Announcement

Collapse
No announcement yet.

Xbox Live Arcade

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sinclair
    replied
    off topic
    Πω, το κάνεις τόσο σωστά διάολε!

Αν το τελειώσεις, γράψε μερικά πράγματα.
    Ήταν ένας από τους τίτλους που στο τσακ δεν έβαλα σε εκείνο το video που είχα κάνει για το NES και τελικά θεωρώ ότι έκανα μεγάλο λάθος, αλλά τέλος πάντων. Από τα κορυφαίους τίτλους στο NES.

Το βάζω χαλαρότατα στα διαχρονικά game του NES. Το τελειώνω οσονούπω και σκέφτομαι retro review.

/offtopic

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Originally posted by Burai_Fighter View Post
    μην πω για τα sessions με Skyblazer και Guardian Legend για retro feeling. Maybe some other time.
    Πω, το κάνεις τόσο σωστά διάολε!

Αν το τελειώσεις, γράψε μερικά πράγματα.
    Ήταν ένας από τους τίτλους που στο τσακ δεν έβαλα σε εκείνο το video που είχα κάνει για το NES και τελικά θεωρώ ότι έκανα μεγάλο λάθος, αλλά τέλος πάντων. Από τα κορυφαίους τίτλους στο NES.

On Topic, το Super Meat Boy δείχνει υπερβολικά τέλειο. Η λογική του κολλάει ακριβώς στα γούστα μου κι αν δεν ήμουν στρατό, ειδικά στα 800ms points, θα το είχα για day one αγορά. Γενικά έχει μαζευτεί αρκετό πράγμα που με ενδιαφέρει στο XBLA.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Σωστός ήθελα να πω ξαναπέσει σε 800άρι. Για το analogue δεν υπάρχει περίπτωση, ποτέ δε με βόλεψε σε 2d platform game εκτός από το LBP. Στο PSN τουλάχιστον θα έχω dpad της προκοπής. Wii δεν παίζει να αγοράσω Wiiware game και ως γνωστόν δε σκαμπάζω από piracy στο Wii- το θεωρώ και περιττό πλέον.

Επίσης, imo, είναι ο ορισμός του trial and error. Βλεπεις έναν πιθανό δρόμο, προσπαθείς χάνεις, καταλαβαίνεις τι έκανες λάθος και παέι λέγοντας. Δεν καταλαβαινω για ποιο λόγο είναι υποτιμητικό ένα game να είναι trial and error.Σε αρκετά reviews όπως και πολλοί χρήστες παραδέχονται πως έχει πολύ trial and error το game, κάτι που σε καμμία περίπτωση δεν αφαιρεί την όποια "μαζοχιστική" γοητεία του- χιουμοριστικα το λέω- και την αξία του.

Τέλος πάντων, για ένα διάστημα που δεν υπάρχει κάτι να ασχοληθώ μια χαρά θα γεμίσει το χρόνο μου. Απλά όπως ξαναείπα βγαίνουν κάποια games που με ενδιαφέρουν άμεσα οπότε αναγκαστικά θα περιμένει.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Πρωτον τωρα κανει 800 ποντους, Νοεμβρη θα ανεβει στους 1200 παλι.
    Δευτερον Imo δεν ειναι trial and error, το τι πρεπει να κανεις ειναι ξεκαθαρο, το αν τα δαχτυλα σου θα συνεργαστουν με το μυαλο σου ειναι αλλο θεμα .
    Τριτον, μια χαρα ειναι με το analog, δεν εχεις κανενα λογο να χρησιμοποιησεις d-pad.
    Τεταρτον αν σωνει και καλα θες d-pad τι να το κανεις στο PSN, θα βγει και στο Wii ευτυχως (και σε PC).

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Με την κλασική έννοια λογικά. Απλά τρως και ξανατρως ήττα μετά την ήττα για να καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις- οκ θα μου πεις είναι η φύση του game τέτοια. Το ζήτημα είναι πως υπάρχουν σημεία που πρέπει να είσαι ακριβής σχεδόν 90% για να τα περάσεις- και λίγο λέω βασικά, ειδικα΄στον dark world. Βέβαια όταν πάρεις τον αέρα σε ένα stage πας σφαίρα- μετά από αρκετές προσπάθειες συνήθως. Δεν είναι τυχαίο πως το χαρακτηρίζουν frustrating και masochistic από όσο έχω δει/ διαβάσει. Βέβαια περί ορέξεως...

Τέλος πάντων πάει για 1200άρι και αυτό, εκτός κι αν όοοταν το αγοράσω πέσει σε κανά 800άρι λόγω προσφοράς- ναι keep on dreaming- ή σε κανά psn( αν και όταν βγει) μιας και για το 360 d pad τα έχουμε πει.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Πώς το εννοεις το trial and error;
    Ειναι αρκετα straightforward και ο ελεγχος απολυτα ακριβης. Μου πηρε πολυ λιγη ωρα να εξοικειωθω και πλεον νιωθω πολυ αερατος, εστω και ως εκει που εχω φτασει.
    Με την 1η ευκαιρια θα δω τι λεει ο 2ος κοσμος, Οπως διαβαζω βεβαια τα ζορια ειναι απο τον 4ο και μετα. Το αν εν τελει θα φυγει κανα pad απο το παραθυρο ειναι αλλο θεμα, παντως για την ωρα το διασκεδαζω και με το παραπανω.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Εγώ πήρα Α+ σε light και dark world- τις διαθέσιμες πίστες στο demo πάντα μετά από απίστευτο κόλλημα και αρκετά καντήλια. Ο ορισμός του trial and error gameplay μέχρι να απηυδήσεις, με ό,τι καλό και κακό συνεπάγεται αυτό. Την πήρα τη δόση μου από το demo και με το παραπάνω. Λιτά και ευχάριστα περιβάλλοντα- σώωωωπα- και χαρακτήρες ενώ η μουσική μου έφερε σε κάτι από old school megaman. Οκ καλό και ευχάριστο αλλά πραγματικά δε βρίσκω λόγο να το αγοράσω άμεσα, πολλώ δε μάλλον με Castlevania, Vanquish etc να μου χτυπάνε την πόρτα- μην πω για τα sessions με Skyblazer και Guardian Legend για retro feeling. Maybe some other time.

Btw πολύ χορταστικό demo και ως ένα βαθμό, εικάζω, χαρακτηριστικό του full game.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Ειναι τελειο το παιχνιδι, μονο τον 1ο κοσμο εβγαλα, αλλα οκ μ' αρεσει παρα πολυ.
    Στο light world εχω παντου a+ grade και στον dark world 1-2 πιστες μονο μου μενουν.
    Τα bandages ειναι αλλη ιστορια, εκει πρεπει να ματωσεις.
    Επισης πρεπει να ψαχτω και με τα warp zones, αλλα οκ ενα ενα .

Φετος ειναι η χρονια των platformers παντως, πραγματικα ΑΠΕΙΡΕΣ επιλογες.

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    tsimpistike

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Originally posted by Strawhat Nikos View Post
    το demo σημερα βγαίνει?
    Τα XBLA κυκλοφορουν μαζι full & trial.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Βγηκε ηδη, 100 mb περιπου ειναι.

Πρωτες εντυπωσεις θετικοτατες. Απλο και αμεσο gameplay, εχει πολυ ωραια αισθηση ελεγχου το παιχνιδι και μπορεις ευκολα να κανεις τα αλματα που επιθυμεις.

Ηδη απο το demo φαινεται βεβαια για ποσο δυσκολο παιχνιδι μιλαμε. Εχει απλες πιστες, εχει dark world που ειναι οπως καταλαβα οι ιδιες πιστες σε δυσκολοτερη εκδοχη και εχει και warp zones (1 ειδα που με οδηγησε σε ενα set τριων πιστων και η 3η πιστα ειχε αρκετο ενδιαφερον σιγουρα ).

Ειδα και "αναφορες" σε Mario, Zelda, Mega Man, Street Fighter, respect απλα .
    Τσεκαρετε το και δε θα μετανιωσετε - στους 800 ποντους μετραει ανετα.

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    το demo σημερα βγαίνει?

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Δες κι αυτο να ψηθεις για τα καλα - φαινεται τελειο (και μαζοχιστικο):

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    το μeatboy λεει ισως το πάρω, περιμένω και την 800αρου απο τις αγορές μου

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Τελικα το παιχνιδι θα βγει σε limited-time offer για 800 ποντους (μαλλον για ολον τον Οκτωβρη). Μετα η τιμη θα παει κανονικα στους 1200 ποντους.

Αlmost sold, αντε να δουμε και το demo αυριο πρωι.

Leave a comment:

Working...
X