Announcement
Collapse
No announcement yet.
Xbox Live Arcade
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Δε νομιζω οτι το μαδανε, το προηγουμενο βγηκε 3 χρονια πριν. Παντως το σκεφτομαι πολυ να παρω αυτο αφου δε πηρα το πρωτο, τελικα ενα arcade game χρειαζεται για μικρα sessions και το Outrun το χω παρα λιωσει.
-
To Pac-Man παντως σε αυτη την εκδοχη ειναι ο ορισμος του τελειου arcade game. Οταν λενε πως το CE εγινε ακομα καλυτερο με το CE: DX τοτε δε θελει και πολυ, ιδιως για καποιον που δεν ειχε αγορασει το CE.
Κριμα παντως που δε βαλαν online 5πλο, απορω πώς και δεν τους εκοψε....
Leave a comment:
-
Σας ηρθαν οι πόντοι? εμενα τιποτα ακόμα...
(800 εξτρα ποντοι με την αγορα δυο παιχνιδιων κλπ...)
Leave a comment:
-
Τότε που είχε βγει είχα ψηθεί πάρα πολύ, αλλά κάτι η βαρεμάρα, κάτι άλλα παιχνίδια δεν το άγγιξα ποτέ. Δε με πολυέψηνε και μετά οπότε δεν ήθελε και πολύ για να μην ενδιαφερθώ ξανά. Αυτό ίσως το αγοράσω, αν και πάλι υπάρχουν άλλες προτεραιότητες. Τι μας έκανες bart με το dp
.
Leave a comment:
-
Σημερα βγαινει το Pac-Man CE: DX και η κυκλοφορια του και μονο φανταζομαι ξυπναει μνημες για μερικους απο αυτο το φορουμ λογω του καψιματος που ειχε πεσει μια περιοδος με το CE.
Οριστε και το review του ΙGN:
Closing Comments
Pac-Man Championship Edition DX boasts simple, addictive gameplay that will have you competing for high scores on the leaderboards for months. Everything that made the first game a hit is still here, accompanied by a bunch of new mazes, modes, and ghosts -- all for $10. It's hard to imagine a more perfect Xbox Live Arcade game. This is a master class in game design: you will understand it instantly, enjoy it instantly, and want to play again and again.
.IGN Ratings for Pac-Man Championship Edition DX (X360).
Rating Description
out of 10 Click here for ratings guide
10 Presentation
Way more content than the first game, wrapped up in slick visuals and a user-friendly interface.
9.0 Graphics
There are several different maze skins and character designs to choose from, and they all look great.
9.0 Sound
Bouncy techno tunes that become more intense as the timer counts down.
10 Gameplay
Simple and wildly satisfying, this is the perfect arcade game. The addition of more ghosts makes it feel significantly different from the first Championship Edition.
10 Lasting Appeal
Serious players will be battling it out on the leaderboards for the foreseeable future.
OVERALL Masterful
(10 out of 10)
Leave a comment:
-
Κατά πάσα πιθανότητα εννοείς ένα side scrolling shooter. Το παιχνίδι το ξέρω και είναι πολύ πολύ καλό και τίγκα στο αίμα. Αξίζει πραγματικά τον κόπο, και αν δεν είσαι σίγουρος δες το στο Mame.Originally posted by Xeno View PostΒγηκε σημερα μαζι με καποια αλλα παιχνιδια στο XBLA και το Guwange της Cave.
Δειτε το οσοι ενδιαφερεστε (both of you), προσωπικα δε με κερδισε αυτο που ειδα, παρολαυτα η τιμη παλευεται (800 ποντοι).
Leave a comment:
-
μουφα αυτο που αναφέρεις, εμένα μου άρεσε αυτό με το βυθό που ανθίζουν τα λουλούδια, τι απιστευτες φυσικες και χρώματα...
Leave a comment:
-
Βγηκε σημερα μαζι με καποια αλλα παιχνιδια στο XBLA και το Guwange της Cave.
Δειτε το οσοι ενδιαφερεστε (both of you), προσωπικα δε με κερδισε αυτο που ειδα, παρολαυτα η τιμη παλευεται (800 ποντοι).
Καλη, χρυση η Cave, αλλα καπου με εχει κουρασει τοσο στο οπτικο κομματι, οσο και σε αυτο του gameplay των τιτλων της. Μπορει το καθε παιχνιδι να εχει ενα δικο του gameplay twist, αλλα κατα τ' αλλα πιστευω πως ολα εχουν υπερβολικα πολλες ομοιοτητες.
Leave a comment:
-
loooooooooooooool
"θα αναθεωρηθει ο τροπος με τον οποίο αντιμετώπιζαν τα action platform μεχρι τωρα!!!"
(καλύτερο αυτό?)
Leave a comment:
-
δεν εχω να κοψω τιποτα φιλε απο την γνωμη μου, αμα παιξεις το παιχνιδι κοψε εσυ απο την δικια σου γνωμη αφου φαινεται οτι εισαι και master γνωστης στα platforms
Leave a comment:
-
καλα κοψε κατι, ειναι αφοριτα επαναλαμβανόμενο... υπομονη μεχρι να βγάλουμε το Daemaeon να νιώσετε λίγο, το Πάσχα ίσως έχουμε και Demo...
Leave a comment:
Leave a comment: