τσιμπησα και εγω με την σειρα μου το super meat boy....τι να πω... ιδιουφυες platformer απο τα καλυτερα που εχω παιξει εδω και πολλα χρονια , τουλαχιστον στην τριπλετα αμεσος ακριβης χερισμος-σχεδιασμος πιστων-σωστης αυξανομενης δυσκολιας δεν εχει αντιπαλο κρινοντας so far απο τους τρεις πρωτους κοσμους που εχω περασει
MUST για τους fans του ειδους
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Xbox Live Arcade
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Δεν ειναι λαθος, ετσι ειναι το παιχνιδι. Τα νεα tables τα πληρωνεις ξεχωριστα παντως.
Leave a comment:
-
pinball fx 2 free για αγορα στο xbox live μπορει να εχει γίνει λάθος οπότε μπείτε μια να το κατεβάσετε
Leave a comment:
-
Ε καλά τα 2€ δε θα λείψουν από κανέναν, το θέμα είναι που θες να έχεις τον εκάστοτε τίτλο για τους δικούς σου λόγους. Να μιλούσαμε για 5+€ να το καταλάβαινα, για τέτοια ποσά ούτε καν το αναφέρεις.
Leave a comment:
-
Woa.... Έβλεπα παντού 15$ βασικά.
Καλα ελέω δίσκου πλέον ό,τι αγοράζω το παίρνω κατά 90% στο PSN. Τέλος πάντων εγώ το ξεκίνησα και οι ατάκες στην πρώτη ώρα είναι απίστευτες. Σε κάποια φάση λες σε παιδάκια που έχουν ντυθεί μούμιες. So i guess that about WRAPS things up for you guys, eh?
Το χιούμορ χαλαρά μέχρι στιγμής πιο έξυπνο από το Brutal.
Leave a comment:
-
Παραπανω προφανως, αλλα οκ στο XBLA οι τιμες ειναι πολυ πιο ευελικτες ενω στο PSN απελπιστικα fixed.
Leave a comment:
-
Originally posted by Burai_Fighter View Postγια 11€ στο PSN.
Σαφώς αν θέλεις κάτι σε arcade game δε θα το συνιστούσα.
... ή για 9 ευρω περιπου στο XBLA
.
Θα δω μερικα reviews για να παρω μια πληρεστερη εικονα του τιτλου.
Αν η διαρκεια ειναι πανως μολις 5-6 ωρες τοτε οκ, εδω σιγουρα μου τα χαλαει λιγο ο τιτλος :/.
Leave a comment:
-
Από το demo πάντα μου άρεσε η αισθητική του και η a la Paper Mario rpg προσέγγιση στις μάχες. Θεωρώ δεδομένο πως πρέπει να είσαι έτοιμος να κάνεις συμβιβασμούς στο gameplay στα games της Double Fine. Τουλάχιστον μετά τα Psychonauts και Brutal Legend αυτό πιστεύω. Επίσης είναι και καλή η τιμή για τη διάρκεια. 5-6 ώρες για τερματισμό+ κάποια sidequests για 11€ στο PSN.
Σαφώς αν θέλεις κάτι σε arcade game δε θα το συνιστούσα.
Leave a comment:
-
Εκ πρωτης δε μου αρεσε σιγουρα, θα ηθελα βεβαια να ακουσω τι αρεσε σε εσας σε αυτον τον τιτλο. Ωραια η αισθητικη και πρεπει να εχει γελιο γενικα η ολη φαση, αλλα οκ εχω συνηθισει να προτιμαω πιο arcade παιχνιδια σε τετοιες υπηρεσιες μιας και απο παιχνιδια μεγαλυτερης διαρκειας, βλ. RPGs κτλ εχω ηδη αρκετα στην ακρη..
Leave a comment:
-
Τώρα για "μεγάλη" κυκλοφορία θα σου έλεγα το Costume Quest το οποίο μάλλον μόνο σε μένα άρεσε.
Άντε πάμε για αγορά και οι δύο, να τα λέμε όσο το παίζουμε
.
Leave a comment:
-
Θα σου προτεινα το Shoot 1UP. Indie game είναι στα 80 ποντάκια και έχω φάει κόλλημα την τελευταία εβδομάδα. Shmup οπου ελέγχεις ταυτόχρονα μέχρι και 30 spaceships είναι. Τώρα βέβαια δεν ξέρω αν θα σου αρέσει, αλλά υπάρχει και trial. Τσεκαρε αν θες και το Explosionade από την ίδια ομάδα.
Τώρα για "μεγάλη" κυκλοφορία θα σου έλεγα το Costume Quest το οποίο μάλλον μόνο σε μένα άρεσε.
Αυτό που περιγράφεις πάντως καλύπτεται νομίζω και από το Joe Danger στο PSN.
Leave a comment:
-
Ελεγα να τσιμπησω τιποτα και ψαχνω κατι με μικρες πιστες, μεγαλο fun factor ή εστω challenge και καποιο replay value.
To SMB ηταν η 1η μου αγορα μπορει και απο το 2008 καλα καλα και θα ηθελα κατι παραπλησιας (στο πολυ περιπου φιλοσοφιας).
Το μονο που μου ρχεται στο μυαλο ειναι το Trials HD, αλλα περιμενω αλλες τετοιες προτασεις.
Το Trials ειναι ιδανικο, αλλα οκ το μονο που με βαζει σε σκεψεις ειναι το οτι κανει 1200 ποντους και θες και αλλους 400 για το expansion - ατιμα dlc, ακομα δε λεω να τα χωνεψω..
Leave a comment:

Leave a comment: