Announcement

Collapse
No announcement yet.

Xbox Live Arcade

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Altair
    replied
    Το είδα κι εγώ αλλά νόμιζα πως είναι μόνο για Αμερική.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Απορω πως δεν εχει γραψει κανεις για τα Black Friday deals τα οποια ειναι γνωστα εδω και 2 μερες.
    Ας κανω την αρχη μιας και μεχρι τωρα απλα βαριομουν .
    Αυτη τη βδομαδα ισχυουν καποια offers στο XBL (μεχρι την Κυριακη λογικα), ενω την Παρασκευη και μονο θα ισχυουν καποιες επιπλεον προσφορες.

Δεν εχω τσεκαρει τι ισχυει στην πραξη για εμας τους Ευρωπαιους γιατι δεν εχω προσβαση στο net αυτες τις μερες, αλλα οκ 99% τα ακολουθα ισχυουν και για εμας.

Αρχιζουμε με τα deals που θα ισχυουν μονο την Παρασκευη:

160 Microsoft Points:
    Greed Corp
    Splosion Man
    TMNT: Turtles in Time Re-shelled
    The Force Unleashed - Starkiller Lightsaber (Avatar prop)

400 Microsoft Points:
    Rock Band - Creedence Clearwater Revival Song Pack
    Grand Theft Auto: San Andreas
    Halo: Combat Evolved
    Trials HD
    ... ενω για ολη αυτη την εβδομαδα ισχυουν τα εξης:

DLC
    Splinter Cell Conviction Deniable Ops: Insurgency Regular Price: 800 Discount Price: 400 Savings: 50%
    Alan Wake The Signal Regular Price: 560 Discount Price: 320 Savings: 43%
    Trials HD The Big Pack Regular Price: 400 Discount Price: 240 Savings: 40%
    Rock Band 3 - Lady Gaga Pack 01 Regular Price: 560 Discount Price: 280 Savings: 50%
    Rock Band 3 - Nirvana Pack 01 Regular Price: 880 Discount Price: 640 Savings: 27%
    Rock Band 3 - Nirvana Pack 02 Regular Price: 440 Discount Price: 240 Savings: 45%

GAMES
    Monkey Island: Special Edition Regular Price: 800 Discount Price: 400 Savings: 50%
    Monkey Island 2 Regular Price: 800 Discount Price: 400 Savings: 50%

Puzzle Quest 2 Regular Price: 1200 Discount Price: 800 Savings: 33%
    Serious Sam TSE Regular Price: 1200 Discount Price: 600 Savings: 50%
    Zombie Apocalypse Regular Price: 800 Discount Price: 400 Savings: 50%
    Portal: Still Alive Regular Price: 1200 Discount Price: 400 Savings: 67%
    VooDoo Dice Regular Price: 800 Discount Price: 400 Savings: 50%
    Mega Man 10 Regular Price: 800 Discount Price: 400 Savings: 50%
    Magic the Gathering Regular Price: 800 Discount Price: 400 Savings: 50%
    Madden NFL Arcade Regular Price: 800 Discount Price: 400 Savings: 50%

Βλεπω να τσιμπαω Splosion Man, Trials HD + Trials HD Big Pack.
    Κριμα που ο χρονος εχει μονο μια black Friday (και κριμα που μονο οι αμερικανοι εχουν τετοιες γιορτες ).

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    εγω ο μαλακας αγόρασα ενα παιχνίδι που τερματιζόταν σε 10 λεπτά... πφφφφ.... μπορει να αγοράσω το πακμαν για να ξεχαστω ομως...

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    Για να συνεχίσω λίγο την συζήτηση περί Pac-man να πω οτι συμφωνώ απόλυτα με τον Xeno. Και εγώ δεν συμπαθούσα το κλασσικό Pac-man των Arcades , αλλά όταν έπαιξα το trial του CE ξετρελάθηκα και περιττό να πω πως έγινε instant buy . Καμία απολύτως σχέση μ ε το κλασσικό , τέλος.
    Τώρα για το DX , το έπαιξα και αυτό και είναι από άλλο πλανήτη , το ήδη τέλειο CE ακόμα καλύτερο , τι άλλο θέλει κανείς ; Λογικά μία από αυτές τις μέρες το παίρνω.

Leave a comment:

• straier
    replied
    To Journey δεν έχει βγει καν, το περιμένουμε μέσα στο 2011 .
    Και δεν παίζει να βγει σε Xbox live εξάλλου.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    To Journey δεν έχει βγει καν, το περιμένουμε μέσα στο 2011 .

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Winterbottom θα πρότεινα κι εγώ (γιατί όχι Limbo, είσαι μια πόρνη της καλλιτεχνίας και θα σου αρέσει σίγουρα, ή το Journey αν έχει βγει και σε XBLA) αλλά έχει ένα εκνευριστικό "λάθος" στο σχεδιασμό - το καπέλο του Winterbottom είναι πολύ στενό, οπότε όποτε πρέπει να ανέβεις πάνω του δυσκολεύεσαι πάρα πολύ στο σημάδι. Εμένα με εκνεύρισε πολύ και το θεωρώ σχεδιαστική αστοχία, αλλά παραμένει πολύ καλό παιχνίδι κατά τα άλλα.

Τα Monkey Island επίσης δεν είναι χαλαρωτικά, παραμένουν το ίδιο δύσκολα adventures με τότε ενώ τα remake τους είναι πιστά στο σχεδιαστικό πνεύμα των παλιών.

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Quick action games for the win!

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Λογικα τσαμπα ελπιζεις, Namco+PC=

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Το Pac Man που είδα από τα βιντεάκια είναι ό,τι πιο ΥΠΕΡΤΑΤΟ έχω δει εδώ και πολύ καιρό. Λέτε να κυκλοφορήσει για PC ή τζάμπα ελπίζω ?

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Κατανοώ ότι το άκουσμα ενός reimagining στο Pac-Man δεν φαντάζει και ότι πιο δελεαστικό, «πόσο ενδιαφέρον μπορεί να έχει πια;» είναι η λογική αντίδραση. Είναι απλά μέχρι να παίξεις, μετά ο κόσμος θα είναι διαφορετικός...για πάντα.

Όσοι από δω μέσα τιμήσαμε το Pac-Man CE κολλήσαμε άσχημα μαζί του, όλοι έχουμε να πούμε τα καλύτερα και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι, θα δεις...

Originally posted by Imrahil View Post
    Το Winterbottom που ανέφερες τσέκαρα και μου κίνησε το ενδιαφέρον και μάλλον καταλήγω σε Rez, Pacman και κάποιο από Braid ή Winterbottom. Και για το μέλλον Outrun και Toy Soldiers.
    Το κάνεις σωστά.

Leave a comment:

• Imrahil
    replied
    Ναι Λόγγε, κάτι τέτοιο είχα καταλάβει κι εγώ για το Πακμαν και θα πάρω το νέο, είμαι περίεργος τι το τόσο το διαφορετικό είχε το CE σε σχέση με το ορίτζιναλ. Το Banjo το είχα τερματίσει στο N64 όποτε είμαι καλυμμένος. Είμαι μέγας φαν χελωνονιντζακίων και έπαιξα και το ντέμο του συγκεκριμένου που ήταν συμπαθητικό, θα προτιμούσα βέβαια επανέκδοση του ΝES game που ηταν επικών διαστάσεων παιχνίδι(και επικού πρηξίματος). Το 1ο Monkey island παραείναι ρετρο για τα γούστα μου, το 2ο το σκεφτόμουν, τα 3 κ 4 τα είχα λατρέψει στο πισι. Τα Tales όσο είδα δεν έχουν βγει Live, έτσι, περίεργο γιατί θα ταιριάζανε. Το Winterbottom που ανέφερες τσέκαρα και μου κίνησε το ενδιαφέρον και μάλλον καταλήγω σε Rez, Pacman και κάποιο από Braid ή Winterbottom. Και για το μέλλον Outrun και Toy Soldiers.

edit: Xeno, ούτε εσύ αγαπάς έφηβες μεταλλαγμένες νίντζα χελώνες, γιατί όχι; Εγώ είμαι ο Λεονάρντο. Αλήθεια, είμαι χελώνος και δέρνω βρωμοπατουσάδες. Ποιος είναι βρωμοπατουσάς εδώ μέσα να τον περιλάβω;

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Για μενα η πιο καλη αγορα που εχω κανει ειναι το Rez HD, δε μπορω να του προσαψω τιποτα αρνητικο - αντε το οτι εχει μολις 5 πιστες.
    Ακομα και τωρα παντως οποτε θελω να ξεσκασω το βαζω και παιζω εστω και 1-2 πιστες και παντα με ταξιδευει. Οπτικοακουστικα ειναι απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω δει, αν οχι το καλυτερο. Replay value εχει σιγουρα και σου επιτρεπει να παιζεις ειτε για high scores, ειτε στο χαλαρο χωρις να σε νοιαζει τιποτα.

Το Braid ειναι οντως φοβερο, παρολαυτα δεν πιστευω πως ειναι αυτο που ψαχνεις αυτη τη στιγμη μιας και δεν εχει στο ελαχιστο καποια arcade φιλοσοφια.

Το νεο Pac Man τσεκαρε το. Το παλιο ηταν ο ορισμος του ποιοτικου makeover και το νεο λενε πως εχει βελτιωθει σε καθε τομεα, οποτε για 800 ποντους δε μπορεις να πεσεις εξω.

Το Pac Man χαλαρο δεν ειναι σιγουρα, αλλα ειναι ιδανικο για μικρα sessions και αρκετα εθιστικο.

Για TMNT ουτε λογος, αστο στην ακρη καλυτερα.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Αν με τον όρο «χαλαρό» εννοείς Pick n Play, το Pac-Man είναι must. Στο Pac-Man βέβαια θα είσαι συνεχώς σε ένταση οπότε αν το «χαλαρό» το λες κυριολεκτικά...άσε καλύτερα.

Μόλις κυκλοφόρησε το Pac-Man Championship Edition DX, sequel του καταπληκτικού Pac-Man CE. Το CE ήταν ένα από τα καλύτερα reimaginings κλασικών τίτλων που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ. Λέγεται ότι το DX είναι ακόμα καλύτερο, οπότε από τη στιγμή που είναι να πάρεις ένα, πάρε το DX (αμφότερα στα 800 MSP είναι).

Το ΤΜΝΤ1989 αγόρασέ το μόνο αν είναι μεγάλος fan του είδους ή του κλασικού τίτλου, υπάρχουν καλύτερες επιλογές στο XBLA και καινούργια πράγματα να δεις.

Η ποιότητα υπάρχει, από κει και πέρα είναι καθαρά θέμα γούστου και του τι θες να παίξεις. Braid, Rez και Pac-Man CE που ανέφερες είναι όλα καταπληκτικές επιλογές. Shadow Complex, Trials, Geometry Wars και The Misadventures of P.B. Winterbottom είναι, μεταξύ άλλων, μερικοί από τους Top τίτλους στο XBLA.

Από κει και πέρα υπάρχουν και πολλοί κλασικοί τίτλοι όπως Banjo Kazooie (must αν δε το έχεις παίξει και είσαι fan των 3D Platformers), Bionic Commando, Ikaruga, τα Monkey Island games κλπ. Μπορείς πάντα να κατεβάσεις τα demos και να δεις τι σου κάνει περισσότερο.

Leave a comment:

• Imrahil
    replied
    Πήρα 2100 πόντους για Arcade(πρώτη φορά θα αγοράσω). Τι προτείνετε; Προσανατολίζομαι σε RezHD, Braid, ΤΜΝΤ1989 και κάποιο Pac-Man αν και μπερδεύτηκα με τα flameακια από πάνω. Βγήκε κάποιο καινούριο Pacman τώρα και γενικά ποιο είναι το καλύτερο και το πιο συμφέρον στην τιμή;

edit: Trials και Shadow Complex τα έχω παίξει σε xbox αδελφού, ωραία είναι, αλλά πολύ full, θέλω κάτι χαλαρό για in-between games ή για όταν δεν έχω πολύ χρόνο

Leave a comment:

Working...
X