλλο παρά "κάποια") οπότε δε βρίσκω το λόγο να περιμένω.
Leave a comment:
-
Αρα αν κανω migrate ενα secondary acc που εχω θα παρω εστω και 800 ποντους; Δε νομιζω να ναι τοσο απλο, ολο και κατι θα εχουν σκεφτει...
@Burai: Οκ δεν ειναι θεμα να μην παιζει το DLC που εχεις ηδη. Το θεμα ειναι αν θα σε περιορισει στο μελλον στη διαθεσιμοτητα τιτλων XBL, Game Demos κτλ..
Leave a comment:
-
Μόλις ένα μήνα έχει που έγινε η αλλαγή και ήδη είναι αρκετά περιεκτικό το marketplace. Αν κρίνω απο το ελληνικό psn που δεν έχει να ζηλέψει και πολλά από τα άλλα ευρωπαϊκά, τότε το ίδιο θα συμβεί και με το ελληνικό live σιγά σιγά.
Τώρα αν θελετε online streaming υπηρεσίες, skynews, zune και δεν ξέρω εγώ τι άλλο- streaming συνταγών από τον Jamie Oliver- μείνετε στο αγγλικό.
Μια φορά το Mushi DLC μια χαρά το βλέπω να παίζει.
Leave a comment:
Leave a comment: